QUOTE(inevas @ 2014 04 12, 05:40)
Manau, kas tau ta suknyte pas mus tikrai sutvarkys
Kur tu nori tu bateliu, jie labai fainučiai, bet kaina tai tikrai didoka
Kur tu nori tu bateliu, jie labai fainučiai, bet kaina tai tikrai didoka
Jau radau kas sutvarkys ir nebrangiai.
Tai va, kad brangus.. Galiu sau leisti ta 50sv, bet gaila man ju ant bateliu. Juolabiau, kad su mano keltim yra vargo, gali po to buti bedu.. Geriau tuos pinigelius isleisiu naudingesniam tikslui
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 12, 08:02)
o go kokia tu graksti, nu tikra svocia, antra po nuotakos ,Bateliai superiniai ir zinok nelabai ir brangus, gariunuose ir parduose nieko ipatingo, o kainos , tai tavieji papigiai
ACIU
Nu zinok uz 50sv cia gali savaitei maisto apsipirkt, tai ant bateliu man gaila tiek.. Isvis as megstu apsirenkti graziai, bet pigiai. Man VISISKAI neidomi rubu firma, svarbu, kad ant manes rubas priliptu. Ir siaip mano spintoj mano lentynos 2, o vyro 3 Kazkaip nemegstu atidarius spinta nerasti ko noriu
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 12, 10:36)
http://www.aliexpres...1715039661.html. Laukiu komentarų. Kas gali būti jai negerai????
Kiek pastebejau is savo patirties, sita suknele taip ir atrodys ant Taves, jei ismatavimai atitinka. Tik velgi.. Ilgis.. Labai velsis tarp koju, nes dedasi ant zemes. Beje, lygiai taip pat velsis ir mano pacios suknele, kaip velesi ir krikstynu. Ir kaip jau su viena panele AZ susirasinejau, butinai atsiras kazkas, kas uzlips ant sukneles
O siaip suknele tai... Ir spalvyte Ji man visiskai be priekaistu