Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

sveikutės,o sakykite gal kuri mate taure didziule kokiu 5litru pirkti?ant kojeles kad butu
Atsakyti
Labas svociutes, kol as tusinuos varzybuose jus ir pripliurpet doh.gif
Papildyta:
Zawutee is kokio tu miesto, jei Vilniete tai maciau akropoli prie TIGRE yra parduouve suvenyru, statuleliu, tauriu ir pan. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 04 12, 18:01)

Dukra sako, mama, gal jau žiūrim kur dokus reik priduoti, nes per ta tavo pasiruošima, be gimnazijos liksiu doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o maniske didzioji laukia kada pradesiu dezutes klijuoti ir t.t. bus padejeja mano smile.gif
Papildyta:
Misis Vomband kaili pakeitei pavasariui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 13, 06:41)
Mergaites vakar buvau IKEA ir nupirkau va tokias vazos cia smelio ceremonijai is ju jaunieji pils i inda smeli, kaip Jusu nuomone ar tiks?
Dar nupirkau vazona akmenelems laimes receptui sudeti, tik reikes pritvirtinti rankena, kur skylutes ten itaisysiu juostele (jei graziai gausis)

Man labai patiko vazonas thumbup.gif , o dėl saldainiu, neturiu nupirkus nei vieno dar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na va vakar pasedejau prie cenarijau doh.gif
nieko gero nepadariau lotuliukas.gif
o tiek prisiskaiciau ir vis galvoju, katrie zodziai grazesni, katrie tiktu ir vis isivaizduoju kaip as ten juos sakysiu ar uzteks laiko doh.gif viskam ,
na bet po truputi i prieki judu , nusipirkau remeli medziuj arba linkejimams ( niekaip nesugalvoju ka daryt ir kaip pas jaunuosius bute atrodys, jau nuziurejau siena ant katros reiktu kabinti biggrin.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zawutee @ 2014 04 13, 08:44)
sveikutės,o sakykite gal kuri mate taure didziule kokiu 5litru pirkti?ant kojeles kad butu

As AKROPYJE maximoje maciau, kiek ten litru neisivaizduoju, taure kai viskio, cia VIlniuje

QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 13, 09:24)

Misis Vomband kaili pakeitei pavasariui  bigsmile.gif

Aga, mano seno nerode tai koki kompe turejau ir idejau smile.gif
QUOTE(inevas @ 2014 04 13, 09:58)
Man labai patiko vazonas thumbup.gif , o dėl saldainiu, neturiu nupirkus nei vieno dar doh.gif  lotuliukas.gif

Aciu labai, rankenele is pakabos vienkartines, kurias valykloje duoda padaris iu bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 13, 12:26)
Aciu labai, rankenele is pakabos vienkartines, kurias valykloje duoda padaris iu bus liuks thumbup.gif

Nu čia gerai sugalvojai bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
Nu ka, parėjom iš kiemo su sauja akmenuku ax.gif , su mažyliu abu pritupe renkamės ir eina moteriškė, žiūri, toks vaizdas kad jai butu gaila tu akmenuku doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Buvo mamuška užsukusi, viska parodžiau ka jau pasidariusi esu, tai net akis išpūtė, labai viskas patiko, ypač ka dariau ar puošiau pati bigsmile.gif , apie kelias idėjas net nėra girdėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau pasinėrusi į vestuvinio laikraščio rengimą, maketavimą (ir dar tik puse turiu), tai buvau atitrūkusi. Nuo DEM man įkvėpimas atėjo daryti ne kopijuojant, o suasmenintai. O dar kai suradau straipsniuką ir supratau, kad jau beveik 40 metų tie patys bajeriai perrašomi... tai atsiraitojau rankoves, įsijungiau Publisherį, su kuriuo niekad nedirbau, ir pradėjau rašyt lotuliukas.gif
Čia tas straipsniukas, kur nugązdino. Tik pirmą psl praleiskite, neskaitykit, nebent įdomu!!!! smile.gif
http://www.llti.lt/f.....lo Kriksc.pdf

QUOTE(Ynka @ 2014 04 11, 16:43)
man nepatinka zaidimai apie "antra gala" nes buryje sveciu juk bus ir teveliai ir seneliai ir nepilnameciai(na nebent gerokai po vidurnakcio,kai operatoriaus nebebus ir visos tetulytes jau miegos lotuliukas.gif ) tai ir sito as nedarysiu.

pritariu, kad kiekvienos vestuvės turi būti adaptuotos pagal jaunuosius. Maniškiai ne aštuoniolikos, o jau subrendę, tai tiek jie prašė ne apie "antrą galą", tiek man pačiai kažko norėjosi.
tad mano sąrašėlis galimų žaidimų gavosi toks (tikrai visų nenaudosiu, dar žiūrėsiu):
1. Žemė/jūra. Dalyvauja daug žmonių, visi sustoja palei vieną liniją. Ten būna tarkim žemė, kitoj pusėj linijos jūra. Piršlys ir svočia vienas sako jūra ir visi peršoka iš žemės pusės į jūrą. Piršlienė sako žemė tada iš jūros šoka į žemę. Po kelių kartų pradeda sakyt Jūratė, Jurmala, Jurgis/žemuogė/žemaitis ir t.t. Jei šoki per netinkamą žodį, iškrenti. Na ir taip kol lieka vienas.
2. Kiekvienai porai po kaklaraištį. Kuri gražiausiai suriš per tam tikrą laiką. Pradžioje vyrai riša. Po to moterys riša.
3. Su kinietiškais pagaliukais kas greičiau suvalgys kokį smulkų maistą. Simboliškai, galvoju, sausų pusryčių žiedukus pateikti.
4. Dvi virvės. Dvi poros, kiekvienas iš poros pasiima už galų virves ir sukasi vienas link kito, susisuka susitinka pasibučiuoja, turnyrą galima padaryt.
5. Jauniesiems užduotis degalinėje už 5 Lt pirmai nakčiai apsipirkt. Iš to spręsime, ar moka biudžetą valdyti. (su dideliu klaustuku šitas)
6. Kova tarp dviejų komandų, kuri pasakys daugiau lietuviškų keiksmažodžių, žargonų.
7. Ant žemės du pagaliukai, poros turi pasibučiuoti stovėdami per atstumą už pagaliukų. Po kiekvieno bučinio atstumas didinamas.
8. Siūlas storas gražus . kiekvienas atsikerpa siūlo tiek, kiek nori. Reikia pasakyti komplimentų ar palinkėjimų tiek, kiek kartų apsivynioja aplink pirštą.
9. Kiekvienas svečias turi palinkėti vienu žodžiu, tokiu, kuris prasideda iš jo vardo pirmosios raidės.

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 11, 21:05)
Griztu pas Jus su savo sukneles nuotraukomis ant manes.

Na suknelė tai nuostabiai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 12, 09:36)
Aš jau kaip ir apsisprendžiau, kad rizikuosiu pirkti http://www.aliexpres...1715039661.html. Laukiu komentarų. Kas gali būti jai negerai????

Suknelė tikrai nuostabi, o kad tarp kojų painiosis, gi su visomis taip būna, ypač jei platesnė apačia. kilsteli eidama ir išsisprendžia. Bent mano tokia patirtis biggrin.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 13, 05:41)
Mergaites vakar buvau IKEA ir nupirkau va tokias vazos cia smelio ceremonijai is ju jaunieji pils i inda smeli, kaip Jusu nuomone ar tiks?

Puiki vaza, svarbiausia, kad skaidri ir smėliuko ornamentai matysis thumbup.gif

o aš dabar turiu jau net dvi ir galvoju, kuri geriau g.gif nebeišsirenku.. vieną užsisakiau kaip grafiną, o antrą - nuo Gloria XO nuėmus užrašus. Nuotrauka nekokybiška, bet kuri geriau? O juokingiausia, kad kamščiai identiški lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.part.lt/p...121170a3207.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti654: 13 balandžio 2014 - 13:20
inevas , sveikinu su akmenuku rinkimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai aisku patiko visi tavo darbeliai cia kitaip ir buti negali mirksiukas.gif

Arti654, klausik man gal grazesnis nuo glorija XO, o kokia jo kaina ax.gif Ir aciu uz zaidimu pasidalijima thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 13 balandžio 2014 - 13:43
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 13, 14:13)
tad mano sąrašėlis galimų žaidimų gavosi toks
o aš dabar turiu jau net dvi ir galvoju, kuri geriau  g.gif nebeišsirenku.. vieną užsisakiau kaip grafiną, o antrą - nuo Gloria XO nuėmus užrašus. Nuotrauka nekokybiška, bet kuri geriau? O juokingiausia, kad kamščiai identiški  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

http://www.part.lt/p...121170a3207.JPG

Ačiu už žaidimus 4u.gif išsisaugojau thumbup.gif
O dėl buteliuku, tai man abu faini bigsmile.gif toks vaizdas, kad vienas buteliukas moteris, o kitas vyras bigsmile.gif
Papildyta:
https://www.facebook...s...e=3
Štai koki tortuka užsakiau, tik papuošimas bus kitoks g.gif tikiuosi tiks ir patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 13, 13:42)
Arti654, klausik man gal grazesnis nuo glorija XO, o kokia jo kaina ax.gif Ir aciu uz zaidimu pasidalijima thumbup.gif

Aš namie turėjau kaip tik. Turėjom progą ir ištuštinom su svečiais. O šiaip yra mineralinių vandenų parduotuvėje apie 67 Lt pilnas su turiniu. Beje labai skanus brendis smile.gif

Džiaugiuosi, kad žaidimų sąrašiukas pravers ne tik man mirksiukas.gif

inevas, tortukas puikus! Man ir tokie patinka! Reikia tikėtis, kad skanus! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti654: 13 balandžio 2014 - 15:18
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 13, 16:16)
inevas, tortukas puikus! Man ir tokie patinka! Reikia tikėtis, kad skanus!  smile.gif

Tortai ten skanus, viena širdelė bus vieno skonio, kita kito. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 12, 09:36)
.
Aš jau kaip ir apsisprendžiau, kad rizikuosiu pirkti http://www.aliexpres...1715039661.html. Laukiu komentarų. Kas gali būti jai negerai????

jau garzi nerealiai tavo suknute , man taip pat i aki krito wub.gif

tik va pas man vyraus tokia karaliska spalva, pamerges tokios pat spalvos tai speju reik kazkuom issiskirti , ar gali ir svocia su melyna but jei ir pamerges su tokia pat spalva g.gif
lauksiu komentaru apie ja 4u.gif
Atsakyti