QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 02, 06:53)
inevas , tai as ir nemoku siuti, pas drauge buvau nulekusi, as priziurejau vaikus, bei gaminau valgyti, o ji siuvo Oj pasiplaukiojimas laivu tai super ideja jei yra laiko tai liuks, tai tau vietoj zaidimu, ir ten is laivo gales akmenukus mesti tu lig darysi seimos recepta
Oj cia apie sapnus kalbate, man irgi pries tai taip buvo, bet dabar pries pora dienu atemiau is sunaus soske bei buteliuka su pienu, tai sapnuoju, kad jis kalbeti pradejo , nes birzeli jau 2 metai bus o jis vis mikioja visai nekalba
O as vakar su nuotaka buvau issirinkti sukneles mergvakariui, musu tema bus 50-ieji, alia stiliagos, tai busim su nuotaka su vienodom suknelem tik skirtingu sopalvu, net nuometa isisinuomavom, o sukneles nupirkom nurasytas, nu ten tiulis kur nors uzkabintas biskuti, bet i akis nekrenta, manau uz 40 Lt vienam kartui liuks ir nereikes visur per skudurinus lakstyti ieskotis
Oj cia apie sapnus kalbate, man irgi pries tai taip buvo, bet dabar pries pora dienu atemiau is sunaus soske bei buteliuka su pienu, tai sapnuoju, kad jis kalbeti pradejo , nes birzeli jau 2 metai bus o jis vis mikioja visai nekalba
O as vakar su nuotaka buvau issirinkti sukneles mergvakariui, musu tema bus 50-ieji, alia stiliagos, tai busim su nuotaka su vienodom suknelem tik skirtingu sopalvu, net nuometa isisinuomavom, o sukneles nupirkom nurasytas, nu ten tiulis kur nors uzkabintas biskuti, bet i akis nekrenta, manau uz 40 Lt vienam kartui liuks ir nereikes visur per skudurinus lakstyti ieskotis
Tai šaunia drauge turi , kad taip padeda . Su akmenukais gera mintis plaukiojant išmesti, bet vėl gi, galvoju ar valandos užteks nes tas pasiplaukiojimas ne pigiai kainuoja
Dėl mažylio nepergyvenk, tikrai pradės kalbėti, o į darželi eisit? Va ten tai greitai prakalbės
Dėl mergvakario , mes atšvesim paprastai, nes aš nenoriu nei persirengti nei dar kažko , ir jaunoji sakė nori paprastai pasibuti, nulėksim visos į kluba ir vsio
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 05 02, 09:16)
Man ir atrodo, kad patogiau, kai gulės. Tai šalia žadu įrėminti ant A4 instrukcijas.
Be to duosiu mamai sudėti tuos paveiksliukus, pagalvėles atspaudams, tai ji ir pargins visus pasiatspauduoti belaukiant janųjų.
Be to duosiu mamai sudėti tuos paveiksliukus, pagalvėles atspaudams, tai ji ir pargins visus pasiatspauduoti belaukiant janųjų.
Man irgi reiks spauzdinti paaiškinima dėl parašu , bet tai reik padaryt ruu kalba , neišsivaizduoju kaip tai padaryt , paprašyčiau kad jaunoji išverstu, bet ji net nežino kad aš tai darysiu , reiks kažka galvoti
Papildyta:
QUOTE(sjugk @ 2014 05 02, 09:32)
Mano vestuvėse buvo panašiai , bet niekas niekur mūsų neišvedė. Piršliai išdalino svečių poroms po žvakę ir pasakė kažką tokio, kad kiekvienas svečias įdės savo šeimos šilumos į mūsų šeimos židinį ar kažkaip panašiai buvau nuotaka, tai visos vestuvės kaip per miglą nuo įspūdžių Svečiai stovėjo ratu, o liepsną pradėjo siųsti nuo vyro tėvų, tada svečiai prisideginėjo vieni nuo kitų, kol liepsna apėjo ratą ir pasiekė mano tėvus ir kartu su uošviais uždegė mūsų žvakę. Tai buvo laibai gražu ir svečiai nuolat prisimena šitą mūsų vestuvių momentą, kai grįžtame į prisiminimus Gal kuri panaudosite šią mano piršlių mintį aš deja negaliu, nes dalis vestuvių kompanijos ta pati kaip mūsų
Išsivaizduoju kaip gražiai tai atrodė , ir foto turėjo buti gražios ir įdomios
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 02, 11:00)
ACIU uz pagyrima Visada malonu but pastebeta, ypatingai kai to maziausiai tikiesi
Kaip faina. Mergvakaris!!! O as net nezinau ar i ji papulsiu Niekas nieko nekalba.. Net nezinau ar pirmas porininkas jau susirado damute.. Na tikiuos kasnors pakvies ir mane pasiausti Kad bernvakaris jau rengiamas, tai girdejau. Porininkas prase mano vyro pagalbos
Kaip faina. Mergvakaris!!! O as net nezinau ar i ji papulsiu Niekas nieko nekalba.. Net nezinau ar pirmas porininkas jau susirado damute.. Na tikiuos kasnors pakvies ir mane pasiausti Kad bernvakaris jau rengiamas, tai girdejau. Porininkas prase mano vyro pagalbos
Aišku, kad pakvies, kaip čia be svočiutės , kiek žinau iš patirties, tai tuo turi užsiimti vyr. pamergė ir pabrolys, surengti mergv. ir bernv., bet jei ju nėra . Aš savo jaunajai pasakiau, kad nepyk, bet tikrai nesurengsiu mergvakario, nes man ir taip yra ka veikti . Be to pastebėjau, kad vyrai tuom labiau užsiima ir greičiau viska suorganizuoja
Papildyta:
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 02, 17:03)
Svociutes, noriu kartu su jumis papliurpti,tokia viena bendra musu temele. Noreciau ir pastuko slaptazodzio.Musu pasireiskimas rugpjucio 16 diena. Labai jaudinuosi, nes nuotaka nori pusiau tradiciniu, pusiau netradiciniu vestuviu Nori, kad baznycioje jos visi lauktu, ji su teveliu atvyks ir ja atves jaunikiui Taip, mum lengviau, nebus islydejimo ir t.t., bet ir sunkoka, kaip viska pradeti...
Darau daug rankdarbiu, kuriais butinai pasidalinsiu su jumis ir labai lauksiu jusu nuomones
O dabar klausiu jusu nuomones apie mano, kaip svocios suknele, ar tiks siai sventei?
My Webpage
Darau daug rankdarbiu, kuriais butinai pasidalinsiu su jumis ir labai lauksiu jusu nuomones
O dabar klausiu jusu nuomones apie mano, kaip svocios suknele, ar tiks siai sventei?
My Webpage
Prašom, prašom į musu buri , kuo daugiau tuo smagiau .
Į šia suknyte ir aš buvau užmetusi aki , bet dabar galvoju ar tu jau ja matavaisi? Nes ji yra sunki ir su ja turbut bus labai karšta , bet gal aš ir klystu