Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 11:30)
Va dėl to skeltuko ir nesu tikra dėl tos suknelės blush2.gif  vyras įtikino šitą rinktis  lotuliukas.gif

o man tas skeltukas kaip tik labai patinka smile.gif nebent jum kokia 50metu ar kojos kreivos, tada tikrai negrazu,bet jei sitoj foto jus tai viskas super atrodo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 11:30)
Va dėl to skeltuko ir nesu tikra dėl tos suknelės blush2.gif  vyras įtikino šitą rinktis  lotuliukas.gif

o man tas skeltukas kaip tik labai patinka smile.gif nebent jum kokia 50metu ar kojos kreivos, tada tikrai negrazu,bet jei sitoj foto jus tai viskas super atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš pagaliau apsisprendžiau (jei neapsigalvosiu):
user posted image
Tik va nuotaka žada pamerges persiku rengt, o man sako - per šviesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau visų jūsų sukneles, tai aš kažkaip su saviške nelabai įsipaišau į jūsų būrį sad.gif. Ir nejaučiu vidinio pasitienkinimo, mama mane neapsisprendele vadina. Pamerges pas mus su ilgomis geltonomis, norėjau mėlynos tamsiai, bet kad neturėjo, gal dar čia Kaune reikės apsižvalgyt, nors užstatas jau sumpkėtas.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 29, 14:54)
Na aš pagaliau apsisprendžiau (jei neapsigalvosiu):
user posted image
Tik va nuotaka žada pamerges persiku rengt, o man sako - per šviesi  lotuliukas.gif

labai graži suknytė, gal yra kitokiu spalvu pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 29, 16:03)
labai graži suknytė, gal yra kitokiu spalvu pasirinkti mirksiukas.gif

Tai yra yra, gi kiniečiai prie viso prisitaiko biggrin.gif
Žvengiau nuotakai, kad va, net raudonos 10 atspalvių yra lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 04 29, 15:24)
nejaučiu vidinio pasitienkinimo,

Tai vienintelis dalykas, į ką turi kreipti dėmesį 4u.gif Turi visų pirma pati gerai jaustis, ji tau turi patikti.
Aš prieš kurį laiką nužiūrėjau vieną.. Po to žiūrėjau, žiūrėjau aš į ją.. Nu ne, netinka..
Ir dabar kaži ar vėl neapsigalvosiu. Irgi neapsisprendėlė biggrin.gif Nu bet ką daryt, kai norisi to perfect..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 29, 16:08)
Tai yra yra, gi kiniečiai prie viso prisitaiko  biggrin.gif
Žvengiau nuotakai, kad va, net raudonos 10 atspalvių yra  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai vienintelis dalykas, į ką turi kreipti dėmesį  4u.gif Turi visų pirma pati gerai jaustis, ji tau turi patikti.
Aš prieš kurį laiką nužiūrėjau vieną.. Po to žiūrėjau, žiūrėjau aš į ją.. Nu ne, netinka..
Ir dabar kaži ar vėl neapsigalvosiu. Irgi neapsisprendėlė  biggrin.gif Nu bet ką daryt, kai norisi to perfect..

nu man žinok ji fainute thumbup.gif tik spalva riškesne aš jai parinkčiau ir bus tobula, bent jau mano akim mirksiukas.gif
Papildyta:
na o aš dabar sendinimo darbais užsiiminėju, orkaitėj doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 29, 16:15)
nu man žinok ji fainute thumbup.gif tik spalva riškesne aš jai parinkčiau ir bus tobula, bent jau mano akim mirksiukas.gif

na o aš dabar sendinimo darbais užsiiminėju, orkaitėj doh.gif  lotuliukas.gif

Tai vat galvojam db su sesute, į kurią čia pusę pasiduoti su spalva.
Nes pamergės vienodai neis, vienos bus toks persikas, kitos kitoks..
Tai sako, gal kad matytųsi, kur piršlienė, reikia kokią melsvą imt.. Pradžioj galvojau tikrai imsiu mėtinę, mėlyną, dabar jau mėtaus, ar ne be ryšio bus tos spalvos nuotraukose..

O ką tu orkaitėj sendini? bigsmile.gif

Aš vis dar apmąstymuose, ar bandyti dekupažuoti tą dėžutę knygą jauniesiems. Galvoju kaip papuošt ir bijau sugadint.. Galvoju, pirmam kartui kokį gabalą medžio pasitreniruot. Ale jei visiškai nusivilsiu savim, kaip tada.. Ir gulės ta dėžutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 29, 16:22)
Tai vat galvojam db su sesute, į kurią čia pusę pasiduoti su spalva.
Nes pamergės vienodai neis, vienos bus toks persikas, kitos kitoks..
Tai sako, gal kad matytųsi, kur piršlienė, reikia kokią melsvą imt.. Pradžioj galvojau tikrai imsiu mėtinę, mėlyną, dabar jau mėtaus, ar ne be ryšio bus tos spalvos nuotraukose..

O ką tu orkaitėj sendini?  bigsmile.gif

Aš vis dar apmąstymuose, ar bandyti dekupažuoti tą dėžutę knygą jauniesiems. Galvoju kaip papuošt ir bijau sugadint.. Galvoju, pirmam kartui kokį gabalą medžio pasitreniruot. Ale jei visiškai nusivilsiu savim, kaip tada.. Ir gulės ta dėžutė  biggrin.gif

Nu jo g.gif spalva reik išsirinkt, tarkim man mėlyna iš vis kaip spalva nelabai, bet kokia žydra, gražu ax.gif , oranžinė, raudona, nu net nežinau doh.gif pažiūrėk ant foto su kurios spalvos tau labiau patinka ir tada jau spreskit smile.gif
Sendinu lapus, tuoj parodysiu, bus jaunuju laiškai nienas kitam, ale parašyti išvakarėse, prieš vestuves ax.gif
Aš dekupažuoti iš vis nemoku, nesuprantu, man tai yra mistika doh.gif blush2.gif , tai aš darau viska su karštais klijais ax.gif ir man buvo pora darbeliu , kad perdariau per naujo biggrin.gif , bet kai darai su klijais gali nulupti, o va su dekupažu to nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Štai kaip pavyko
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 04 29, 14:41)

Foto mano blush2.gif o metų dar tikrai ne 50 biggrin.gif tiek mamai lotuliukas.gif o man dar ir iki 30 reiks pagyvent kelis metus lotuliukas.gif
lauksiu dar kelių naujų suknelių, kurias salone tik pagal nuotrauką nusižiūrėjau, jų dar nėra gavę, o tada matysiu, ką galiausiai pasirinksiu smile.gif
http://www.newyorkdr...Ediz/92130.html Jos laukiu smile.gif
Atsakyti
Lemona, suknią aliexpress radai?
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 16:29)
Foto mano  blush2.gif  o metų dar tikrai ne 50 biggrin.gif tiek mamai  lotuliukas.gif  o man dar ir iki 30 reiks pagyvent kelis metus  lotuliukas.gif 
lauksiu dar kelių naujų suknelių, kurias salone tik pagal nuotrauką nusižiūrėjau, jų dar nėra gavę, o tada matysiu, ką galiausiai pasirinksiu  smile.gif
http://www.newyorkdr...Ediz/92130.html Jos laukiu smile.gif

Šitą aliexpress mačiau už 15 USD doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu visai užsiknisau su šeimos židiniu doh.gif Nerandu nieko, kas tiktų patiktų... Turbūt vis dėl to reiks pirkti kažką iš bazinės pasiūlos.
O kaip kažin kažkas va tokio, nu iš tos pusės? Aišku, norisi balto, bet man šitie nieko. Kaip jūs manot? Prašom pareikšti savo nuomonę 4u.gif
http://www.savexgale...klo-savex.8380/
http://www.savexgale...5cm-savex.8381/
http://www.savexgale...6cm-savex.8383/
Nu čia va kažkas panašau, tai kaip ant nuotraukos tai visai nieko žiūrisi g.gif
https://www.google.l... ...668;227;190
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEM: 29 balandžio 2014 - 18:22