Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

sveikos svociutes, metai prabego ir vel as cia biggrin.gif Vestuves nusimato liepos 5
Kadangi vakar suzinojau tai skubu ziurineti kas naujo smile.gif
daug ka pasiimsim is praeitu metu, nes kita publika thumbup.gif tu paciu sveciu nebus thumbup.gif
1. kiek pernai buvom zaidimuku prisirinke ,net nespejom visu panaudoti. kazkas klause ka dar gamtoj daryti, tai mes konservavom pavarde jaunosios, jaunoji net susigraudino 4u.gif
2. mes smelio ceremonija sujungem i seimos zidini ir dar sakiau si karta sujungsiu akmenukus , viska supylem i viena inda ir jauniesiems nereikes kruvos stiklainiuku laikyti sekcijose ar lentynose 4u.gif
3.dar del baltos sukneles svociai, tai manau nereiketu, gal palikim balta nuotakai 4u.gif
4. Ilga suknele svociai grazu , bet kai grizom namo persirengiau i trumpa thumbup.gif tikrai buvo zymiai patogiau
Atsakyti
Sveikutės,
na ir plepat doh.gif savaitgalį aš be kompo gyvenu ir nuo visų minčiųsmile.gif
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 12, 10:36)
http://www.aliexpres...1715039661.html. Laukiu komentarų. Kas gali būti jai negerai????

man ši suknelė nu super wub.gif
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 13, 14:13)
o aš dabar turiu jau net dvi ir galvoju, kuri geriau  g.gif nebeišsirenku.. vieną užsisakiau kaip grafiną, o antrą - nuo Gloria XO nuėmus užrašus. Nuotrauka nekokybiška, bet kuri geriau? O juokingiausia, kad kamščiai identiški  :

man mažesnis labiau prie širdies ir mielesnis:)
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 13, 20:39)
Kokius pirkot? Dabar Norfoj yra štai tokių
user posted image

beje jie labai skanūs šie saldainai biggrin.gif
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 14, 08:09)
negi ir man tiek reiks pervynioti  doh.gif
man idomu kaip eis darbas su saldainiais  g.gif  ar nesunku pervyniot  g.gif

kai įsivažiuosi,tai nepajusi,kaip greit išmoksi lotuliukas.gif
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 14, 10:38)
Įdedu nuorodą, gal dar kam pravers  4u.gif
Taurės su širdutėmis

Liuks,ačiūūū 4u.gif
Beje ten neblogų grafinų dabar yra ir yra iš ko rinktis mirksiukas.gif
Aš noriu pasidalinti žodžiais,kurie skambėjo mūsų vestuvėse.Gal pritaikysit kur smile.gif
Mums per vestuves juos skaitė viena iš svečių vietoj palinkėjimo.Paskutinę naktį prieš žengiant prie altoriaus nesimiegojo ir ką jaunoji(antrasis tekstas) galvojo apie jaunąjį ir atvirkščiai(pirmasis tekstas).
Mielasis ....,
Tavo veido nekeis man nei metai, nei toliai. Aš pranešiu tave pro laikus ir minias. Jei ne tu, jei nejausčiau tavęs ligi šiolei, kas gi būtų dabar iš manęs? Karalium pavirsi ar elgeta tapsi, vis tiek aš pažinsiu: namo parsivedus, duris užsisklendus nerodysiu niekam- mylėsiu viena. Surasiu ko ieškau- tik tau atiduosiu, naktim tavo būsiu, tau būsiu diena. Išbarsi- tylėsiu, skaudu bus – kentėsiu- tik tavo, tik tavo aš būsiu žmona. Iš žemės iškasiu, iš jūros prišauksiu, numirsi – prikelsiu, išeisi – neleisiu, šunim užpjudysiu, vilkais užbaidysiu, viena tik mylėsiu kankinsiu viena.
Apaktum- už rankos vedžiosiu per vasaras, rudenius eisiu drauge. Apkurstum – ausimi tavo būsiu, mylėsiu nelaimėj, mylėsiu varge. Pavargusį, sužeistą- visokį priimsiu, nebūsiu viena.
Tavoji.....
Mieloji.......,
Aš taip norėčiau būti tau geru
Ir juoktis su tavim karty,
O jei skaudu – švelniai paguosti.
Norėčiau dovanoti tau rankas-
Rankas švelnias, rankas geras,
Kad niekad tau sunku nebūtų.
Norėčiau visad būti su tavim,
Tikėti tavimi kaip ir savimi,
Kad niekados skaudu nebūtų.
Norėčiau, kad nebūtų nykūs vakarai,
Kad būtume laimingi kaip vaikai,
Kad niekad ašarų nebūtų.
Norėčiau, daug norėčiau, ir žinai
Labiausiai tavo laimės – atvirai
Ir dar... kad daug daug meilės būtų.
Tavasis.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 14 balandžio 2014 - 14:25
Žvilgsne, eilės nuostabios! Ačiū už pasidalinimą!

karolux321, saldžiosios pagalbos buteliukai irgi puiki mintis. Čia per gimtadienį irgi galima padovanot.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 14, 15:20)
Sveikutės,
Aš noriu pasidalinti žodžiais,kurie skambėjo mūsų vestuvėse.Gal pritaikysit kur smile.gif
Mums per vestuves juos skaitė viena iš svečių vietoj palinkėjimo.Paskutinę naktį prieš žengiant prie altoriaus nesimiegojo ir  ką jaunoji(antrasis tekstas) galvojo apie jaunąjį ir atvirkščiai(pirmasis tekstas).

Kokie thumbup.gif žodžiai net susigraudinau, labai norėčiau juos saviškiams pasakyti ax.gif , reik sugalvoti kur ir kada g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 14, 14:20)

Mums per vestuves juos skaitė viena iš svečių vietoj palinkėjimo.Paskutinę naktį prieš žengiant prie altoriaus nesimiegojo ir  ką jaunoji(antrasis tekstas) galvojo apie jaunąjį ir atvirkščiai(pirmasis tekstas).
Mielasis ....,
Tavo veido nekeis man nei metai, nei toliai. Aš pranešiu tave pro laikus ir minias. Jei ne tu, jei nejausčiau tavęs ligi šiolei, kas gi būtų dabar iš manęs? Karalium pavirsi ar elgeta tapsi, vis tiek aš pažinsiu: namo parsivedus, duris užsisklendus nerodysiu niekam- mylėsiu viena.  Surasiu ko ieškau- tik tau atiduosiu, naktim tavo būsiu, tau būsiu diena. Išbarsi- tylėsiu, skaudu bus – kentėsiu- tik tavo, tik tavo aš būsiu žmona. Iš žemės iškasiu, iš jūros prišauksiu, numirsi – prikelsiu, išeisi – neleisiu, šunim užpjudysiu, vilkais užbaidysiu, viena tik mylėsiu kankinsiu viena.
Apaktum- už rankos vedžiosiu per vasaras, rudenius eisiu drauge. Apkurstum – ausimi tavo būsiu, mylėsiu nelaimėj, mylėsiu varge. Pavargusį, sužeistą- visokį priimsiu, nebūsiu viena.
                                                          Tavoji.....
Mieloji.......,
Kad būtume laimingi  kaip vaikai,
Kad niekad ašarų nebūtų.
Ir dar... kad daug daug  meilės būtų.
                                    Tavasis.......

labai grazus zodziai reik issisaugot ir paskaityt thumbup.gif
Atsakyti
beje jie labai skanūs šie saldainai

Maniškiams ir patiko. Nupirkau Velykoms- suvalgė, pirkau dar kartą. biggrin.gif
Liuks,ačiūūū 

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 14, 16:20)
Sveikutės,
na ir plepat doh.gif savaitgalį aš be kompo gyvenu ir nuo visų minčiųsmile.gif

man ši suknelė nu super wub.gif

Tavoji.....
Mieloji.......,
Kad būtume laimingi  kaip vaikai,
Kad niekad ašarų nebūtų.
Ir dar... kad daug daug  meilės būtų.
                                     Tavasis.......

sios suknelės ir as lb norejau thumbup.gif man ji lb greit krito i aki palyginus i kitus blizgucius ebejuj smile.gif ,bet man tik pasvajot apie ja blush2.gif nebent per pus nutirpciau doh.gif
žodžiai labai gražūs wub.gif
kaip ir pasveikau,nepilnai dar,bet jau pradedu vel apie vestuves galvot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixe: 14 balandžio 2014 - 16:40
QUOTE(inevas @ 2014 04 14, 16:46)
Kokie thumbup.gif žodžiai net susigraudinau, labai norėčiau juos saviškiams pasakyti ax.gif , reik sugalvoti kur ir kada g.gif  bigsmile.gif

Gerai butu man juos išsiversti ir parašyti aišku ir perskaityti rusu kalba g.gif , bet kažin kaip man čia gausis ir kaip tada jie skambės g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 14, 18:08)
Gerai butu man juos išsiversti ir parašyti aišku ir perskaityti rusu kalba g.gif , bet kažin kaip man čia gausis ir kaip tada jie skambės g.gif  unsure.gif

Aga, zinau, kad vertimas labai iskraipo viska doh.gif Bet gali gi pakoreguoti smile.gif pagal save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 14 balandžio 2014 - 17:51
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 14, 18:41)
Aga, zinau, kad vertimas labai iskraipo viska doh.gif Bet gali gi pakoreguoti smile.gif pagal save

Galėčiau jei rusu taip kalčiau kaip lietuviu ax.gif doh.gif , reiks pabandyt, poto vyras galės patikrinti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri zino apie si zaidyma? ORIGINALIAUSIO BUČINIO KONKURSAS
Su aštuonkojais
Radau senuose temose,bet be paaiskinimo
Atsakyti
žvilgsnė labai grazus zodziai wub.gif nusikopinau ir galvoju kur juos iterpti blush2.gif smile.gif
Atsakyti