Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

Sveikos,

dėl spalvoto laikraštuko spausdinimo. Tai kiek ieškojau, kol kas pigiausia yra www.bstudija.lt .Panašią kainą man pasiūlė www.printela.lt, tačiau 15-ai vienetų jie sako "mums neapsimoka suseginėti", tad gaučiau padrikus lapus...
Jei kas rastumėt pigiau, pasakykit. Aišku, nieko nėra pigiau nei spausdinti namie ir nespalvotai biggrin.gif

Dėl dėžutės vokams. Aš irgi esu užsakiusi pas dekupažo meistrę. Laukiu nesulaukiu, kada ateis.
Atsakyti
Atsispausdinau spalvotai su lazeriniu printeriu thumbup.gif Aišku, ne spaustuvės darbas, bet viskas bus gerai. Tik kai ką reikia pakeisti: kai kuriuos paveiksliukus ar nuotraukytes pašviesinti, kai kurias reikės pakeisti. Kai jau turėsiu galutinį variantą įmesiu viršelį parodyt. Kaip ir sakoma: kas pavartys, kas pasiliks, kas išmes... Tai šiuo atveju- manau pats tas, atsiminimui bus, galės pasidėt, o jei kai kuriuos išmes- ne taip gailu bus. blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 24, 08:03)
Kaip dar gali tokie zmones dirbti  g.gif  O tas vedejas turi kokiu atsiliepimu? nes kazkoks man jis nepatikimas  schmoll.gif O tau stiprybes Monikiuxai  4u.gif turetu gi pavykt svente, svarbu nusiteik  mirksiukas.gif

Bandziau ieskoti atsiliepimu apie ji. Net jo kontaktus sunku rasti internete. Gavau tik per nuotaka. Neradau NIEKO. Tik viena straipsni, kuriame jis duoda interviu apie savo iskalbuma biggrin.gif
ACIU uz grazius palinkejimus. As visada nusiteikus pozityviai viskam, taip kad jis man nesugadins sventes, o jei prireiks, tai savo iskalbumu dar ir ji istemsiu lotuliukas.gif Ne pirma baliu vedu, jau praktikos turiu ant ivairiu situaciju ax.gif

O beje, siandien sugalvojau koki namu zidini darysiu mamos vestuvems. Bus originalu ir neiprasta.. https://www.google.c...a...608;510;510, va, kazka tokio. Tik noriu rast nupirkti 3 skirtingu ilgiu taures ir jas kazkaip pritvirtinti prie kokios lekstes ar imantresnio padeklo. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 24, 08:21)
Na nieko sau, man taip muzikantas pasakytu as iskart su jaunaja kalbeciau, kaip taip gali buti elementariu dalyku padaryti negali, ot kartais piktis ima kai zmogus nenori kazko daryti i vercia, okai nori tai neduoda mad.gif  mad.gif  mad.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Sunkus variantas su nuotakos pasikalbejimu. Vedejas LT, as UK, ji Airijoj.. Nieko per daug nepakeisi.. O ir siaip nenoriu gadint ju planu, ju noru. Nenoriu trugdyt ju del tokiu nieku.. As tai issisuksiu. Pradzioj susinervinau, bet dabar jau man giliai dzin.. Dar ne tokiu variantu esu turejusi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 24, 08:30)
Monikiuxas, o man keista, kam jaunieji ėmė ir vedėją ir piršlius..
Panašiau, kad tu būsi liudininkė, jei anas viską praves.

Tai jie mumis ir kviete i liudininkus. Vyras net nedvejodamas sutiko. O kai as pradejau klausineti nuotakos ar musu darbas bus tik parasus padeti, tai isaiskejo, kad musu bus visas repertuaras nuo ryto iki grizimo i sale ir salej nuo 00.00h iki kitos dienos vakaro. Kai pradejau bendrauti su vedeju, paaiskejo, kad jis tokiais dalykais kaip stalo uzsedimo ispirkom net neuzsiima. KAd seimos zidinio inesimas jam nepriimtinas, bet Jaunoji pasake, kad Ju teveliai sitai padarys. Ir kai paprasiau jo zodzio 00.00h programai lauke ir JAunuju islydejimui miegucio, jis kazkaip uzsiputojo. Na tada 00.00h programos lauke as atsisakiau, o miegucio islydesiu, kai vedejas istarst stebuklinga zodi: "sudie". blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 04 24, 08:56)
O man tai kelia itarima toks vedantysis g.gif . Ar nebus taip kad jus jam pasakėt ka ruošetės daryti, o jis ims ir visas jusu idėjas panaudos g.gif

schmoll.gif Tegu tik pabando. Jo kontaktus turiu, po vestuviu nepasikuklinsiu paskirti jam pasimatymo rimtam pokalbiui bash.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 24, 19:43)
O tas laikraštukas toks paprastas, įprastas, bet atspausdintas buitiniu rašaliniu spausdintuvu, viena pusė spausdinta, kita jau palikta balta, skylės pramuštos, kaspinuku perverta... Nu atrodė taip, pigiai, bet man tuo pačiu ir nuoširdžiai, kažkaip pasijautė, kad tikrai namie darytas, pačių kurtas, o ne va nuėjau, užsakiau, padarė, atspausdino, aš tik pinigus sumokėjau. O čia paėmiau ir kažkaip pajutau kažkokį keistą švelnumą, svočios rūpestį, nu kažkoks keistas jausmas. Juk ne viskas remiasi vien pinigais ir prabangiu švytejimu. Kartais taip gera paimti kažką, kas daryta rankomis, gal ir ne taip lygiai, gal ne taip gražiai, gal ir kartais ir kreivai, bet pajauti, kad daryta su meile, atsidavimu...

Kaip jums idėja vietoj žiedų pagalvėlės. Nu man tai labai  wub.gif  wub.gif

As visiskai uz KUKLUMA, bet nuosirduma. KArtais mes istikro per daug kreipiam demesi i prabanga, i kitu nuomone, bet istiesu tereikia trupuciuko nuosirdumo ir visos sirdies darbo. Nuomone svarbi teturi buti to zmogaus, del kurio stengiamasi, o ne visu kitu likusiu wub.gif

Per mano vestuves buvo ziedai ant geliu padeklo. Labai grazu wub.gif Ejo per baznycia mano brolis, kuris barste ziedlapius po kojomis ir salia mano pussesere, kuri nese ziedus ziedlapiu padekle. ISPUDIS dar dabar stovi akyse bigsmile.gif

Papildyta:
Ir dar truputis konkursines informacijos wink.gif

https://www.facebook...t...e=1
Gal kuri sudalyvausit ir gal kuriai pasiseks laimeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tiimaris pardėj 90 proc nuolaida.
Nusipirkau du kartoninius lapus A2 ir dekoratyvinių klijų dvi tūbeles, tai tik 70 centų sumokėjau blink.gif bigsmile.gif
Tai jei kam kokių smulkmenėlių reikia, labai gera proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 25, 14:21)
Sveikos,

Nusipirkau du kartoninius lapus A2 ir dekoratyvinių klijų dvi tūbeles, tai tik 70 centų sumokėjau  blink.gif  bigsmile.gif
Tai jei kam kokių smulkmenėlių reikia, labai gera proga  4u.gif

Lemona, o čia šiandien apsipirkote? Tiimari jau buvo padaręs ir 50 ir 70 proc nuolaidas, šiek tiek papirkau, o paskui vėl atstatė visas kainas ir pardavėja sakė, jog įmonė nebebankrutuoja...
Gerų daiktų yra, bet net su 50 procentų man kai kas brangoka atrodo smile.gif Čia panoramoje? įdomu, ar dar kas liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 25, 14:21)
Sveikos,

Nusipirkau du kartoninius lapus A2 ir dekoratyvinių klijų dvi tūbeles, tai tik 70 centų sumokėjau  blink.gif  bigsmile.gif
Tai jei kam kokių smulkmenėlių reikia, labai gera proga  4u.gif

Kurioje čia Timaris? Aš jau buvau Big'e pataikiusi ant uždarymo išpardavimo, tai tik švilpukus prigriebiau, nes nebuvo jau pasirinkimo, bet ir tai džiaugiausi biggrin.gif 8 vnt kainavo gal 2 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 25, 17:58)
Kurioje čia Timaris? Aš jau buvau Big'e pataikiusi ant uždarymo išpardavimo, tai tik švilpukus prigriebiau, nes nebuvo jau pasirinkimo, bet ir tai džiaugiausi  biggrin.gif  8 vnt kainavo gal 2 Lt lotuliukas.gif

BIGe jau uždarytas... Šiandien 90 proc nuolaidos Flagmane ir Panoramoj, bet jaučiu, kad per šiandien parduos viską iki paskutinio sulamdyto popierėlio smile.gif))
Atsakyti
Labas mergaitės mirksiukas.gif , aš jau gavau suknute bigsmile.gif , žinokit, kokybė thumbup.gif ir pati thumbup.gif , su dydžiu pataikiau, gal biški kiek didoka ax.gif , bet šiaip esu patentinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Primink is kurio tinklalapio siunteisi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 25 balandžio 2014 - 20:35
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 25, 21:34)
Primink is kurio tinklalapio siunteisi?  blush2.gif

Iš ebay.co.uk
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 25, 21:48)
Iš ebay.co.uk
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 25, 01:45)
Bandziau ieskoti atsiliepimu apie ji. Net jo kontaktus sunku rasti internete. Gavau tik per nuotaka. Neradau NIEKO. Tik viena straipsni, kuriame jis duoda interviu apie savo iskalbuma  biggrin.gif 
ACIU uz grazius palinkejimus. As visada nusiteikus pozityviai viskam, taip kad jis man nesugadins sventes, o jei prireiks, tai savo iskalbumu dar ir ji istemsiu  lotuliukas.gif  Ne pirma baliu vedu, jau praktikos turiu ant ivairiu situaciju  ax.gif

tu su savo iskalbumu pasidalink mirksiukas.gif as pirma kart vesiu na ir nzn, islakbumo man netruksta kai sedziu savo draugu rate, bet cia visai kas kita doh.gif sedesiu ir mikciosiu lotuliukas.gif Patark kaip isdraseti pries publika ir nepasirodyti memej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 25, 21:48)
Iš ebay.co.uk

Niu va. Juk sakiau, kad EBAY nera blogas tinklalapis smile.gif As viska ten perku smile.gif PAtogu(nekenciu vaikscioti po parduotuves), grazu, kokybe man patinka. Nu kartais su dydziais tenka pavargti. Nes juk rubeliu yra savo dydzio ir savo padidintu arba pamazintu rolleyes.gif Tai va wub.gif O suknyte labai grazi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 26, 08:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

tu su savo iskalbumu pasidalink  mirksiukas.gif  as pirma kart vesiu na ir nzn, islakbumo man netruksta kai sedziu savo draugu rate, bet cia visai kas kita  doh.gif  sedesiu ir mikciosiu  lotuliukas.gif Patark kaip isdraseti pries publika ir nepasirodyti memej blush2.gif

Jei tik galeciau, tikrai pasidalinciau. Man negaila smile.gif Na pirma kart ir man buvo situaciju netiketinu. o po to kazkaip vienas po kito sventes vedimas ir savaime atsiranda drasa, iskalbumas. Svarbiausia nepasimesti jokioje situacijoje, "ikirsti" kaip suvaldyti minia ir jei jau kokia nesamone visgi gavosi, is jos padaryti juoka. Labai svarbu nebijoti pasijuokti is saves. Jei Tu sugebesi pasijuokti is saves kokioj netiketoj situacijoj, tada sveciams bus dar juokingiau blush2.gif As paprasta. Jei jau kas ne taip, visada israndu koki prikola ir vyras padeda man lotuliukas.gif
O beje, nezinau kaip kitoms, bet man visada, kiekvienam baliui vis atsiranda kazkoks vyrukas, kuris padeda suvaldyt minia. Nereikia nei prasyti. Visada kazkas vis paragina patylet, ar prakalbet, jei to neina padaryti man biggrin.gif Nepriklausomai nuo to ar baliui 5 zmones, ar 55, ar 105 biggrin.gif Na ir zinoma, minia pamaciusi, kad kazkas is sveciu tarpo palaiko mane, savaime yra labiau suvaldoma. Yra buves toks variantas pernai, kad vienas vyrukas vidury stalo bande man igelti. As labai graziai, be barniu, be keiksmazodziu pasakiau viena tvirta sakini. Visi pamate, kad mane isvesti is pusiausvyros sunku. Tai net ir jis pats po to visa vakara dekojo uz gera vakara ir saunu jubiliejaus pravedima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 26 balandžio 2014 - 13:42