Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

Labas rytas mergaitės mirksiukas.gif , matau čia varliu manija pas jus thumbup.gif lotuliukas.gif
Gavau juostas, jos tobulos bigsmile.gif tuoj ikelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 19, 11:28)

grazumelis wub.gif , gal ir man geriau situos uzsakyt nei tuos banalius medalius g.gif O nuolaidos nepadare uz toki kieki?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 19, 12:02)
grazumelis  wub.gif , gal ir man geriau situos uzsakyt nei tuos banalius medalius  g.gif O nuolaidos nepadare uz toki kieki?

Na man jie tikrai ir gražiau ir idomiau nei tie medaliai ar dar kas g.gif juostos padarytos kokybiškai.
Dėl kainu tai tikrai nežinau, gal daran didesni kieki ir padaro kokia nuolaida g.gif mirksiukas.gif
Dar gavau ir užrašus ant lėkštės, kad nereiktu ranka peckiot thumbup.gif
Atsakyti
inevas , man nerodo juostu foto verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
kaip grazu, o tu tal kekste siuntei jiems ar pas juos galyma uzsisakyti?

Oi as tai sirguliuoju, nieko nesinoris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 19, 15:34)
kaip grazu, o tu tal kekste siuntei jiems ar pas juos galyma uzsisakyti?

Oi as tai sirguliuoju, nieko nesinoris  unsure.gif

Nu kaip ligos užvuola tai nieko gero schmoll.gif , mane į lova paguldo mažiause tempratura. Bet gerai kad aš sergu į metus tik viena karta bigsmile.gif . Laikykis ir sveik mirksiukas.gif
O lėkšte aš nusipirkau pas save nufotkinau ir nusiunčiau jiems, kad matytu kaip atrodo ir ko aš noriu, išmatavau ploti, ilgi. Ir jie padarė man ta užraša, o užsiklijavau ji pati bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 19, 15:43)
Nu kaip ligos užvuola tai nieko gero schmoll.gif , mane į lova paguldo mažiause tempratura. Bet gerai kad aš sergu į metus tik viena karta bigsmile.gif . Laikykis ir sveik mirksiukas.gif
O lėkšte aš nusipirkau pas save nufotkinau ir nusiunčiau jiems, kad matytu kaip atrodo ir ko aš noriu, išmatavau ploti, ilgi. Ir jie padarė man ta užraša, o užsiklijavau ji pati bigsmile.gif

Aciu, reik kazkaip sveikt smile.gif
Atsakyti
user posted image
Gražių ir prasmingų jums švenčių!
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2014 04 19, 10:25)
dar pagalvojau kad galima ja aprengt  g.gif  bent jau veliuna pririst prie kaklo kad panasesne i jaunaja butu  biggrin.gif  biggrin.gif

Ideja gera, tik kazi kaip seksis ja igyvendint biggrin.gif Butu idomu po to foto pamatyti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 19, 21:32)
user posted image
Gražių ir prasmingų jums švenčių!

Ir Tave bei Tavo seimyna su sventem wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif
Su Šv. Vėlykom, laimės, meilės, sveikatos, santarvės jusu šeimoms 4u.gif
Atsakyti