Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(karolux321 @ 2014 04 17, 12:50)
nes radau dar viena neblogą žaidimuką (bent man).

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kiek as Jusu informacijos panaudosiu, jei kada dar teks vesti vestuves ir buti normalia, rimta pirsliene ax.gif ACIU visoms Jums. Gaila, kad dabar nieko negaliu panaudoti: nei smelio ceremonijos, nei puses zaidimu, nei visko kitko, kas taaipp graziai skamba. ... unsure.gif As mieliau vargciau 2 dienas pati, nei dalinuosi pareigomis su vedeju. Jis nekalbus, o as negaliu daug prisiruosti. Isiterpti neleis, o antra diena ir taip trumpa..
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 18, 08:55)
Svočiutės, patarkit.. Nusižiūrėjau suknią. Radau originalią nuotrauką.
Labai dėkui už nuorodą į psl, net tris ar keturis kartus radau savo numylėtąją  bigsmile.gif
Sakyčiau, neprastai nukopijuota. Kaip jums?
Jaunoji sako jai dzin, kaip rengsiuos - svarbu pati gerai jausiuos. Tai toks ir patarėjas iš jos  biggrin.gif
Db mėtausi, galvoju, ar ne per puošni? Nebūsiu tortukas vestuvėse?  g.gif
Blem, liko 4 mėn, kaip ir laikas suknios pasidairyt..

Man tai labai grazi. Ir visai ne per puosni.O va ir originalas nuo kopijos ziuriu praktiskai ir nesiskiria. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 18, 09:47)
Viskas gali voliotis - ir saldainiai su nuotraukom, ir kortelės komendantų, ir medaliai.. Ir laikraštis tuo pačiu.
Tiesiog negalvoju apie tai, kad būtinai voliosis. Galvoju, kaip smagu bus visiem pavartyti, pažiūrėti tuos komiksus ir tiek, kaip smagu bus tą vieną vakarą kokiam gaisrininkui su "Darbo pažymėjimu" šmirinėti, kaip smagu kažkam kitą dieną bus gauti medalį.. O ką toliau su tais daiktais darys man nerūpi. Išmes jei ne iškart, tai po kažkiek laiko. Nu ir tegu.
Aš darau tik tai šventei - pasidžiaugti, pažvengti, papliotkinti, o ne būtinai saugoti kaip kokią relikviją.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai taip. As asmeniskai visus laikrastukus turiu. Visus skaiciau gal tik po karta, bet jie jau N metu stovi mano stalciuj vienoj vietoj visi. Vienas net 9 metus stovi. Vis kai generaliskai krapstausi, praverciu, i atsiminimus panyru. Neskaitau, bet vistiek smagu tureti smile.gif
Atsakyti
Oi, kaip sunku yra kai negali visko pasiruošti pati doh.gif Man leista ruoštis pačiai, o jau muzikantai turės derintis, nes jie gi profai, jiems lengviau. Man tik teks pasiskambinti ir šiek tiek aptarti. Tačiau prie stalo daug neruošiu, svečiams tik knygą perleisiu per rankas, kad palinkėjimus parašytų, išsirinksim etatinius darbuotojus ir jaunųjų preisaika bei kokybės sertifikatai. Daugiau prie stalo- nieko. Perleisiu tai muzikantams. Aišku, ir tep visko susidarys po truputi- židinys, guldytuvės ir pan. daviau vienai fotigrafei perskaityti senarijųm, nu jai patiko. Kaip sakė: nedaug kalbų, bet išsaugota pagrindinė mintis. Tai kažko daug ir neketinu. Nedarysiu ir smėlio ceremonijos. Kažkaip nu nesusižavėjau nors tu ką. Jaunieji nori tradicinių vestuvių, tai nenori visko primakaluoti. Apsisprendžiau, kad geriau mažiau nei per daug. blush2.gif O man pavydu kiek jūs visko prigalvojate thumbup.gif Varlė irgi netinka, nes bijau tų žalių padarų blush2.gif O vaikystėje visas balas išmaišydavau, pilnus guminius batus nusiavusi pririnkdavau ir į tvenkinį paleisdavau, o dabar tai brrrrr purto nuo tokių šaltkraujų daiktų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 18, 13:54)
Mano nuotaka užsiminė, kad norėtų po ceremonijos bažnyčioje paleisti drugelius, nes jai jie labai patinka  smile.gif  gal kas nors ką nors apie juos žinote? Gal esate susidūrusios? Ar pačios leidusios?  smile.gif

As atsisakiau sitos minties. Visu pirma tai labai nepigu, o antra, kazkur skaiciau, kad buna jog jie uzmiega ir nebeisskrenda. O gal net ir neatsibunda, jei per karsta ??? g.gif As viso sito nezinau, tik skaiciau. Tik kainom domejausi pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 18, 22:16)
nepasikuklintu pasiplapinti ant ranku  lotuliukas.gif  Juokas per asaras, bet tas tu varliu saltis ir slidumas irgi zavesio nesuteikia  schmoll.gif

Visai nesupratau kas buvo pasakyta su daugybe feisikų...įsikirskit, ne piršlienei reikia tą varlę laikyt biggrin.gif jei jūsų piršlys ar jaunikis silpnų nervų-palikit tą mintį ,bet jos nežeminkit pagal savo suvokimo prizmę,bet idėja ši tai nereali sulaukt teigiamų emocijų aplinkiniams...
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 18, 22:51)
O vaikystėje visas balas išmaišydavau, pilnus guminius batus nusiavusi pririnkdavau ir į tvenkinį paleisdavau, o dabar tai brrrrr purto nuo tokių šaltkraujų daiktų.  blush2.gif

thumbup.gif Cha cha cha lotuliukas.gif As manau vaikystes mes visi buvom bebaimiai monstriukai. Juk ir bitute noredavosi vaikytis, ir pelyte is kaciuko dantu istraukti.. Ir ko tik nebuvo kai dabar atsimenu lotuliukas.gif O juokingiausia, kad negyvas muses ir bites laidodavau blush2.gif lotuliukas.gif Yra teke ir siksnosparni palaidoti. Laikiau 2 paras ant medzio, nejudejo jis, tai palaidojau mociutes kieme. Dar dabar kai praeinu per ta vieta, atsimenu ji doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl daiktų išmetimo. Nu ne tik laikraštukus gali išmesti. Kur garantija, kad jaunieji norės laikyti sakykim židinį, taures ar va smėlio seremonijos daiktelius. Gal jie po pusės metų išmes, nes jiems tai bus tik dulkes kaupiantys daiktai? O gal atvirkščiai, ims viską, rinks bet kokias smulkmenas, nes norės išsaugoti kaip prisiminimų realų įrodymą. Čia kaip bus nežinom nei viena schmoll.gif Juk vis tiek viską darai tam sykiui, vienam vakarui ir negalvoji: saugos tai, nesaugos. Darai, kad būt įdomu, kad būt gera, kad būtų prasminga. Mes nei viena negavom sąrašo ko nori jaunieji, tiesiog išsakė savo vestuvių viziją, o mums palikta teisė tai kreipti į vieną ar kitą pusę. Aišku, tai mano nuomonė, asmeniška, bet aš noriu sukurti savo draugams šventę, noriu, kad jie ją tsimintų dar ilgai, ne kaip vestuves, bet kaip ypatingą progą, noriu, kad jiems būtų kažkas netikėta ir brangu. Tiesiog noriu, jei jau kvietė, tai pateisinti. Galiu nieko nedaryti, tortą nusiperki, židinį, dar pora smulkmenų ir sėdžiu patenkinta: paprasta, pigu ir galvos neskauda. Bet vat nenoriu schmoll.gif Kai man būna sunku, kai rankos nusvyrą, kai minčių 0, visada prisimenu tą vakarą kai kvietė. Jaunikis visada toks šmaikštus, jo raudonuojančio ar pasimetusio nesu mačiusi, o tada man buvo panašus į mokinuką, kuris nukaitęs prašė į piršlius. Nu vaizdas buvo neįtikėtinas ir labai juokingas lotuliukas.gif Ir dabar su vyru leipstame juokais lotuliukas.gif O kai jau visai būna blogai, visada atsimenu jų pasakytus žodžius: norim, kad tą dieną stovėtumėte šalia, norim, kad būtent jūs būtumėte šalia... wub.gif Nu pakerta mane tai, pati romantikė iki šaknų, tai šie žodžiai tarsi oro gurkšnis. Ir jokių reikalavimų, jokių norų, jokių pretenzijų. Tiesiog iš jų pusės noras, kad būtume šalia, o mano noras- tą buvimą pateisinti. Tai kas man belieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 18, 23:00)
Visai nesupratau kas buvo pasakyta su daugybe feisikų...įsikirskit, ne piršlienei reikia tą varlę laikyt biggrin.gif jei jūsų piršlys ar jaunikis silpnų nervų-palikit tą mintį ,bet jos nežeminkit pagal savo suvokimo prizmę,bet idėja ši tai nereali sulaukt teigiamų emocijų aplinkiniams...

Jeigu isiskaitytumet i sakini, butu paprasciau. O kas gaudo ta varle pries viska? Mociute is gretimo kiemo??? Tai juk pacios ir turim pagauti. Tai visgi pirma pereina per musu paciu rankas, kol daeina iki Jaunikio...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 18, 22:00)

Nereikia man varlės ir rankose laikyti, užtenka iš tolo ir po manęs. Nu nebijau, bet man tai nemielas padaras blush2.gif Aišku, pati idėja yra puiki thumbup.gif Pritariu tam visu šimtu procentu, bet pati tiek to susilaikysiu, be teks gaivinti svočią doh.gif Nors kokia atrakcija būtų, ooooooo bigsmile.gif Jaunikis galėtų pademonstruoti savo gebėjimus daryti dirbtinį kvėpavimą lotuliukas.gif O ką? Sakoma, kad piršliui pirmanaktė priklauso, tai nors svočiai kas beliko nuo jaunikio blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 18, 23:13)
O ką? Sakoma, kad piršliui pirmanaktė priklauso, tai nors svočiai kas beliko nuo jaunikio blush2.gif  doh.gif  doh.gif

Cha!!!! Gerai pasakyta smile.gif
Atsakyti
Sveikos svocios, na ziuriu cia labai daug diskusiju del varles lotuliukas.gif Man ai labai pasiseke, as nusvelpiau Jusu ideja su varle senuose temuose, sukuriau ispirka, o visa ispirka ves jaunosios sesuo, ji kaip suprantant ir laikis varle, jau sutiko thumbup.gif , o varle gaudis kiemo vaikai, mes jau sugalvojome pazadesim vaikams 10 lt, zinoma jei suras tai gaus, tai zinote kaip vaikai darbuosis lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif O taip, o jei reiketu varle laikyti nelabai jauman ten ir malonu, bet tikrai neapalciau, man slikstesnes rupuzes, ot nezinau kodel gal del dydzio arba del ju skleidziamu garsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 19, 07:24)
Sveikos svocios, na ziuriu cia labai daug diskusiju del varles lotuliukas.gif Man ai labai pasiseke, as nusvelpiau Jusu ideja su varle senuose temuose, sukuriau ispirka, o visa ispirka ves jaunosios sesuo, ji kaip suprantant ir laikis varle, jau sutiko thumbup.gif , o varle gaudis kiemo vaikai, mes jau sugalvojome pazadesim vaikams 10 lt, zinoma jei suras tai gaus, tai zinote kaip vaikai darbuosis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O taip, o jei reiketu varle laikyti nelabai jauman ten ir malonu, bet tikrai neapalciau, man slikstesnes rupuzes, ot nezinau kodel gal del dydzio arba del ju skleidziamu garsu doh.gif

su ta varle as taip pat galvoju panaudoti juoko butu nerealiai. lotuliukas.gif tik visi zino kaip as ju bijau ir jei isdrisiu tai bus netik juoko bet ir nustebimo lotuliukas.gif
bet kadangi salia manes bus mano dukryte kuri nuo mazens su jom zaidzia o as spiegiu jas pamacius ir begu kur toliau doh.gif lotuliukas.gif bus malonu pakisti varlike jaunajam,
dar pagalvojau kad galima ja aprengt g.gif bent jau veliuna pririst prie kaklo kad panasesne i jaunaja butu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes skaitau skaitau ir as apie ta varle,ir idomu pasidare,kurios taip darysite papasakokite kaip viska suplanave bent jau vaizda susidaryti bendra,nes as nezinau gal butu ir nieko tik reikia vaizdo man kad papasakotumete kaip jus tai darysite:)
Atsakyti