Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Someday_Somewhere @ 2014 04 25, 15:53)
Lemona, o čia šiandien apsipirkote? Tiimari jau buvo padaręs ir 50 ir 70 proc nuolaidas, šiek tiek papirkau, o paskui vėl atstatė visas kainas ir pardavėja sakė, jog įmonė nebebankrutuoja...
Gerų daiktų yra, bet net su 50 procentų man kai kas brangoka atrodo smile.gif Čia panoramoje? įdomu, ar dar kas liko smile.gif

Čia Vilniaus g., centre 4u.gif
Buvo 50, po to 70.. Po dienos užsuku - jau 90 bigsmile.gif

QUOTE(sjugk @ 2014 04 25, 17:58)
Kurioje čia Timaris?

Vilniaus g., centre

QUOTE(inevas @ 2014 04 25, 19:35)
Labas mergaitės mirksiukas.gif , aš jau gavau suknute bigsmile.gif , žinokit, kokybė thumbup.gif  ir pati  thumbup.gif , su dydžiu pataikiau, gal biški kiek didoka ax.gif , bet šiaip esu patentinta drinks_cheers.gif

Super, džiaugiuos už gerą prikinį thumbup.gif

Aš 5deinį irgi ebay varčiau.. Kantrybės užteko iki kokio 40to psl biggrin.gif
Bet atsirinkau kelis variantus.
Ką jūs paieškoj įvedat?
Atsakyti
sveikutes,as susirupinusi pas jus siandien....ziurekite pas mane tokia situacija:jauniji vakar buvo pas mus ir pareiske kad jaunasis nenori buti islydimas is namu,nors pries tai kai kviete sake jog nori tradiciniu vestuviu...o jaunoji panikoj nes nori viskas kad butu tradisciskai,na bet juk zmogaus nepriversi...tai kai jaunasis atvaziuos pas jaunaja tai zodzius skaityti kaip kad abiems kazin isleisti ar vienai jaunosios seimai? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 28, 08:55)
Super, džiaugiuos už gerą prikinį  thumbup.gif

Aš 5deinį irgi ebay varčiau.. Kantrybės užteko iki kokio 40to psl  biggrin.gif
Bet atsirinkau kelis variantus.
Ką jūs paieškoj įvedat?

Aš vedu, evening dress tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zawutee @ 2014 04 28, 10:42)
sveikutes,as susirupinusi pas jus siandien....ziurekite pas mane tokia situacija:jauniji vakar buvo pas mus ir pareiske kad jaunasis nenori buti islydimas is namu,nors pries tai kai kviete sake jog nori tradiciniu vestuviu...o jaunoji panikoj nes nori viskas kad butu tradisciskai,na bet juk zmogaus nepriversi...tai kai jaunasis atvaziuos pas jaunaja tai zodzius skaityti kaip kad abiems kazin isleisti ar vienai jaunosios seimai? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Pas mus irgi jaunikio neišlydės, pas ji tik piršlys bus, poto jie atvažiuos pas jaunaja ir ten jie bus išlydimi kartu. Bus abieju tėveliai, tai jie palaimins vaikus ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Zawutee @ 2014 04 28, 10:42)
sveikutes,as susirupinusi pas jus siandien....ziurekite pas mane tokia situacija:jauniji vakar buvo pas mus ir pareiske kad jaunasis nenori buti islydimas is namu,nors pries tai kai kviete sake jog nori tradiciniu vestuviu...o jaunoji panikoj nes nori viskas kad butu tradisciskai,na bet juk zmogaus nepriversi...tai kai jaunasis atvaziuos pas jaunaja tai zodzius skaityti kaip kad abiems kazin isleisti ar vienai jaunosios seimai? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

nepergyvent, nematau cia nieko blogo mirksiukas.gif pas mus ir pirslys tik paims jauniki o visa ceremonija pas jaunaja bus smile.gif

Monikiuxas - zinai, kartais rankom susiuta dauk tvirciau laiko nei siuvimo masina mirksiukas.gif
Papildyta:
Lemona, as vedu - Prom dresses
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 28, 15:07)

Monikiuxas - zinai, kartais rankom susiuta dauk tvirciau laiko nei siuvimo masina 

Šiandien nulėkiau iki salono, tai man ten ir sutvarkys mano suknyte lotuliukas.gif thumbup.gif , viska padarys ko noriu ir kaip noriu, laimės pilnos kelnės bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 28, 15:07)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 28, 15:25)
Šiandien nulėkiau iki salono, tai man ten ir sutvarkys mano suknyte lotuliukas.gif  thumbup.gif , viska padarys ko noriu ir kaip noriu, laimės pilnos kelnės bigsmile.gif  biggrin.gif

Kokia galutinė kaina suknios gausis? Tu ją siaurinsi?
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 28, 15:25)
Šiandien nulėkiau iki salono, tai man ten ir sutvarkys mano suknyte lotuliukas.gif  thumbup.gif , viska padarys ko noriu ir kaip noriu, laimės pilnos kelnės bigsmile.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 28, 16:17)
Ačiū  4u.gif
Kokia galutinė kaina suknios gausis? Tu ją siaurinsi?

Žinok iš tos laimės, kad sutvarkys, net nepaklausiau kiek kainuos g.gif , bet man ja siaurins, šleifa panaikins, užtrauktuka isius ir jei reiks pasijoni ar tiuli, kad biški pustesnė butu isius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 28, 17:30)
Žinok iš tos laimės, kad sutvarkys, net nepaklausiau kiek kainuos g.gif , bet man ja siaurins, šleifa panaikins, užtrauktuka isius ir jei reiks pasijoni ar tiuli, kad biški pustesnė butu isius bigsmile.gif

na ziurek, kad ta laikes per pinigelius nenumustu biggrin.gif as visad pasiklausiu, kad veliau nebuciau nusivylus ax.gif
Atsakyti
o aš iš ebejaus vis prisibijau pirkti,gal kad esu apvaliu formu ir žemoka bijau kad prašausiu ziauriai pro sali blush2.gif
smagu kam pasiseka nusipirkt thumbup.gif
mano pasiruosimai vis dar vyksta tik galvoje blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 28, 17:59)
na ziurek, kad ta laikes per pinigelius nenumustu  biggrin.gif  as visad pasiklausiu, kad veliau nebuciau nusivylus  ax.gif

Nu tikiuosi, kad žmoniškai užsiprašys g.gif , nors darbo ten bus doh.gif , kaip bus galutinis rezultatas parašysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrixe @ 2014 04 28, 18:51)
o aš iš ebejaus vis prisibijau pirkti,gal kad esu apvaliu formu ir žemoka bijau kad prašausiu ziauriai pro sali blush2.gif
mano pasiruosimai vis dar vyksta tik galvoje blush2.gif  doh.gif

Ir aš labai bijojau doh.gif , nesu iš lieknu, kaip sakau, esu pavalgiusi lotuliukas.gif , bet rizikavau, ten yra išmatavimai, apimtys, bijojau kad nebutu per maža, tai užsisakiau biški didesne ax.gif , pasirodo be reikalo doh.gif , užtai dabar reik siaurint ir t.t
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 04 28, 18:51)
mano pasiruosimai vis dar vyksta tik galvoje blush2.gif  doh.gif

na jei taip visad galvosit ir bijosit tai niekad nepavyks uzsisakyt biggrin.gif reik rizikuot, visi ismatavimai yra +- galima atitaikyt tik reik butinai save issimatuot gerai mirksiukas.gif As pirma kart uzsakiau vyrui kostiuma tai jau issiunte, ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti