QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 21:08)
Zinok, as nors puikiai rusiskai kalbu, bet man irgi pritruksta zodziu verciant is vienos kalbos i kita
Jei reikes tai pagelbesiu tau, o tu rusiskose vestuvese dalyvauji?
Tikrai taip, visi svečiai rusai ir tik keli lietuviai
, muzikantu programa irgi bus rusu kalba, o pas mane viskas lietuviškai, ot bus juoko
. Išsiverčiau viena dali, tai vyras tiek iš manes juokėsi, kad net pilva skaudėt pradėjo
. Aš sau rašausi rusu kalba bet lietuviškom raidėm
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 21:35)
inevas, va tau isverciau kazkiek, toliau versti?
Дорогой ........,
Твоё лицо мне не изменят ни года, ни расстояния. Я пронесу тебя через время и толпы. Если бы не ты, я бы не чувствовала тебя до сих пор, кем бы я была сейчас. Королём ты будешь или нищим станешь, всё равно я тебя узнаю, домой приведу, дверь затворив никому не покажу одна любить буду. Найду, что ищу лишь тебе всё отдам, ночами лишь твоей буду, для тебя буду днём. Выругаешь молчать буду, больно будет стерплю, только твоя, лишь твоя буду жена. Из под земли достану, с моря дозовусь, умрёшь воскрешу, уйдёшь не пущу, собаками гончими и волками отпугну, одна лишь любить и страдать буду.
Ослепнишь я за руку тебя по весне буду водить, осенью тоже буду рядом идти. Оглохнешь ушами твоими я буду, любить буду в горе, и в нищите любить буду. Усталого, раненного любого приму, не буду одна.
Твоя ...
AČIU, AČIU brangioji tau labai, labai butu gerai jei ir kita dali gaučiau
iš manes saldainiai iš šampanas
Papildyta:
Aš su šitais žodžiais darysiu taip, o jus patarkit gerai ar nelabai
Nupirksiu lapus, tokie kur buna ale apdegintais kraštais ir kiekvienam ta teksta atspauzdinsiu, susuksiu ir perrišiu kaspinu. Tada kažkurioj dalį, sakysiu, jaunieji budami paskutine nakti atskirai, parašė vienas kitam laiškus, bet nespėjo išsiūsti, tai aš juos atiduosiu jiems, bet jei jie nesupyks mes juos perskaitysim. Ir tada aš garsiai visiem perskaitysiu ka jie vienas kitam parašė ir tuos laiškus jiems iteiksiu.
arba dar galvoju, duoti jiems irkad vienas kitam skitytu