QUOTE(karolux321 @ 2014 04 17, 12:50)
Kiek as Jusu informacijos panaudosiu, jei kada dar teks vesti vestuves ir buti normalia, rimta pirsliene ACIU visoms Jums. Gaila, kad dabar nieko negaliu panaudoti: nei smelio ceremonijos, nei puses zaidimu, nei visko kitko, kas taaipp graziai skamba. ... As mieliau vargciau 2 dienas pati, nei dalinuosi pareigomis su vedeju. Jis nekalbus, o as negaliu daug prisiruosti. Isiterpti neleis, o antra diena ir taip trumpa..
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 18, 08:55)
Svočiutės, patarkit.. Nusižiūrėjau suknią. Radau originalią nuotrauką.
Labai dėkui už nuorodą į psl, net tris ar keturis kartus radau savo numylėtąją
Sakyčiau, neprastai nukopijuota. Kaip jums?
Jaunoji sako jai dzin, kaip rengsiuos - svarbu pati gerai jausiuos. Tai toks ir patarėjas iš jos
Db mėtausi, galvoju, ar ne per puošni? Nebūsiu tortukas vestuvėse?
Blem, liko 4 mėn, kaip ir laikas suknios pasidairyt..
Labai dėkui už nuorodą į psl, net tris ar keturis kartus radau savo numylėtąją
Sakyčiau, neprastai nukopijuota. Kaip jums?
Jaunoji sako jai dzin, kaip rengsiuos - svarbu pati gerai jausiuos. Tai toks ir patarėjas iš jos
Db mėtausi, galvoju, ar ne per puošni? Nebūsiu tortukas vestuvėse?
Blem, liko 4 mėn, kaip ir laikas suknios pasidairyt..
Man tai labai grazi. Ir visai ne per puosni.O va ir originalas nuo kopijos ziuriu praktiskai ir nesiskiria.
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 18, 09:47)
Viskas gali voliotis - ir saldainiai su nuotraukom, ir kortelės komendantų, ir medaliai.. Ir laikraštis tuo pačiu.
Tiesiog negalvoju apie tai, kad būtinai voliosis. Galvoju, kaip smagu bus visiem pavartyti, pažiūrėti tuos komiksus ir tiek, kaip smagu bus tą vieną vakarą kokiam gaisrininkui su "Darbo pažymėjimu" šmirinėti, kaip smagu kažkam kitą dieną bus gauti medalį.. O ką toliau su tais daiktais darys man nerūpi. Išmes jei ne iškart, tai po kažkiek laiko. Nu ir tegu.
Aš darau tik tai šventei - pasidžiaugti, pažvengti, papliotkinti, o ne būtinai saugoti kaip kokią relikviją.
Tiesiog negalvoju apie tai, kad būtinai voliosis. Galvoju, kaip smagu bus visiem pavartyti, pažiūrėti tuos komiksus ir tiek, kaip smagu bus tą vieną vakarą kokiam gaisrininkui su "Darbo pažymėjimu" šmirinėti, kaip smagu kažkam kitą dieną bus gauti medalį.. O ką toliau su tais daiktais darys man nerūpi. Išmes jei ne iškart, tai po kažkiek laiko. Nu ir tegu.
Aš darau tik tai šventei - pasidžiaugti, pažvengti, papliotkinti, o ne būtinai saugoti kaip kokią relikviją.
Tikrai taip. As asmeniskai visus laikrastukus turiu. Visus skaiciau gal tik po karta, bet jie jau N metu stovi mano stalciuj vienoj vietoj visi. Vienas net 9 metus stovi. Vis kai generaliskai krapstausi, praverciu, i atsiminimus panyru. Neskaitau, bet vistiek smagu tureti