Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(sjugk @ 2014 04 15, 08:34)
Sveikos,
http://www.aliexpres...1715039661.html
kaip tik šitą suknelę esu ir aš nusižiūrėjusi biggrin.gif , tik nuomotis, nes bijau rizikuoti siųstis nesimatavusi  ax.gif . Kaip tik šį savaitgalį esu suplanavusi eiti jos pasimatuoti. Jei pavyks pasimatuoti, galėsiu parašyti, kaip ji realiai atrodo. Tik man įdomu, kad siuntimosi kaina tokia maža... Gal kad kinietiškos kopijos čia eina, nes žiūrėjau kiek kainuotų ją pirktis iš gamintojo, kai pasimatuosiu, tai kaina 1000$  doh.gif  lotuliukas.gif

O kokiam mieste esat nužiūrėjus? Jei Kaune, tai kuriams salone? Ir būtinai pasidalinkit, kaip ten jums savaitgalį seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 14, 22:20)
tik kelios giminės bus iš ukrainos, tai jiems gal kas išvers . Dabar galvoju, galėjau aš tas juostas svečiams daryti rusu kalba

Kaip tik tiems ukrainiečiams ir padovanuok juostas. Prisiminimui thumbup.gif , nes tų rusų kalba jie ir pas save turi. Bent aš taip galvoju, nes pati turiu iš tikrų baltarusiškų vestuvių prisiminimą, tai smagu pažiurėjus į daiktą prisiminti kaip pabaliavojom)
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 15, 12:46)
O kokiam mieste esat nužiūrėjus? Jei Kaune, tai kuriams salone? Ir būtinai pasidalinkit, kaip ten jums savaitgalį seksis  smile.gif

Aš Vilniuje, bet suknelę nusižiūrėjau Telšiuose, nes ten bus vestuvės, tai manau, paprasčiau suknelę bus ten susirasti nei iš Vilniaus vežtis smile.gif būtinai parašysiu atsiliepimus apie ją, jei viskas vyks pagal planą, ką turiu nuveikti užsukus tik savaitgaliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 15, 13:31)
Aš Vilniuje, bet suknelę nusižiūrėjau Telšiuose, nes ten bus vestuvės, tai manau, paprasčiau suknelę bus ten susirasti nei iš Vilniaus vežtis smile.gif būtinai parašysiu atsiliepimus apie ją, jei viskas vyks pagal planą, ką turiu nuveikti užsukus tik savaitgaliui biggrin.gif

Manau pasirinkti ką rasit ir dar kaina bus mažesnė nei didmiesčiuose smile.gif
Atsakyti
Mielosios, gal kas žinot, kur galima pigiai ir kokybiškai atspausdinti vestuvių laikraštį? Pas mane 12 psl gavosi, spalvoti, tai viso 3 A3 abipusiai lapai. Norėčiau kreidinio tikriausiai popieriaus. Gal kas jau esat susidūrę? Miestas nesvarbu - šiais laikais visur galima nusiųst smile.gif

O šiaip galiu pasidžiaugti, kad laikraštis jau beveik gatavas smile.gif
Padariau interviu su jaunaisiais. Pradžioje dosjė klausimai, vėliau interviu. Iš facebook pririnkau daug jų nuotraukų, jiems nesakiusi, tad viskas iliustruota. O kai gavau jų atsakymus, tai net pačiai buvo įdomu skaityti, tai įsivaizduoju, kaip smalsu bus svečiams. Beje klausimus liepiau kiekvienam atskirai atsakyti ir vienas kitam nerodyti smile.gif tad smalsu bus ir jiems patiems smile.gif
Dar padariau iš paskutinės kelionės jų ale foto reportažą (nuotraukos vėl is fb) smile.gif parinkdama komentarus, ką jie parašę. Padariau kryžiažodį "kaip gerai pažįsti jaunuosius"? Kur klausimai tokie kaip: kokį mėnesį gimė jaunasis, kokia mergautinė jaunosios pavardė, medaus mėnesio miestas, kokią kavą mėgsta jaunieji ir t.t.
Žodžiu, jei ryšitės daryti suasmenintą laikraštį, manau, nesigailėsite, nes jau dabar žiūrėdama į pusfabrikatį galiu pasakyti, kad akys džiaugiasi. thumbup.gif
Įkeliu klausimus. Gal pravers smile.gif
Dosjė abiems:
Gimimo data
Gyvenamoji vieta
Išsilavinimas
Karjera
Užsienio kalbos
Hobis
Didžiausia svajonė
Mėgstamiausias patiekalas
Muzikos grupė
Knygos
Filmai
Atostogų vietos
Metų laikas
Sporto šakos
Klubai, restoranai
Negalite gyventi be?
Labai nemėgstate
Kai buvau maža(s), svajojau tapti suaugusi(ęs)
Dažniausias pasiteisinimas kur nors pavėlavus
Gyvenimo kredo

Interviu klausimai jam:

Kaip jūs susipažinote? Papasakokite, ką pagalvojote, kai pirmą kartą ją pamatėte?
Jūs dirbate tarptautinėje kompanijoje ir daug laiko tenka būti ne Lietuvoje. Papasakokite, koks jūsų gyvenimas tenai. Koks jūsų darbas? Ką veikiate laisvalaikiu? Ką darote, kai pasiilgstate mylimosios?
Papasakokite kokį pikantišką, juokingą nutikimą iš jūsų draugystės kartu.
Mėgstate dovanoti rožes. Kodėl? Koks įteikimas buvo įspūdingiausias?
Kokius turite bendrus pomėgius, ritualus kartu? Papasakokite plačiau.
Santuoka - tai rimtas žingsnis. Ar manote, kad sutikote tą, kuri jums skirta?
Kokie jūsų artimiausi šeimyniniai planai?
Ką palinkėtumėte sau abiems?

Jai klausimai beveik tokie patys smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas vėl štilius- tyluma, ramuma, niekas nejuda... Bet matyt dar ateis įkvėpimas. Man taip bangom bamgom ...
Vat kur spausdinti laikraštuką ir mane domina. Maniau atsispausdinsiu su spausdintuvu lazeriniu namie, bet vat išpeikė, atsiet nuotraukų nepaims g.gif Nors ir to dar neturiu, jei ką cool.gif Bet man daug ką reik spausdinti: diplomai, etiketės, sladainių popieriukai... Nežinau kaip čia prasisukti. Ryt susitiksiu su jaunikiu, tai tiksliai žinosiu ar niekas nesikeis, nes pas juos ten kaip debesėliai viskas keičiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 15, 13:17)
Kaip tik tiems ukrainiečiams ir padovanuok juostas. Prisiminimui  thumbup.gif , nes tų rusų kalba jie ir pas save turi. Bent aš taip galvoju, nes pati turiu iš tikrų baltarusiškų vestuvių prisiminimą, tai smagu pažiurėjus į daiktą prisiminti kaip pabaliavojom)

Tai butinai "užseniečiai" bus nominuoti ax.gif , noriu kad turėtu prisiminima drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 15, 15:22)
Mielosios, gal kas žinot, kur galima pigiai ir kokybiškai atspausdinti vestuvių laikraštį? Pas mane 12 psl gavosi, spalvoti, tai viso 3 A3 abipusiai lapai. Norėčiau kreidinio tikriausiai popieriaus. Gal kas jau esat susidūrę? Miestas nesvarbu - šiais laikais visur galima nusiųst smile.gif

Nu tu ir šaunuolė thumbup.gif , toki dideli darba padarei, super svočiutė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 15, 18:02)
Vat kur spausdinti laikraštuką ir mane domina. Maniau atsispausdinsiu su spausdintuvu lazeriniu namie, bet vat išpeikė, atsiet nuotraukų nepaims g.gif Nors ir to dar neturiu, jei ką cool.gif Bet man daug ką reik spausdinti: diplomai, etiketės, sladainių popieriukai... Nežinau kaip čia prasisukti. Ryt susitiksiu su jaunikiu, tai tiksliai žinosiu ar niekas nesikeis, nes pas juos ten kaip debesėliai viskas keičiasi unsure.gif

DEM, spausdinant spausdintuvu ir kokybė ne ta (atrodys pigiai) schmoll.gif Mano vyras ant šitų reikalų pedantas (kartais tai mane iš proto veda doh.gif ). Viską siunčia į spaustuvę.

Ar žinot kur Kaune rasti nebrangiai muilo burbulų? Žiūrėjau aliexpress, ale ten tik buteliukus parsisiųsti galima, o paskui užsipildyti reikia pačiam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 15 balandžio 2014 - 21:09
Busiu svocia per sesers vestuves. Vestuves pusiau lenkiskos pusiau lietuviskos. Gal kas gali pasidalinti kokiom idejom, gal savo vestuviu svociu galit tekstus atsiust. Buciau labai dekinga !
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 15, 20:44)
Mano vyras ant šitų reikalų pedantas (kartais tai mane iš proto veda  doh.gif ). Viską siunčia į spaustuvę.

O kur spausdinat paprastai Kaune?

inevas, ačiū už gerus žodžius mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau suzinot atsiliepimu merginu apie puslapiuka aliiexspres ar patenkintos kas gavo prekytes?
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 15, 21:26)
O kur spausdinat paprastai Kaune?
inevas, ačiū už gerus žodžius  mirksiukas.gif

Aš jo paklausiu, kai parsiras namo. Bet ten jam labai patinka ir nebrangiai ima.

QUOTE(reginamilos @ 2014 04 15, 21:27)
noreciau suzinot atsiliepimu merginu apie puslapiuka aliiexspres ar patenkintos  kas gavo prekytes?

Manau, kad dar nelabai kuri gavo. Aš stengiuosi skaityti atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti