Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(inevas @ 2014 04 14, 19:35)
Galėčiau jei rusu taip kalčiau kaip lietuviu ax.gif  doh.gif , reiks pabandyt, poto vyras galės patikrinti bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Zinok, as nors puikiai rusiskai kalbu, bet man irgi pritruksta zodziu verciant is vienos kalbos i kita doh.gif

Jei reikes tai pagelbesiu tau, o tu rusiskose vestuvese dalyvauji?
Atsakyti
Labas visoms,
QUOTE(Padangė @ 2014 04 13, 16:44)
jau garzi nerealiai tavo suknute , man taip pat i aki krito  wub.gif

tik va pas man vyraus tokia karaliska spalva,  pamerges tokios pat spalvos tai speju reik kazkuom issiskirti , ar gali ir svocia su melyna but jei ir pamerges su tokia pat spalva  g.gif 
lauksiu komentaru apie ja  4u.gif

Tai matau, kad suknia visoms patiko ax.gif Tik klausimas, ar ji man tiks... Taip ir neapsisprendžiu, pirkti ar ne. Kiek aliexpress paskaitinėjau, atsiliepimai geri wink.gif Padange, kai kurie pardavėjai duoda rinktis spalvas: mačiau ir tamsiai žalią, ir raudoną ir nepamenu dar kokias... g.gif

QUOTE(Padangė @ 2014 04 13, 19:24)
sita tiktu , tik niekad nebandziau matuotis zuvytes  doh.gif
http://www.aliexpres...1691704092.html

Žuvytės man irgi gražu, bet netinka. Aš turiu šiokius tokius klubus, tai labai jau išryškėja doh.gif

QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 04 14, 13:44)
labas, kaszin labai blogai jei as neplanuoju tu zaidimu gamtoj?pulko tik 4 poros iskaitant jaunuosius ir mus  blush2.gif  g.gif

Man čia pagrindinis darbas... g.gif
Atsakyti
inevas, va tau isverciau kazkiek, toliau versti?

Дорогой ........,
Твоё лицо мне не изменят ни года, ни расстояния. Я пронесу тебя через время и толпы. Если бы не ты, я бы не чувствовала тебя до сих пор, кем бы я была сейчас. Королём ты будешь или нищим станешь, всё равно я тебя узнаю, домой приведу, дверь затворив никому не покажу – одна любить буду. Найду, что ищу – лишь тебе всё отдам, ночами лишь твоей буду, для тебя буду днём. Выругаешь – молчать буду, больно будет – стерплю, только твоя, лишь твоя буду жена. Из под земли достану, с моря дозовусь, умрёшь – воскрешу, уйдёшь – не пущу, собаками гончими и волками отпугну, одна лишь любить и страдать буду.
Ослепнишь – я за руку тебя по весне буду водить, осенью тоже буду рядом идти. Оглохнешь – ушами твоими я буду, любить буду в горе, и в нищите любить буду. Усталого, раненного – любого приму, не буду одна.
Твоя ...
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 21:08)
Zinok, as nors puikiai rusiskai kalbu, bet man irgi pritruksta zodziu verciant is vienos kalbos i kita doh.gif

Jei reikes tai pagelbesiu tau, o tu rusiskose vestuvese dalyvauji?

Tikrai taip, visi svečiai rusai ir tik keli lietuviai tongue.gif , muzikantu programa irgi bus rusu kalba, o pas mane viskas lietuviškai, ot bus juoko biggrin.gif . Išsiverčiau viena dali, tai vyras tiek iš manes juokėsi, kad net pilva skaudėt pradėjo lotuliukas.gif . Aš sau rašausi rusu kalba bet lietuviškom raidėm doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 21:35)
inevas, va tau isverciau kazkiek, toliau versti?

Дорогой ........,
Твоё лицо мне не изменят ни года, ни расстояния. Я пронесу тебя через время и толпы. Если бы не  ты, я бы не чувствовала тебя до сих пор, кем бы я была сейчас. Королём ты будешь или нищим станешь, всё равно я тебя узнаю, домой приведу, дверь затворив никому не покажу – одна любить буду.  Найду, что ищу – лишь тебе всё отдам, ночами лишь твоей буду, для тебя буду днём. Выругаешь – молчать буду, больно будет – стерплю, только твоя, лишь твоя буду жена. Из под земли достану, с моря дозовусь, умрёшь – воскрешу, уйдёшь – не пущу, собаками гончими и волками отпугну, одна лишь любить и страдать буду.
Ослепнишь – я за руку тебя  по весне буду водить, осенью тоже буду рядом идти. Оглохнешь – ушами твоими я буду, любить буду в горе, и в нищите любить буду.  Усталого, раненного – любого приму, не буду одна.
Твоя ...

AČIU, AČIU brangioji tau labai, labai butu gerai jei ir kita dali gaučiau 4u.gif iš manes saldainiai iš šampanas drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aš su šitais žodžiais darysiu taip, o jus patarkit gerai ar nelabai ax.gif
Nupirksiu lapus, tokie kur buna ale apdegintais kraštais ir kiekvienam ta teksta atspauzdinsiu, susuksiu ir perrišiu kaspinu. Tada kažkurioj dalį, sakysiu, jaunieji budami paskutine nakti atskirai, parašė vienas kitam laiškus, bet nespėjo išsiūsti, tai aš juos atiduosiu jiems, bet jei jie nesupyks mes juos perskaitysim. Ir tada aš garsiai visiem perskaitysiu ka jie vienas kitam parašė ir tuos laiškus jiems iteiksiu. g.gif arba dar galvoju, duoti jiems irkad vienas kitam skitytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 14, 22:02)

Aš su šitais žodžiais darysiu taip, o jus patarkit gerai ar nelabai ax.gif
Nupirksiu lapus, tokie kur buna ale apdegintais kraštais ir kiekvienam ta teksta atspauzdinsiu, susuksiu ir perrišiu kaspinu. Tada kažkurioj dalį, sakysiu, jaunieji budami paskutine nakti atskirai, parašė vienas kitam laiškus, bet nespėjo išsiūsti, tai aš juos atiduosiu jiems, bet jei jie nesupyks mes juos perskaitysim. Ir tada aš garsiai visiem perskaitysiu ka jie vienas kitam parašė ir tuos laiškus jiems iteiksiu.  g.gif  arba dar galvoju, duoti jiems irkad vienas kitam skitytu g.gif

Oj super ideja, gal pati parepetuok ir paskaitysi su jausmais, pirma karta skaitant to nebus, pvz uz nuotaka skaitai tu uz jauniki vyras.

Дорогая ....,
Я так хотел бы быть для тебя самым лучшим,
И смеялся бы с тобой вместе,
А ели тебе будет больно – то лишь тихонько утешить.
Хочу дарить тебе руки-
Руки нежные, руки тёплые,
Чтобы тебе никогда не было тяжело.
Хочу всегда быть с тобой.,
Доверять тебе как себе,
Чтобы никогда не было больно.
Хочу, чтобы не было унылых вечеров,
Чтобы мы были счастливы как дети,
Чтобы никогда не было бы слёз.
Хотелось бы, и хотелось бы многого,а знаешь..
Больше всего твоего счастья открытого
И ещё... чтобы много, много любви было.
Твой ......

Tik garsiai nesijuokit, rasiau rusu kalba, nes rasant lotiniskomisraidemis tau manau butu sunku susigaudyti

Tu jei ko reikes prasik visada padesiu kuom galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 22:11)
Oj super ideja, gal pati parepetuok ir paskaitysi su jausmais, pirma karta skaitant to nebus, pvz uz nuotaka skaitai tu uz jauniki vyras.
Tik garsiai nesijuokit, rasiau rusu kalba, nes rasant lotiniskomisraidemis tau manau butu sunku susigaudyti

Tu jei ko reikes prasik visada padesiu kuom galesiu smile.gif

Didelis, didelis AČIU, išgelbėjai mane, bučkis 4u.gif . Tai butinai reiks skaityti, mokintis koki šimta kartu lotuliukas.gif
Šiaip visi gyvena lietuvoj, tai ka sakysiu lietuviškai jie visi supras, tik kelios giminės bus iš ukrainos, tai jiems gal kas išvers bigsmile.gif . Dabar galvoju, galėjau aš tas juostas svečiams daryti rusu kalba g.gif doh.gif , nu bet dabar yra kai yra.
Ačiu labai dar karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 14, 22:20)
Didelis, didelis AČIU, išgelbėjai mane, bučkis 4u.gif . Tai butinai reiks skaityti, mokintis koki šimta kartu lotuliukas.gif
Šiaip visi gyvena lietuvoj, tai ka sakysiu lietuviškai jie visi supras, tik kelios giminės bus iš ukrainos, tai jiems gal kas išvers bigsmile.gif . Dabar galvoju, galėjau aš tas juostas svečiams daryti rusu kalba g.gif  doh.gif , nu bet dabar yra kai yra.
Ačiu labai dar karta drinks_cheers.gif

Ne tu labai pergyvenk ukrainieciai zinoma nesupras, taciau, gal salia esantis zmones is Lietuvos isvers, o del juostu tai tikrai isvers, jiems kaip atrakcija bus musu vestuves, ten neranei svocios su pirsliu, nei pabroliu su pamergem, ten yra tik liudininkai, ir tai kai musu pabroliai su pamergem gali buti ir ne pora, o visa svente veda vedejas ten "TAMADA" vadinasi, o tokio jiems dar neteko matyti mirksiukas.gif , tai kad tikrai nustebinsi ukrainiecius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 22:25)
Ne tu labai pergyvenk ukrainieciai zinoma nesupras, taciau, gal salia esantis zmones is Lietuvos isvers, o del juostu tai tikrai isvers, jiems kaip atrakcija bus musu vestuves, ten neranei svocios su pirsliu, nei pabroliu su pamergem, ten yra tik liudininkai, ir tai kai musu pabroliai su pamergem gali buti ir ne pora, o visa svente veda vedejas ten "TAMADA" vadinasi, o tokio jiems dar neteko matyti mirksiukas.gif , tai kad tikrai nustebinsi ukrainiecius thumbup.gif

Oj ačiu už palaikyma ir aš manau kad viskas bus thumbup.gif , jaunosios klausiau tai sakė viska daryk lietuviškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2014 04 13, 20:24)
http://www.aliexpres...1687357614.html
as ja zadu nudazyt  apacia tamsi o virsus baltas  blush2.gif
ar verciau nereik 

sita tiktu , tik niekad nebandziau matuotis zuvytes  doh.gif
http://www.aliexpres...1691704092.html

Sitos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif VAU VAU VAU!! Jei imciau pirma, palikciau tokia, kokia yra. Na bet kaip svociai, pasirinkciau zuvyte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 14, 10:38)
Mergaitės, man ir dabar atrodo, kad užrašas gali buti nuo dežutės. Pati dar tų taurių neužsakiau

lotuliukas.gif thumbup.gif Yra tauriu paveiksliukas ant dezutes, tai ten uzraso liktai nematyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 04 14, 14:44)
labas, kaszin labai blogai jei as neplanuoju tu zaidimu gamtoj?pulko tik 4 poros iskaitant jaunuosius ir mus  blush2.gif  g.gif

Pas mane poru irgi 4. Bet dar nezinia kiek prisides keliaujanciu kartu. Del to(kaip jau buvau minejus) zaidimukus isrinkau tokius, kad jei ka, galetu zaisti visi, kas bus. Juk bet kokiu atveju visus reiks uzimti, kol Jaunieji pozuos pries objektyvus smile.gif
Atsakyti
Labas svociutes mirksiukas.gif

As kazkodel aptingau su tuo planavimu, reiktu jau laikrastuka ruosti, bet kaip save privers doh.gif
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 15, 00:30)
Pas mane poru irgi 4. Bet dar nezinia kiek prisides keliaujanciu kartu. Del to(kaip jau buvau minejus) zaidimukus isrinkau tokius, kad jei ka, galetu zaisti visi, kas bus. Juk bet kokiu atveju visus reiks uzimti, kol Jaunieji pozuos pries objektyvus  smile.gif

pas mane 5 poros bus. tai turiu trys zaidimukus pasiruosius, bet dar liepiau jaunajai, kad pasakytu,pirmai pamergei,kad sugalvotu zaidimus biggrin.gif tegu ir dirba ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
http://www.aliexpres...1715039661.html
kaip tik šitą suknelę esu ir aš nusižiūrėjusi biggrin.gif , tik nuomotis, nes bijau rizikuoti siųstis nesimatavusi ax.gif . Kaip tik šį savaitgalį esu suplanavusi eiti jos pasimatuoti. Jei pavyks pasimatuoti, galėsiu parašyti, kaip ji realiai atrodo. Tik man įdomu, kad siuntimosi kaina tokia maža... Gal kad kinietiškos kopijos čia eina, nes žiūrėjau kiek kainuotų ją pirktis iš gamintojo, kai pasimatuosiu, tai kaina 1000$ doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sjugk @ 2014 04 15, 08:34)
Sveikos,
http://www.aliexpres...1715039661.html
kaip tik šitą suknelę esu ir aš nusižiūrėjusi biggrin.gif , tik nuomotis, nes bijau rizikuoti siųstis nesimatavusi  ax.gif . Kaip tik šį savaitgalį esu suplanavusi eiti jos pasimatuoti. Jei pavyks pasimatuoti, galėsiu parašyti, kaip ji realiai atrodo. Tik man įdomu, kad siuntimosi kaina tokia maža... Gal kad kinietiškos kopijos čia eina, nes žiūrėjau kiek kainuotų ją pirktis iš gamintojo, kai pasimatuosiu, tai kaina 1000$  doh.gif  lotuliukas.gif

Na jei dar kokius keturis menesiu iki vestuciu turit bandykti siustis, rizikuokit, jei prasta kokybe bus tai grazinsit atgal smile.gif
bet jei kinietiska varianta gausit tai ji bus vienkartine, arba pasiuvimas labai prastas...
Atsakyti