Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(inevas @ 2014 04 12, 05:40)
Manau, kas tau ta suknyte pas mus tikrai sutvarkys bigsmile.gif
Kur tu nori tu bateliu, jie labai fainučiai, bet kaina tai tikrai didoka doh.gif

Jau radau kas sutvarkys ir nebrangiai. blush2.gif
Tai va, kad brangus.. Galiu sau leisti ta 50sv, bet gaila man ju ant bateliu. Juolabiau, kad su mano keltim yra vargo, gali po to buti bedu.. smile.gif Geriau tuos pinigelius isleisiu naudingesniam tikslui ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 08:02)
o go kokia tu graksti, nu tikra svocia, antra po nuotakos thumbup.gif ,Bateliai superiniai ir zinok nelabai ir brangus, gariunuose ir parduose nieko ipatingo, o kainos doh.gif , tai tavieji papigiai smile.gif

wub.gif ACIU wub.gif
Nu zinok uz 50sv cia gali savaitei maisto apsipirkt, tai ant bateliu man gaila tiek.. Isvis as megstu apsirenkti graziai, bet pigiai. Man VISISKAI neidomi rubu firma, svarbu, kad ant manes rubas priliptu. Ir siaip mano spintoj mano lentynos 2, o vyro 3 doh.gif lotuliukas.gif Kazkaip nemegstu atidarius spinta nerasti ko noriu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 12, 10:36)
http://www.aliexpres...1715039661.html. Laukiu komentarų. Kas gali būti jai negerai????

Kiek pastebejau is savo patirties, sita suknele taip ir atrodys ant Taves, jei ismatavimai atitinka. Tik velgi.. Ilgis.. Labai velsis tarp koju, nes dedasi ant zemes. Beje, lygiai taip pat velsis ir mano pacios suknele, kaip velesi ir krikstynu. Ir kaip jau su viena panele AZ susirasinejau, butinai atsiras kazkas, kas uzlips ant sukneles doh.gif
O siaip suknele tai... wub.gif Ir spalvyte wub.gif Ji man visiskai be priekaistu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 12, 17:32)
Jau radau kas sutvarkys ir nebrangiai.  blush2.gif
Tai va, kad brangus.. Galiu sau leisti ta 50sv, bet gaila man ju ant bateliu. Juolabiau, kad su mano keltim yra vargo, gali po to buti bedu..  smile.gif  Geriau tuos pinigelius isleisiu naudingesniam tikslui  ax.gif

Tai jau kikraingeriau, pvz šukuosenai, makiažui bigsmile.gif , nes tai irgi svarbu musu ivaizdžiui mirksiukas.gif
Papildyta:
Reiks, po vėlyku sėsti prie scenarijaus g.gif gerai kad ji turiu nuo praito karto bigsmile.gif , tai tik pakoreguosiu, vardus pakeisiu, na ir nemažai išmesiu blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Mes su nuotaka, kiekviena diena nete sėdim blink.gif šukuosenu jieškom, nagu dailės, makiažo biggrin.gif , tai sakau greitu metu ir svočiauti nebenorėsiu biggrin.gif reiks daryt pertrauka lotuliukas.gif
Dukra sako, mama, gal jau žiūrim kur dokus reik priduoti, nes per ta tavo pasiruošima, be gimnazijos liksiu doh.gif
Atsakyti
Tiesa mergaitės, o kaipmreikalai su alkocholiu g.gif , nebežinau kiek čia jo reiktu ir kokio unsure.gif .
Turiu 11 šampės, 3 baltos, 1 brenžio, kažin ar užteks g.gif doh.gif
Atsakyti
labukas, kaip issirinkti suknele kad butu patogi ir elegantiska ir tiktu pagal figuros tipa???? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 12 balandžio 2014 - 18:09

Geltonazuvis , oj zinok labai dekui uz ideja apie varle, tik as pagal pasakas eilerasti su isbandymais sukuriau, o gale jaunikis buciuos varle thumbup.gif
uz idejas apiew islidejima pirmai nakciai aciukas 4u.gif

Monikiuxas , ogo 50 sv savaitei maistui, pas mus daugiau isena doh.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 12, 18:01)

Dukra sako, mama, gal jau žiūrim kur dokus reik priduoti, nes per ta tavo pasiruošima, be gimnazijos liksiu doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano, vyras sako tu taip savo viestuvems nesiruosei doh.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 12, 18:36)
Tiesa mergaitės, o kaipmreikalai su alkocholiu g.gif , nebežinau kiek čia jo reiktu ir kokio unsure.gif .
Turiu 11 šampės, 3 baltos, 1 brenžio, kažin ar užteks g.gif  doh.gif
o kiek tu praeita karta turejai?
Man atrodo uzteks,

QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 04 12, 19:09)
labukas, kaip issirinkti suknele kad butu patogi ir elegantiska ir tiktu pagal figuros tipa????  blush2.gif

Zinok, cia sunku ka nors patarti, geriausiai ar per nuomas pereiti ir pasimatuoti ivairiu modeliu sukneliu, arba i turgu, arba i parduotuves
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 20:37)
Geltonazuvis ,
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mano, vyras sako tu taip savo viestuvems nesiruosei doh.gif

o kiek tu praeita karta turejai?
Man atrodo uzteks,

Nu jau taip yra, kad musu nesupras nei vyrai, nei vaikai lotuliukas.gif kokios mes struopuolės thumbup.gif.
Praitos vetuvės buvo kitokios, nebuvo zakso, susirašė pobuvio vietoje ir jos buvo žiema, nebuvo pulko, tai net nepamenu kiek ir ko turėjau, bet tikrai daug mažiau g.gif
Nu tada tikėkimės kad užteks g.gif ir nereiks svočiutei bėkti i parduotuve su baltais centais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 20:37)
Monikiuxas , ogo 50 sv savaitei maistui, pas mus daugiau isena doh.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mano, vyras sako tu taip savo viestuvems nesiruosei doh.gif

Aga. Nu cia jei kukliau apsipirkt. Jei dar mesas imt, kuriu uztenka ilgiau, tai uz 100sv namo parsitempi koki 10 maisu. Pigus cia maistas, bet tik maistas wink.gif Ai.. Dar vaika islaikyti cia pigu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 12, 21:03)
Nu jau taip yra, kad musu nesupras nei vyrai, nei vaikai lotuliukas.gif kokios mes struopuolės thumbup.gif.
Praitos vetuvės buvo kitokios, nebuvo zakso, susirašė pobuvio vietoje ir jos buvo žiema, nebuvo pulko, tai net nepamenu kiek ir ko turėjau, bet tikrai daug mažiau g.gif
Nu tada tikėkimės kad užteks g.gif  ir nereiks svočiutei bėkti i parduotuve su baltais centais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As dabar viska darysiu, kol vyras darbe bus, maziau zinos geriau miegos lotuliukas.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 12, 21:07)
Aga. Nu cia jei kukliau apsipirkt. Jei dar mesas imt, kuriu uztenka ilgiau, tai uz 100sv namo parsitempi koki 10 maisu. Pigus cia maistas, bet tik maistas wink.gif Ai.. Dar vaika islaikyti cia pigu  rolleyes.gif

a nu 100 svaru ir as galiu su maistu itilptu kukliai ax.gif blush2.gif

Merginos, o jus i jusu jaunosios mergvakari eisite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 21:23)
As dabar viska darysiu, kol vyras darbe bus, maziau zinos geriau miegos lotuliukas.gif
a nu 100 svaru ir as galiu su maistu itilptu kukliai ax.gif  blush2.gif

Maniškis ir pusės nežino kiek aš visko darysiu lotuliukas.gif , bet poto teks su viskuo supažindint ax.gif .
Aš tai butinai, nes jei neisiu gausiu į kupra nuo jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 12, 16:32)
Kiek pastebejau is savo patirties, sita suknele taip ir atrodys ant Taves, jei ismatavimai atitinka. Tik velgi.. Ilgis.. Labai velsis tarp koju, nes dedasi ant zemes. Beje, lygiai taip pat velsis ir mano pacios suknele, kaip velesi ir krikstynu. Ir kaip jau su viena panele AZ susirasinejau, butinai atsiras kazkas, kas uzlips ant sukneles  doh.gif
  O siaip suknele tai...  wub.gif  Ir spalvyte  wub.gif  Ji man visiskai be priekaistu  blush2.gif

Tai žodžiu, graži be galo, bet nepatogi, ane??? doh.gif Nu, blyn... Kū daryt? Šiaip su jaunąja šiandien kalbįjom, kad po Velykų dar į nuomą nueisim, pasižiūrėti bent kas tinka. O tada jau spręsim, ką čia daryt...

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 19:37)
Geltonazuvis , oj zinok labai dekui uz ideja apie varle, tik as pagal pasakas eilerasti su isbandymais sukuriau, o gale jaunikis buciuos varle thumbup.gif

Oho, Nepasidalinsi? Aš čia tik šiaip, smalsumui patenkinti, kad do eilėraštis ax.gif

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 20:23)
a nu 100 svaru ir as galiu su maistu itilptu kukliai ax.gif  blush2.gif

A tai kiek tu per savaitę maistui išleidi, jei ne paslaptis? blush2.gif

O pas mus su mergvakariu tai nežinau, kaip mus g.gif Mano jaunieji jau kaip ir turi civilinę santuoką, prieš tai buvo ir bernvakaris, ir mergvakaris. Dabar jau visos su vaikais. Be to prieš vestuves 2 savaitgaliai užimti. Tai vos ne mėnesį prieš mergvakarį reiktų daryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 12, 22:14)
Tai žodžiu, graži be galo, bet nepatogi, ane???  doh.gif Nu, blyn... Kū daryt? Šiaip su jaunąja šiandien kalbįjom, kad po Velykų dar į nuomą nueisim, pasižiūrėti bent kas tinka. O tada jau spręsim, ką čia daryt...
A tai kiek tu per savaitę maistui išleidi, jei ne paslaptis?  blush2.gif

Cia tik mano nuomone ir siokia tokia patirtis, bet as tikrai nekazkas, kad galeciau nusprest uz Jus blush2.gif Istikro, kol nepabandysi, tol nesuzinosi kaip ten kas. Gal cia man vienai taip pasirode..
Mes isleidziam 100sv 2sav. (Nu zinoma, batono ir pieno neprisipirksi tiek laiko i prieki) biggrin.gif, bet visa kita drasiai. Nu pvz, tarkim bananu pilnas bliudas 1sv. Ar ten imkim kokiu obuoliu ar kiviu. Viskas po 1sv uz bliuda. Arbuzu cia per 2 metus dar nemaciau. Uztai meleonai dazniausiai 2 uz svara. Pieno 2l 1.69sv. Kiausiniu 30 mes gaunam uz 1.50sv( dydis ju kaip kokiu didziuju pauksciu), bet juos jau gaunam is zmoniu, kurie dirba vistinyke. Parduotuvej brangoki. Cukrus cia pigus, druska, taciau gera kava nuo 5sv. Mes perkam viena vienintele, nes kitu drumzles plaukioja pavirsiui. Taciau kai ieskojau zaliu buroku, tai teko pavarkti kol radau. Lygiai kaip ir dideli kopusta balandeliams, gausi tik vadinamoje "Lietuvineje". Zinoma ten brangiau viskas. Bet zinai, visos tos kainos neatperka jausmo, kai gamta aplink niuri ir is 12menesiu istisai pralyja 11. Pvz visa sita ziema lijo. Lekiu as is cia uodega paputus. Geriau gyvensiu LT bedniau, bet laiminga, nei cia geriau, bet su visokiom neaiskiom ligom, amzinu lietum ir pan. Tai va tokia situacija trumpai ir visai ne i svociuciu tema doh.gif lotuliukas.gif Sorry kitoms merginoms wub.gif
Atsakyti
inevas tai ir as vakar nupirkau Norfoje saldainiu 1.5 kg palikau bagazineje, kad vyras nematytu, darysiu gi popierelius ant ju reikes dar spalvotai atspausdindi doh.gif

Geltonazuvis , mano eilerastis ispirkimui rusu kalba jei kam usidomu galiu imesti i pastuka, taciau versti jo nelabai ir iseis nes tada visa esme su vertimu dings
O per savaite man maistui iseina 400-500 lt, cia jau garantuotai,gali buti ir daugiau ax.gif

Monikiuxas ,girdejau, kad pas jus maistas pigesnis, as irgi kai Vokietijoje studijavau, tai manmokedovo 350-400 euru stipendija, tai as puse namo pasriveziau, tai cia gi as ne tik valgiau, bet ir drabuzius pirkau, dovanas namo ir siaip prekes ukiui smile.gif

Papildyta:
As irgi dalyvausiu mergvakaryje,net drabuziu tematika sugalvojau 50-uju metu, kaip is filmo "Stilingieji", nuotakai labai patiko, tik jauciu tokiu drabuziu reiks per skudurinus ieskotis lotuliukas.gif , nes drauge dalyvavo pries pora metu tokiose vestuvese tai ir savo ir savo vaikina is ten tik tai ir aprenge. lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaites vakar buvau IKEA ir nupirkau va tokias vazos cia smelio ceremonijai is ju jaunieji pils i inda smeli, kaip Jusu nuomone ar tiks?
Dar nupirkau vazona akmenelems laimes receptui sudeti, tik reikes pritvirtinti rankena, kur skylutes ten itaisysiu juostele (jei graziai gausis)

Siaip IKEA visai neblogai apsilankyte bet ispradziu geriau paziureti nete ju puslapi ar yra Jus dominanciu daiktu, o del buteliu yra tik toks cia bet jis 1 litro tai man didokas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 13 balandžio 2014 - 05:48