Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 23, 21:54)
Viena diena labai graziai su juo susirasinejom, sutiko su viskuo, ka rasiau. Juk daug laiko neprasau is jo atimti.. O va po savaites, kai susideliojau scenariju ar kaip nujausdama pasiteiravau vedejo ar viskas lieka taip, kaip taremes, tai jis man nuskele: "MAn reik tada vel susitikt su Jaunuoju. MAnau manes tada ir nereikia"  doh.gif  Na ka, neturiu ka kalbet tada su zmogum, kuris nepastovios nuomones.. Ka imanoma, perkeliau antrai dienai, o kai ka teko ismest is scenarijaus.  g.gif  Bet tai cia ne itin didele problema. Turesiu dar kur panaudot daug informacijos  ax.gif  Tik jei vedejas nebus pasiruoses elementariu dalyku, tada jau manes negales niekas pirstais badyti.. Susirasinejima turiu, AS NEKALTA!!!!  biggrin.gif

Na nieko sau, man taip muzikantas pasakytu as iskart su jaunaja kalbeciau, kaip taip gali buti elementariu dalyku padaryti negali, ot kartais piktis ima kai zmogus nenori kazko daryti i vercia, okai nori tai neduoda mad.gif mad.gif mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 23, 14:51)
o tu turi naują variantą ar tą senesnį plytų spalvos?

Nu aš iš pašto pasiėmiau, ale rožinis ar plytų.. Bet kad ir mano 2009 liudijimas taip pat atrodo.. g.gif

Betgi aš varna - mano jaunieji į zaksą tai nevažiuos doh.gif O bažnytiniam nerašo pavardžių...
Blem g.gif

QUOTE(Arti654 @ 2014 04 23, 22:28)
Kažkur skaičiau, kad jei svečių iki 30, rekomenduojama A4 dydžio medį daryt, o jei virš 30, tai A3 dydžio. Man A4 užtenka smile.gif

Vat aš vakar vakare ir pagalvojau, kad per daug vietos bus tam A3 lape..
Pas mane kol kas 45..
Sakiau atsispausdinsiu A4 ir pati padėliosiu, pažiūrėsiu, kaip telpa.

Monikiuxas, o man keista, kam jaunieji ėmė ir vedėją ir piršlius..
Panašiau, kad tu būsi liudininkė, jei anas viską praves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 24 balandžio 2014 - 07:31
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 24, 08:30)

Monikiuxas, o man keista, kam jaunieji ėmė ir vedėją ir piršlius..
Panašiau, kad tu būsi liudininkė, jei anas viską praves.

O man tai kelia itarima toks vedantysis g.gif . Ar nebus taip kad jus jam pasakėt ka ruošetės daryti, o jis ims ir visas jusu idėjas panaudos g.gif
Atsakyti
sveikos,na ir vel griztu po ligu doh.gif ir visa menesi taip .... va mus kviete liudininkais,tai salėje viska darys muzikantas,vakar su juo susirasiau,tai sakė liepa susitiksim ir ptarsim jei as ka noresiu daryt tik jam pasakyt reiks,o jis pasakys ka jis darys smile.gif
p.s. muzikantas - buves mano klasiokas cool.gif ,as ji rekomedavau,tai taip ir gavosi smile.gif
o jei kvieti zmones kaip tikrais pirsliais tikrai manau vedejo jokio nebereik.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 24 balandžio 2014 - 09:17
Ateinu su idėjom biggrin.gif

Sakiau nieko būtų dėžutę jauniesiems padovanoti, kur susidėtų svečių atvirutes (čia vietoj svečių knygos):
user posted image

Ją tik padekoruot reiktų pagal save. Ant viršelio galima ir būtų medį ar kažką ten atspaudams išpiešti.

Akmenukus sugalvojau taip sudekoruot:
Iškirpsiu ant popieriaus kokį trafaretą
user posted image
Ir, pridėjus prie akmenuku, išpurkšiu aerozoliniais dažais.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 24, 11:30)
Ateinu su idėjom  biggrin.gif

Sakiau nieko būtų dėžutę jauniesiems padovanoti, kur susidėtų svečių atvirutes (čia vietoj svečių knygos):

Mes per savo vestuves vokelius ir atvirutes dėjome į tokio tipo dėžutę smile.gif Puikus daiktas jauniesiems thumbup.gif aš ir dabar dar visus sveikinimus laikau toje dėžutėje, todėl nesimėto atvirutės visur stalčiuose ar kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sjugk: 24 balandžio 2014 - 11:48

thumbup.gif labai gražiai sugalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Priimkit i buri 4u.gif Svociausiu rugseji, irgi kaip ir daugelis pirma karta biggrin.gif Biski baisoka unsure.gif bet nieko, kaip nors. Prisisemiau galybe ideju is cia, laikas pradeti jas realizuoti biggrin.gif Ziuresim kaip pasiseks g.gif

Beje, kas ten zadat stiklainiu dangtelius naudoti, tai radau dar it toki varianta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sakiau nieko būtų dėžutę jauniesiems padovanoti, kur susidėtų svečių atvirutes (čia vietoj svečių

As panasia dezute nupirkau, tik didesne, drauge padekupazuos, su ta mintim, kad dabar des vokelius, ir sveikinimus, o veliau gal ir krikstynu atributika saugojimui smile.gif as pati turiu maziaus kraitelio ir krikstynu deze ir viska saugau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū už pagyrimus mano laikraštukui 4u.gif Taip, ten daug jaunųjų nuotraukyčių, visos jos įrėmintos į rėmelius, vienos rimtos, kitos- juokingos. Juk nėr ko čia liūdėti. Vestuvės gi ne laidotuvės, tai naujo gyvenimo pradžia. Tai jis tikrai gausis spalvingas. Vat su spausdinimu dar nežinau ką daryt. Jei į spaustuvę, vadinasi dar reiktų poros lapų. Nu bet žinot, turbūt spausdinsiu namie. Aną kartą kai buvo jaunieji atvažiavę, spacialiai išėmiau vieną laikraštuką kur gal prieš porą metų buvau vestuvėse. Tai jie vartė ir juokėsi. Nuotakai užsiminiau, kad darau tokį daiktą, tai galvoju: juokis juokis, tu galvoji, kad ir tavo toks bus, bet, brangioji, lauk staigmenos. lotuliukas.gif Gi negaliu žmonėms jo parodyti, tai kokia bus staigmena per vestuves. O tas laikraštukas toks paprastas, įprastas, bet atspausdintas buitiniu rašaliniu spausdintuvu, viena pusė spausdinta, kita jau palikta balta, skylės pramuštos, kaspinuku perverta... Nu atrodė taip, pigiai, bet man tuo pačiu ir nuoširdžiai, kažkaip pasijautė, kad tikrai namie darytas, pačių kurtas, o ne va nuėjau, užsakiau, padarė, atspausdino, aš tik pinigus sumokėjau. O čia paėmiau ir kažkaip pajutau kažkokį keistą švelnumą, svočios rūpestį, nu kažkoks keistas jausmas. Juk ne viskas remiasi vien pinigais ir prabangiu švytejimu. Kartais taip gera paimti kažką, kas daryta rankomis, gal ir ne taip lygiai, gal ne taip gražiai, gal ir kartais ir kreivai, bet pajauti, kad daryta su meile, atsidavimu... Nu nežinau, gal eilinį sykį nusikalbėjau blush2.gif
Ačiū už idėjas. Aš ir susigundžiau su vokelių dėžute. wub.gif Bet man ją teks pirkti, nes su tokiais rankdarbiais aš deja nedraugauju blush2.gif
Papildyta:
Kaip jums idėja vietoj žiedų pagalvėlės. Nu man tai labai wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 24, 19:43)
Sveikos 4u.gif
Kaip jums idėja vietoj žiedų pagalvėlės. Nu man tai labai  wub.gif  wub.gif

Idėja thumbup.gif man dar nematyta, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 24, 19:46)
Idėja thumbup.gif man dar nematyta, labai gražu thumbup.gif

Mano nuotakai irgi patiko wub.gif Įtraukė į savo planus bigsmile.gif Nors kuo galėjau padėti, tuo labiau, kad ji bažnyčią puoš gėlėmis ir iš jų padarytomis širdelėmis, tai jai į temą labai. thumbup.gif Man labai patiko: neįprasta, švelnu...
Atsakyti