Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(jugp @ 2014 04 18, 09:38)
Man labai graži ir visai nepanaši į tortą

Na nepykit, bet ant modelio graziai atrodo, o skelbimo fotkej nu netinka tai merginai (cia mano nuomone) bet jei esate aukstesne, tai gal ir nieko atrodytu...
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 16, 16:14)
Nu ką, protą kai Dievulis dalino, aš tualete sėdėjau lotuliukas.gif

thumbup.gif Tavo išmąstymai ir pasisakymai kartais verčia garsiai juoktis thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 04 17, 23:58)
Panašu, kad teks sutikti piršliaut jau 3 kartą  ...bet smagu...giminę pratęst...patirtis kalba  biggrin.gif

džiugu,kad senbuvės gryžta, pašefuos mus,patars:)
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 18, 07:54)
Taip varle butinai bus gyva, bet cia jei kartais neduok dieve su pagauta varle kas nors atsitiktu doh.gif

idėja nebloga,bet mano jaunikis bijo varlių bigsmile.gif tai šis dalykas išbandyti nepavyks biggrin.gif

Antra savaitė sakau sau: sėsk pradėk daryt kažką, tai per šias dvi savaites tesugebėjau nusipirkti spalvoto smėlio ir saldainiųsmile.gif
Atsakyti
Aš, manau, jei pradedi ruoštis iš anksto, tai yra laiko ir laikraštukui ir kitoms smulkmenoms smile.gif nesėdėsi prie scenarijaus ir kelių kitų idėjų juk pusę metų biggrin.gif visai kitas reikalas, jei iki vestuvių tik koks mėnuo... Kalbant apie laikraštukus, aš savo vestuvių laikraštį tikriausiai tik dabar po trijų metų nuo vestuvių sąžiningai peržiūrėjau ir perskaičiau biggrin.gif Tą dieną tikrai ne tai galvoje buvo, o svečiai laikraštukus, pamenu, išgraibstė. Mama vos spėjo mums vieną atminimui pagriebti lotuliukas.gif kur nukeliavo likusieji, net neįsivaizduoju, bet nemačiau, kad po salę mėtytųsi, matyt svečiai norėjo pasiimti prisiminimui... Manau, vyresniems svečiams tokie dalykai patinka smile.gif , gal jaunimas tokių dalykų nesureikšmina, nes foto mato ir facebook'e ir šiaip pilnus kompus su draugais turi biggrin.gif Tokia ta mano nuomonė biggrin.gif todėl darau laikraštuką ir aš smile.gif
Atsakyti
Bet kokia kūryba yra gėris ir tikrai sveikinu, jei to imatės, jei laikas ir finansai jums visa tai leidžia. O patirtį -turėsit savą, kai antrą ar trečią kartą piršliausit, tikrai atsirinksit kas ir kaip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat su tais finansais sunku sunku..
Užtai ir tenka savo rankas jungt į darbą. Viską pačiai dėliotis, paišaliotis, gamintis biggrin.gif
Bet tame matau riebų pliusą - viskas iš širdies, su meile, ir tik tiems jauniesiems tinkama.
Atsakyti
Labas.koks ten bairis su gyva varlė?skaitineju atgal lapus nerandu per telefoną. blush2.gif
Atsakyti
Mano nuotaka užsiminė, kad norėtų po ceremonijos bažnyčioje paleisti drugelius, nes jai jie labai patinka smile.gif gal kas nors ką nors apie juos žinote? Gal esate susidūrusios? Ar pačios leidusios? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai ką man daryt su tuo laikraštuku g.gif Kūriau kūriau, vargau vargau ir dabar nespausdinti g.gif Kiek buvau vestuvėse, iš visų persivežiau. Tik.. Pavarčius juos- neturėjau ką paimti: orai, juokeliai, tie patys apibūdinimai ir pan. O jei padarius truputi netradicinį g.gif
Žinot, įmesiu į paštuką- įvertinkit, gal vis tik nereikia jo g.gif
Atsakyti

Lemona, suknele labai grazi, tik man kur internetines foto ten spalva metine labaiu sitai suknutei tinka wub.gif
sjugk , o su drugeliais atsargiai kiek man teko skaityneti tai tu drugeliu t.b. labai daug wub.gif , ir jie iskart gali visi neisskristi

DEM , tavo gi laikrastukas jau beveik paruostas, zinoma darik, as tai zinau, kad tokiu bajeriu kaip tu neisgalvosiu, vat ir neapsiimu ax.gif

Atsakyti
Jis jau padarytas. Į paštuką įmečiau, tik nuotraukas išėmiau, tai kur daug baltos vietos- ten nuotraukytė turi kaboti. Kažkaip nesinorėjo dėti su jaunųjų nuotraukom, tai įmečiau be jų. Mažu kam padės ax.gif Įvertinkit ax.gif
Atsakyti
Lemona suknute zavi ir tikrai manau ne tortukas mirksiukas.gif
Pokstas su varle toks kad jaunasis i uosvija atvyksta nuotakos pereina kliutis ir uzduotis o vietoj nuotakos gauna varle kuria reikia pabuciuoti ir ji i grazuole pavirs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 18, 16:59)
Jis jau padarytas. Į paštuką įmečiau, tik nuotraukas išėmiau, tai kur daug baltos vietos- ten nuotraukytė turi kaboti. Kažkaip nesinorėjo dėti su jaunųjų nuotraukom, tai įmečiau be jų. Mažu kam padės ax.gif  Įvertinkit ax.gif

neprieinu dar prie pasto, dar mazai as cia pas jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 17, 08:44)
aš žiauriai jų pati bijau, tai tikrai negaudysiu ir į rankas neimsiu  lotuliukas.gif 
Reiktų labai per save perlipti  doh.gif

O jei dar vietoj varles rupuze pagaudum, kuri nepasikuklintu pasiplapinti ant ranku lotuliukas.gif Juokas per asaras, bet tas tu varliu saltis ir slidumas irgi zavesio nesuteikia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jo-jo @ 2014 04 17, 10:08)
Zaidimas thumbup.gif jei zinai atsakyma kaip issinarplioti,jei nezinai tai niekaip ir neismastysi doh.gif

Kazkurioj is praeitu musu temuciu buvo imestas sitas zaidimas su atsakymu kaip isnarplioti. Bet as is keliu kartu ziurejau ir vistiek nesupratau doh.gif
Atsakyti