man dar papasakokoit kas per žaidimas yra gerbėjų atmušėjas? ir su degtukų dėžutėmis kažkoks
Sveikos) Gal kam pravers šis puslapis.
Ten skyriuje Keramika (žemyn) yra ir židiniai ir rakinamos širdutės ant pasagėlės. Ir kaina nurodyta, prieinama) Veiksmas Kaune, bet siunčia į kitus miestus.
Dar šeimos židiniai.
Papildyta:
Ar tai tikrai žaidimai? Gerbėjų atmušėjai dovanuojami pamergėm kaip atributas, bent aš visada taip maniau )
O degtukų dežutės kaip dovana sviečiams
jei apie tokius eina kalba. Gal aš klystu?
Ten skyriuje Keramika (žemyn) yra ir židiniai ir rakinamos širdutės ant pasagėlės. Ir kaina nurodyta, prieinama) Veiksmas Kaune, bet siunčia į kitus miestus.
Dar šeimos židiniai.
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 30, 10:22)
man dar papasakokoit kas per žaidimas yra gerbėjų atmušėjas? ir su degtukų dėžutėmis kažkoks
Ar tai tikrai žaidimai? Gerbėjų atmušėjai dovanuojami pamergėm kaip atributas, bent aš visada taip maniau )
O degtukų dežutės kaip dovana sviečiams
jei apie tokius eina kalba. Gal aš klystu?
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 10:48)
Jūsų teismui
Labai miela suknele. Paprasta, bet kartu ir ispudinga. Nepastebeta neliksit
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 11:07)
Dievinu tokio stiliaus sukneles. Kuklios ir elegantiskos viename Nori pasipuosk i svente, nori eik i miesta.. Abiems atvejais zaviai atrodysi Mano pacios panasi. Virsus gofruotas, apacia kaip klasikines sukneles. Iki keliu, per liemeni eina storas dirzas. O JAU PATOGI!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 29, 16:08)
Tai vienintelis dalykas, į ką turi kreipti dėmesį Turi visų pirma pati gerai jaustis, ji tau turi patikti.
Vat butent. Ta diena mes ne ka maziau svarbios nei nuotakos musu. Turime jaustis patogiai, zaviai ir lygiai taip pat kristi sveciams i akis. Zinoma, negrazu butu persistengti ir aplenkti nuotaka. Bet siaip tai svetys turi iskarto zmoniu minioj atskirti kur ta pirsliene stovi, o ne eiti per visas damas ir ieskoti "kur gi ji, nelemtoji, pasislepe"
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 30, 09:57)
Vilnietės, nežinau kaip dabar ,bet labai geras pasirinkimas būdavo popieriaus prie Hyper Rimi Savanorių - Popieriaus pasaulyje.
Čia nuoroda orientacijai: http://www.mylida.lt...eriaus-pasaulis
Čia nuoroda orientacijai: http://www.mylida.lt...eriaus-pasaulis
Šitą žinau, buvau jau pas jų, bet ten nieko originalaus nėra... Spalvų daug, bet nieko tokio puošnaus. Anksčiau Basanavičiau g. buvo tokia parduotuvė, kuri tik kietimų, stalo kortelių ir kt. gamyba užsiėmė, tai turėjo labai didelį pasirinkimą visko puošnaus, o dabar užsidarė ir liko tik internetinė parduotuvė, bet norėčiau gyvai kažką rasti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 30, 10:57)
Zinoma, negrazu butu persistengti ir aplenkti nuotaka.
Bet siaip tai svetys turi iskarto zmoniu minioj atskirti kur ta pirsliene stovi, o ne eiti per visas damas ir ieskoti "kur gi ji, nelemtoji, pasislepe"
Bet siaip tai svetys turi iskarto zmoniu minioj atskirti kur ta pirsliene stovi, o ne eiti per visas damas ir ieskoti "kur gi ji, nelemtoji, pasislepe"
Tai vat vat.. Užtai ir laukiu, ką ta mano nuotaka išsirinks..
Kelis kartus užsiminė, gal retro ims.. Tai aš jau tikrai neičiau karoliukais nukabinėta ir blizganti (ir šiaip neičiau)..
Irgi tiesa
Todėl ir sunkiai gali rasti tokią, kad tiktų ir baliui ir gatvei..
Radau kažką panašaus į tai, ko norėčiau židiniui:
Parašiau laišką, gal pavyks iki galo užbaigt idėją
QUOTE(sjugk @ 2014 04 30, 08:09)
Bučinių dėžutes ir aš žadu daryti, labai man įdomi ir nematyta dar jokiose vestuvėse mintis. O mano nuotaka jau svajoja, kaip jos poros bus priverstos bučiuotis per "karti karti"
inevas įveskite į google bučinių dėžutės, tikrai išmes aprašymų
oo ir man patiko, gaila kad pas mus nebus poru , tikrai padaryčiau.
QUOTE(inevas @ 2014 04 30, 13:11)
oo ir man patiko, gaila kad pas mus nebus poru , tikrai padaryčiau.
Man si ideja taip pat patiko , bet as gal darysiu ant sirdeliu, kurias sudesiu i viena dezute ir poros trauksis.
O stai aptikau akcija, gal kas pasinaudosite kokiai fotosesijai ar dar gudriau ka sugalvosite: https://www.facebook...tif_t=notify_me. Ivedus koda VESTUVES iki geguzes 15 d. galioja nuolaida. Pati pas juos esu uzsisakinejusi visos seimos vardu pirmasias raideles, likau patenkinta .
O dar poastebejau jus cia viska taip atvirai rodotes, demonstruojate, nebijote, kad jaunieji cia uzklys , kiek skaitau senesnes temas, ten svocios slapukes buvo, viska i pastuka keldavo. As kazkaip prisibijau, kad mane atpazins, jei uzklys .
QUOTE(agnemonas @ 2014 04 30, 14:58)
O dar poastebejau jus cia viska taip atvirai rodotes, demonstruojate, nebijote, kad jaunieji cia uzklys , kiek skaitau senesnes temas, ten svocios slapukes buvo, viska i pastuka keldavo. As kazkaip prisibijau, kad mane atpazins, jei uzklys .
Ner ko cia landyt Patys Jaunieji bus kalti, jei jau viska zinos, nes kisa nosytes kur nereikia
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 30, 15:41)
Ner ko cia landyt Patys Jaunieji bus kalti, jei jau viska zinos, nes kisa nosytes kur nereikia
Gal ir tiesa .
Svociutes, kas darysitemedi, kur reikia pirstu antspaudukus deti, kaip jus planuojate ji pastatyti? Ant kazkokio nedidelio ale molberto, knygos laikiklio, ant kokio tai staliuko ar kaip?
Ziauriai siandien mano mintys laksto, nuo vieno dalyko prie kito . Reikia susiimti pagaliau
zinokit tos buciniu dezutes tai labai patinka sveciams , mes pernai darem tai visos poros kurios tik buvo vestuvese gavo po dezute na musu nedaug buvo apie 30 , bet tai galima paskaiciuoti zmones ir visiems suzaisti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 30, 15:41)
Teisingai ner ko čia landžiot