QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 27, 18:40)
Monikiuxas Aciu, ziuresim kaip man cia seksis
mano zodyna toks neblogas, bet va didele beda - esu labai savikritiska
ir dar , jei nuotaika ne ta tai ir sakutes, nei sakynio negaliu islement
inevas o rankom neeina tau suilt sonus, nes is foto atrodo viskas ciki
As tai pakankamai pasitikinti savimi, bet turiu beda, kai reik skaityti ka is lapu(o mano atmintis prasta, tai eilerasciu NIEKAIP neismoksiu), tai labai pradedu jaudintis ir nebeiziuriu tarp eiluciu, pradedu maisytis. O dar be akiniu busiu juk
Nu jei visai prastai matysiu, tada akinukus skaitymui teks uzsideti, tai gal labai nesusimausiu su skaitymu
Blogiausiu atveju, prasysiu, kad vyras skaityme pakeistu mane. Visa kita tai isbersiu kaip zirnius. Uztai tikslaus scenarijaus, zodis i zodi, nesusidejau. Viskas vyks eksprontu pas abieju su vyru.
Ir dar dabar, kai pradejau trim kalbom bendrauti, pradejau mikcioti, nes kazkur pasamonej pradedu maisyti kuria kalba turiu pasakyti ir uzstringu tarp zodziu
Nu bet iki vestuviu LT busiu pusantro menesio, gal su kalba viskas susitvarkys
O del suknutes, tai su rankom nepatariu siaurintis jos, nes cia ne treningas ar striukyte. Siules ims ir iplys vidury baliaus. Tada bus labai nejauku. JAu tada geriau kokios drauges mamos paprasyti, kad pasiaurintu su savo sena siuvimo masina. (jei metaliuku ant liemens nera). Praktiskai visos juk mamos turi kazkur uzsikavojusios siuvimo masinas
Na cia tik mano nuomone.
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 04 27, 19:55)
Štai ka šiandien pasidariau
žiedlapiams
Labai
SAUNUOLe