Sveikos svočiutės,
jungiuosi ir aš į jūsų būrį
, svočiausiu birželio 28 d., tiesa tai bus antras kartas, prieš 5 m. buvo pirmasis, tai rami iki šiol sėdėjau, maniau du mėnėsiai pasiruošimui bus pats tas, na o pamačius kaip jūs čia intensyviai dirbate, puoliau i paniką, kad nieko nespėsiu
Jus taip aktyviai dirbate, kad visos savaitėlės man reikėjo, kol beskaitydama senas temas, jus pasivijau ir nutariau savo žodelį tartį
Tiesa, man tik vienai dienai reikia ruoštis, antroji bus - kas ką nori, tas tą daro, nebent matysiu, kad labai nuobodžiauja, tai kokį žaidimėlį pravesiu
. Minčių, įdėjų prisigaudžiau, bandysiu dar senesnes temeles pakaityti, kad viskas paaiškėtų. Na, o dabar dalinuosi
:
Štai kokį šeimos židinį man šiandien pasiūlė "didžiausias draugas", gal kam patiks:
https://www.facebook...6...0095&type=3.
O dabar toks žaidimas, ne žaidimas, svečių užėmimas prie stalo, kurį vedė vestuvių vedėjai per brolio vestuves. Žodžiu vedėjai uždavinėjo įvairiausius klausimus apie jaunuosius (aišku į visus klausimus jie buvo gavę atsakymus iš jaunųjų), o už teisingą atsakymą duodavo po 10 lt su jaunųjų atvaizdais vietoj Dariaus ir Girėno. Tas, kas surinks daugiausia litų, gaus pagrindinį prizą. Na, ir prasidėjo lenktynės, visus toks azartas apėmė. Klausimai buvo patys įvairiausi: kiek laiko iki vestuvių draugavo, kur dažniausiai susitikinėdavo, kas paskutiniu metu su jais kartu lovoje miega ir pan. Kai atėjo eilė gauti prizą, tai svečiai pasidalino i dvi grupes, na tiesiog vieni kitiems kišo tuos litus, kad tik laimėti
O prizas buvo labai paprastas ir kartu įgyvendinamas - didelė balta lekštė ant kurios su markeriu buvo užrašyta - vakarienė pas jaunuosius
(mes su vyru jį laimėjom, tik va nepamenu ar jį gavom
). Gal kas panaudosite?
Na ir prirašiau, čia pirmą kartą
.