Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 26, 14:37)
Tai net ir jis pats po to visa vakara dekojo uz gera vakara ir saunu jubiliejaus pravedima  biggrin.gif

Nu tikiuosi pas mane tokiu viruku nepasitaikys g.gif , nors mano liežuvis be kaulo, bet jei išveda iš kantrybės, tai tada gali buti oj doh.gif
Šiaip biški yra baimės, kad gali reikt kalbėti rusiškai ax.gif , tai tada bus juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 25, 21:48)
Iš ebay.co.uk
Papildyta:
user posted image

Oj, kokia grazi suknele, ir ant taves kaip puikiai atrodo, o ka dabar darysi su isnomuota suknele?

Vakar is pacio ryto buvau Tiimari parduotuve Panoramoje, oj beveik nieko ir nebeliko bet sugebejau greitai karko prigriebti ne tik vestuvems, bet irvaiko gimtadieniui thumbup.gif Lemona labai didziulis aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 27, 03:51)
Oj, kokia grazi suknele, ir ant taves kaip puikiai atrodo, o ka dabar darysi su isnomuota suknele?

Ačiu mirksiukas.gif , manau ja perleisiu kitai mergaitei, nes nuotakos sesė irgi nomuosis, bet ji gyvena norvegijoj, tai kai parlėks tai nuvarysim į ta nuoma ir galės imti ta pačia arba išsirinkti kita ax.gif , ir man pinigėliai sugriš, kur palikusi užstata. Nusipirkti gavosi pigiu nei išsinomuoti doh.gif . Bet mn ja reik pasiaurinti ir nežinau kur tai padarytu gerai g.gif
Atsakyti
Monikiuxas Aciu, ziuresim kaip man cia seksis ax.gif mano zodyna toks neblogas, bet va didele beda - esu labai savikritiska doh.gif ir dar , jei nuotaika ne ta tai ir sakutes, nei sakynio negaliu islement doh.gif

Misis Vomband o kas cia tokio - bet sugebejau greitai karko prigriebti ne tik vestuvems, bet irvaiko gimtadieniui?

inevas o rankom neeina tau suilt sonus, nes is foto atrodo viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 27, 18:40)

inevas o rankom neeina tau suilt sonus, nes is foto atrodo viskas ciki  thumbup.gif

Oj ne, nekišiu ranku biggrin.gif nes nei moku nei nusimanau apie siuvima doh.gif
Papildyta:
user posted image
Štai ka pasidariau šiandien g.gif žiedlapiams ax.gif
Papildyta:
user posted image
Štai ka šiandien pasidariau g.gif žiedlapiams
Atsakyti
inevas - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 27, 19:55)

Štai ka pasidariau šiandien g.gif žiedlapiams ax.gif

Saunus piltuveliai ziedlapiems thumbup.gif sakykit ar daret is viso lapo ar dalinot pusiau?
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 27, 21:20)
Saunus piltuveliai ziedlapiems  thumbup.gif  sakykit ar daret is viso lapo ar dalinot pusiau?

Iš viso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 27, 18:55)

Labai gražiai gavosi. Gerai, kad parodei, visai pamiršau, eisiu ir aš daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 27, 18:40)
Monikiuxas Aciu, ziuresim kaip man cia seksis  ax.gif  mano zodyna toks neblogas, bet va didele beda - esu labai savikritiska  doh.gif ir dar , jei nuotaika ne ta tai ir sakutes, nei sakynio negaliu islement  doh.gif

inevas o rankom neeina tau suilt sonus, nes is foto atrodo viskas ciki  thumbup.gif

As tai pakankamai pasitikinti savimi, bet turiu beda, kai reik skaityti ka is lapu(o mano atmintis prasta, tai eilerasciu NIEKAIP neismoksiu), tai labai pradedu jaudintis ir nebeiziuriu tarp eiluciu, pradedu maisytis. O dar be akiniu busiu juk doh.gif Nu jei visai prastai matysiu, tada akinukus skaitymui teks uzsideti, tai gal labai nesusimausiu su skaitymu g.gif Blogiausiu atveju, prasysiu, kad vyras skaityme pakeistu mane. Visa kita tai isbersiu kaip zirnius. Uztai tikslaus scenarijaus, zodis i zodi, nesusidejau. Viskas vyks eksprontu pas abieju su vyru. blush2.gif Ir dar dabar, kai pradejau trim kalbom bendrauti, pradejau mikcioti, nes kazkur pasamonej pradedu maisyti kuria kalba turiu pasakyti ir uzstringu tarp zodziu doh.gif Nu bet iki vestuviu LT busiu pusantro menesio, gal su kalba viskas susitvarkys lotuliukas.gif

O del suknutes, tai su rankom nepatariu siaurintis jos, nes cia ne treningas ar striukyte. Siules ims ir iplys vidury baliaus. Tada bus labai nejauku. JAu tada geriau kokios drauges mamos paprasyti, kad pasiaurintu su savo sena siuvimo masina. (jei metaliuku ant liemens nera). Praktiskai visos juk mamos turi kazkur uzsikavojusios siuvimo masinas bigsmile.gif Na cia tik mano nuomone. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 04 27, 19:55)
user posted image

Labai thumbup.gif SAUNUOLe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 27, 21:33)

Aciu smile.gif popieriu jau nusipirkau, eisiu ir as daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 28, 08:10)
Aciu smile.gif popieriu jau nusipirkau, eisiu ir as daryt smile.gif

Nėra sunku bigsmile.gif , sekmės mirksiukas.gif