Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

Sveikos,
Apleidau jus kurį laiką. Prisiduodu ką pasidariau: vakar pradėjau daryti šampano butelius, bet dar smulkmenų užbaigimui trūksta. Ir šiandien parsigabenau gražių akmenukų, tai belieka ir surašyt ir dekupažuoti. Pradėsiu rašytis sąrašą, ko iš Urmo bazės reikia wink.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 25, 20:48)
Iš ebay.co.uk
Papildyta:
user posted image

Super! Smagu, kad rizika pasiteisino. Aš laukiu iš aliexpress. Užsisakiau iki kelių antrai dienai. Su pirmos dienos suknia dar nežinau, ką darysiu...

QUOTE(inevas @ 2014 04 27, 18:55)
user posted image
Štai ka šiandien pasidariau g.gif žiedlapiams

Gerai, kad priminei, reikia ir man padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 28, 08:55)
Ką jūs paieškoj įvedat?

As tai party dress arba bridesmaid dresses.. Bet abejuose panasias meta suknytes
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 28, 21:21)
As pirma kart uzsakiau vyrui kostiuma tai jau issiunte, ziuresim kaip bus  smile.gif

Būtinai parašyk, kai gausi 4u.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 28, 21:33)
Aš laukiu iš aliexpress. Užsisakiau iki kelių antrai dienai.

Kokią išsirinkai?
Man ir reik antrai dienai pasižvalgyt..

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 28, 22:15)
As tai party dress arba bridesmaid dresses.. Bet abejuose panasias meta suknytes

Dėkui, pabandysiu ir aš tas paieškas 4u.gif

Vakar vėl nulėkiau į Tiimari, tai blink.gif Viskas iššluota, nebėra ką imt visai, tuščios lentynos krūvon sustumtos. Tai spėju, užsidarys..
Atsakyti
Pasirodau ir aš, ką šiam momentui esu išsirinkusi ir užsisakiusi smile.gif gal dar persigalvosiu, iki vestuvių dar daug laiko smile.gif
http://www.failai.lt...1.36.25.jpg.htm

Jūsų teismui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sjugk: 29 balandžio 2014 - 09:49
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 29, 08:09)
Kokią išsirinkai?
Man ir reik antrai dienai pasižvalgyt..

Va tokią http://www.aliexpres...6067604463.html

QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 09:48)
Jūsų teismui  biggrin.gif

Asmeniškai man nepatinka tas skeltukas priekyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 10:48)

Ir man skeltukas nepatinka.. 4u.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 11:07)

Super thumbup.gif
Atsakyti
Va dėl to skeltuko ir nesu tikra dėl tos suknelės blush2.gif vyras įtikino šitą rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 10:30)
Va dėl to skeltuko ir nesu tikra dėl tos suknelės blush2.gif  vyras įtikino šitą rinktis  lotuliukas.gif

Vyro nuomone svarbi thumbup.gif Jam turi būti pati gražiausia. Tik aš asmeniškai jausčiausi nejaukiai 4u.gif Bet jei tu jautiesi su ja gerai, tada super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 29, 11:37)
Vyro nuomone svarbi  thumbup.gif  Jam turi būti pati gražiausia. Tik aš asmeniškai jausčiausi nejaukiai  4u.gif  Bet jei tu jautiesi su ja gerai, tada super  mirksiukas.gif

Na vien dėl to, kad su vyru kartu rinkome suknelę man ir ramiau dėl jos biggrin.gif šiaip tokios neplanavau rinktis, salone pasiūlė. Matavausi ir daug tokių "saugių" variantų, tačiau įtikino argumentas, kada daugiau apsivilksi tokią suknelę, jei ne dabar lotuliukas.gif Sako salone, kol jauna, tai gali drąsiai šitą imti biggrin.gif o tas kitas visas, kur matuoji, galėsi dar vilktis ir vilktis iki penkiasdešimt eidama piršlaiuti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės,

jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif, svočiausiu birželio 28 d., tiesa tai bus antras kartas, prieš 5 m. buvo pirmasis, tai rami iki šiol sėdėjau, maniau du mėnėsiai pasiruošimui bus pats tas, na o pamačius kaip jūs čia intensyviai dirbate, puoliau i paniką, kad nieko nespėsiu sad.gif Jus taip aktyviai dirbate, kad visos savaitėlės man reikėjo, kol beskaitydama senas temas, jus pasivijau ir nutariau savo žodelį tartį wink.gif Tiesa, man tik vienai dienai reikia ruoštis, antroji bus - kas ką nori, tas tą daro, nebent matysiu, kad labai nuobodžiauja, tai kokį žaidimėlį pravesiu smile.gif. Minčių, įdėjų prisigaudžiau, bandysiu dar senesnes temeles pakaityti, kad viskas paaiškėtų. Na, o dabar dalinuosi smile.gif:

Štai kokį šeimos židinį man šiandien pasiūlė "didžiausias draugas", gal kam patiks: https://www.facebook...6...0095&type=3.

O dabar toks žaidimas, ne žaidimas, svečių užėmimas prie stalo, kurį vedė vestuvių vedėjai per brolio vestuves. Žodžiu vedėjai uždavinėjo įvairiausius klausimus apie jaunuosius (aišku į visus klausimus jie buvo gavę atsakymus iš jaunųjų), o už teisingą atsakymą duodavo po 10 lt su jaunųjų atvaizdais vietoj Dariaus ir Girėno. Tas, kas surinks daugiausia litų, gaus pagrindinį prizą. Na, ir prasidėjo lenktynės, visus toks azartas apėmė. Klausimai buvo patys įvairiausi: kiek laiko iki vestuvių draugavo, kur dažniausiai susitikinėdavo, kas paskutiniu metu su jais kartu lovoje miega ir pan. Kai atėjo eilė gauti prizą, tai svečiai pasidalino i dvi grupes, na tiesiog vieni kitiems kišo tuos litus, kad tik laimėti thumbup.gif O prizas buvo labai paprastas ir kartu įgyvendinamas - didelė balta lekštė ant kurios su markeriu buvo užrašyta - vakarienė pas jaunuosius thumbup.gif (mes su vyru jį laimėjom, tik va nepamenu ar jį gavom 4u.gif ). Gal kas panaudosite?
Na ir prirašiau, čia pirmą kartą cool.gif.
Atsakyti
Įsirašau (nors nežinau ar gerai, nes tema jau į pabaigą)
Svočiauti pasiruošusios 4u.gif
GEGUŽĖ
17d. - sauliki; liojka
BIRŽELIS
6d. - Filutka
21d. - Misis Vomband; inevas
28d.- DEM; žvilgsnė; Agnemonas
LIEPA
10d. – ziedlapiux
12d.- ingrid1118
19d.- Padange
RUGPJŪTIS
2d.- agne_vvr
9d. –sandrixe
16d.- mildzike
23d.- Monikiuxas; liojka
30d.- Lemona`; Zvirbliss; Route
RUGSĖJIS
6d.- Sjugk
20d.- zvaigzduole
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 04 29, 12:30)
Sveikos svočiutės,
jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif, svočiausiu birželio  28 d.,

Sveikutė, džiugu, kad jungiesi prie musu mirksiukas.gif . Žaidimas man patiko thumbup.gif , išsivaizduoju koks ažartas visus apima lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sjugk @ 2014 04 29, 10:48)
Pasirodau ir aš, ką šiam momentui esu išsirinkusi ir užsisakiusi smile.gif gal dar persigalvosiu, iki vestuvių dar daug laiko smile.gif
http://www.failai.lt...1.36.25.jpg.htm

Jūsų teismui  biggrin.gif

O man nieko nerodo g.gif
Atsakyti