Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(DEM @ 2014 04 29, 19:21)
Sveikos 4u.gif
Nu visai užsiknisau su šeimos židiniu doh.gif Nerandu nieko, kas tiktų patiktų... Turbūt vis dėl to reiks pirkti kažką iš bazinės pasiūlos.

Man visai patiko bigsmile.gif , tas apvalus, burbulo formos ir įdomus mirksiukas.gif
Atsakyti
[/B]Lemona tavo suknyte labai grazi, su mano suknyte nera labai jau blogai, bet zinot kaip buna arba labai vau ir viskas viskas, arba, to nera, tai va kolkas pas mane to nera biggrin.gif .

[B]inevas
tu saunuole, sparciais zingsniais i prieki thumbup.gif .

sjugk tavo suknele taip pat buvau nusiziurejus, kazka panasaus ir norejau pasimatuoti nuomos punkte. Tokios melynos spalvos prie savo geltonu pamergiu norejau. Ai, ja dar cia maciau https://www.facebook...7...e=3.

DEM ziauriai sunku su tuo zidiniu, dziaugiuos, kad mano jaunieji patys nusprende juo pasirupinti. Nors brolio vestuvese juo teveliai rupinosi.
Atsakyti
Nu, negaliu neįdėti. Ta mėlyna suknia kainuoja tik 8 baksus http://www.aliexpres...1822602242.html
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 29, 16:10)
Štai kaip pavyko

Baisiai gražiai gavosi. Vargai, privargai, bet rezutatas puikus! Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(DEM @ 2014 04 29, 18:21)
Sveikos 4u.gif
Nu visai užsiknisau su šeimos židiniu doh.gif Nerandu nieko, kas tiktų patiktų... Turbūt vis dėl to reiks pirkti kažką iš bazinės pasiūlos.

Man visi labai patiko. Ir ne baziniai, ir ne griozdai. Labai gražūs.

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 22:50)
Nu, negaliu neįdėti. Ta mėlyna suknia kainuoja tik 8 baksus

Na čia tai nerealiai... Koks kainų skirtumas! Lbai įdomu, kokia kokybė už tuos 8 baksus. Nors kol ateis suknelė, man visos progos bus praėjusios, bet gal užsisakyti svarstau g.gif g.gif biggrin.gif

Beje, pasidariau ir aš taureles žiedlapiams. Įkelsiu kurią dieną, kai persikelsiu nuotraukas smile.gif
Taip pat bučinių dėžutės jau suruoštos. Na man jos labai žaviai atrodo smile.gif
O ir laikraštuką jau išsiunčiau į spaustuvę spausdinti. Žodžiu po truputį ledai pajudėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 30, 00:59)
Baisiai gražiai gavosi. Vargai, privargai, bet rezutatas puikus! Sveikinu  thumbup.gif
Man visi labai patiko. Ir ne baziniai, ir ne griozdai. Labai gražūs.
Na čia tai nerealiai... Koks kainų skirtumas! Lbai įdomu, kokia kokybė už tuos 8 baksus. Nors kol ateis suknelė, man visos progos bus praėjusios, bet gal užsisakyti svarstau  g.gif  g.gif  biggrin.gif
Beje, pasidariau ir aš taureles žiedlapiams. Įkelsiu kurią dieną, kai persikelsiu nuotraukas smile.gif
Taip pat bučinių dėžutės jau suruoštos. Na man jos labai žaviai atrodo smile.gif
O ir laikraštuką jau išsiunčiau į spaustuvę spausdinti. Žodžiu po truputį ledai pajudėjo  rolleyes.gif

Ačiu už įvertinima mirksiukas.gif , o kas čia per bučiniu dėžutės? Kam jos skirtos g.gif blush2.gif
Nu tu šaunuolė, daug darbu nuveikiai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 23:50)
Nu, negaliu neįdėti. Ta mėlyna suknia kainuoja tik 8 baksus http://www.aliexpres...1822602242.html

Na negaliu įsivaizduoti tokios suknelės už 8 dolerius lotuliukas.gif net įdomu, ką atsiųstų užsakius biggrin.gif

Bučinių dėžutes ir aš žadu daryti, labai man įdomi ir nematyta dar jokiose vestuvėse mintis. O mano nuotaka jau svajoja, kaip jos poros bus priverstos bučiuotis per "karti karti" lotuliukas.gif
inevas įveskite į google bučinių dėžutės, tikrai išmes aprašymų smile.gif

Dar aš su klausimu svočiutėms iš Vilniaus. Kur perkate gražų popierių? Blizgų, su ornamentais, žodžiu reikia ne diplominio popieriaus. Žinau pati kelias vietas, bet vienas mano pagrindinis "taškas" užsidarė, sakau, gal kokios nesu užėjusi dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 29, 16:50)
tarkim man mėlyna iš vis kaip spalva nelabai, bet kokia žydra, gražu ax.gif

pažiūrėk ant foto su kurios spalvos tau labiau patinka ir tada jau spreskit smile.gif

Sendinu lapus, tuoj parodysiu,

Aš dekupažuoti iš vis nemoku, nesuprantu, man tai yra mistika

Na aš tos mėlynos nenoriu ir. Imčiau nebent ale turkio ar ryškią dangaus.

Kad nėra, tik vienas tas modelis įdėtas ir atskirai spalvų paletė duota... Nebent pasigooglint bandyt..

Oooo, super bigsmile.gif thumbup.gif

Aš ir ne, nebandžiau. Pažiūrėjus pamokėles atrodo lengva.. Nu reik bandyt ant kokio medž-io gabalo. Jei gausis, tai visus namus nudekoruosiu lotuliukas.gif
Dar vyras žadėjo visiem mano nestandartinio dydžio plakatam rėmelius padaryt, tai labai būtų gerai išmokt dekupažuoti bigsmile.gif

QUOTE(DEM @ 2014 04 29, 19:21)
O kaip kažin kažkas va tokio, nu iš tos pusės? Aišku, norisi balto, bet man šitie nieko. Kaip jūs manot? Prašom pareikšti savo nuomonę 4u.gif

Aš irgi akį ant tokių padėjus, jei vdrug vyrui nesigaus sumeistraut bigsmile.gif
Man gražu thumbup.gif Tokie senoviniai lietuviški jie man atrodo wub.gif

QUOTE(sjugk @ 2014 04 30, 08:09)
Na negaliu įsivaizduoti tokios suknelės už 8 dolerius  lotuliukas.gif  net įdomu, ką atsiųstų užsakius 

Kur perkate gražų popierių?

Vat vat drinks_cheers.gif Ten brangi bus originali, o ali, ebay persiūtos.
Bet kai neįperki originalo, gera išeitis.
Visvien atėjus čia pas siuvėją su foto tokios pačios irgi nepasiųs.
O ir buvau foto užtikus, kaip realiai atrodo originalios suknios. Nu vaizdas irgi skiriasi nuo reklaminės foto.

Mylidoj nenabdei ieškot?
Ač perku office1, copy1.
Atsakyti
Labas rytas darbštuolės smile.gif
aš pirkinių sąšarą pasidarius ryt į Gariūnus varau pasižvalgyti:)Kuri buvot gal galit aprašyt kur ieškoti vestuvinės atributikos?
QUOTE(agnemonas @ 2014 04 29, 12:30)
jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif, svočiausiu birželio  28 d., tiesa tai bus antras kartas, prieš 5 m.
Štai kokį šeimos židinį man šiandien pasiūlė "didžiausias draugas", gal kam patiks: https://www.facebook...6...0095&type=3.

*Sveika prisijungusi,svočiausim tą pačia dieną.
**Jei nepaslaptis kiek už tokį židinį sumokėsi ir per kiek laiko padarys?

QUOTE(Arti654 @ 2014 04 30, 00:59)
O ir laikraštuką jau išsiunčiau į spaustuvę spausdinti. Žodžiu po truputį ledai pajudėjo  rolleyes.gif

padirbėjusi iš peties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 30, 09:29)
*Sveika prisijungusi,svočiausim tą pačia dieną.
**Jei nepaslaptis kiek už tokį židinį sumokėsi ir per kiek laiko padarys?
padirbėjusi iš peties thumbup.gif

* thumbup.gif
** nusiunciau nuotakai, jai patiko, ji pati tiesiogiai parase gamintojai, tai suzinosiu is jos smile.gif pas mus ji taip norejo, pati issirinkti sau patinkanti, tai man nasta nuo peciu buvo nukritusi tongue.gif
Atsakyti

Na negaliu įsivaizduoti tokios suknelės už 8 dolerius lotuliukas.gif net įdomu, ką atsiųstų užsakius biggrin.gif

Kur perkate gražų popierių? Blizgų, su ornamentais, žodžiu reikia ne diplominio popieriaus.

Speju sukneles negausit jokios uz tokia kaina:) Aliexpress pardavejai sau taip reitinga pasikelia - prisisako pas juos tokiu pigiu prekiu, jie neissiuncia, o po to grazina pinigus. Bet ju statistikoj rodo, kad daug uzsakymu turi, ne naujokai kazkokie, vadinasi patikimi:)

Popieriaus kaip tik ieskojau krikstynu kvietimams, tai labai didelis pasirinkimas, akropolyje antram aukste salia knygyno salelej tokioj mazutej suvenyrais prekiaujancioj.
Atsakyti
QUOTE(liojka @ 2014 04 30, 09:47)
Kur perkate gražų popierių? Blizgų, su ornamentais, žodžiu reikia ne diplominio popieriaus.

Vilnietės, nežinau kaip dabar ,bet labai geras pasirinkimas būdavo popieriaus prie Hyper Rimi Savanorių - Popieriaus pasaulyje.
Čia nuoroda orientacijai: http://www.mylida.lt...eriaus-pasaulis
Atsakyti
QUOTE(liojka @ 2014 04 30, 10:47)

Speju sukneles negausit jokios uz tokia kaina:) Aliexpress pardavejai sau taip reitinga pasikelia  - prisisako pas juos tokiu pigiu prekiu, jie neissiuncia, o po to grazina pinigus. Bet ju statistikoj rodo, kad daug uzsakymu turi, ne naujokai kazkokie, vadinasi patikimi:)

ir as taip manau g.gif
Atsakyti