Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(bambambuzas @ 2014 04 30, 22:27)
Sveikos,
Kol kas man didziausias galvos skausmas yra apranga, nerandu nieko kas man patiktu sad.gif
Na, tikiuosi, priimsit i savo buri  ax.gif

Sveika prisijungus i plepuciu buri 4u.gif

Jei dar laiko yra, tai ir suknele atras Jus tada mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 01, 01:06)
ir taip papuosiau taures:

Nu taures tai labai wub.gif wub.gif wub.gif . Kaip gaila, kad as nemoku nei megzt, nei nert.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 05 01, 08:56)
Man irgi tokios patinka. Kur saviškę pirkai? Jei gali parodyk  ax.gif
Kiek daug gražių darbelių  wub.gif

Nu dabar jau mane pamatysit visu grazumu.. Vyras photoshopo niekaip neparsiuncia, negaliu istrint veido.. As ta kudesne. Na o suknute iki keliu. Tik dirziukas cia atlaisvejo. Jis realiai buvo apsuktas su lig gofiuro pabaiga.
http://www.part.lt/p...01f44d3ad23.JPG
Va sitaip..
http://www.part.lt/p...51c3a85d961.jpg
O uzsisakiau ja fb, pas viena drabuziu platintoja. Ikelciau jos nuoroda, bet ji UK, kazi ar kuriai pravers? g.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 05 01, 10:36)
košmarus, kad negražiai atrodau, kad šukuosena baisi doh.gif , kad visi išvažiavo į zaksa, o mane pamiršo lotuliukas.gif  ir t.t

As tokius sapnus sapnuoju turbut pries visas vestuves, nepriklausomai nuo to, ar einu i sugeroves, ar i poras, ar i liudininkes, ar i NUOTAKA doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 01 gegužės 2014 - 10:34
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 01, 11:37)
Nu taures tai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Kaip gaila, kad as nemoku nei megzt, nei nert..  g.gif

Aciu wink.gif, taip norejo patys jaunieji as tik ispildziau ju prasyma wink.gif.

Monikiuxas, o tavo suknele nebuvo ilga, su uodega gale, ar as jau maisaus doh.gif ?

Del sapnu, tai bijau ir pagalvoti, kas desis kai artes ta diena unsure.gif. Vyras mano tai panasiai kaip jusiskiai, sako jei vyrai sio reikalo imtusi, viskas butu greiciau doh.gif, nes ale mes cia susirinke per daug pliurpiam biggrin.gif , bet mes juk moterys, ane thumbup.gif ?

Buvau iskisus nosi is savo urvo lotuliukas.gif ir siandien kai ka nupirkau vestuvems: buvau saldziuose Majuose, ieskojau saldainiu ant pagaliuko tam saldainiu medziui pagaminti stalo ispirkimui, bet aptikau saldainiu dezutes ale aukso luitai ir dar su nuolaida thumbup.gif, tai griebiau kiek buvo biggrin.gif. Ir stova radau, ant kurio padesiu ta pirstuku medi smile.gif, manau turetu gerai buti, kai kai kiekvienas des ten ssavo zenkla, jei ne panaudosiu kitiems dalykams. Ir sau bateliu nusitrenkiau, tai man irgi buvo labai sunkus darbas lotuliukas.gif .

Papildyta:
Ai, dar siandien, Majuose maciau tokius rinkinukus, pagalvojau pabroliukams su pamergytems tiktu i dovaneles, bet jos Rutos gamybos, tai jauciu firmineje parduotuveje butu tie rinkinukai pigiau. Va radau ir rodau: http://www.eruta.rut...0123196275.html ir http://www.eruta.rut...0123195377.html, matau firmineje parduotuveje 1 Lt pigiau smile.gif. Tik va pas mane poru daug sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 01 gegužės 2014 - 16:13
agnemonas, kokie idomus rinkinukai, reikia pagalvot ar butu man kur panaudot ax.gif
as tai panikoj, mano ir jaunosios nuomones ir idejos dubliuojasi. jau viena karta prasiau, kad tiksliai surasytu visa scenariju, tai surase. bet alia tiktai. dabar aiskeja, jog dalis jos netyletu ideju dubliuojasi su mano doh.gif tai siandien jau piktai pareikalavau, kad man aiskiai tiksliai surasytu kas ir kaip bus, kad nelikciau kvailes vietoj doh.gif
Atsakyti
Na man reiks šeštadieni iki bazės lėkti, popieriaus ir visokiu kitokiu niekučiu, reirks papke, krepši, ir taures vienkartines pasipuošti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 01, 17:07)
Monikiuxas, o tavo suknele nebuvo ilga, su uodega gale, ar as jau maisaus  doh.gif ?

Ir sau bateliu nusitrenkiau, tai man irgi buvo labai sunkus darbas  lotuliukas.gif .

buvo ir vis dar yra. ja desiu pirma diena smile.gif sita juoda antrai dienai mirksiukas.gif

O va su batais ir man beda... doh.gif Cia, UK, pasirinkimas paprastas: arba kablai, su kuriais net pasedet neitu, arba mociutes stiliaus bateliai. Va is ebay negaliu siustis, nes mano keltis netradicine, butinai turiu matuoti.. tai batuku paieskos malonuma paliksiu Lietuvai wub.gif Bus savaite laiko, tik grizus, ka veikt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 01, 18:04)
as tai panikoj, mano ir jaunosios nuomones ir idejos dubliuojasi. jau viena karta prasiau, kad tiksliai surasytu visa scenariju, tai surase. bet alia  tiktai. dabar aiskeja, jog dalis jos netyletu ideju dubliuojasi su mano  doh.gif tai siandien jau piktai pareikalavau, kad man aiskiai tiksliai surasytu kas ir kaip bus, kad nelikciau kvailes vietoj doh.gif

O ka nuotaka dar planuojasi pati, jei turi pirslius??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 01, 18:04)
tai siandien jau piktai pareikalavau, kad man aiskiai tiksliai surasytu kas ir kaip bus, kad nelikciau kvailes vietoj doh.gif

Bambambuzas (nikas thumbup.gif ) ir as galvoju su saviskiais viska iki galo, nes sake norim tradiciniu, o kai pradedu klausti, to nenorim, ai to nereikia, man tai aisku lengviau, kai reikia maziau ruostis smile.gif Pas mus vienos dienos su scenarijum, antra diena - visi daro kas ka nori wink.gif

Monikiuxas dabar supratau, islaikysi savo stiliu iki galo wink.gif. Batus as nusipirkau Aldo parduotuveje, ir grizusi iskart ilindau i neta ieskoti ju parduotuviu mirksiukas.gif, paziurek gal ka rasi http://www.aldoshoes.com/uk. Nes zinok realiai kiek jau parduotuviu apejau, nu siemet ir LT kazkoks kosmaras basuciu yra, visko yra, bet tik ne bateliu schmoll.gif. Net ir tos Aldo pardavejos sake, kad visos pas jas eina ir skundziasi del bateliu trukumo kitose parduotuvese. Aisku, as lankiausi zinomuose prekybcentriuose, kaip bazese - nieko nezinau.

O ka galvojate apie toki zaidima gamtoje? http://www.planuokpa...as-jenga-kitaip. Reikes gal broli idarbinti, vyrui parodziau, sako jamam sita darba drinks_cheers.gif . Pas mane jaunikis statybos inzinierius, gales griauti ir statyti lotuliukas.gif .
Atsakyti

O ka galvojate apie toki zaidima gamtoje? http://www.planuokpa...as-jenga-kitaip. Reikes gal broli idarbinti, vyrui parodziau, sako jamam sita darba drinks_cheers.gif . Pas mane jaunikis statybos inzinierius, gales griauti ir statyti lotuliukas.gif .
[/quote]

Reiks didelio lagamino susideti medzio kalades biggrin.gif As zaidymus planuoju gamtoje kad kuo maziau reiktu inventoriaus tampyti,minimalus daigtai
Atsakyti
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 05 01, 20:59)
Reiks didelio lagamino susideti medzio kalades  biggrin.gif As zaidymus planuoju gamtoje kad kuo maziau reiktu inventoriaus tampyti,minimalus daigtai

Kiek zinau musu pirmas sustojimas gamtoje netoli namu, tai broli idarbinciau ir i vieta priemones pristatyt wink.gif, o paskui sutvarkyt.
Atsakyti
[quote=ingrid1118,2014 05 01, 20:59]
[/quote]

Reiks didelio lagamino susideti medzio kalades biggrin.gif As zaidymus planuoju gamtoje kad kuo maziau reiktu inventoriaus tampyti,minimalus daigtai
[/quote]
Na aš piršlienė turbut busiu ne kokia g.gif , nes nedarysiu jokiu žaidimu blush2.gif , pulko nebus, tik iš svečiu kas važiuos su mumis. Tai bandysiu taip viska sudelioti, kad žaidimams nebutu vietos ax.gif doh.gif nežinau kodėl bet aš ju nenoriu schmoll.gif blush2.gif
Mergaitės gal kuri nors buvo susidurusi su pasiplaukiojimu laivu g.gif , planuoju užsakyt, kažin patiks jauniesiams g.gif
Atsakyti
Monikiuxas, anot mano nuotakos, mes tik liudininkai biggrin.gif "nieko nereikia, mes viska patys" (na, kaip suprantu jie is tikruju daug ka patys darosi ir planuojasi), bet paskui tu man padek, tu svecius uzimk biggrin.gif ir suku galva dabar. tai gerai, kad labai artimas zmogus - galiu "siknon ispirt" nors del kaikuriu dalyku taip ir neperkalbejau. todel labai sunku. plius pirslys ne mano vyras, jo net akyse nesu macius, tai cia dar geresne situacija doh.gif isitaisius as cia sau gera galvasopi...
kol kas mastau tik apie pora zaidimu (nuotaka jau kelis yra sugalvojusi pati), akmenukus, seimos zidinio ceremonija ir islydejima miegojimui bei nominaciju sveciams iteikima. gal kokias pareigas dar, nenusprendziau del ju biggrin.gif ai, dar iskilminga dovanos iteikima, kurios dar neturiu ir faktiskai nepradejau daryt (tik ideja yra biggrin.gif) kai susisieksiu su pirsliu tada deliosiuos scenariju pinai.

agnemonas
, labai fainas zaidimas thumbup.gif man kazkodel is galvos neiseina tas zaidimas su virvem, kur klipe buvo, kasas supint ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 01, 08:09)
Labai patiko ideja, itariu panaudosiu  ax.gif

user posted image

Mes per vienas vestuves panašiai darėm: ant atskirų lapelių rašėm po patarimą jaunajai ir jaunajam, metėm į gražią dekupažuotą dėžutę.

QUOTE(inevas @ 2014 05 01, 08:16)
Tai tada sekmės, parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif

Viskas buvo OK. Muzikantas jaunas vaikinukas, lankstus, pritariantis idėjoms ir turintis savų thumbup.gif Vakarinėj daly man reikės tik grįžus žodį tarti, tostą už tėvus,židinio ceremoniją ir išlydėjimą pravesti. Visa kita padarys jis ax.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 01, 10:37)
Nu dabar jau mane pamatysit visu grazumu..

Dėkui už foto, graži suknia 4u.gif Kažkodėl tave tamsiaplaukę įsivaizdavau biggrin.gif

Bambambuzas, o man atrodo, kad visai gerai, kad ir jaunieji rūpinasi. Juk tai jų šventė ir jie nori pasidaryti taip, kaip jiems atrodo tobula. Pavyzdžiui, maniškiai irgi patys su muzikantu rūpinasi nominacijomis, pirštų antspaudų medžiu, šeimos židiniu ir t. t. Tik keistoka, kad pati žaidimus galvoja mirksiukas.gif Nu, o su piršliu situacija kebloka. Būtų lengviau, jei bent pažinotum...
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 01, 21:47)
Monikiuxas, anot mano nuotakos, mes tik liudininkai biggrin.gif "nieko nereikia, mes viska patys" (na, kaip suprantu jie is tikruju daug ka patys darosi ir planuojasi), bet paskui tu man padek, tu svecius uzimk biggrin.gif ir suku galva dabar. tai gerai, kad labai artimas zmogus - galiu "siknon ispirt" nors del kaikuriu dalyku taip ir neperkalbejau. todel labai sunku. plius pirslys ne mano vyras, jo net akyse nesu macius, tai cia dar geresne situacija doh.gif isitaisius as cia sau gera galvasopi...
kol kas mastau tik apie pora zaidimu (nuotaka jau kelis yra sugalvojusi pati), akmenukus, seimos zidinio ceremonija ir islydejima miegojimui bei nominaciju sveciams iteikima. gal kokias pareigas dar, nenusprendziau del ju biggrin.gif ai, dar iskilminga dovanos iteikima, kurios dar neturiu ir faktiskai nepradejau daryt (tik ideja yra biggrin.gif) kai susisieksiu su pirsliu tada deliosiuos scenariju pinai.

Oj su piršliu čia geras iššukis, kaip senais laikais budavo, svočia iš vieno puses giminė, piršlys iš kito bigsmile.gif reik tikėtis, kad piršlys bus fainas ir normalus vyrukas blush2.gif mirksiukas.gif ir pasiulys savo pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 05 01, 22:05)
Sveikos,

Viskas buvo OK. Muzikantas jaunas vaikinukas, lankstus, pritariantis idėjoms ir turintis savų  thumbup.gif  Vakarinėj daly man reikės tik grįžus žodį tarti, tostą už tėvus,židinio ceremoniją ir išlydėjimą pravesti. Visa kita padarys jis  ax.gif

Oj kaip fainai, kad viskas gerai thumbup.gif , svarbu kad yra abipusis susitarimas ir supratimas, tada viskas bus čiki piki mirksiukas.gif
Atsakyti