Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 10, 14:56)
Atkapsčiau savo užrašuose seną,bet man žiauriai gerą mintįsmile.gif
STALO IŠPIRKIMAS
Jei turesi patikima bendrininka gali padaryti toki dalyka. Prie jaunuju kedziu, kur sedes kazkas is tavo patikimu sveciu gali priklijuoti pinigu, kai niekas nematys.

O kai jau atvaizuosit ir stalas bus uzimtas, tiesiog paprasyk, kad atsaytu i klausima ant ko sedi jaunieji sioje netikroje puotoje. Pasigirsta įvairių atskaymų, nuo kėdes iki .... Bet ne vienas neatskao kad ant pinigu. Tada tu pasakai, jog ant pinigu paprasai atsistoti ir pakelti parodyti kedes apacia. O ten istikro priklijuoti pinigai. Vadinas jusu stalas, nes  ji jau buvot nusipirke, jie privalo jum uzleisti lotuliukas.gif

ir štai kaip galima būtų dar saldainių dėžutę supakuoti
gerai būtų maketą atkrapštyt iš kažkur:)

Nu čia sugalvota tai liux lotuliukas.gif , išsisaugojau, labai norėčiau taip padaryt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 10, 15:36)
Aš vakar ką pasirinkau iš Ebay, tai jaunoji daugelį atmetė - konkurentė jai būčiau sakė  doh.gif  Žodžiu, dairausi į per gražias suknes  lotuliukas.gif

Nu jaunoji su fanaberijom lotuliukas.gif , tu ir turi but graži, o jei ji bijo bigsmile.gif vadinasi ji turėtu susimastyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 10, 16:05)
As suradau internete, kaip parasyta instrukcija antspaudu medziui, ir tiesiog nukopinau

Gal gali pasidalinti nuoroda, kur rasai blush2.gif , ačium mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 10, 19:28)
Ačiū 4u.gif
Bandau kurpti pareias, bet fantazija ribota. Įmetu pirmą dalį. Ką manot?

Stalo komendanto pareigos
1. Kad linskmybės būtų, kad visi sotūs ir atsigėrį būtų, kad stalo įrankiai žvangėtų bevalgant, kas krikštolo taurės skambėtų geriant- esat atsakingi Jūs. Gėrimų netaupykit, bet jo pritrūkus iki sandėliuko teks pačiam sulakstyti.
2. Maloniai prašome išlaikti rimtį darbo metu, seksualiai nepriekabiauti prie damų ir viešai nevykdyti diskriminacijos- prie šio stalo lygūs visi.
3. Prašom surinkti visus darbo įrodymus- šiukšlyti nepadoru, tam tikslui turite maišelius. Įspėjimas- visi butelių kamščiai yra ženglinti, todėl svetimi atsineštiniai į bendrą Jūsų komendanto krepšelį nebus skaičiuojami.
4. Nepaklusnius veselninkus galite drąsiai nubausti- vietoj gero ir kokybiško 400 gėrimo įpilkite kompoto, tokios bausmės sušvelnins, bet kurį užsispyrėlį.
5. Visi rezultatai bus skaičiuoji ryte, kruopščiai tikrinami surinkti darbo našumą įrodantys kamščiai, apgaulės nebus toleruojamos, o nusižengėliai bus atleisti iš garbingų pareigų. Taip pat rytoj lauksim ir Jūsų žodinės ataskaitos.
1. Stebėti aplinką vestuvių metu, skleisti galingus meilės kerus, reikalui esant, pavaduoti meilės strėlininką Amūrą- tik strėles, maloniai prašom, taikyti tiksliai ten kur reikia- papildomų žaizdų mums nereikia.
2. Meilės ministras atsakingas ir už svočios karvojų- tegu niekas nedrįsta jo paliesti iki auksinio martryčio. Priešingai, teks iškepti naują, o senąjį brangiai parduoti turguje.
3. Stebėti jaunuosius, ypač jų miegamojo kambarį, ryte pateikti įrodymus apie pirmąją jų vestuvinę naktį. Surasti ir pusryčiams pristatyti jaunųjų spaustą sūrį. Būtų gerai, kad neprakastą.
4. Meilės ministrui yra pavedamos jaunų netekėjusių mergaičių širdžių reikalai- tegul nebūna nei viena širdis šiandien vieniša. Už netinkamai vykdomas pareigas gali tekti atsakyti savo gerove ir gyvybe. Reikalui esant, gelbėkis pats.
5. Ryte prašom pateikti naktinių stebėjimų įrodymus, pilnai vykdyti visas pareigas ir garbingai pateisinti meilės ministro reputaciją tiek šventės metu, tiek už jos ribų.
2. Stebėti vestuvininkų jausmų karštinę. Pasiekus kritinę situaciją, prašom kreiptis pagalbos pas sveikatos ministrę. Meilė turi šildyti, kas degina- po savęs pelenis palieka. Tačiau tai neliečia jaunųjų, jų meilė turi degti didžiausiu kaitrumu.
3. Pasirūpinti sūrio išrūgomis, jas laiku rasti ir pristatyti pusryčiams. Jaunieji dar nemoka ekonomiškai šeimininkauti, tai dar išpils gerą daiktą lauk.
4. Meilės ministė atsakinga už jaunų vaikinų ritmingą širdžių plakimą. Širdims pradėjus plakti keistai ar leisti nemeilingus garsus, maloniai prašom kviesti jaunų draugių būrį: vien toks meilingas vaizdas atstatys visas širdies problemas.
5. Padėti rinkti naktinę informaciją meilės ministrui, draugiškai stebėti jo darbą ir ryte kartu su juo pateikti daiktinę ir žodinę informaciją.

Nu man labai patiko thumbup.gif , mano protas to nesugalvotu blink.gif , šaunuolė, pavydžiu jusu juniesiams biggrin.gif . Tikiuisi jie ivertins jusu pastangas, matosi, kad daroma su meile, iš širdies 4u.gif
Atsakyti

DEM , labai grazi tavo suknute ir kaip tik liuks visus trukumus paslepia, tavoji tai tikrosios svocios thumbup.gif
Pareigu aprasymas thumbup.gif klausik kuom tu dirbi tokia fantazija wub.gif

Geltonazuvis , klausik man visos keturios atmestos sukneles super, ypac ketvirta wub.gif O trumpos sukneles labai grazios, taciau joslabiau tinkamos pamergem, na labai jau jos trumputes schmoll.gif

inevas , va ka suradau, reikes tai rusiska wordini varianta i pastuka issiusiu, beje kas pas muzikantai pas Jus is Vilniaus bus, as klausiau is ryto o tu galnepastebejai mano kalusimo ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 10, 19:18)
DEM , labai grazi tavo suknute ir kaip tik liuks visus trukumus paslepia, tavoji tai tikrosios svocios thumbup.gif

Aš tik paprasta kaimo bobelė, dirbu vienoje iš mėsos perdirbimo įmonių, tad ten fantazijos nereikia. Ir tai ne fantazija, tai kvailumas lotuliukas.gif Aš labai bijau nusišnekėti, noriu, kad būt juokinga, nu nors linksma, ir neatrodytų blondiniška. Dedu antrą dalį, mažu ir jums pravers ax.gif
Sveikatos ministrės pareigos
1. Visada po ranka turėti panacėjos nuo visų ligų, ypač nuo persivalgymo, persigėrimo ir nemeilės, prireikus veselninkus gydyti vitaminų ir mineralų mišiniu, stiprinti jų jėgas jaunystės eleksyru.
2. Gydyti ir tvarstyti meilės žaizdas, atlikti pirmąją būtiną pagalbą meilės priepuolio metu, atlikti širdies masažą, papudruoti nedideles mėlynes bei sumušimus, teikti kitas medicinines ir kosmetines paslaugas.
3. Padauginusiems gėrimų galima pravesti ir blaivinimo mankštą. Tam tikslui puikiai šokio terapija ( pvz. „Šokis su ragučiais“, tango ar rokendrolas)
4. Aidžiai stebėti vestuvininkų maitinimosi ypatumus ir kantriai visiems priminti, kad išgėrus būtina užkasti.
5. Ryte pamatuoti jaunųjų temperatųrą, atlikti pirminę sveikatos apžiūrą ir pateikti žodinę ataskaitą apie visus tau prikaususius įvykius.
3. Stebėti vyrų rankas: jos turi būti ant stalo krašto. Priešingu atveju patikrinti jų buvimo vietą- yra didelė tikimybė, kad yra plėšomos žavios kaimynės, ypač nepažįstamos, pėdkelnės. Atlikus blogai šią pareigą, laukia dideli finansiniai ieškiniai dėl nuostolių.
4. Prižiūrėti visišką tvarką, šalinti susidariusęs kliūtis linksmumui, drausminti įkyrius asmenis, ryte padėti surasti pasimetusias žmonas ar paklydusius vyrus, padėti atsirinkti susimaišiusius rūbus ir pan.
5. Rytojaus dieną saugoti jaunąją ir kitas pulko žavias damas nuo pagrobimo, pateikti visų naktinių įvykių žodinę ataskaitą, savo tinkamu elgesiu gerbti tau patikėtas garbingas pareigas.

Pataisykit mane, jei kur nusisšnekėjau.

Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 10, 20:18)

Geltonazuvis , klausik man visos keturios atmestos sukneles super, ypac ketvirta wub.gif O trumpos sukneles labai grazios, taciau joslabiau tinkamos pamergem, na labai jau jos trumputes schmoll.gif

inevas , va ka suradau, reikes tai rusiska wordini varianta i pastuka issiusiu, beje kas pas muzikantai pas Jus is Vilniaus bus, as klausiau is ryto o tu galnepastebejai mano kalusimo ax.gif
user posted image

Ačiu thumbup.gif , muzikantai vyras su žmona, jos vardas Snezana jei neklystu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 04 10, 20:47)
Pataisykit mane, jei kur nusisšnekėjau.

Tiesiog thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
stalo ispirkimo minty uzsirasau thumbup.gif aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 04 10, 16:07)
Geltonazuvis,tai gal uz tavo suknele moka jaunoji?as tai derinsiu spalva prie pamergiu o jaunosios klausiu trumpa(iki keliu) ar ilga?visa kita jau mano reikalas  lotuliukas.gif

Nemoka, nors siūlėsi cool.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 10, 16:16)
Geltonazuvis man tos kurios "TIKO" tai as deciau jei buciau jaunoji pamergem. O kurios jei "NETIKO" mano galva jos tinka 100% svociom  mirksiukas.gif visos suknutes grazios  wub.gif

Pas mus pulko nebus, tai aš galiu sau leisti ir "pamergišką" suknią lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai vis mąstau, ar rizikuot čia man 200 Lt ir siųstis, ar vietoj ieškoti.

DEM, mano akimis viskas puiku thumbup.gif . Išsisaugojau ir aš. Gal kada pravers cool.gif Tik neįsižeisk, bet , matyt, per skubėjimą rašybos klaidų nemažai yra. Aš mėgstu, kad oficialiuose dalykuose jų nebūtų. 4u.gif Labai prašau nesupykti už pastabą. Pati čia rašydama irgi daug raidžių suveliu doh.gif

Šita suknia nereali. Bet aš tokios sumos negaliu skirti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 10 balandžio 2014 - 21:11
Aš ir nepykstu. Pirmiausiai susirašiau, o paskui jau taisau, tvarkau, derinu. Tai ką įdėjau, tai tik juodraštis. Aš ir stengiuosi nepalikti klaidų, dažnai per skubėjimą klavišus sumaišau doh.gif Viską pasidarau juodraštinį variantą, o jau paskui dėlioju. Žiūrėk, va ima ir pasikeičia nuomonė. O tai šiaip, nu kaip bendras vaizdas, pati mintis, gera g.gif Žadu padaryti pareigas ant spalvoto popieriaus, įdėsiu atitinkamus paveiksliukus, atspausdinsiu, sulaminuosiu ir įteiksiu. Nu mažu bus ir įdomu. Kai įvyks vestuvės, jei nepaskandins manęs, ir jums papasakosiu ar pasiteisino.
Atsakyti
DEM net pavydu jusu fantazijos thumbup.gif tikra saunuole, jauciu keleta pareigybiu teks nusikopijuoti blush2.gif smile.gif

Geltonazuvis man visos ilgos suknius be galo grazios wub.gif wub.gif
Atsakyti

DEM, nu niekosau paprasta bobele, tu cia pavarai thumbup.gif As irgi taip tiliai nukopinu ax.gif

inevas, zinau vyra su zmona muzikantus jos vardas Snezana, o vyro Aleksandras,gal sitie https://www.facebook...9...e=3

Geltonazuvis, labai grazi suknute wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 11, 06:45)
DEM, nu niekosau paprasta bobele, tu cia pavarai thumbup.gif As irgi taip tiliai nukopinu ax.gif

inevas, zinau vyra su zmona muzikantus jos vardas Snezana, o vyro Aleksandras,gal sitie https://www.facebook...9...e=3

Taip, taip, tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 10, 22:03)
Nemoka, nors siūlėsi  cool.gif
Pas mus pulko nebus, tai aš galiu sau leisti ir "pamergišką" suknią  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai vis mąstau, ar rizikuot čia man 200 Lt ir siųstis, ar vietoj ieškoti.

o matei kiek siuntimas kainuoja, nes jau ne viena kart pastebeja,kad siuntimas brangesnis nei pati preke verysad.gif
na jei pulko nebus tai gal ir galima trumpa suknute biggrin.gif
Papildyta:
DEM na u tikra rasytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiek kurybos tavija mirksiukas.gif Bet vienas klausymas iskylo: ar spesi tiek perskaityti/pasakyti g.gif dar nemazai as patarimu gavau is patyrusiu svociu, kad kuo maziau sneket, nes sveciams tas nepatinka. Ale trumpai ir aiskei smile.gif Tai butu gailo to laiko kuri tiek skiri rasymui,kurybai, kad gali neivertinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 11, 07:50)
Taip, taip, tikrai taip  thumbup.gif

oj tai tu nepergyvenk, muzikantai tavo LIUKS, SNEZANA veda, labai gerai thumbup.gif , mes irgi juos pasamdem sau jubiliejui liepos menesi, o tai jie is Vilniaus i Kauna vaziuoja?
Atsakyti