Sveikos
Žiūriu kažkam nesimiega paryčiais
Nu va, susibukinau su tuo laikraštuku
Šiaip labai noriu, švogerkutė fotkina vestuves, tai sakė pasiteisina jis šiaip, o jei dar ne visai tradicinis, kurtas asmeniškai, o kopy paste, tai visai įdomu. Ji už tai
Bet va atsispausdinti
Dabar padarius 14 wordo puslapių, permečiau turėčiau dadaryti dar du, nes išmesti nu niekaip nėra ką. Tai man kiek ieškojau tai vieneto kaina gautųsi kažkur apie 11-15 lt, svečių apie 60, tai laikraštukų reiktų apie - 40-45. Nu žinokit biski žiauru, kažkur 500 minimum išeitų
Namie galvojau atsispausdinti, išmušti skyles ir kaspinuku. Nu sakau tegu būna toks namudinis, baisiai, tegu mato, kad stengiausi, nu va pakelsiu sau kaip sakoma uodegą. Bet jei jau kokybė labai bloga, o nuotraukyčių daug, tai žinot, geriau jau tada brangiau, bet žmogiškai, ant juoko gi nedarysi žmonėms. Vis tiek savaitgaly jau turėsiu spausdintuvą, nes reikia visko daug spausdinti, visokie diplomai, popieriukai ir pan, tai atsispausdinsiu juodraštinį variantą ir su vyru tarsivos ką daryt. MB kaip visada: nedaryk, per mūsų nebuvo. Nu bet kaip norisi
Per krikštynas irgi urzgė, kam darai, anai krikštamotei nieko matai nereikia, ko čia sėdi per naktis. Nu tep, krikštijom du vaikiukus, tai aš viską sukurpiau, lėkiau atspausdinti, per naktis kųriau, o anoji- nieko, tik pinigėlius atidavė ir viskas. Bet niekad nepamiršiu tėvelių išraiškos: kai krovėm krikštadėžes, tai sakau, va ėdėsim po laikraštuką atminčiai, tai tėveliai nutraukė mus su klausimu: gal galėsim duoti kompiuterinį variantą, nes nori daugiau atsispausdinti. Tai kaip veidai nušvito, kai išsitraukiau daugiau ir atidaviau jiems, o jie išdalino. Nu visas nuovargis išnyko, visas nepasitenkinimas išdilo.Bet tąsyk apsiėjau gal su kokiais 14-15 numeriukų. O dabar
Bet aš vis tiek spausdinsiu, kaip bebūtų
Tuo labiau, kad itin asmeniškas: įdėjau jų horoskopus, nes labai atitiko, vardų reikšmes, patarimus nuo svočios ir pišlio, vestuvių metinių pavadinimus, apie pulką... Jokių skelbimų, jokio oro, nieko kas tikrai neįdomu ar labai girdėta. Tai manau nu atminčiai tikrai išsisaugos ne vienas: tėvai, močiutės, pulkas... Aišku, reikia susitaikyti ir su tuo, kad bus kas pervers ir nutrenks kur ant stalo kampo. Bet manau vis tiek verta, tik va kur pigiau atsispausdinti klausimas iškilo
http://www.bstudija....i-laikrastukai/O čia kažin