Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 02, 06:53)
inevas , tai as ir nemoku siuti, pas drauge buvau nulekusi, as priziurejau vaikus, bei gaminau valgyti, o ji siuvo lotuliukas.gif Oj pasiplaukiojimas laivu tai super ideja jei yra laiko tai liuks, tai tau vietoj zaidimu, ir ten is laivo gales akmenukus mesti tu lig darysi seimos recepta thumbup.gif
Oj cia apie sapnus kalbate, man irgi pries tai taip buvo, bet dabar pries pora dienu atemiau is sunaus soske bei buteliuka su pienu, tai sapnuoju, kad jis kalbeti pradejo ax.gif , nes birzeli jau 2 metai bus o jis vis mikioja visai nekalba doh.gif
O as vakar su nuotaka buvau issirinkti sukneles mergvakariui, musu tema bus 50-ieji, alia stiliagos, tai busim su nuotaka su vienodom suknelem tik skirtingu sopalvu, net nuometa isisinuomavom, o sukneles nupirkom nurasytas, nu ten tiulis kur nors uzkabintas biskuti, bet i akis nekrenta, manau uz 40 Lt vienam kartui liuks ir nereikes visur per skudurinus lakstyti ieskotis thumbup.gif

Tai šaunia drauge turi thumbup.gif , kad taip padeda mirksiukas.gif . Su akmenukais gera mintis bigsmile.gif plaukiojant išmesti, bet vėl gi, galvoju ar valandos užteks g.gif nes tas pasiplaukiojimas ne pigiai kainuoja unsure.gif

Dėl mažylio nepergyvenk, tikrai pradės kalbėti, o į darželi eisit? Va ten tai greitai prakalbės mirksiukas.gif
Dėl mergvakario thumbup.gif , mes atšvesim paprastai, nes aš nenoriu nei persirengti nei dar kažko doh.gif, ir jaunoji sakė nori paprastai pasibuti, nulėksim visos į kluba ir vsio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 05 02, 09:16)
Man ir atrodo, kad patogiau, kai gulės. Tai šalia žadu įrėminti ant A4 instrukcijas.
Be to duosiu mamai sudėti tuos paveiksliukus, pagalvėles atspaudams, tai ji ir pargins visus pasiatspauduoti belaukiant janųjų.

Man irgi reiks spauzdinti paaiškinima dėl parašu g.gif , bet tai reik padaryt ruu kalba doh.gif , neišsivaizduoju kaip tai padaryt schmoll.gif , paprašyčiau kad jaunoji išverstu, bet ji net nežino kad aš tai darysiu doh.gif , reiks kažka galvoti
Papildyta:
QUOTE(sjugk @ 2014 05 02, 09:32)
Mano vestuvėse buvo panašiai  smile.gif , bet niekas niekur mūsų neišvedė. Piršliai išdalino svečių poroms po žvakę ir pasakė kažką tokio, kad kiekvienas svečias įdės savo šeimos šilumos į mūsų šeimos židinį ar kažkaip panašiai biggrin.gif buvau nuotaka, tai visos vestuvės kaip per miglą nuo įspūdžių  lotuliukas.gif  Svečiai stovėjo ratu, o liepsną pradėjo siųsti nuo vyro tėvų, tada svečiai prisideginėjo vieni nuo kitų, kol liepsna apėjo ratą ir pasiekė mano tėvus ir kartu su uošviais uždegė mūsų žvakę. Tai buvo laibai gražu  wub.gif  ir svečiai nuolat prisimena šitą mūsų vestuvių momentą, kai grįžtame į prisiminimus  biggrin.gif  Gal kuri panaudosite šią mano piršlių mintį  mirksiukas.gif aš deja negaliu, nes dalis vestuvių kompanijos ta pati kaip mūsų smile.gif

Išsivaizduoju kaip gražiai tai atrodė bigsmile.gif , ir foto turėjo buti gražios ir įdomios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 02, 11:00)
blush2.gif  ACIU uz pagyrima  blush2.gif  Visada malonu but pastebeta, ypatingai kai to maziausiai tikiesi  blush2.gif  4u.gif
    Kaip faina. Mergvakaris!!! O as net nezinau ar i ji papulsiu  verysad.gif  Niekas nieko nekalba.. Net nezinau ar pirmas porininkas jau susirado damute.. Na tikiuos kasnors pakvies ir mane pasiausti  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Kad bernvakaris jau rengiamas, tai girdejau. Porininkas prase mano vyro pagalbos  lotuliukas.gif

Aišku, kad pakvies, kaip čia be svočiutės mirksiukas.gif , kiek žinau iš patirties, tai tuo turi užsiimti vyr. pamergė ir pabrolys, surengti mergv. ir bernv., bet jei ju nėra g.gif . Aš savo jaunajai pasakiau, kad nepyk, bet tikrai nesurengsiu mergvakario, nes man ir taip yra ka veikti blush2.gif . Be to pastebėjau, kad vyrai tuom labiau užsiima bigsmile.gif ir greičiau viska suorganizuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 02, 17:03)
Svociutes, noriu kartu su jumis papliurpti,tokia viena bendra musu temele. Noreciau ir pastuko slaptazodzio.Musu pasireiskimas rugpjucio 16 diena. Labai jaudinuosi, nes nuotaka nori pusiau tradiciniu, pusiau netradiciniu vestuviu  g.gif  Nori, kad baznycioje jos visi lauktu, ji su teveliu atvyks ir ja atves jaunikiui  rolleyes.gif  Taip, mum lengviau, nebus islydejimo ir t.t., bet ir sunkoka, kaip viska pradeti...  g.gif
Darau daug rankdarbiu, kuriais butinai pasidalinsiu su jumis ir labai lauksiu jusu nuomones  blush2.gif
O dabar klausiu jusu nuomones apie mano, kaip svocios suknele, ar tiks siai sventei?  blush2.gif
My Webpage

Prašom, prašom į musu buri mirksiukas.gif , kuo daugiau tuo smagiau biggrin.gif .
Į šia suknyte ir aš buvau užmetusi aki g.gif , bet dabar galvoju g.gif ar tu jau ja matavaisi? Nes ji yra sunki ir su ja turbut bus labai karšta g.gif , bet gal aš ir klystu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 02, 16:25)
Sveikos,
Esu naujokė  4u.gif  Labai džiaugiuosi prisijungusi prie šaunių svočiučių ir kitų švenčių organizatorių  thumbup.gif
O dėl palinkėjimų, tai čia mano nuomonė, kad jei svečias neturi ką palinkėti ar parašyti ypatingai šventei, tai kyla klausimas ar jis tikrai vertas būti svečiu...  unsure.gif
Būsiu svočiutė rugpjūčio 16 dieną, taip pat ruošiu palinkėjimų albumą ir t.t., todėl svečius dabar gaudau ir gražiai prašau parašyti nuo savęs palinkėjimą, kad po to nereiktų per vestuves prašinėti ir lakstyti. rolleyes.gif  Tikiuosi, kad pavyks mano sumanymas  mirksiukas.gif

Papildyta:
Mano startas rugpjūčio 16 dieną  biggrin.gif

va va, o ta mintis surinkti pries svente gal ir nebloga, bet reikia tada visus svecius pazinoti unsure.gif

Svociutes, noriu kartu su jumis papliurpti,tokia viena bendra musu temele. Noreciau ir pastuko slaptazodzio.Musu pasireiskimas rugpjucio 16 diena. Labai jaudinuosi, nes nuotaka nori pusiau tradiciniu, pusiau netradiciniu vestuviu  g.gif  Nori, kad baznycioje jos visi lauktu, ji su teveliu atvyks ir ja atves jaunikiui  rolleyes.gif  Taip, mum lengviau, nebus islydejimo ir t.t., bet ir sunkoka, kaip viska pradeti...  g.gif
Darau daug rankdarbiu, kuriais butinai pasidalinsiu su jumis ir labai lauksiu jusu nuomones  blush2.gif
O dabar klausiu jusu nuomones apie mano, kaip svocios suknele, ar tiks siai sventei?  blush2.gif
My Webpage

as kai sese tekinau tai isleidimas is namu buvo kiekvieno atskirai is namu su pamergem islydejom ,o paskui visi i masinas ir i baznycia, ten jau lauke jaunikis mirksiukas.gif
o del sukneles ar su ja nebus persunku , karsta , as buvau nuziurejus viena trumpute, tik spalvas reiktu pakeisti , nes sokoladine , vasara bus karsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4mamavita: 02 gegužės 2014 - 21:11
QUOTE(DEM @ 2014 05 02, 18:54)
O va mano jaunieji doh.gif Sakė bus visai paprastos tradicinės vestuvės be jokių ten ale to ar ano... O dabar blink.gif Vestuvės įgavo violetinės spalvos tematiką. Dar daug bus tuo metu žydinčių gėlių ir kuo mažiau pirktinių, tiesiog iš laukuose ir darželiuose augančių gėlių puoš bažnyčią, darys puokštes. Sakė, kad salė bus papuošta, o dabar ji pati su pamergėm važiuos ją pasipuošti violetinės spalvos bumbulais. Mašina irgi sakė bus papuošta, dabar ją irgi pasipuoš pati. Gerai, kad ji pati itin meniškos prigimties žmogus, baigusi menus ir turi auksines rankas, daug ką darosi pati ir kitiems visai nieko neužkrauna thumbup.gif MB sako: kažin ar tik ne juodas kostiumas, o ji taip ramiai: tiks, jei nebus labai šviesus ar baltas, negi aš dar turiu pasakyti kaip ir kokia spalva rengtis lotuliukas.gif Iki vestuvių įtariu dar daug oi daug kas keisis. O aš va, dėl to visai nesuku galvos cool.gif Ji nori va tokių ir tokių vestuvių, tai jas daro. Prie bažnyčios barstysim irgi tuo metu žydinčių gėlių lapelius, tai galvoju gal savo raganę reikės nugenėti g.gif  lotuliukas.gif O šokiui ko gero pirksiu konfeti. Tik nesugalvoju ar pirkti kur šaudo ar kur barsto? O gal sugalvosiu iš spalvoto popieriaus ką nors karpyti g.gif

Ačiū už nuomone, nuoširdžiai tikiuosi, kad ji man tiks. blush2.gif Daug ką keičiu: meniu savo essen.gif ir aišku lieju prakaitą sporto salėje fitness4.gif
Mano nuomone, kad violetinė arba alyvinė spalvos vestuvėse, labai elegantiška 4u.gif Tikrai nuotaka gera, kai pati viską pasidaro, aišku, tai turi menišką gyslelę, tai norisi pačiai papuošti savo šventę smile.gif
Mano nuotaka, nėra meniškos sielos, bet vertina rankų darbą, todėl aš (kaip menų mokyklą baigusi), papuošiu jaunų žmonių ypatingą šventę ax.gif
O dėl konfety, tai čia mano nuomonė, kadangi vestuvėse daug natūralumo, tai šaudyti konfety nelabai tiktų (užgožtu gražaus valso muziką) 4u.gif
Galima ir pakarpyti, paieškosiu minčių ir būtinai įdėsiu nuorodas bigsmile.gif
Papildyta:

Prašom, prašom į musu buri mirksiukas.gif , kuo daugiau tuo smagiau biggrin.gif .
Į šia suknyte ir aš buvau užmetusi aki g.gif , bet dabar galvoju g.gif ar tu jau ja matavaisi? Nes ji yra sunki ir su ja turbut bus labai karšta g.gif , bet gal aš ir klystu doh.gif
[/quote]

Pati suknelė nėra sunki smile.gif Jau po savaitės atskraidinama pas mane 4u.gif Brolis mano pasirūpino jos atgabenimu bigsmile.gif
Kai gausiu būtinai parašysiu, tiksliau apie ją ir aišku pasimatavus įdėsiu foto tongue.gif ax.gif Pagal išmatavimus (kai užsakinėjau pasižiūrėjau ir save išmatavau) turi būti idealiai man blush2.gif Dabar tik kuo daugiau sporto pilvukui, kad plokštesnis būtų.
Papildyta:
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 02, 22:08)
va va, o ta mintis surinkti pries svente gal ir nebloga, bet reikia tada visus svecius pazinoti  unsure.gif
as kai sese tekinau tai isleidimas is namu buvo kiekvieno atskirai is namu su pamergem islydejom ,o paskui visi i masinas ir i baznycia, ten jau lauke jaunikis  mirksiukas.gif
o del sukneles  ar su ja nebus persunku , karsta , as  buvau nuziurejus viena trumpute, tik spalvas reiktu pakeisti , nes sokoladine , vasara bus karsta  ax.gif

Aš visų nežinau, jaunosios pusę sutiksiu per jos mamą, ji mielai pasisiūlė padėti biggrin.gif Draugus, susirasti mielai padeda pamergytės ir pabroliukai bigsmile.gif O jaunikio pusę pati gerai žinau (mano švogeris) rolleyes.gif
O dėl minties, kad abiejų pusių išleidžiama iš namų atskirai ir jaunikis laukia bažnyčioje, man labai patinka thumbup.gif Bandysiu kalbinti savo jaunuosius, gal patiks tokia idėja ir būtų tikrai gražu su išlydėjimu 4u.gif
Papildyta:
va va, o ta mintis surinkti pries svente gal ir nebloga, bet reikia tada visus svecius pazinoti  unsure.gif
as kai sese tekinau tai isleidimas is namu buvo kiekvieno atskirai is namu su pamergem islydejom ,o paskui visi i masinas ir i baznycia, ten jau lauke jaunikis  mirksiukas.gif
o del sukneles  ar su ja nebus persunku , karsta , as  buvau nuziurejus viena trumpute, tik spalvas reiktu pakeisti , nes sokoladine , vasara bus karsta  ax.gif

Pati suknelė nėra sunki smile.gif Jau po savaitės atskraidinama pas mane 4u.gif Brolis mano pasirūpino jos atgabenimu bigsmile.gif
Kai gausiu būtinai parašysiu, tiksliau apie ją ir aišku pasimatavus įdėsiu foto tongue.gif ax.gif Pagal išmatavimus (kai užsakinėjau pasižiūrėjau ir save išmatavau) turi būti idealiai man blush2.gif Dabar tik kuo daugiau sporto pilvukui, kad plokštesnis būtų.
Papildyta:

Aš visų svečių nežinau, jaunosios pusę sutiksiu per jos mamą, ji mielai pasisiūlė padėti biggrin.gif Draugus, susirasti mielai padeda pamergytės ir pabroliukai bigsmile.gif Beja su pamergytės per facebook pabendrauju smile.gif Taip pat planuojame su pulku geriau susipažinti birželio savaitgalį su baidarėmis lotuliukas.gif O jaunikio pusę pati gerai žinau (mano švogeris), todėl greit suderinsime susitikimą,kad parašyti palinkėjimus rolleyes.gif
O dėl minties, kad abiejų pusių išleidžiama iš namų atskirai ir jaunikis laukia bažnyčioje, man labai patinka thumbup.gif Bandysiu kalbinti savo jaunuosius, gal patiks tokia idėja ir būtų tikrai gražu su išlydėjimu 4u.gif
Atsakyti
Tai va kad neturiu ką pasiūlyti šokiui. Prie bažnyčios barstysim žolelių lapelius, o šokiui nesinori kartotis. Galvoju apie konfeti, bet fotografė įspėjo, kad jie gražu tik tada kai šaunami kartu vienu sykiu, kitu atveju gaunasi bardakėlis. Tai galvoju apie barstomą, kokią sidabrinę ar auksinę o maišyta su violetine kokia...arba pačiai kažką karpytis, širdeles kokias, yra juk skylamušiai tokie forminiai. Nu veizėsim dar, paskutinėm dienom tai išsispręs. Gal kokios raganės žydės, pririnksiu žiedlapių g.gif
Mes jaunuosius išlydėsim kiekvieną iš jo namų, bažnyčioje eisim visi kartu, senoviškai tep sakoma. Bus ir Mišios, ceremonija truks pusantros valandos doh.gif Klebonas liepė nuotakai pasirūpinti, kad bažnyčios tvarkytoja kėdes padėtų, nes sakė: kojas paskaus bestovint, kaip šoksit. Vot čia tai klebonas thumbup.gif Ir bažnyčia kaip sakė- visa jūsų, nes tai jūsų šventė, kaip norit taip puoškit. Tik žvakučių neleido dėti ant žemės, nes nepaisant visų pažadų vis tiek prilaša ant žemės vaško, paskui sunku jį nugramdyti. Nes po ceremonijos bažnyioje esančias žvakutes ir visus kitus papuošimus turim nusiimti patys ar kažkas ateiti nuimti, nebent jie yra paliekami bažnyčiai kaip dovana: aišku gėlės puokštės liks, ko gero ir tuos bumbulus paliks. O gal nuotaka norės pasiimti? Tiesą sakant net neklausiau. Nu vienu žodžiu, ką norėsim pasiimti turim tuoj po ceremonijos susirinkti, ką paliekam- tą nuims tvrkytoja. Tai vat žvakutes turėtume patys pasiimti, tai per tą skubėjimą, jos visada išlaša ant žemės. Kita vertus ir gerai , kad jų nebus- dar sijonai užsidegs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 02, 16:25)
todėl svečius dabar gaudau ir gražiai prašau parašyti nuo savęs palinkėjimą, kad po to nereiktų per vestuves prašinėti ir lakstyti. rolleyes.gif  Tikiuosi, kad pavyks mano sumanymas  mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif

As irgi daryciau taip, kaip Tu, jei rinkciau sveciu palinkejimus. Nes ir pati zinau, kaip sunku yra ka parasyti i palinkejimu knygute (ar koki kita grozi), kai nesi nieko pasiruosus. Zinoma, einant i tokia svente butu privalu pasiruosti palinkejima, bet as dar nesu nei karto pasiruosus to ... blush2.gif
Papildyta:

Tavo suknele mane suzavejo wub.gif O kur gi dar pasipuost su tokia suknele, jei ne i tokia iskilminga svente smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 05 02, 18:54)
nes pagal mano ypatingą  lotuliukas.gif figūrą ji tiesiog man netiktų doh.gif

O šokiui ko gero pirksiu konfeti. Tik nesugalvoju ar pirkti kur šaudo ar kur barsto? O gal sugalvosiu iš spalvoto popieriaus ką nors karpyti g.gif

thumbup.gif Va, kaip graziai apibudinai savo figura thumbup.gif Man patinka laisvi zmones ir mylintys save tokius, kokie yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif

IS spalvoto popieriaus??? Tai gal sirdutes nedidukes? Man butu grazu, kad kas antras svecias mestu sirdutes, o kas kitas antras issautu konfeti ax.gif Na zinoma, nuomones gali visiskai nesutapti blush2.gif
Atsakyti
O šokiui ko gero pirksiu konfeti. Tik nesugalvoju ar pirkti kur šaudo ar kur barsto? O gal sugalvosiu iš spalvoto popieriaus ką nors karpyti g.gif
[/quote]
Radau nuorodą, kaip pasigaminti konfeti smile.gif
http://www.jacksandk...dmade-confetti/

dar galima su skylamušiu (yra įvairių formų: gėlytės, širdelės ir pan.) ax.gif
Mačiau tokių skylamušių Kauno urmo bazėje, tik sandėlio nelabai pamenu 12-14 kažkuris iš jų. Kaina 17Lt ir ten kelių formų yra smile.gif Tai pasigaminti konfeti galima greitai smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif , kiek žinau iš patirties, tai tuo turi užsiimti vyr. pamergė ir pabrolys, surengti mergv. ir bernv., bet jei ju nėra g.gif . Aš savo jaunajai pasakiau, kad nepyk, bet tikrai nesurengsiu mergvakario, nes man ir taip yra ka veikti blush2.gif . Be to pastebėjau, kad vyrai tuom labiau užsiima bigsmile.gif ir greičiau viska suorganizuoja smile.gif
[b-->
QUOTE(inevas @ 2014 05 02, 20:06

Aišku, kad pakvies, kaip čia be svočiutės mirksiukas.gif , kiek žinau iš patirties, tai tuo turi užsiimti vyr. pamergė ir pabrolys, surengti mergv. ir bernv., bet jei ju nėra g.gif . Aš savo jaunajai pasakiau, kad nepyk, bet tikrai nesurengsiu mergvakario, nes man ir taip yra ka veikti blush2.gif . Be to pastebėjau, kad vyrai tuom labiau užsiima bigsmile.gif ir greičiau viska suorganizuoja smile.gif
[cool.gif
Papildyta:[/b]

Jo, organizuoja pirma pora. O va pirmos porininkes as ir nepazistu g.gif Tai ir galvoju, kazi kvies mane, ar liksiu "ant ledo".. O taip noreciau paselti flirt.gif assa.gif Nes dar kiek esu girdejus, i kitus mergvakarius svociuciu net nekviecia.. O as juk LIUDININKE, tik su platesnem pareigom g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 02, 22:43)
Papildyta:

Pati suknelė nėra sunki  smile.gif  Jau po savaitės atskraidinama pas mane 4u.gif  Brolis mano pasirūpino jos atgabenimu  bigsmile.gif
Kai gausiu būtinai parašysiu, tiksliau apie ją ir aišku pasimatavus įdėsiu foto tongue.gif  ax.gif  Pagal išmatavimus (kai užsakinėjau pasižiūrėjau ir save išmatavau) turi būti idealiai man  blush2.gif 

Na tokiu atvėju atrodysi thumbup.gif wub.gif , nes ji tikrai wau mirksiukas.gif
Atsakyti

As manau, kad bent daugumos sveciu palinkejimu paprasyti anksciau vestuviu, kad like, kuriu nepazistam jau palinkejima parasytu salej. Tokiu budu, manau, tikrai daugiau susirinks graziu zodziu, nei visus svecius gaudyti salej. Gal ir klystu.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 02, 22:03)

thumbup.gif  Va, kaip graziai apibudinai savo figura  thumbup.gif  Man patinka laisvi zmones ir mylintys save tokius, kokie yra  4u.gif  4u.gif  4u.gif

IS spalvoto popieriaus??? Tai gal sirdutes nedidukes? Man butu grazu, kad kas antras svecias mestu sirdutes, o kas kitas antras issautu konfeti  ax.gif  Na zinoma, nuomones gali visiskai nesutapti  blush2.gif

O ką blink.gif Mano figūra ypatinga: kaip pastačius tep paritus bigsmile.gif Kai gyvenime turi didesnių bėdų ir rūpesčių, tai verkšlenimas dėl figūros, nosies ar akių spalvos, tampa bereikšmis. Aš sergu ir sunkiai sergu, skauda visą kaip sumuštą: keliaujantis skausmas apima vis kitas vietas: tai kojas, tai rankas, tai blauzdas. Tačiau gydyti negali, nes kepenys vėl fermentus sukėlė. O ligos daktarai negali įvardinti. Tiesiog neranda tokios ligos. O jei neranda ligos- vadinasi ir gydyti nėra kaip, nes bet koks vaistų gėrimas gali baigtis liūdnai. Ir priežasties neranda. Ištyrinėta visa: Kaunas, Vilnius, genetikos centrai, retos ligos, visokie tyrimai, bandymai... Viskas išbandyta, o atsakymų- 0. Aš per ne lyg gyvenime pasiutusi, kad šitaip pasiduočiau. O jau verkti dėl figūros tuo labiau visai ne svotiškas elgesys. Aišku, noriu būti liekna, bet ne viskas stojas kaip žmogui rokuojas. Be to, save raminu, iš viso pulko tikrai išsiskirsiu: bus akivaizdu kas iš skiedrų yra svočia lotuliukas.gif Mylėkim save ir kiti mus mylės biggrin.gif Patikėkit, išbandytas reikalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 02, 23:09)

Jo, organizuoja pirma pora. O va pirmos porininkes as ir nepazistu  g.gif  Tai ir galvoju, kazi kvies mane, ar liksiu "ant ledo".. O taip noreciau paselti  flirt.gif  assa.gif  Nes dar kiek esu girdejus, i kitus mergvakarius svociuciu net nekviecia.. O as juk LIUDININKE, tik su platesnem pareigom  g.gif  lotuliukas.gif

g.gif sakai buna kad nekviečia blink.gif , nu tada butu nelabai gražu iš ju pusės, taip negalima. O tu nepasikuklink ir užklausk pas jaunaja bigsmile.gif ax.gif ar bus kas ar nieko mirksiukas.gif
Maniškė tai pati pasakė, nebus taves, nebus nieko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 05 02, 23:14)
Mylėkim save ir kiti mus mylės biggrin.gif Patikėkit, išbandytas reikalas cool.gif

Aukso vertės žodžiai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=DEM,2014 05 02, 22:52]
Tai va kad neturiu ką pasiūlyti šokiui. Prie bažnyčios barstysim žolelių lapelius, o šokiui nesinori kartotis. Galvoju apie konfeti, bet fotografė įspėjo, kad jie gražu tik tada kai šaunami kartu vienu sykiu, kitu atveju gaunasi bardakėlis. Tai galvoju apie barstomą, kokią sidabrinę ar auksinę o maišyta su violetine kokia...arba pačiai kažką karpytis, širdeles kokias, yra juk skylamušiai tokie forminiai. Nu veizėsim dar, paskutinėm dienom tai išsispręs. Gal kokios raganės žydės, pririnksiu žiedlapių g.gif

Aš galvoju, kad jaunųjų šokiui visus sukviesime padaryti didelį gražų ratą (nes ratas, kaip ir žiedas reiškia amžinybę, o ir po to visi šoks, nereiks atskirai kviesti nuo stalo ax.gif ). Tik galvoju, ką rankose visiems turėti ar daryti, kad būtų gražu g.gif Keletą minčių turiu, gal muilo burbulai... http://lovestorydance.ru/stati/93/12/
Taip ir konfeti gražu http://lovestorydance.ru/stati/93/18/
Nakčiai jaunuosius planuoju išleisti taip: visi turės po ilgą šaltą ugnelę ir jas uždegs paeiliui, taip sudarys šviesų kelią ax.gif http://www.bodaguia....vios-en-su-boda
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 05 02, 23:14)
O ką blink.gif Mano figūra ypatinga: kaip pastačius tep paritus bigsmile.gif Kai gyvenime turi didesnių bėdų ir rūpesčių, tai verkšlenimas dėl figūros, nosies ar akių spalvos, tampa bereikšmis. Aš sergu ir sunkiai sergu, skauda visą kaip sumuštą: keliaujantis skausmas apima vis kitas vietas: tai kojas, tai rankas, tai blauzdas. Tačiau gydyti negali, nes kepenys vėl fermentus sukėlė. O ligos daktarai negali įvardinti. Tiesiog neranda tokios ligos. O jei neranda ligos- vadinasi ir gydyti nėra kaip, nes bet koks vaistų gėrimas gali baigtis liūdnai. Ir priežasties neranda. Ištyrinėta visa: Kaunas, Vilnius, genetikos centrai, retos ligos, visokie tyrimai, bandymai... Viskas išbandyta, o atsakymų- 0. Aš per ne lyg gyvenime pasiutusi, kad šitaip pasiduočiau. O jau verkti dėl figūros tuo labiau visai ne svotiškas elgesys. Aišku, noriu būti liekna, bet ne viskas stojas kaip žmogui rokuojas. Be to, save raminu, iš viso pulko tikrai išsiskirsiu: bus akivaizdu kas iš skiedrų yra svočia lotuliukas.gif Mylėkim save ir kiti mus mylės biggrin.gif Patikėkit, išbandytas reikalas cool.gif

Vajė... ligos pats baisiausias dalykas blink.gif Bet sako, kad labai padeda mūsų pačių požiūris ir noras būti sveikai, ką ir tu turi bigsmile.gif taigi turi būti viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Monikiuxas,2014 05 02, 23:09]
<!--QuoteBegin-inevas+2014 05 02, 20:06

[b--><div class='quotetop'>QUOTE(inevas @ 2014 05 02, 20:06

[cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Papildyta:[/b]
[/quote]
Jo, organizuoja pirma pora. O va pirmos porininkes as ir nepazistu g.gif Tai ir galvoju, kazi kvies mane, ar liksiu "ant ledo".. O taip noreciau paselti flirt.gif assa.gif Nes dar kiek esu girdejus, i kitus mergvakarius svociuciu net nekviecia.. O as juk LIUDININKE, tik su platesnem pareigom g.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Man labai pasisekė blush2.gif Dalyvausiu mergvakaryje, pasikvietė mane thumbup.gif Pašėlsime clap.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 05 02, 23:09)
Na tokiu atvėju atrodysi thumbup.gif  wub.gif , nes ji tikrai wau mirksiukas.gif

Ačiū už nuomonę, viskas turi būti ok thumbup.gif
Atsakyti