Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

man dar papasakokoit kas per žaidimas yra gerbėjų atmušėjas? ir su degtukų dėžutėmis kažkoks g.gif
Atsakyti
Sveikos) Gal kam pravers šis puslapis.
Ten skyriuje Keramika (žemyn) yra ir židiniai ir rakinamos širdutės ant pasagėlės. Ir kaina nurodyta, prieinama) Veiksmas Kaune, bet siunčia į kitus miestus.

Dar šeimos židiniai.
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 30, 10:22)
man dar papasakokoit kas per žaidimas yra gerbėjų atmušėjas? ir su degtukų dėžutėmis kažkoks g.gif

Ar tai tikrai žaidimai? Gerbėjų atmušėjai dovanuojami pamergėm kaip atributas, bent aš visada taip maniau )
O degtukų dežutės kaip dovana sviečiams
user posted image
jei apie tokius eina kalba. Gal aš klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 30 balandžio 2014 - 09:32
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 10:48)
Jūsų teismui  biggrin.gif

Labai miela suknele. Paprasta, bet kartu ir ispudinga. Nepastebeta neliksit wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 11:07)

wub.gif Dievinu tokio stiliaus sukneles. Kuklios ir elegantiskos viename smile.gif Nori pasipuosk i svente, nori eik i miesta.. Abiems atvejais zaviai atrodysi wub.gif Mano pacios panasi. Virsus gofruotas, apacia kaip klasikines sukneles. Iki keliu, per liemeni eina storas dirzas. O JAU PATOGI!!!!! tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 29, 16:08)
Tai vienintelis dalykas, į ką turi kreipti dėmesį  4u.gif Turi visų pirma pati gerai jaustis, ji tau turi patikti.

Vat butent. Ta diena mes ne ka maziau svarbios nei nuotakos musu. Turime jaustis patogiai, zaviai ir lygiai taip pat kristi sveciams i akis. Zinoma, negrazu butu persistengti ir aplenkti nuotaka. Bet siaip tai svetys turi iskarto zmoniu minioj atskirti kur ta pirsliene stovi, o ne eiti per visas damas ir ieskoti "kur gi ji, nelemtoji, pasislepe" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 30, 09:57)
Vilnietės, nežinau kaip dabar ,bet labai geras pasirinkimas būdavo popieriaus prie Hyper Rimi Savanorių - Popieriaus pasaulyje.
Čia nuoroda orientacijai: http://www.mylida.lt...eriaus-pasaulis

Šitą žinau, buvau jau pas jų, bet ten nieko originalaus nėra... Spalvų daug, bet nieko tokio puošnaus. Anksčiau Basanavičiau g. buvo tokia parduotuvė, kuri tik kietimų, stalo kortelių ir kt. gamyba užsiėmė, tai turėjo labai didelį pasirinkimą visko puošnaus, o dabar užsidarė ir liko tik internetinė parduotuvė, bet norėčiau gyvai kažką rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 23:50)
Nu, negaliu neįdėti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va, kokia draugiska lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 30, 10:57)
Zinoma, negrazu butu persistengti ir aplenkti nuotaka.

Bet siaip tai svetys turi iskarto zmoniu minioj atskirti kur ta pirsliene stovi, o ne eiti per visas damas ir ieskoti "kur gi ji, nelemtoji, pasislepe" biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tai vat vat.. Užtai ir laukiu, ką ta mano nuotaka išsirinks..
Kelis kartus užsiminė, gal retro ims.. Tai aš jau tikrai neičiau karoliukais nukabinėta ir blizganti (ir šiaip neičiau)..

Irgi tiesa drinks_cheers.gif
Todėl ir sunkiai gali rasti tokią, kad tiktų ir baliui ir gatvei..

Radau kažką panašaus į tai, ko norėčiau židiniui:
user posted image
Parašiau laišką, gal pavyks iki galo užbaigt idėją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 30 balandžio 2014 - 10:17
QUOTE(sjugk @ 2014 04 30, 08:09)

Bučinių dėžutes ir aš žadu daryti, labai man įdomi ir nematyta dar jokiose vestuvėse mintis. O mano nuotaka jau svajoja, kaip jos poros bus priverstos bučiuotis per "karti karti"  lotuliukas.gif
inevas įveskite į google bučinių dėžutės, tikrai išmes aprašymų smile.gif

thumbup.gif oo ir man patiko, gaila kad pas mus nebus poru doh.gif , tikrai padaryčiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 30, 13:11)
thumbup.gif oo ir man patiko, gaila kad pas mus nebus poru doh.gif , tikrai padaryčiau.  thumbup.gif

Man si ideja taip pat patiko drinks_cheers.gif , bet as gal darysiu ant sirdeliu, kurias sudesiu i viena dezute smile.gif ir poros trauksis.

O stai aptikau akcija, gal kas pasinaudosite kokiai fotosesijai ar dar gudriau ka sugalvosite: https://www.facebook...tif_t=notify_me. Ivedus koda VESTUVES iki geguzes 15 d. galioja nuolaida. Pati pas juos esu uzsisakinejusi visos seimos vardu pirmasias raideles, likau patenkinta thumbup.gif .

O dar poastebejau jus cia viska taip atvirai rodotes, demonstruojate, nebijote, kad jaunieji cia uzklys sad.gif, kiek skaitau senesnes temas, ten svocios slapukes buvo, viska i pastuka keldavo. As kazkaip prisibijau, kad mane atpazins, jei uzklys smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 04 30, 14:58)
O dar poastebejau jus cia viska taip atvirai rodotes, demonstruojate, nebijote, kad jaunieji cia uzklys sad.gif, kiek skaitau senesnes temas, ten svocios slapukes buvo, viska i pastuka keldavo. As kazkaip prisibijau, kad mane atpazins, jei uzklys smile.gif.

Ner ko cia landyt lotuliukas.gif Patys Jaunieji bus kalti, jei jau viska zinos, nes kisa nosytes kur nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 30, 15:41)
Ner ko cia landyt  lotuliukas.gif  Patys Jaunieji bus kalti, jei jau viska zinos, nes kisa nosytes kur nereikia  mirksiukas.gif

Gal ir tiesa drinks_cheers.gif .

Svociutes, kas darysitemedi, kur reikia pirstu antspaudukus deti, kaip jus planuojate ji pastatyti? Ant kazkokio nedidelio ale molberto, knygos laikiklio, ant kokio tai staliuko ar kaip?

Ziauriai siandien mano mintys laksto, nuo vieno dalyko prie kito doh.gif . Reikia susiimti pagaliau smile.gif
Atsakyti
zinokit tos buciniu dezutes tai labai patinka sveciams , mes pernai darem tai visos poros kurios tik buvo vestuvese gavo po dezute bigsmile.gif na musu nedaug buvo apie 30 , bet tai galima paskaiciuoti zmones ir visiems suzaisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 30, 15:41)
Ner ko cia landyt  lotuliukas.gif  Patys Jaunieji bus kalti, jei jau viska zinos, nes kisa nosytes kur nereikia  mirksiukas.gif

Teisingai ner ko čia landžiot thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti