Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(karolux321 @ 2014 04 17, 21:29)
Pačiai pasidaryti sendintą popierių ) Pats papraščiausias būdas su arbata
user posted image
Galima glamdyti kaip paveiksliuke, galima palikti lygu, o paskui dar galima apdeginti kraštus. Ir vualia... sendintas popierius  4u.gif

Nu jus mane stebinat išradingumu thumbup.gif tiesiog be žado wub.gif , didelis ačiu 4u.gif
O kaip geriau butu tai daryt g.gif teksta iš kart atspauzdint ir taip daryt, ar padaryt ir tada atspauzdin? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 16, 21:41)
Betkokiu atveju siustis sukne yra rizika. Gali vaizdas neatitikt, gali dydis, gali medziaga.. Bet kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano. O Tu paklausyk savo sirdies. Protas aisku, kad kovoja su TAvimi, o ar sirdis nori jos  mirksiukas.gif

Ai, nerizikuosiu g.gif Šiandien užsisakiau trumpą suknią ir basankes. Jei kas, kasdien sunešiosiu. O dėl suknios, tai pagalvojau, gal iki kokių lenkų palėkti, ar dar Urme paieškosiu. Nes aš 300 Lt ir daugiau sukniai skirti negaliu verysad.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 17, 04:44)
Merginos, vakar nupirkau varle zaisline ispirkai, planuojama gyva, bet o maza kas gali atsitikti, tai taip tikroviskai atrodo, mano dukra net issigando lotuliukas.gif , o einu parduotuveje tarp zaislu, o sita rupuze ziuri i mane, kaip sakydama, na ka ieskojai manes, stai ir karaliene lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
v=obZ1BePXLao]https://www.youtube.com/watch?v=obZ1BePXLao[/url]

Prajuokinai su ta varle lotuliukas.gif

QUOTE(sjugk @ 2014 04 17, 07:44)
Na aš tą suknelę bandysiu gyvai pažiūrėti savaitgalį, tai bus aišku, arčiau kurios ji  biggrin.gif  ar prie manekenės ar prie tikrojo vaizdelio lotuliukas.gif
Man šita mintis jau seniai įstrigusi galvoje apie užkerėtą mūsų princesę, bet tikros varlės bijau rugsėjo mėnesį nerasti, o kitas reikalas, aš žiauriai jų pati bijau, tai tikrai negaudysiu ir į rankas neimsiu  lotuliukas.gif 
Reiktų labai per save perlipti  doh.gif

Bet matai, tu matuosiesi originalą, o ne kinietišką kopiją mirksiukas.gif
O savo varlę aš radau rugsėjo mėn. savo šiltnamį ax.gif Nu, bet jei pati bijai jų...

QUOTE(liojka @ 2014 04 17, 08:08)
Radau ir as nebloga zaidima:) Tik reiks prisirist vyra ir isbandyt kaip ten is tikruju veikia:D
https://www.youtube....h?v=sdrmCBkojUw

Aš taip ir nesupratau, kaip ten išsinarplioti.

Visų įdėtos nuorodos SUPER! Išsisaugojau ax.gif Manau, kad ateity pravers smile.gif
Atsakyti
Panašu, kad teks sutikti piršliaut jau 3 kartą ...bet smagu...giminę pratęst...patirtis kalba biggrin.gif

Pas mus varlė buvo tokia...jokios guminės ar dirbtinės varlės nesudarys laukiamo efekto, kaip gyvos...nepatingėkit-paieškokit...mes miesto centre ir tai suradom...jauną biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 17, 23:58)
Panašu, kad teks sutikti piršliaut jau 3 kartą  ...bet smagu...giminę pratęst...patirtis kalba  biggrin.gif

Pas mus varlė buvo tokia...jokios guminės ar dirbtinės varlės nesudarys laukiamo efekto, kaip gyvos...nepatingėkit-paieškokit...mes miesto centre ir tai suradom...jauną  biggrin.gif

user posted image

Oj, prisimenu, Jus prisimenu, is senesniu temu, labai malonu , kad musu buri papildo jau patirusios svocios drinks_cheers.gif

Taip varle butinai bus gyva, bet cia jei kartais neduok dieve su pagauta varle kas nors atsitiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 17, 22:58)
Panašu, kad teks sutikti piršliaut jau 3 kartą  ...bet smagu...giminę pratęst...patirtis kalba  biggrin.gif

Prisidedu prie Misis Vomband, aš ir skaičiau ir žavėjausi tamstos darbeliais. thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju... biggrin.gif smagu būt prisimintai
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 17, 21:45)
Ai, nerizikuosiu g.gif  Šiandien užsisakiau trumpą suknią ir basankes. Jei kas, kasdien sunešiosiu. O dėl suknios, tai pagalvojau, gal iki kokių lenkų palėkti, ar dar Urme paieškosiu. Nes aš 300 Lt ir daugiau sukniai skirti negaliu  verysad.gif
Prajuokinai su ta varle  lotuliukas.gif
Bet matai, tu matuosiesi originalą, o ne kinietišką kopiją  mirksiukas.gif
O savo varlę aš radau rugsėjo mėn. savo šiltnamį  ax.gif  Nu, bet jei pati bijai jų...
Aš taip ir nesupratau, kaip ten išsinarplioti.

Visų įdėtos nuorodos SUPER! Išsisaugojau  ax.gif  Manau, kad ateity pravers  smile.gif

Man vakar po ilgu bandymu pavyko atsinarplioti:) Bet ziurejau pacia pabaiga to vaizdelio, kur rode kaip surist atgal jau issinarpliojusius ir bandant sunert supratau kaip ir issinert:) Kitaip niekaip nesigavo, visa vakara zaidem:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš sėdžiu prie laikraštuko vis... Sugalvojau pakeisti šį bei tą biggrin.gif
Tai dabar tenka istorija domėtis (Dieve, kaip mokykloj jos nekenčiau) biggrin.gif Išmoksiu viską, ko mokykloj nedasimokiau biggrin.gif
Mano jaunieji istorikai, tai būtų gėda nusigrybauti..

Svočiutės, patarkit.. Nusižiūrėjau suknią. Radau originalią nuotrauką.
Labai dėkui už nuorodą į psl, net tris ar keturis kartus radau savo numylėtąją bigsmile.gif
Sakyčiau, neprastai nukopijuota. Kaip jums?
Jaunoji sako jai dzin, kaip rengsiuos - svarbu pati gerai jausiuos. Tai toks ir patarėjas iš jos biggrin.gif
Db mėtausi, galvoju, ar ne per puošni? Nebūsiu tortukas vestuvėse? g.gif
Blem, liko 4 mėn, kaip ir laikas suknios pasidairyt..
Atsakyti
Tik nesupykit, bet...pasiskaitinėjus paskutiniuosius postus supratau, kad ...nu keistas man jūsų noras-kurti vestuvinį žurnaliuką/laikraštį...juk rūpeščių ir taip apstu, kam dar bereikalingas krūvis...neskaitys jo, nebent tik paveiksliukus pervers ir nusineš prie savo vietų ale pasiims namo, pasidės šalimais, o po keletos stikliukų apie jį bus pamiršta ir jis(laikraštukas) neretas atsidurs po stalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 18, 09:01)
Tik nesupykit, bet...pasiskaitinėjus paskutiniuosius postus supratau, kad ...nu keistas man jūsų noras-kurti vestuvinį žurnaliuką/laikraštį...juk rūpeščių ir taip apstu, kam dar bereikalingas krūvis...neskaitys jo, nebent tik paveiksliukus pervers ir nusineš prie savo vietų ale pasiims namo, pasidės šalimais, o po keletos stikliukų apie jį bus pamiršta ir jis(laikraštukas) neretas atsidurs po stalu smile.gif

as jum pritariu drinks_cheers.gif kiek vestuviu dalyvavau su laikrastukais tai retas kuris pasiimdavo namo, dazniausiai didzioji dalis atsidurdavo siuksliadezese, nes juos palieka ant stalu ir isvaziuoja jei vietoj nakvoja, tai tvarkytojos ismeta kaip siukles nuo stalu, as net pati savo vestuvinio laikrastuko neturiu nes per baliu jis mazai rupejo, net nezinau kur nusimete, o as juk buvau nuotaka,manau man ji ir buvo idomiausia skaityti, vartyti smile.gif o kiek darbo reik ideti doh.gif
Atsakyti
Viskas gali voliotis - ir saldainiai su nuotraukom, ir kortelės komendantų, ir medaliai.. Ir laikraštis tuo pačiu.
Tiesiog negalvoju apie tai, kad būtinai voliosis. Galvoju, kaip smagu bus visiem pavartyti, pažiūrėti tuos komiksus ir tiek, kaip smagu bus tą vieną vakarą kokiam gaisrininkui su "Darbo pažymėjimu" šmirinėti, kaip smagu kažkam kitą dieną bus gauti medalį.. O ką toliau su tais daiktais darys man nerūpi. Išmes jei ne iškart, tai po kažkiek laiko. Nu ir tegu.
Aš darau tik tai šventei - pasidžiaugti, pažvengti, papliotkinti, o ne būtinai saugoti kaip kokią relikviją.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 18, 08:55)
Svočiutės, patarkit.. Nusižiūrėjau suknią. Radau originalią nuotrauką.
Labai dėkui už nuorodą į psl, net tris ar keturis kartus radau savo numylėtąją  bigsmile.gif
Sakyčiau, neprastai nukopijuota. Kaip jums?
Jaunoji sako jai dzin, kaip rengsiuos - svarbu pati gerai jausiuos. Tai toks ir patarėjas iš jos  biggrin.gif
Db mėtausi, galvoju, ar ne per puošni? Nebūsiu tortukas vestuvėse?  g.gif
Blem, liko 4 mėn, kaip ir laikas suknios pasidairyt..

Man labai graži ir visai nepanaši į tortą
Atsakyti