Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 15:19)
Gal tiks g.gif , balionai  mirksiukas.gif

Bet čia Vilnius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 15:24)
Apie kazkoki varles buciavima kazkur skaiciau, kad tikra varle pasigavo ir i slovikiuka uzdare? cia apie sita kalbat?  smile.gif

Aga, apie šitą. Visiems buvo netikėta, nematyta. Ir visiems labai patiko tas pokštas mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.piro.lt/ http://www.zaislunuo...o-balionai-.htm
Turėtu but Kaunas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ale nu blin, tikrai, kad daug skaitymo, svečiai užsnūs beklausydami doh.gif Nepagalvojau. Tai ką -nedaryti g.gif Švogerkutei nusiunčiau savo senarijų, tai gerai įvertino, kalbų ne per daugiausiai, pagrindiniai akcentai palikti. Jau dabar pasimečiau doh.gif Sakau, ta makaulė lyg kopūstas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 11, 16:06)
Prieš pora metų buvome vestuvėse, tai man teko garbė ruošti jaunikio išbandymus. Tai visiems be galo patiko varlės bučiavimas  thumbup.gif

Tai cia tavo ideja, apie varles buciavima, zinok man ji labai patiko ir musu jaunikis irgi varle buciuos lotuliukas.gif o kur jus tavarle pagavot, nes dabar tai tikra dilema, bei gal galima scenariju gauti su tuo buciavimu ax.gif
QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 16:19)

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
http://www.balionuna...lionai-su-heliu
Gal tiks g.gif , balionai  mirksiukas.gif

WAU, nu pas tave kaip visada viskas tobula thumbup.gif
Papildyta:
Merginos, vel SOS, pasidalinkite, ka jus zadate iteikti jaunavedziams islydint nakciai? As be meiles simfonijosnieko nieko idomaus sugalvoti negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 11, 14:18)
O kodėl jau vestuvės su kažkokiu neelegantišku žaidimu suprantamos kaip neįsimintinos, ir gauna tūso pavadinimą?  g.gif

Suprantu, kai susirašop, pasėdi restorane 4iese, tai čia labai elegantiška. Bet tada ir nei piršlių nekviečia.

O kai žmonių palei 40, pulkas, piršliai.. Nu tai paaiškinkit, kaip apsieiti be visokių žaidimų ir staigmenų iš piršlių?
Nu zanūdos man tokie žmonės, nesuprantu aš to.
Ar čia aš tipo kaimietė, kad mėgstu atsipalaiduoti nuo dūšios ir visiškai dėjus ant to, kas ką pagalvos, jei įeisiu pardėn su vestuvine suknia ir centus skaičiuosiu  g.gif  lotuliukas.gif

Man nebuvo visokių bajerių per vestuves. Mes išvis labai sunkiai piršlius radom, tai jokių steigmenų, jokių žaidimų.. Tai man to taip trūko.. Nes nesusimąsčiau, kad va, atšvenčiau elegantiškas ir įsimintinas vestuves..  g.gif Paistūsinau ir tiek  biggrin.gif

Nu as gi nesakau,kad jokiu zaidimu tik issakiau savo nuomone del parduotuves 4u.gif nu nepatinka ji man,tai as ir nedarysiu,bet nesakau kad niekas nedarykit :lotuliukas:Bus pas mus ir zaidimu ir staigmenu,neplanuoju pravesti meditacijos seanso grieziant smuikui lotuliukas.gif man nepatinka zaidimai apie "antra gala" nes buryje sveciu juk bus ir teveliai ir seneliai ir nepilnameciai(na nebent gerokai po vidurnakcio,kai operatoriaus nebebus ir visos tetulytes jau miegos lotuliukas.gif ) tai ir sito as nedarysiu.
dar karta pasikartosiu tai mano nuomone o jus jau darykit kaip norit tik pasisnipinekit ar jusu norai sutampa su jaunavedziu,kad nesugadintumet ju sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 17:38)
WAU, nu pas tave kaip visada viskas tobula thumbup.gif
Papildyta:
Merginos, vel SOS, pasidalinkite, ka jus zadate iteikti jaunavedziams islydint nakciai? As be meiles simfonijosnieko nieko idomaus sugalvoti negaliu doh.gif

Ačiu blush2.gif
Aš ir visai nieko neturiu išlidėjimui g.gif , mastau gal muzikantai ta dali atliks ax.gif
Atsakyti
Merginos, vel SOS, pasidalinkite, ka jus zadate iteikti jaunavedziams islydint nakciai? As be meiles simfonijosnieko nieko idomaus sugalvoti negaliu

Senose temose buvo toks variantas.
user posted image
(neatsimenu kieno tai foto)
Į dežutę buvo įdėta varškytė) Man labai patiko, nereikia sukti galvos ir jokių papildomų išlaidų. Bet vėl gi, kaip kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 11, 17:59)
user posted image
Į dežutę buvo įdėta varškytė) Man labai patiko, nereikia sukti galvos ir jokių papildomų išlaidų. Bet vėl gi, kaip kam  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif nukopinau sau thumbup.gif

inevas , nezinau, ar muzikantai, kazka padaris, bet gali paklausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 11 balandžio 2014 - 17:17
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 11, 17:59)
user posted image
Į dežutę buvo įdėta varškytė) Man labai patiko, nereikia sukti galvos ir jokių papildomų išlaidų. Bet vėl gi, kaip kam  4u.gif

Super thumbup.gif idėja bigsmile.gif , reiks pasinaudoti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 11:21)
galvoju vaziuojant link tilto, galbut rasime kokia kaimo parduotuvele, sustoti prie jos duoti po 5lt ir liepti nueiti apsipirkti, tada vertintume ar moka suktis sunkiomis dienomis.. kaip jums tokia ideja? ar nelabai, nes pati tai nzn... g.gif

Man asmeniskai nepatinka tokie dalykai, todel ir savo jauniesiems to nedarysiu, nes zinau, kad ir jiems nepatiks, bet jei jaunieji prie bajerio tada galbut verta daryt.

QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 14:48)
beje kokius ziedlapius geriau pirkti tikrus ar netikrus?  g.gif as tai tik patirties esu su tikrais turejus biggrin.gif vakar ziurejau parduotuvej, tai netikri kazkaip nelabai patiko biggrin.gif

As pirksiu tik tikrus smile.gif

Del islydejimo jaunuju as net nezinau ar verta, nes jaunieji sake bus iki pat galo su visais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 11, 20:40)
Man asmeniskai nepatinka tokie dalykai, todel ir savo jauniesiems to nedarysiu, nes zinau, kad ir jiems nepatiks, bet jei jaunieji prie bajerio tada galbut verta daryt.
As pirksiu tik tikrus smile.gif

Del islydejimo jaunuju as net nezinau ar verta, nes jaunieji sake bus iki pat galo su visais  g.gif

Maniškiai irgi bus iki galo, nes visi išvažiuos iš restorano namo, o jaunieji liks to restorano viežbuti bigsmile.gif . Tai net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 16:19)
Geliniai balionai laiko tam tikra laika, kas jais prekiauja turi pasakyti kiek laiko jie laikys, jei neklystu mažiausiai laiko apie 8 val.

Gal cia ir buvo beda. Ji dare lygiai taip pat, kaip pas tave foto.

QUOTE(DEM @ 2014 04 11, 17:12)
Ale nu blin, tikrai, kad daug skaitymo, svečiai užsnūs beklausydami  doh.gif Nepagalvojau. Tai ką -nedaryti g.gif Švogerkutei nusiunčiau savo senarijų, tai gerai įvertino, kalbų ne per daugiausiai, pagrindiniai akcentai palikti. Jau dabar pasimečiau doh.gif Sakau, ta makaulė lyg kopūstas cool.gif

Zinok as jau dariau pravalyma scenarijuj. Db skaitau senas temas ir pasizymiu visokias pastabas. Tada vel eisiu taisyt. Kalbas patrumpinsiu. O siaip manau daugiau tai ne maziau. Eigoj galima praleist kazka ir tiek. Pas visas koreguojasi pagal situacija.

As planuoju ideti ta, ka pirko pardej + varske.
Dar radau gera ideja - vienam dazu (piesimui ant kuno), kitam teptuka - tipo vietoj naktiniu.

QUOTE(Ynka @ 2014 04 11, 17:43)
man nepatinka zaidimai apie "antra gala"

Man taip pat drinks_cheers.gif
Bet tas bajeris su parde man niekaip neieina i ta kategorija, jei tu ji turi omeny.
Atsakyti