Iseinant jauniesiems is baznycios buvau sugalvojusi duoti jauniesiems paleisti i ora helio balionu pulka,kazkur ankstesnese temose skaiciau, sake lb graziai atrodo, bet vakar pasiteiravau vienas helio balionas 6lt na kazkaip zinokit dingo ir noras...
na ziedlapiai aisku cia kas be ko o balandziai kazkaip man jau atsibode ir siaip man ju gaila
QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 14:29)
Man jau išsiuntė juostas svečiams, tai kai gausiu ir jums parodysiu
Čia gal tos apdovanojimams skirtos?
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 14:34)
helio balionas 6lt na kazkaip zinokit dingo ir noras...
Joooo, aš per krikštynas lygiai taip pat jų atsisakiau
O mano puskė pirko balioną helio pati. Ir pūtė tuos balionus iš vakaro. Padarė taip - prie uodegytės juostelė spirale, tai jie prie lubų kabėjo, taip gražiai atrodė.. Tą vakarą.. Ryte radom visus ant žemės, bėgom su sese gelbėt - raišiojom juos po visą sodybą
Nežinau, ko tas helis neišsilaikė
[/quote]
na neilgaamzis dbr dar pagalvojau, kad prie ziedlapiu dar reiketu konfeti patranku nusipirkt, reiks saut kai mesim ziedlapius, bus gausiau ir graziau, nes kitu fotkes kai paziuriu, juokingai atrodo eina jaunieji is baznycios ir keli ziedlapiai krenta, o zmoniu aplinkui pulkas aisku, gal foto blogai pagauta, bet manau geriau apsirupint
Papildyta:
[quote=tianaa,2014 04 11, 13:45]
[/quote]
na neilgaamzis dbr dar pagalvojau, kad prie ziedlapiu dar reiketu konfeti patranku nusipirkt, reiks saut kai mesim ziedlapius, bus gausiau ir graziau, nes kitu fotkes kai paziuriu, juokingai atrodo eina jaunieji is baznycios ir keli ziedlapiai krenta, o zmoniu aplinkui pulkas aisku, gal foto blogai pagauta, bet manau geriau apsirupint
[/quote]
beje kokius ziedlapius geriau pirkti tikrus ar netikrus? as tai tik patirties esu su tikrais turejus vakar ziurejau parduotuvej, tai netikri kazkaip nelabai patiko
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 14:48)
beje kokius ziedlapius geriau pirkti tikrus ar netikrus?
Aš tik už tikrus.
Senose temose rašė, kad kelis litus sumoka už maišiuką. Galima susitarti su kokiom moteriškėm, parinks, kurios prekiauja gėlėm.
Aš tai turiu giminėj gėlininkų, tai bėdos nebus. Gaila, ne Vilniuj, tai privežčiau visom
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 14:48)
prie ziedlapiu dar reiketu konfeti patranku nusipirkt, reiks saut kai mesim ziedlapius
Dėl konfeti patrankų pasidomėkit, nes nelabai leidžia prie bažnyčios. Žiedlapius sušluoti lengva, o konfetį pati pagalvokit . Būtent dėl to ir nenori, bet vėl gi priklauso nuo bažnyčios.
O kas dėl žiedlapių, tikrai tik tikrus. Piniginių atžvilgių išeis ko gero tas pats, nes dirbtiniai nepigus yra. Bet pats efektas, patikėkit manim, teko ne kartą matyti. Be to, nueikit į artimiausį gėlių turgelį ir susitarsit dėl žiedlapių.
QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 14:29)
labai idomu i jas paziureti
Oj, zinokyt del ziedlapiu, tai kai uzsako viestuvine puokste, o jei dar ir pulkui, tai visada papraso ziedlapiu, tikrai kasantra nuotaka taip daro, zinau taip gerai, nes mama floriste, tai nesukit sau galvos del ziedlapiu uzsakinesyte puokste tai ir apie ziedlapius uzminkyte, gelininkai taip daro jei didelis uzsakimas, tai visai piniguneima uz ziedlapius
Svociutes..dabar biskiuka neitema...bet del grafinuku kas ieskojote..ir ruosetis tustinti buteliukus
siandien uzejau i euro parduotuve..kiek ten visokiu niekuciu ka galima panaudoti..tame tarpe radau ir grafinuku
va toki.... manau nera ko cia perdaug kainuotis perkant gerima tik del butelio
siandien uzejau i euro parduotuve..kiek ten visokiu niekuciu ka galima panaudoti..tame tarpe radau ir grafinuku
va toki.... manau nera ko cia perdaug kainuotis perkant gerima tik del butelio
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 14:34)
Iseinant jauniesiems is baznycios buvau sugalvojusi duoti jauniesiems paleisti i ora helio balionu pulka,kazkur ankstesnese temose skaiciau, sake lb graziai atrodo, bet vakar pasiteiravau vienas helio balionas 6lt na kazkaip zinokit dingo ir noras...
na ziedlapiai aisku cia kas be ko o balandziai kazkaip man jau atsibode ir siaip man ju gaila
Nežinau iš kurio tu misto, bet Kaune per interneta, radau kas daro gelinius balionus po 3-4 litus, imant daugiau padaro nuolaida, jei rasiu imesiu nuoroda
O dėl balandžiu, tai manau jauniesiams patiktu , maniškiai tai labai ju nori
Labu,
Atsiguliau vakar vėlai, vaikas pabudo 6 ryto ir iki 10 val. praklykė. Jaučiuosi kaip krabas
Manau, kad būtent taip ji ir galvoja. Ji paprasta mergina Netgi aš pati galvoju, kad gal per puošnios suknios, bet noriu pasipuošti. Kaip ir suderinom dėl tos žydros suknios, kur per vieną petį
Raštuotas smėlio ceremonijai gal nelabai...
Rask, rask. Man reikia
Smėlio ceremonijai
Tianaa, man mintis su apsipirkimu atrodo priimtina. Jaunieji, manau, tikrai supras Prieš pora metų buvome vestuvėse, tai man teko garbė ruošti jaunikio išbandymus. Tai visiems be galo patiko varlės bučiavimas
Atsiguliau vakar vėlai, vaikas pabudo 6 ryto ir iki 10 val. praklykė. Jaučiuosi kaip krabas
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 11, 08:24)
Nu nesuprantu tavo jaunosios, tikrai...
Renkis kaip nori ir tiek.
Man toks įspūdis, kad eilinio svečio apranga tau pagal ją tinkamiausia
Kaip čia rašė - tegu pati savim rūpinasi, jei bijo prasčiau atrodyt
Renkis kaip nori ir tiek.
Man toks įspūdis, kad eilinio svečio apranga tau pagal ją tinkamiausia
Kaip čia rašė - tegu pati savim rūpinasi, jei bijo prasčiau atrodyt
Manau, kad būtent taip ji ir galvoja. Ji paprasta mergina Netgi aš pati galvoju, kad gal per puošnios suknios, bet noriu pasipuošti. Kaip ir suderinom dėl tos žydros suknios, kur per vieną petį
QUOTE(agne_a85 @ 2014 04 11, 14:48)
Svociutes..dabar biskiuka neitema...bet del grafinuku kas ieskojote..ir ruosetis tustinti buteliukus
Raštuotas smėlio ceremonijai gal nelabai...
QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 14:56)
Nežinau iš kurio tu misto, bet Kaune per interneta, radau kas daro gelinius balionus po 3-4 litus, imant daugiau padaro nuolaida, jei rasiu imesiu nuoroda
Rask, rask. Man reikia
QUOTE(tianaa @ 2014 04 11, 14:57)
idomu: gal nebuvau uzmaciusi, kokiais tikslais kuriuo metu naudos grafinuka?
Smėlio ceremonijai
Tianaa, man mintis su apsipirkimu atrodo priimtina. Jaunieji, manau, tikrai supras Prieš pora metų buvome vestuvėse, tai man teko garbė ruošti jaunikio išbandymus. Tai visiems be galo patiko varlės bučiavimas
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 11, 14:37)
Čia gal tos apdovanojimams skirtos?
O mano puskė pirko balioną helio pati. Ir pūtė tuos balionus iš vakaro. Padarė taip - prie uodegytės juostelė spirale, tai jie prie lubų kabėjo, taip gražiai atrodė.. Tą vakarą.. Ryte radom visus ant žemės, bėgom su sese gelbėt - raišiojom juos po visą sodybą
Tikrai taip, nominacijom
Geliniai balionai laiko tam tikra laika, kas jais prekiauja turi pasakyti kiek laiko jie laikys, jei neklystu mažiausiai laiko apie 8 val. Kuo ilgiau laiko tuo brangiau . Per savo jubilieju dariau, tai ėmiau kur 8 val, bet atlaikė 2 paras
Papildyta:
Papildyta:
http://www.balionuna...lionai-su-heliu
Gal tiks , balionai
Prieš pora metų buvome vestuvėse, tai man teko garbė ruošti jaunikio išbandymus. Tai visiems be galo patiko varlės bučiavimas
[/quote]
Apie kazkoki varles buciavima kazkur skaiciau, kad tikra varle pasigavo ir i slovikiuka uzdare? cia apie sita kalbat?
[/quote]
Apie kazkoki varles buciavima kazkur skaiciau, kad tikra varle pasigavo ir i slovikiuka uzdare? cia apie sita kalbat?