Merginos, Jus pagalvokit, nuomoj irgi dideles kainos, as uz savo 600 Lt suplojau, o perkant veliau galima parduoti, jau ka ten tai suknelei per viena diena gali jau tokio atstikt.
Oj pasigirsiu, vakar buvau panoramoje, tai nupirkau ta pagalvele su dazais antspaudu medziui pagalvele tai sirdeles formos ir kaina 4 Lt, tai galvoju perku cia ir turiu, nes su kinieciais neprasidesiu del lito kito, o nupirkau vatokia http://www.aliexpres...1342869493.html baltos spalvos, nes musu vestuves bus melynai baltos, tai darisiu antspaudu medi melyname fone, o antspaudai atitinkamai bus balti
Oj pasigirsiu, vakar buvau panoramoje, tai nupirkau ta pagalvele su dazais antspaudu medziui pagalvele tai sirdeles formos ir kaina 4 Lt, tai galvoju perku cia ir turiu, nes su kinieciais neprasidesiu del lito kito, o nupirkau vatokia http://www.aliexpres...1342869493.html baltos spalvos, nes musu vestuves bus melynai baltos, tai darisiu antspaudu medi melyname fone, o antspaudai atitinkamai bus balti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 08:32)
Merginos, Jus pagalvokit, nuomoj irgi dideles kainos, as uz savo 600 Lt suplojau, o perkant veliau galima parduoti, jau ka ten tai suknelei per viena diena gali jau tokio atstikt.
bet ziani dar ir kita puse yra, vat idomu ar parsiduos. Nes mano drauge vestv. suknetu net uz 200lt negali parduot, o suknute tikrai grazi, geram stovi.
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 11, 09:05)
bet ziani dar ir kita puse yra, vat idomu ar parsiduos. Nes mano drauge vestv. suknetu net uz 200lt negali parduot, o suknute tikrai grazi, geram stovi.
idek nuotraukyte savo dazu
idek nuotraukyte savo dazu
agne_vyr , taip su tom suknelem taip yra tikrai, bet drauge tegul vistek pardavineja, nes tuoj sezonas prasides, tai tikrai nupirks
O dazu nuoroda as is kinieciu pries tai zinuteje nurodziau, mano tokie patis http://www.aliexpres...1342869493.html
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 09:10)
agne_vyr , taip su tom suknelem taip yra tikrai, bet drauge tegul vistek pardavineja, nes tuoj sezonas prasides, tai tikrai nupirks
O dazu nuoroda as is kinieciu pries tai zinuteje nurodziau, mano tokie patis http://www.aliexpres...1342869493.html
matai ji jau 5 metus pardavinejo ir snipstas, dabar pasiliko atsiminimui
aga, maciau nuoroda. tik man zinai idomu kaip ten is arti atrodo. ten dazai uzpilti ant paralono? nes toj nuorodoj nesimato uzdek savo antspauda kur, paziuresim kaip atrodo
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 10, 16:41)
Nu nesuprantu tavo jaunosios, tikrai...
Renkis kaip nori ir tiek.
Man toks įspūdis, kad eilinio svečio apranga tau pagal ją tinkamiausia
Kaip čia rašė - tegu pati savim rūpinasi, jei bijo prasčiau atrodyt
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 10, 18:54)
Vat gražiai pvs suknelės atrodo be šleikų,nu bet aš be jų negaliu nešiot niekaip,nepatogu.
Ir aš tokių negaliu
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 08:32)
Oj pasigirsiu, vakar buvau panoramoje, tai nupirkau ta pagalvele su dazais antspaudu medziui
Oj pasigirsiu, vakar buvau panoramoje, tai nupirkau ta pagalvele su dazais antspaudu medziui
Bet tavo ir atrodo atitinkamai.
Aš kelias išsirinkau, tai po 200-300 baksų.. Tie patys 600..
O su pardavimu, tai gali parduot, gali ne... Galų gale gal modelis tiks, o spalva ne ta.
Kaip aš pažiūriu parduodamas - nu lyg ok, bet spalva tai ne ta
Kokioj pardėj?
agne_vyr , gerai vakare ikelsiu, ten zinok kaip man atrodo is uzdarytos tos dezutes, kad ant tokios kaip kempineles uzpilti balti dazai
Lemona, taip parduotuves pavadinimo nepamenu, bet einant nuo rimi link lifto laiptiniu, tai pirma parduotuve OFFICE, ten nera nieko, taciau ten yra pagalvele pirstams suslapinti, ten irgi galima dazu ipilti, o toliau praejus kelias parduotuves yraparduotuve ten visokie suvenyrai, karnavaline atributika, pakavimo popierius ir t.t. tai ten, bet spalvos like: balta, juoda, bordine ir rozine, bet gal dar paplidymas bus, taciau yra tos pagalvees CUP 3 aukste, ten laso formos ten man atrodo 7-8 LT, taciau ten daugiau spalvu va ju nuorodagalima ir pasiskambinti www.ispudziustudija.lt
Jei kartais blogai paaiskinau, tai bandysiu kitaip savo mintis sudelioti
Papildyta:
Dar bandem su drauge deti antspaudus ant paprasto piesimo lapo su akvarele, gerai gaunasi, tai as spausdinsiu savo antspaudu medi ant A3 storesnio popieriaus ir ireminsiu, ant drobes nedarysiu, nematau prasmes, nes brancgiau iseina
Lemona, taip parduotuves pavadinimo nepamenu, bet einant nuo rimi link lifto laiptiniu, tai pirma parduotuve OFFICE, ten nera nieko, taciau ten yra pagalvele pirstams suslapinti, ten irgi galima dazu ipilti, o toliau praejus kelias parduotuves yraparduotuve ten visokie suvenyrai, karnavaline atributika, pakavimo popierius ir t.t. tai ten, bet spalvos like: balta, juoda, bordine ir rozine, bet gal dar paplidymas bus, taciau yra tos pagalvees CUP 3 aukste, ten laso formos ten man atrodo 7-8 LT, taciau ten daugiau spalvu va ju nuorodagalima ir pasiskambinti www.ispudziustudija.lt
Papildyta:
Dar bandem su drauge deti antspaudus ant paprasto piesimo lapo su akvarele, gerai gaunasi, tai as spausdinsiu savo antspaudu medi ant A3 storesnio popieriaus ir ireminsiu, ant drobes nedarysiu, nematau prasmes, nes brancgiau iseina
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 09:53)
Lemona, taip parduotuves pavadinimo nepamenu
Gal šita?
Aš apie ją pasakojau, kad visokių smulkmenų yra, dekoro su širdelėm ir vetuvinių.
Ten ir lapų didelių storų yra, tiktų paveikslui.
Mačiau širdutės formos dėžutes su spalva viduj, bet nesupratau, kad čia atspaudams. Ir kainos net nebuvo..
Aš ir dvejoju dėl drobės.
Šiaip mačiau didesnę nei A4 už 25LT.
Tai kaip ir nebrangu, tik kaip pačiai perkelt
Užsakyt negaliu, nes pas mane wordinis variantas, o spausdinantieji reikalauja paveikslėlio formato...
Tai vat aš dar galvoju, ar ant lapo, ar ant drobės.
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 09:53)
Papildyta:
gerai paaiskinai supratau ir as
gal ir gera mintis ant pokieriaus, pasivogsiu tavo minti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 11, 10:43)
Gal šita?
Aš apie ją pasakojau, kad visokių smulkmenų yra, dekoro su širdelėm ir vetuvinių.
Mačiau širdutės formos dėžutes su spalva viduj, bet nesupratau, kad čia atspaudams. Ir kainos net nebuvo..
Užsakyt negaliu, nes pas mane wordinis variantas, o spausdinantieji reikalauja paveikslėlio formato...
Taip sita
As irgi galvojau ant drobes daruge medi nupies, o kai isbandziau su paprasta akvarele ant paprasto lapo, tai iskart supratau kaip darysiu, tuo labiau nete medziu pavyzdziu labai daug
Sveikos mielosios ir as jungiuosi prie jusu, ilgai ilgai skaiciau kol priejau paskutini puslapiuka
mes su antra puse busime liudininkais birzelio pradzioje tai musu pareiga pasirupint jaunaisiais ir pulku nuo baznycios iki sales, bet galveles irgi buvo ir dar yra ko sukti:) vakar jau sioki toki susideliojau planiuka
norisi viska kuo maloniau padaryti jauniesiems
tai va jungiuosi prie jusu diskutuoti
mes su antra puse busime liudininkais birzelio pradzioje tai musu pareiga pasirupint jaunaisiais ir pulku nuo baznycios iki sales, bet galveles irgi buvo ir dar yra ko sukti:) vakar jau sioki toki susideliojau planiuka
norisi viska kuo maloniau padaryti jauniesiems
tai va jungiuosi prie jusu diskutuoti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 11, 09:05)
Žinau tokį atvejį, kad lietuvę ištekėjusi Anglijoje, parvežė savo vestuvinę suknelę į LT ir pardavė vestuvinių suknelių nuomos salonui. Labai daug negavo, bet vis tiek kažkiek pinigų susigrąžino. Suknelė nebuvo labai ypatinga. Aišku tai buvo prieš kelis metus.