Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(reginamilos @ 2014 04 15, 21:27)
noreciau suzinot atsiliepimu merginu apie puslapiuka aliiexspres ar patenkintos  kas gavo prekytes?

Na aš dar laukiu, nes terminai ilgoki atsiuntimo yra. Kai tik gausiu, pasidalinsiu. Kiek mačiau ir pernai kai kurios naudojosi, bet nemačiau, kad kas skųstųsi...

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 15, 21:30)
Aš jo paklausiu, kai parsiras namo. Bet ten jam labai patinka ir nebrangiai ima.

Puikiai, lauksim žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 15, 21:44)
Na aš dar laukiu, nes terminai ilgoki atsiuntimo yra. Kai tik gausiu, pasidalinsiu. Kiek mačiau ir pernai kai kurios naudojosi, bet nemačiau, kad kas skųstųsi...

Neužfiksavau, kotu iš ten lauki? Gal tos geltonos suknelės?

Spaustuvę parašysiu ryt, nes vyras tikriausiai tik apie kokią 12 parsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 15, 21:58)
Neužfiksavau, kotu iš ten lauki? Gal tos geltonos suknelės?

Ne, mano žydra suknutė iš ten. Bet vėliau dar visokių smulkmenų užsakiau - tiulio ir juostelių atlasinių papuošimams mašinų, kaklaraiščius žaidimui gamtoje, nes nenorėjau vyro kaklaraiščių tampyti, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 15, 23:45)
Ne, mano žydra suknutė iš ten. Bet vėliau dar visokių smulkmenų užsakiau - tiulio ir juostelių atlasinių papuošimams mašinų, kaklaraiščius žaidimui gamtoje, nes nenorėjau vyro kaklaraiščių tampyti, ir pan.

Aš šiaip daug ka esu iš ten parsisiuntusi, tai viskas buvo čiki, tik dydius reik žiūrėti, ten pas juos pamažinti. Siunčiausi ir batus, ir rubus sau ir vaikam ir net naudimkes sau ir dukrai, tai viskas patiko. Net ir jaunajai batus iš ten siuntemės mirksiukas.gif t
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Žiūriu kažkam nesimiega paryčiais biggrin.gif
Nu va, susibukinau su tuo laikraštuku doh.gif Šiaip labai noriu, švogerkutė fotkina vestuves, tai sakė pasiteisina jis šiaip, o jei dar ne visai tradicinis, kurtas asmeniškai, o kopy paste, tai visai įdomu. Ji už tai thumbup.gif Bet va atsispausdinti doh.gif Dabar padarius 14 wordo puslapių, permečiau turėčiau dadaryti dar du, nes išmesti nu niekaip nėra ką. Tai man kiek ieškojau tai vieneto kaina gautųsi kažkur apie 11-15 lt, svečių apie 60, tai laikraštukų reiktų apie - 40-45. Nu žinokit biski žiauru, kažkur 500 minimum išeitų doh.gif Namie galvojau atsispausdinti, išmušti skyles ir kaspinuku. Nu sakau tegu būna toks namudinis, baisiai, tegu mato, kad stengiausi, nu va pakelsiu sau kaip sakoma uodegą. Bet jei jau kokybė labai bloga, o nuotraukyčių daug, tai žinot, geriau jau tada brangiau, bet žmogiškai, ant juoko gi nedarysi žmonėms. Vis tiek savaitgaly jau turėsiu spausdintuvą, nes reikia visko daug spausdinti, visokie diplomai, popieriukai ir pan, tai atsispausdinsiu juodraštinį variantą ir su vyru tarsivos ką daryt. MB kaip visada: nedaryk, per mūsų nebuvo. Nu bet kaip norisi ax.gif Per krikštynas irgi urzgė, kam darai, anai krikštamotei nieko matai nereikia, ko čia sėdi per naktis. Nu tep, krikštijom du vaikiukus, tai aš viską sukurpiau, lėkiau atspausdinti, per naktis kųriau, o anoji- nieko, tik pinigėlius atidavė ir viskas. Bet niekad nepamiršiu tėvelių išraiškos: kai krovėm krikštadėžes, tai sakau, va ėdėsim po laikraštuką atminčiai, tai tėveliai nutraukė mus su klausimu: gal galėsim duoti kompiuterinį variantą, nes nori daugiau atsispausdinti. Tai kaip veidai nušvito, kai išsitraukiau daugiau ir atidaviau jiems, o jie išdalino. Nu visas nuovargis išnyko, visas nepasitenkinimas išdilo.Bet tąsyk apsiėjau gal su kokiais 14-15 numeriukų. O dabar blink.gif blink.gif Bet aš vis tiek spausdinsiu, kaip bebūtų 4u.gif Tuo labiau, kad itin asmeniškas: įdėjau jų horoskopus, nes labai atitiko, vardų reikšmes, patarimus nuo svočios ir pišlio, vestuvių metinių pavadinimus, apie pulką... Jokių skelbimų, jokio oro, nieko kas tikrai neįdomu ar labai girdėta. Tai manau nu atminčiai tikrai išsisaugos ne vienas: tėvai, močiutės, pulkas... Aišku, reikia susitaikyti ir su tuo, kad bus kas pervers ir nutrenks kur ant stalo kampo. Bet manau vis tiek verta, tik va kur pigiau atsispausdinti klausimas iškilo g.gif
http://www.bstudija....i-laikrastukai/
O čia kažin g.gif
Atsakyti
[Tai man kiek ieškojau tai vieneto kaina gautųsi kažkur apie 11-15 lt, svečių apie 60, tai laikraštukų reiktų apie - 40-45. Nu žinokit biski žiauru, kažkur 500 minimum išeitų doh.gif

As tai irgi galvojau apie laikrastuka, bet jei darysiu tai tikrai visiems sveciams nespausdinsiu, manau kokius 4 atsispausdink ir uzteks, o antra diena ar kada juos padesi matomoj vietoj tai kas nores is sveciu sveciai paskaitys, o jau patys laikrastukai liks jauniesiems...

Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 15, 21:44)

Spaustuvė www.printela.lt

QUOTE(Arti654 @ 2014 04 15, 22:45)

Pamenu ir tą thumbup.gif Aš jaučiu šituos Urme susipirksiu ax.gif Aš gamtoje turiu 2 panašius žaidimus: vienas tas su kaklaraiščiais, kitas - iš tualetinio popieriaus surišti kaspiną. Abu daryt, tai gal jau sviestas sviestuotas būtų, ane? g.gif

QUOTE(tianaa @ 2014 04 16, 12:21)
As tai irgi galvojau apie laikrastuka, bet jei darysiu tai tikrai visiems sveciams nespausdinsiu, manau kokius 4 atsispausdink ir uzteks, o antra diena ar kada juos padesi matomoj vietoj tai kas nores is sveciu sveciai paskaitys, o jau patys laikrastukai liks jauniesiems...

Visiškai pritariu. Atspausdink kelis vienetus: jauniesiems, jų tėveliams ir kelis šiaip paskaitinėti. Manau, kad pilnai užteks.
DEM, tu tikra šaunuolė. Aš nors pati ir nesu labai kūrybinga asmenybė, bet jei jau ruošiuosi, tai stengiuosi panaudoti tokias mintis, kurios dar nebūtų girdėtos ar matytos, nes pagrinde visose šventėse publika ta pati renkasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 16 balandžio 2014 - 12:38
Gal galite aprašyti žaidimą su kaklaraiščiais? ačiū smile.gif
Atsakyti
O tai sakot, nedaryt tiek daug žurnaliukų g.gif Tik kelis g.gif O tai nebus taip, kad paims, paskaitys, išsineš ir neliks jauniesiems g.gif Juk nepasakysi: čia tik paskaitymui, prašom palikti žurnalus jauniesiems, išsinešti griežtai draudžiama unsure.gif Gerai, jei šventėje nedaug žmonių, o jei kokia 60, kaip suvaldyti tokią minią g.gif Net nežinau, pasimečiau visai g.gif O jei šventėje dalyvauja, o aišku, kad dalyvaus, močiutės, seneliai, o kaip žinia amžius irgi savo, tai gal nematys paskaityti šventėje. Kas tada g.gif Pvz mano mama, ji mato, akinių jai nereikia, bet va skaityti jau turi su akiniais, o į šventę juk nesineši jų. Kaip tokiu atveju g.gif Atspausdinti ir išdalinti kaip lauktuves prie medalių močiutėms g.gif O kitiems kaip g.gif Nu blin, užknisa tos vestuvės doh.gif Prigalvoji visko, o paskui nežinai kaip tai pateikti, kad visi būtų patenkinti ar bent jau matytų, išgirstų. O šiaip jau eiti ant durniaus- ne mano charakteriui: jei negaliu normaliai, tai kitaip- nereikia. Tačiau visada norisi, kad būt gražu, kad būt įdomu, kad būt originalu, bet pigu unsure.gif Ir kada tam žmogui būna gerai cool.gif Vistik aš turbūt spausdinsiu šeimai po vieną ir dar kelis užmesiu vienišiems rolleyes.gif Jau čia kaip pasakius- į balą kritęs, sausas nekelsi tongue.gif
Atsakyti
Na jei jau taip norite atspausdinkite seneliams, tevams, jauniesiems..o sveciai nu pagalvokit parsines namo, paskaitys ir numes i sona...
Manau jei kelis padesit sveciams pasiskaityti, nemanau, kad visi tokie kvaili paims ir issines...nu nzn...jei visiems daryti ir jei sakot apie 500lt isleist ant to, kad svecias paskaitytu ir gryzes namo nudriebtu kazkur i sona, as jau geriau jauniesiems dadedu prie vokelio tuos pinigus...
Be to jaunieji rupinasi smulkiom dovanelem atsiminimui...tai sveciai gal gaus ka issinesti namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 16, 04:44)
Aš šiaip daug ka esu iš ten parsisiuntusi, tai viskas buvo čiki, tik dydius reik žiūrėti, ten pas juos pamažinti. Siunčiausi ir batus, ir rubus sau ir vaikam ir net naudimkes sau ir dukrai, tai viskas patiko. Net ir jaunajai batus iš ten siuntemės mirksiukas.gif t

o kaip su muitais ? tai gal reik 1 dydziu didesnes uzsakyt g.gif
ir ar panasios suknute i nuotraukas gaunamos. na tarkim spalva gali skirtis siektiek blush2.gif
kaip tik mastau pamergiu suknutes uzsakyt blush2.gif
Atsakyti
Jau dabar visai pasimečiau su tais laikraštukais doh.gif Aš kaip blondinė, tai turėjau visai kitų planų: gaunu lazerinį spalvotą spaudintuvą, tik atsispausdinu ir problema išspręsta. Tačiau kai pasakė, kad nuotraukų neims, tai ir pagalvojau: oi varna varna doh.gif Nu dar turiu laiko pagalvoti ax.gif
Šiandien nusipirkau tokią visai nieko stiklinę vazelę, pamačiau ir pagalvojau, kad bus kaip tik akmenukams susidėti. Tik dar galvoju ar čia pačiai rinktis, ar baltus rinkti. Gal iš kokio spalvoto modelino padaryti, tokius paplokščius blynus, ar iškočioti blyną ir išspausti formeles nedideles, užrašyti tuos jausmus. Nu norisi kažko va tokio spalvoto doh.gif Aš kaip visada ne kaip baltas žmogus doh.gif Nu ką, protą kai Dievulis dalino, aš tualete sėdėjau lotuliukas.gif Kažin kaip su tuo modelinu ar kaip ten kažkoks yra daiktas: sulipini, o tas ir formą išlaiko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti