Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 16:11)

Aš rinkau, bet šiandien ne ant žvyro krūvos  lotuliukas.gif  Vėl stumdžiau vežimą ir pakelėse ieškojau. Tai visai fainų, plokščių radau  ax.gif Kai tupėjau prie akmenukų viena moteriškė net užklausė, kokio lobio ieškau  lotuliukas.gif

AAAAAAAAA, reikejo pasakyti zinoma lobi lotuliukas.gif , as tai irgi rinkdavau akmenelius, tai ateinu i darzeli dukros pasiimti, o sunau vezimas pilnas akmenuku lotuliukas.gif

Monikiuxas, kokia tu graksti ir grazi, man tai tavokuno sudejimas SUPER thumbup.gif , Sukneles irgi visos nuostabios, o per kiek laiko iLIetuva is ebay suknelesatkeliauja visutiniskai,gal ir man antrai dienai uzsakyti ax.gif
Atsakyti
Rūta- po kukliu politikos mokslų studentės įvaidžiu, glūdi pilkasis LR prezidento institucijos kardinolas. Vadovaudamasi šaltu protu, puikiai geba manipuliuoti įstatymais ir apstatymais, šitaip gauja garantuoja politinę neliečiamybę.
Ramūnas- vienišius, puikiai supratęs, kad meilė ne košė, jos šaukštu nepakabinsi. Jis puiku „Volkswagen Golf“ komandos bičiulis, turi puikių apsauginio darbuotojo bruožų, geba iš pagrobtų automobilių padaryti buitinės technikos.
Jolita- būsima medikė, puikiai demonstruojanti gailestingos seselės bruožus. Gaujos užpuolimo metu, be skausmo ir greitai, kad net patys vyrai nepastebi, chirurginiu būdu pašalina jų širdis. Juodoje rinkoje pritaiko ir ekonomikos principus: vieną širdį perki, antra- už pusę kainos.
Paulius- puikus automechanikas, puikiai gebantis pagrobti automobilius, kad net jų savininkai nepasigenda iki tol, kol tenka iš jo išlipti. Viską daro tyliai, ramiai ir šaltakraujiškai.
Dovilė- gyvūnų mylėtoja, ekomonikos studentė, gaujos finansininkė ir buhalterė. Puikiai dalina gaujos pagrobtus turtus: Dovilei- Dovilei- gaujai.
Jonas- auto- moto fanas, dalyvauja slapčia ir „enerstenos“gaujos veikloje, yra jos nebylus vadas, valdantis gauja vien savo išraiškingu žvilgsniu. Savo veiklą dažnai pridengia meile augalams.
Gaujos būstinė- kažkur Ateities gatvė, žalias garažas po dešine. Ten vyksta pagrobtų automobilių perdarymas, pagrobto turto( pinigų, papuošalų, saldainių ir vestuvinio karvojaus) dalybos. Tikrasis gaujos vadas- nežinomas, manoma, kad tai aukštas blondinas vyras ir jo brunetė žmona.

Aprašiau pulką, dabar pasakykit savo nuomonę, ką reik pataisyt, ką išbraukt, ką papildyt. Suprantu, kad nežinant situacijos, sunku nusakyti, bet visas pulkas aprašytas pagal pomėgius: vyrai užkietėję automobilininkai, panelės- tai jau sunkiau. Bet šiaip iš šalies, kaip, įdonu nors kiek, linksmai, žiauriai čia, mintis gera ar geriau atsisakyti. Nu namie visiems nusispjauti. Ko paklausi- ai, gerai, viskas gerai. Arba- o kam, pas mus nebuvo taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 09, 15:22)
na ilga tikrai tiktu suknute dar jei aukstakulnius apsiautum tai net optiskai praiilgintu tavo ugi  mirksiukas.gif

Su kulniukais būsiu, bent jau pradžioj. Jau kokia pora metų aukštakulnių užsidėjus nebuvau, kažin, kaip čia seksis doh.gif

Ateinu su idėja. Gal kam pravers. Be vestuvių tuo pačiu ruošiuosi ir savo leliūto krikštynoms. Tai dariau dėžutes lauktuvių sudėjimui. Radau puslapį, kuriame suvedi matmenis ir padaro dėžutės šabloną http://www.templatemaker.nl/

user posted image

DEM, tas kas gavo jus piršliais, turėtų jums kojas bučiuoti. JŪS TIKRAS LOBYNAS!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 09 balandžio 2014 - 16:53
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 16:38)

DEM, tas kas gavo jus piršliais, turėtų jums kojas bučiuoti. JŪS TIKRAS LOBYNAS!!!!

Lobyne tu doh.gif blush2.gif Nuomonę sakykit, ar labai durna ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 16:58)
Lobyne tu doh.gif  blush2.gif  Nuomonę sakykit, ar labai durna ten doh.gif

A pasiutai, tu mieloji doh.gif Lažinuosi, kad dar dabar ne viena svočiutė savo pulką panašiai pristatinėti bandys thumbup.gif
Atsakyti
DEM gal as ka praleidau beskaitydama blush2.gif bet tu kur naudosi sita visa? Pats aprasymas man patiko thumbup.gif
Papildyta:
Geltonazuvis ir as jau atpratus nuo aukstakulniu, bet reik jau pradet deveti, kad per vestuves kitu nejuokinciau su savo eisena doh.gif lotuliukas.gif
nuoroda thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Monikiuxas prasom su suknia papozuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu pupos uogos, jus ir plepat lotuliukas.gif thumbup.gif , reiks į darba neiti, kad su jumis spėčiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 09, 15:46)
vaziuodama i miesta ziuriu prie kelio stovi masina o i zvyro kruva ilindus moteriske  biggrin.gif  is kart toptelejo mintis - busima svocia iesko akmenuku  lotuliukas.gif

Nu čia tai geras thumbup.gif , man irgi pritruko akmenuku, tai šeštadieni siusiu savo " vyrus" į lauka , tai liepsiu kad pririnktu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 16:11)
Man irgi įdomu.  drinks_cheers.gif
O aš tai neapsisprendžiu, ar noriu ilgos, ar trumpos. Šiaip ilga norėčiau pasipuošti, retai tokia proga būna. Bet pati esu žema, 160 cm, vidutinio kūno sudėjimo, tai vis bijau, kad netiks man ilga  g.gif

Tikrai tiks mirksiukas.gif , aš pati 165 cm ir gan apvaloka esu blush2.gif , ir viskas gerai buna smile.gif . Šiaip suknelias nešioju iki keliu, bet tokiom progom renkuosi ilga rolleyes.gif , dar aukšta kulniai ir viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti
Rūta- po kukliu politikos mokslų studentės įvaidžiu, glūdi pilkasis LR prezidento institucijos kardinolas. Vadovaudamasi šaltu protu, puikiai geba manipuliuoti įstatymais ir apstatymais, šitaip gauja garantuoja politinę neliečiamybę.

Super) thumbup.gif Su tokiom įdėjom tiesiai į planuotojas, ne tik svočiaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 09 balandžio 2014 - 18:41
QUOTE(Padangė @ 2014 04 09, 12:31)
visa esme laikas , viskas taip sudeliota kad ner kada istrukt papuost kambario doh.gif
na jei niekas nepapuos reiks suktis

Manau kad tau tikrai viskas gausis thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 17:29)
Ramūnas- vienišius, puikiai supratęs, kad meilė ne košė, jos šaukštu nepakabinsi. Jis puiku „Volkswagen Golf“ komandos bičiulis, turi puikių apsauginio darbuotojo bruožų, geba iš pagrobtų automobilių padaryti buitinės technikos.
Jolita- būsima medikė, puikiai demonstruojanti gailestingos seselės bruožus. Gaujos užpuolimo metu, be skausmo ir greitai, kad net patys vyrai nepastebi, chirurginiu būdu pašalina jų širdis. Juodoje rinkoje pritaiko ir ekonomikos principus: vieną širdį perki, antra- už pusę kainos.
Paulius- puikus automechanikas, puikiai gebantis pagrobti automobilius, kad net jų savininkai nepasigenda iki tol, kol tenka iš jo išlipti. Viską daro tyliai, ramiai ir šaltakraujiškai.
Dovilė- gyvūnų mylėtoja, ekomonikos studentė, gaujos finansininkė ir buhalterė. Puikiai dalina gaujos pagrobtus turtus: Dovilei- Dovilei- gaujai.
Jonas- auto- moto fanas, dalyvauja slapčia ir „enerstenos“gaujos veikloje, yra jos nebylus vadas, valdantis gauja vien savo išraiškingu žvilgsniu. Savo veiklą dažnai pridengia meile augalams.
Gaujos būstinė- kažkur Ateities gatvė, žalias garažas po dešine. Ten vyksta pagrobtų automobilių perdarymas, pagrobto turto( pinigų, papuošalų, saldainių ir vestuvinio karvojaus) dalybos. Tikrasis gaujos vadas- nežinomas, manoma, kad tai aukštas blondinas vyras ir jo brunetė žmona.

Aprašiau pulką, dabar pasakykit savo nuomonę, ką reik pataisyt, ką išbraukt, ką papildyt. Suprantu, kad nežinant situacijos, sunku nusakyti, bet visas pulkas aprašytas pagal pomėgius: vyrai užkietėję automobilininkai, panelės- tai jau sunkiau. Bet šiaip iš šalies, kaip, įdonu nors kiek, linksmai, žiauriai čia, mintis gera ar geriau atsisakyti. Nu namie visiems nusispjauti. Ko paklausi- ai, gerai, viskas gerai. Arba- o kam, pas mus nebuvo taip doh.gif

Šakės kaip čia viskas fainai bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Darau laikraštuką, tai pačiam gale įdėsiu straipsnį, kad va ieškoja gauja, kuri suvaidina nelaimingą atsitikimą kelyje ir iš sustojusio apdėti asmens atima automobilį ( vyrukai gi pasinešę ant auto, visi tepliojasi, tepaluojasi, mėgsta varžybas, jei yra galimybių dalyvauja juose), taip papuošalus, pinigus( čia merginoms daugiau), o taip pat vestuvinius saldainius ir karvojų. Ir va pridėsiu jų visų nuotraukytes. Prisiminimui bus, kas bus pulke. O vat savęs afišuoti nenoriu. Tiek to. blush2.gif Ir planuoju antrą dieną kai užsėsim stalą pirmą kartą, pasakyti, kad va susisiekė policijos pareigūnai, prašė būti atsargiems dėl šios naujos gaujos ir jei kas nori plačiau apie tai sužinoti, prašom kreiptis pas jaunuosius, ten rasit visą informaciją. Ir jauniesiems įteiksiu laikraštukus, taip va paprastai, sudėtus į dokumentams skirtas popierines dėžutes. O jie tegu dalina. Ne ką veikia. Šitaip bus kaip įtarpuoti laikraštukus, be to nereiks sukti galvos kaip juos pateikti, kur dėti. Tegu ir patys rūpinasi. Nu ar ne bjauri aš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 09, 20:14)
Ačiū 4u.gif Darau laikraštuką, tai pačiam gale įdėsiu straipsnį, kad va ieškoja gauja, kuri suvaidina nelaimingą atsitikimą kelyje ir iš sustojusio apdėti asmens atima automobilį ( vyrukai gi pasinešę ant auto, visi tepliojasi, tepaluojasi, mėgsta varžybas, jei yra galimybių dalyvauja juose), taip papuošalus, pinigus( čia merginoms daugiau), o taip pat vestuvinius saldainius ir karvojų. Ir va pridėsiu jų visų nuotraukytes. Prisiminimui bus, kas bus pulke. O vat savęs afišuoti nenoriu. Tiek to.  blush2.gif Ir planuoju antrą dieną kai užsėsim stalą pirmą kartą, pasakyti, kad va susisiekė policijos pareigūnai, prašė būti atsargiems dėl šios naujos gaujos ir jei kas nori plačiau apie tai sužinoti, prašom kreiptis pas jaunuosius, ten rasit visą informaciją. Ir jauniesiems įteiksiu laikraštukus, taip va paprastai, sudėtus į dokumentams skirtas popierines dėžutes. O jie tegu dalina. Ne ką veikia. Šitaip bus kaip įtarpuoti laikraštukus, be to nereiks sukti galvos kaip juos pateikti, kur dėti. Tegu ir patys rūpinasi. Nu ar ne bjauri aš cool.gif

Tu tikra šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 09, 18:34)
Tikrai tiks mirksiukas.gif , aš pati 165 cm ir gan apvaloka esu blush2.gif , ir viskas gerai buna smile.gif . Šiaip suknelias nešioju iki keliu, bet tokiom progom renkuosi ilga rolleyes.gif , dar aukšta kulniai ir viskas bus super thumbup.gif

Nu, gal reiks tada surizikuoti su tuo Ebay ax.gif Lygiai kaip ir aš: suknios ir sijonai iki kelių. Turiu apvalius klubus, tai kažkaip reikia su modeliu neprašauti doh.gif

Viskas, jau įsivaizduoju šį vakarą: Daktaras Housas - kavos skonio ledai - Ebay lotuliukas.gif
Atsakyti