Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(tianaa @ 2014 04 14, 09:07)
Sveikutes smile.gif
gal kuri užsisakinejot spyna internetu? ar parduotuveje ieskojot? smile.gif

Aš bazėje radau, graži raudona su dviem balandžiais thumbup.gif
Atsakyti

O kaip planuojate spyną mesti į vandenį ar rakinti ant tilto? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tianaa @ 2014 04 14, 10:07)

O kaip planuojate spyną mesti į vandenį ar rakinti ant tilto?  smile.gif

Nu labiau norėčiau rakinti bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, man ir dabar atrodo, kad užrašas gali buti nuo dežutės. Pati dar tų taurių neužsakiau, abėjojau dėl užrašo, bet rizikuosiu) Kaina thumbup.gif , kokybė vokiška. Įdedu nuorodą, gal dar kam pravers 4u.gif
Taurės su širdutėmis
Atsakyti
Na aš taip pat galvoju rakinti ir dar buteli padaryti su pasižadėjimais, tai jį mesti i vandeni...bent jau kazkur taip rase...tik siaip pagalvojus, cia jau gaunasi gamtos tersimas......na va nzn... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tianaa @ 2014 04 14, 10:38)
Na aš taip pat galvoju rakinti ir dar buteli padaryti su pasižadėjimais, tai jį mesti i vandeni...bent jau kazkur taip rase...tik siaip pagalvojus, cia jau gaunasi gamtos tersimas......na va nzn... biggrin.gif

Nu gal tu ir teisi su tuo teršimu g.gif , aš turbut vizdelto pirksiu vandens žibintus, ant ju visi parašys palinkėjimus ir mes juos paleisim, g.gif blink.gif
Atsakyti
Gal dar galėtumėt pasidalinti mintimis ką planuojate jauniesiems išvykoje, be žaidimų?
aš tai va galvoju na aišku prie tilto stosim bus nešimas, jei rasiu paspirtukus tai dar prie kito pristosim duosim su paspirtukais pervaziuoti, sakysim, kad iveike pirmaja vedybine kelione, spynelę, akmenukus, vėliau gal parduotuvė...o ką jūs dar planuotat? smile.gif ar užtenka? smile.gif
Atsakyti
Rusų forume radau įdomią mintį. Yra ir naudojimo instrukcijos (tik reikia išversti iš rusų kalbos).
user posted image
Galima panaudoti kaip apdovanojimus... pvz. yra "Greitoji pagalba tikriems vyrams" , tai galima pulko vyrukams įteikti )
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 14, 09:38)
Mergaitės, man ir dabar atrodo, kad užrašas gali buti nuo dežutės. Pati dar tų taurių neužsakiau, abėjojau dėl užrašo, bet rizikuosiu) Kaina  thumbup.gif , kokybė vokiška. Įdedu nuorodą, gal dar kam pravers  4u.gif
Taurės su širdutėmis

zodziu tos taures tikrai labai grazios, musu tokios buvo vestuvines, ir tikrai cia uzrasas nuo dezutes, mes patys pirkomes is urmo tai irgi apie 40 lt mokejom cia pries 3 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 04 14, 13:59)
zodziu tos taures tikrai labai grazios

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tianaa @ 2014 04 14, 11:18)
Gal dar galėtumėt pasidalinti mintimis ką planuojate jauniesiems išvykoje, be žaidimų?
aš tai va galvoju na aišku prie tilto stosim bus nešimas, jei rasiu paspirtukus tai dar prie kito pristosim duosim su paspirtukais pervaziuoti, sakysim, kad iveike pirmaja vedybine kelione, spynelę, akmenukus, vėliau gal parduotuvė...o ką jūs dar planuotat? smile.gif ar užtenka? smile.gif

Laišką gandrui išsiųst, akmenukus išrinkt.
Ir žaidimai.
Parduotuvė turbūt grįžtant.. g.gif Nors gal geriau prieš tai, vdrug užsižaisim ir skubėt reiks.. g.gif
Dar galvosiu su parduotuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 14 balandžio 2014 - 13:24
labas, kaszin labai blogai jei as neplanuoju tu zaidimu gamtoj?pulko tik 4 poros iskaitant jaunuosius ir mus blush2.gif g.gif
Atsakyti