Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

Visom, visom linksmų svenčių 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 18, 23:08)
, visada prisimenu tą vakarą kai kvietė. Jaunikis visada toks šmaikštus, jo raudonuojančio ar pasimetusio nesu mačiusi, o tada man buvo panašus į mokinuką, kuris nukaitęs prašė į piršlius. Nu vaizdas buvo neįtikėtinas ir labai juokingas lotuliukas.gif Ir dabar su vyru leipstame juokais lotuliukas.gif

Kaip man tai pažįstama...ir šiandien apie TAI prisiminėm,kai kvietė pirštliaut...mokyklos vakarėlių sielą, beprotiškai geras šokėjas, žodžių neiškantis kišenėj 25 -metis bachūriukas, tempė iki paskuitniųjų ...(nukrauti stalai, atbūta pirty, pavartota nemažai, nors oi kaip pati itariau, kad būsim kviečiami ne šiaip svečiais, bet piršliais...neėmė alkoholis nors tu ką, bet kai sužaidė jausmais, jog kviečiame į giminę,o ir patys auginam dvidešimtmetį- teigiamas atsakymas suveikė turbo greičiu...po to viskis liejosi laisvai. Kaip jaunieji sakė, kad jie pirmo atsisakymo metu, būtų mėginę eit antrą kartą, kol gautų mūsų sutikimą...žinojo, aš eisiu su VISKUO arba neisiu belenkaip...Mano jaunikis groja gitara...

Kokybė nekokia, bet ... biggrin.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
SU SVENTEM!!!

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, na kaip jau ir prasidejo nauja darbo savaite, labai gerai sventes, bet kai prisivalgai is dusios, tai kita ryta bijai i suknele nebetilpti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 22, 05:21)
Sveikos merginos, na kaip jau ir prasidejo nauja darbo savaite, labai gerai sventes, bet kai prisivalgai is dusios, tai kita ryta bijai i suknele nebetilpti lotuliukas.gif

Labas rytas mirksiukas.gif , tai jau tikrai doh.gif . Reiks pradėt dietos laikytis, nes baimės jausmas yra, kad galiu į suknyte neitilpti lotuliukas.gif . Nu ka vėl kipsim į darbus bigsmile.gif , vakar bandžiau pasidaryti pati sendinta laiško lapa doh.gif , nesigavo lotuliukas.gif , vėl bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 22, 05:54)
Labas rytas mirksiukas.gif , tai jau tikrai doh.gif . Reiks pradėt dietos laikytis, nes baimės jausmas yra, kad galiu į suknyte neitilpti lotuliukas.gif . Nu ka vėl kipsim į darbus bigsmile.gif , vakar bandžiau pasidaryti pati sendinta laiško lapa doh.gif , nesigavo lotuliukas.gif , vėl bandysiu.

Aga, mes dar i Turkija greitai vaziuosim, tai isvis nors dabar nieko nevalgik doh.gif

O man gavosi, reikia lapa trumpai mirkiti iratsargiai istiesint, bei padeti dziovinti, as dejau ant laikrascio, jis gi labai greitai dregme sugeria, o veliau apdeginau krastus zvakesbagalba, taip lngviau, nei su zibtuveliu arba degtukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 22, 06:36)
reikia lapa trumpai mirkiti iratsargiai istiesint, bei padeti dziovinti, as dejau ant laikrascio, jis gi labai greitai dregme sugeria, o veliau apdeginau krastus zvakesbagalba, taip lngviau, nei su zibtuveliu arba degtukais thumbup.gif

Labukas merginos. Su praejusiom sventem wink.gif

Bet tai koks saunus budas. MAn labai daznai prireikia sendinto lapo, dabar zinosiu kaip neislaidauti be reikalo, o prasivesti pamokeles "Pasidaryk pats". ACIU, damos, kad Jus tokios originalios ir neskupos savo ideju 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 22, 06:36)
Aga, mes dar i Turkija greitai vaziuosim, tai isvis nors dabar nieko nevalgik doh.gif

O man gavosi, reikia lapa trumpai mirkiti iratsargiai istiesint, bei padeti dziovinti, as dejau ant laikrascio, jis gi labai greitai dregme sugeria, o veliau apdeginau krastus zvakesbagalba, taip lngviau, nei su zibtuveliu arba degtukais thumbup.gif

Oj mergyt, teks pabadauti prieš kelione mirksiukas.gif . Ačiu už konsultacija thumbup.gif , o tu merkiai į kava ar arbata ir ar glamžiai?
Atsakyti
Labas merguzeles gathering.gif
na ka, bandom toliau judet ax.gif
As jau kelinta svente pastebiu,kad nepersivalgau biggrin.gif pavalgau tiek kiek noriu ir ne daugiau schmoll.gif veliau visi dejuoja o as visa patenkinta sedziu lotuliukas.gif
Misis Vomband o ta popieriu diplomams naudosi ar laikrastukui g.gif
Kaip cia man prie to laikrascio prisest, visai atitrukau nuo planavimo doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos po švenčių 4u.gif
Vakar jaunieji užsuko, paplepėjom, smagiai pasisėdėjom. Dar paklausiau ko norėtų, tai tik gūžtelėjo pečiais: mums viskas bus gerai. Gal ir gerai tokia laisvė, bet iš kitos pusės kaip sunku kai nežinai ko nori, apie ką svajoja. Nu teks kurti šventę jiems pagal save.
Merginos, paprašysiu dar kartelį. Į paštuką įmečiau laikraštuko kopiją be fotkių. Gal galite pasakyti savo nuomonę, gal ką pakeisti, gal ką išimti, gal ką įdėti... Labai laukiu jūsų nuomonių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEM: 22 balandžio 2014 - 08:06
Sveikos merginos! Su praėjusiom Šv. Velykom! Išvažiavom į uošviją, tad taip smagiai atitrūkom nuo visų reikalų ir vestuvių thumbup.gif
Gražios savaitės visoms!
Atsakyti