Aš užsipirkau atspaudams dėžučių, už tris tik 3,60 sumokėjau
Dabar akcija toj pardėj vėl, tai reiks rimčiau prasisukt, kai pagaliau susidėliosiu, ką išmetu, ką palieku scenarijuj..
Merginos, kurios darysit paveikslą su svečių astpaudais. Ant kokio formato lapo žadat daryt?
Aš norėčiau A3, didesnį, ale kaip į printerį toookį lapą sukišt? Ar į kopijavimo centrą kokį kreiptis čia reikia?
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 22, 14:22)
Dabar akcija toj pardėj vėl, tai reiks rimčiau prasisukt, kai pagaliau susidėliosiu, ką išmetu, ką palieku scenarijuj..
Merginos, kurios darysit paveikslą su svečių astpaudais. Ant kokio formato lapo žadat daryt?
Aš norėčiau A3, didesnį, ale kaip į printerį toookį lapą sukišt? Ar į kopijavimo centrą kokį kreiptis čia reikia?
gal nerizikuok ir nuvaziuok i centra, nes gali likti be lapo ir be savo printerio jei jis neskirtas A3 formato spauzdint
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 22, 13:46)
O gal gali išverst į LT kalbą?
Nori turėti liekną kūną?
Skirk tam 20-25 min per parą:
- 40 kartų daryti pilvo preso pratimus
- 60 pasilenkimų (20 į kairę, 20 į dešinę, 20 į priekį) kad suformuoti taliją
- 20 pasisukimų (kad nebūtų "klosčių", "raukšlių" ant šonų)
- 30 pritūpimų (standus užpakaliukas)
QUOTE(sjugk @ 2014 04 22, 11:04)
Sveikos svočiutės, su praėjusiomis šventėmis visas šventės šventėmis, o dabar laikas kibti vėl į darbus
Va, ką turiu išsisaugojusi akmenukams iš kažkurių senų
Va, ką turiu išsisaugojusi akmenukams iš kažkurių senų
Didelis didelis AČIU :-D nes ir man minčiu pritruko:-D
Parodžiau jaunajai juostas, skirtas svečiams, tai labai patiko, sakė net šiurpuliukai per kuna nubėgo:-D . Tai man taip gera paliko:-D
Pastrigau su šeimos židiniu. Niekur nerandu kažko va toooookio ko noriu: arba nepatinka, arba kaina žiauri. Noriu daikčiuko, kad jaunieji ne taupytų pasidėję, bet laikas nuo laiko užsidegtų. Ieškojau žvakidės iš trijų persipynusios- radybos lygios 0. O kokius židinius jūs pirksite Bazinių nenoriu, nu ant kiekvieno kampo, noriu kažko ne tokio masinio
QUOTE(DEM @ 2014 04 22, 19:23)
Pastrigau su šeimos židiniu. Niekur nerandu kažko va toooookio ko noriu: arba nepatinka, arba kaina žiauri. Noriu daikčiuko, kad jaunieji ne taupytų pasidėję, bet laikas nuo laiko užsidegtų. Ieškojau žvakidės iš trijų persipynusios- radybos lygios 0. O kokius židinius jūs pirksite Bazinių nenoriu, nu ant kiekvieno kampo, noriu kažko ne tokio masinio
Mielai ka nors patarčiau, bet neturiu ka . O židini jus piršliai perkat , man tai čia toks dalykas, kad jei neptiks jauniesiams . Maniškiai perkasi patys su tėvais, ir kaip aš tekėjau, tai židini pirkausi pati, niekam šio darbo nepatikėjau
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2014 04 22, 19:31)
Mano buvo toks...pagal spec.užsakymą darytas...tamsoj labai gražiai per tuos kringelius šviečia
gražu ir nematyta
Nu perkam mes Niekaip neišsirenku Siaubas baubas
O dar toks klausymukas. Gal kuri turėjot reikalą su barstoma konfeti? Sakiau šokiui bus muilo burbulai. Tačiau grindys- parketas, įspėjo, kad bus itin slidu. Tai galvoju apie barstoma konfeti. Bet net neįsivaizduoju kaip ten kas Nuotakos paklausiau ką barstyt prie bažnyčios, jei iš viso barstyt. Ta akis išvertė: kokia graži mintis apie žiedlapius, tai gi kodėl apie tai nepagalvojau. Sakau, nu gerai, pasirūpinsiu žiedlapiais. Ne, sako, nereikia, aš pati, puokštes užsakiau, bažnyčią irgi papuoš, tai ir žiedlapių bus. Nu tep lengva pasidarė, vis vienu darbeliu mažiau Tai kažkaip žiedlapiai šokiui jau lyg ir netinka. Nors aišku galima dirbtinius kokius- vaizdelis kitoks būtų. Bet nu tačiau kažin kaip su ta barstoma konfeti. Kaip ją ten reikia patiems berti
O dar toks klausymukas. Gal kuri turėjot reikalą su barstoma konfeti? Sakiau šokiui bus muilo burbulai. Tačiau grindys- parketas, įspėjo, kad bus itin slidu. Tai galvoju apie barstoma konfeti. Bet net neįsivaizduoju kaip ten kas Nuotakos paklausiau ką barstyt prie bažnyčios, jei iš viso barstyt. Ta akis išvertė: kokia graži mintis apie žiedlapius, tai gi kodėl apie tai nepagalvojau. Sakau, nu gerai, pasirūpinsiu žiedlapiais. Ne, sako, nereikia, aš pati, puokštes užsakiau, bažnyčią irgi papuoš, tai ir žiedlapių bus. Nu tep lengva pasidarė, vis vienu darbeliu mažiau Tai kažkaip žiedlapiai šokiui jau lyg ir netinka. Nors aišku galima dirbtinius kokius- vaizdelis kitoks būtų. Bet nu tačiau kažin kaip su ta barstoma konfeti. Kaip ją ten reikia patiems berti
QUOTE(DEM @ 2014 04 22, 12:19)
Šedevras Kur jau ten Jei gali įdėk, mažu kuriai kokia nors mintis ateis
Laikraštukas , aš taip neišmastyčiau. Jei bučiau nuotaka, tokio daikto niekada neišmeščiau, laikyčiau ir saugočiau , vaikam, anukam parodyčiau. ŠAUNUOLĖ
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 22, 15:22)
Gal galima suzinoti kur pirkote atspaudus?
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 22, 11:33)
o kodėl negali daryti?jaunieji nenori?ar praleidau kažkurį tavo pasisakymą?
Praleidai kazkuri pasisakyma Negaliu daryt, nes salej visa vakara veda vedejas, o su manim i kalbas jis nelabai nori eiti. TAi tam, kad nesidubliuotu pvz zaidimai, negaliu daugumos ju padaryti.. O visi tie dulkiu groziai, smelio ceremonijoms isiterpti vedejas man neleidzia, na o antra diena netik sunki daugumai buna, bet dar ir trumpa Bet pradejau galvot, kad ta pacia savaite mano mamos vestuves, galiu juk KAZKA is ideju jos vestuvese panaudoti. JAi tai tikrai bus nematyta, grazu ir gal net jautru
sobieska, NEREALIAI grazus akmenukai. Tavo darbas? MAn jie iskart tokia siluma skleidzia
As isvis apleidau ruosimasi vestuvems i darba keliuosi 4.45h ryto, griztu po 18h vakaro, pabunu su savo zvirbliu ir vel miegot O dar juk i ta tarpa ir vyrui demesio reik skirt. TAi miegu po 4h i para Kazi nepalusiu tokiu ritmu??? NU BET TIK PORA MENESIUKU SITAIP!!! Tada turesiu pusantro menesio pilno ruosimosi abejoms vestuvems.. Viskas jau aptampyta, liko tik isitikint ar man paciai viskas tinka