Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 23, 00:20)

sobieska, NEREALIAI grazus akmenukai. Tavo darbas? MAn jie iskart tokia siluma skleidzia  4u.gif

Dėkoju 4u.gif

Aš savo vestuvėms didelę dalį viską pati dariau....ir pagalvėlės žiedams ir taures, ir dovanėles ... šiek tiek rankdarbiauju, mano paraše galima pamatyt smile.gif

Atsakyti

sjugk , aciu uz zodzius ant akmeneliu 4u.gif

zvilgsne , va tau video su pratimais pilvo presui https://www.youtube....h?v=fvecdyJ2OH0

Lemona , o tu pirstu antspaudams pirkai irgi sirdeles, bei kokios spalvos ax.gif
As spausdinsiu spaustuvei ant A3 formato, bet pas mane pagrindinis reman 40*50, tai darysiu pasporta remeli

DEM , na tu saunuole laikrastis, net neturiu ka ir pridurti thumbup.gif

sobieska, akmenukai nerealus, o gal galetum savo puostas taures parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 23, 07:12)
Dėkoju  4u.gif

Aš savo vestuvėms didelę dalį viską pati dariau....ir pagalvėlės žiedams ir taures, ir dovanėles ... šiek tiek rankdarbiauju, mano paraše galima pamatyt smile.gif

aga, as jau senei tavo parasa pastebejau ax.gif ir ten apsilankiau mirksiukas.gif darbeliai visi tavo thumbup.gif wub.gif

DEM tavo laikrastukas nepriekaistingas bigsmile.gif wub.gif jei dar nuotraukas desi tai ziuriu nemazai lapu iseina, o kiek sveciu bus ? nes nepigus malonumas laukia tik klausymas ar ivertins sveciai ir kita d. neismes i siuksliu deze g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 22, 20:07)
Nu perkam mes ax.gif Niekaip neišsirenku doh.gif Siaubas baubas doh.gif
O dar toks klausymukas. Gal kuri turėjot reikalą su barstoma konfeti? Sakiau šokiui bus muilo burbulai. Tačiau grindys- parketas, įspėjo, kad bus itin slidu. Tai galvoju apie barstoma konfeti. Bet net neįsivaizduoju kaip ten kas g.gif Nuotakos paklausiau ką barstyt prie bažnyčios, jei iš viso barstyt. Ta akis išvertė: kokia graži mintis apie žiedlapius, tai gi kodėl apie tai nepagalvojau. Sakau, nu gerai, pasirūpinsiu žiedlapiais. Ne, sako, nereikia, aš pati, puokštes užsakiau, bažnyčią irgi papuoš, tai ir žiedlapių bus. Nu tep lengva pasidarė, vis vienu darbeliu mažiau cool.gif Tai kažkaip žiedlapiai šokiui jau lyg ir netinka. Nors aišku galima dirbtinius kokius- vaizdelis kitoks būtų. Bet nu tačiau kažin kaip su ta barstoma konfeti. Kaip ją ten reikia patiems berti  g.gif  blush2.gif

Mes pirkom issaunamus konfeti (senukuose ilgos tokios tutos gal po 6 ar 8 lt). Graziai atrodo visus kartu saunant, tik reiktu daina jaunuju zinot, kad paziuret ar bus kazkoks "finalinis" momentas, kada butu galima pokstelt:) Pas mus vestuvese irgi tokie buvo, tai tikrai ispudingai atrode:)
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 22, 19:23)
Pastrigau su šeimos židiniu. Niekur nerandu kažko va toooookio ko noriu: arba nepatinka, arba kaina žiauri. Noriu daikčiuko, kad jaunieji ne taupytų pasidėję, bet laikas nuo laiko užsidegtų. Ieškojau žvakidės iš trijų persipynusios- radybos lygios 0. O kokius židinius jūs pirksite g.gif

Oi pas mane ta pati dilema..
Aš įdarbinsiu vyrą. Jis daug ką iš metalo daro, tai nutariau daryti tipo Gedimino pilį - viduj žvakutė, viršuj akmenukus sudėsiu, šalia tėvelių dvi žvakelės stovės.
Na mano jaunieji istorikai, patriotai, tai į juos ir taikau..
Tik va neprisėdu niekaip nupaišyti, kaip kas turi atrodyt doh.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 22, 20:01)
O židini jus piršliai perkat g.gif , man tai čia toks dalykas, kad jei neptiks jauniesiams doh.gif . Maniškiai perkasi patys su tėvais, ir kaip aš tekėjau, tai židini pirkausi pati, niekam šio darbo nepatikėjau

Nu aš nutariau pagaminti suasmenintą jiem. Nes abejoju, ar tokį ras..
Aš sau irgi pirkau. Kažkur voliojasi biggrin.gif

QUOTE(ingrid1118 @ 2014 04 22, 21:04)
Gal galima suzinoti kur pirkote atspaudus?

Tiimari parduotuvėj. Ten daug visokių smulkmenų yra su vestuvine atributika.

As isvis apleidau ruosimasi vestuvems  doh.gif  i darba keliuosi 4.45h ryto, griztu po 18h vakaro, pabunu su  savo zvirbliu ir vel miegot  schmoll.gif

Atrodo, kad apie save skaitau biggrin.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 23, 07:45)
Lemona , o tu pirstu antspaudams pirkai irgi sirdeles, bei kokios spalvos ax.gif

As spausdinsiu spaustuvei ant A3 formato, bet pas mane pagrindinis reman 40*50, tai darysiu pasporta remeli

Jo, širdeles. Rožinė, raudona ir tamsesnė, gal bordo. Norėjau 4ių spalvų, ale tik trys skirtingos buvo.

Vat aš rėmo dar neturiu, reikia gal pirmą rėmą susirast, tada taikysiu formatą pagal jį.. g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  Praleidai  kazkuri pasisakyma  lotuliukas.gif  Negaliu daryt, nes salej visa vakara veda vedejas, o su manim i kalbas jis nelabai nori eiti.    As isvis apleidau ruosimasi vestuvems  doh.gif  i darba keliuosi 4.45h ryto, griztu po 18h vakaro, pabunu su  savo zvirbliu ir vel miegot  schmoll.gif 

na bet juk galima nors kažką susitarti padaryt,keistai man čia kažkaip smile.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 23, 07:45)
sjugk , aciu uz zodzius ant akmeneliu 4u.gif

zvilgsne , va tau video su pratimais pilvo presui https://www.youtube....h?v=fvecdyJ2OH0

ačiū,jau niekur nepabėgsiu teks padirbėt:)

QUOTE(liojka @ 2014 04 23, 08:47)
Mes pirkom issaunamus konfeti (senukuose ilgos tokios tutos gal po 6 ar 8 lt). Graziai atrodo visus kartu saunant, tik reiktu daina jaunuju zinot, kad paziuret ar bus kazkoks "finalinis" momentas, kada butu galima pokstelt:) Pas mus vestuvese irgi tokie buvo, tai tikrai ispudingai atrode:)

ei,gal kartais nuorodą turi,šiandien kaip tik senukuose akcija:)

QUOTE(Lemona` @ 2014 04 23, 09:16)
Tiimari parduotuvėj. Ten daug visokių smulkmenų yra su vestuvine atributika.

priminki kurioj ji vietoj randasi?

o kuri planuojat daryti netikrą vestuvių liudijimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 23 balandžio 2014 - 12:15
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 23, 13:15)
priminki kurioj ji vietoj randasi?

o kuri planuojat daryti netikrą vestuvių liudijimą?

Centre, Vilniaus g., Panoramoj, Akropoly berods ar tai Oze.

Aš jau pasidariau
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 23, 13:21)
Centre, Vilniaus g., Panoramoj, Akropoly berods ar tai Oze.

Aš jau pasidariau

o tu turi naują variantą ar tą senesnį plytų spalvos?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 23, 14:51)
o tu turi naują variantą ar tą senesnį plytų spalvos?

O ka yra naujas variantas santuokos liudijimo? atsiprasau bet man neteko matyti, gal blankas pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 23, 13:15)
na bet juk galima nors kažką susitarti padaryt,keistai man čia kažkaip smile.gif

Viena diena labai graziai su juo susirasinejom, sutiko su viskuo, ka rasiau. Juk daug laiko neprasau is jo atimti.. O va po savaites, kai susideliojau scenariju ar kaip nujausdama pasiteiravau vedejo ar viskas lieka taip, kaip taremes, tai jis man nuskele: "MAn reik tada vel susitikt su Jaunuoju. MAnau manes tada ir nereikia" doh.gif Na ka, neturiu ka kalbet tada su zmogum, kuris nepastovios nuomones.. Ka imanoma, perkeliau antrai dienai, o kai ka teko ismest is scenarijaus. g.gif Bet tai cia ne itin didele problema. Turesiu dar kur panaudot daug informacijos ax.gif Tik jei vedejas nebus pasiruoses elementariu dalyku, tada jau manes negales niekas pirstais badyti.. Susirasinejima turiu, AS NEKALTA!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 22, 13:22)

Merginos, kurios darysit paveikslą su svečių astpaudais. Ant kokio formato lapo žadat daryt?
Aš norėčiau A3, didesnį, ale kaip į printerį toookį lapą sukišt?  g.gif Ar į kopijavimo centrą kokį kreiptis čia reikia?

Kažkur skaičiau, kad jei svečių iki 30, rekomenduojama A4 dydžio medį daryt, o jei virš 30, tai A3 dydžio. Man A4 užtenka smile.gif

DEM, laikraštukas smagus tavo. Manau, jauniesiems ir svečiams tikrai patiks mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 23, 21:54)
Viena diena labai graziai su juo susirasinejom, sutiko su viskuo, ka rasiau. Juk daug laiko neprasau is jo atimti.. O va po savaites, kai susideliojau scenariju ar kaip nujausdama pasiteiravau vedejo ar viskas lieka taip, kaip taremes, tai jis man nuskele: "MAn reik tada vel susitikt su Jaunuoju. MAnau manes tada ir nereikia"  doh.gif  Na ka, neturiu ka kalbet tada su zmogum, kuris nepastovios nuomones.. Ka imanoma, perkeliau antrai dienai, o kai ka teko ismest is scenarijaus.  g.gif  Bet tai cia ne itin didele problema. Turesiu dar kur panaudot daug informacijos  ax.gif  Tik jei vedejas nebus pasiruoses elementariu dalyku, tada jau manes negales niekas pirstais badyti.. Susirasinejima turiu, AS NEKALTA!!!!  biggrin.gif

Kaip dar gali tokie zmones dirbti g.gif O tas vedejas turi kokiu atsiliepimu? nes kazkoks man jis nepatikimas schmoll.gif O tau stiprybes Monikiuxai 4u.gif turetu gi pavykt svente, svarbu nusiteik mirksiukas.gif
Atsakyti