Labas rytas mergaitės , matau čia varliu manija pas jus
Gavau juostas, jos tobulos tuoj ikelsiu foto
QUOTE(inevas @ 2014 04 19, 11:28)
grazumelis , gal ir man geriau situos uzsakyt nei tuos banalius medalius O nuolaidos nepadare uz toki kieki?
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 19, 12:02)
grazumelis , gal ir man geriau situos uzsakyt nei tuos banalius medalius O nuolaidos nepadare uz toki kieki?
Na man jie tikrai ir gražiau ir idomiau nei tie medaliai ar dar kas juostos padarytos kokybiškai.
Dėl kainu tai tikrai nežinau, gal daran didesni kieki ir padaro kokia nuolaida
Dar gavau ir užrašus ant lėkštės, kad nereiktu ranka peckiot
inevas , man nerodo juostu foto
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 19, 15:34)
kaip grazu, o tu tal kekste siuntei jiems ar pas juos galyma uzsisakyti?
Oi as tai sirguliuoju, nieko nesinoris
Oi as tai sirguliuoju, nieko nesinoris
Nu kaip ligos užvuola tai nieko gero , mane į lova paguldo mažiause tempratura. Bet gerai kad aš sergu į metus tik viena karta . Laikykis ir sveik
O lėkšte aš nusipirkau pas save nufotkinau ir nusiunčiau jiems, kad matytu kaip atrodo ir ko aš noriu, išmatavau ploti, ilgi. Ir jie padarė man ta užraša, o užsiklijavau ji pati
QUOTE(inevas @ 2014 04 19, 15:43)
Nu kaip ligos užvuola tai nieko gero , mane į lova paguldo mažiause tempratura. Bet gerai kad aš sergu į metus tik viena karta . Laikykis ir sveik
O lėkšte aš nusipirkau pas save nufotkinau ir nusiunčiau jiems, kad matytu kaip atrodo ir ko aš noriu, išmatavau ploti, ilgi. Ir jie padarė man ta užraša, o užsiklijavau ji pati
Aciu, reik kazkaip sveikt
QUOTE(Padangė @ 2014 04 19, 10:25)
dar pagalvojau kad galima ja aprengt bent jau veliuna pririst prie kaklo kad panasesne i jaunaja butu
Ideja gera, tik kazi kaip seksis ja igyvendint Butu idomu po to foto pamatyti
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 19, 21:32)
Ir Tave bei Tavo seimyna su sventem
Labas rytas mergaitės
Su Šv. Vėlykom, laimės, meilės, sveikatos, santarvės jusu šeimoms
Su Šv. Vėlykom, laimės, meilės, sveikatos, santarvės jusu šeimoms