Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 05 03, 07:49)

Papildyta:

laikysim kumscius uz jusu gausu turta  thumbup.gif kaip sekasi stimuliuotis? kada apziura?

penktad. pradėjau gerti femara po 2tabl., pirmad. pradėsiu leistis gonalį po 37,5. Apžiūra ketvirtad. vakare. IUI numatoma kitą pirmad.
Truputį baisoka, ar tai neskausminga procedūra?
Kaip Jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2014 05 03, 21:46)
penktad. pradėjau gerti femara po 2tabl., pirmad. pradėsiu leistis gonalį po 37,5. Apžiūra ketvirtad. vakare. IUI numatoma kitą pirmad.
Kaip Jums sekasi?

man tai tikrai neskausminga ir jokio diskomforto, tikrai nepergyvenkite, geriau atsipalaiduokite ir teigiamomis mintimis eikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2014 05 03, 20:46)
Kaip Jums sekasi?

as po gimdos nuotraukos bijojau, kad bus skausminga, bet ten juk tik kaip tepineli imant turetu but.
Penktad buvo 1CD? man idomu palygint kaip LT skatina IUI ir pas mus, negirdejau, kad kam butu femara skyre.
Atsakyti
Sveikos,

Esu naujoke cia ir noriu paklausti.
Jei norime pradeti planuoti inseminacija si menesi. Man 1-3 cd butinai reikia nueiti pas gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2014 05 05, 08:55)
Sveikos,

Jei norime pradeti planuoti inseminacija si menesi. Man 1-3 cd butinai reikia nueiti pas gydytoja?

Geriausia pasiskambint i kliniką ir pasiteiraut - šiaip jei anksčiau nedaryta IUI, manau tikrai norės kad atvyktum ir su gydytoja aptartumėt gydymo planą - nuspręstumėt daryti su stimuliacija ar be, be to, paprastai prieš darant IUI daromas kiaušintakių praeinamumo tyrimas (gimdos nuotrauka arba laporoskopija), chlamdidijų tyrimas. sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 05 gegužės 2014 - 09:25
QUOTE(Vereta @ 2014 05 05, 06:55)
Sveikos,

man nepradeda IUI skatinimo, jei pries pat mm arba 1cd nepasidarau skeno, jiems labai svarbu zinot, kad nera cistu, tada ramiai pradeda gydyma.
O koks jusu planas? Gydytoja nesake, kada ateit, jei norit pradet inseminacija?
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2014 05 05, 11:10)
Geriausia pasiskambint i kliniką ir pasiteiraut  - šiaip jei anksčiau nedaryta IUI, manau tikrai norės kad atvyktum ir su gydytoja aptartumėt gydymo planą - nuspręstumėt daryti su stimuliacija ar be, be to, paprastai prieš darant IUI daromas kiaušintakių praeinamumo tyrimas (gimdos nuotrauka arba laporoskopija), chlamdidijų tyrimas. sėkmės!

Visas planas kaip ir aiskus daugiau maziau. Chlamidijos darytos, LAP tai pat, tik gaila, jos metu negalejo paziuret pratekamumo. Kol kas nuotraukos atsisakau. Bandysime be jos.
Siandiena pirma mm diena, galvoju kada uzsiregistruoti pas gydytoja. Pas mus V turtas ne itin geros kokybes.
Atsakyti
4u.gif Visoms kantrybes ir stebuklu nestuke.gif
Mes planuojame menesio gale jau pirma karta bandyti IUI LV ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foksiuke: 05 gegužės 2014 - 13:42
QUOTE(Vereta @ 2014 05 05, 12:19)
Visas planas kaip ir aiskus daugiau maziau. Chlamidijos darytos, LAP tai pat, tik gaila, jos metu negalejo paziuret pratekamumo. Kol kas nuotraukos atsisakau. Bandysime be jos.
Siandiena pirma mm diena, galvoju kada uzsiregistruoti pas gydytoja. Pas mus V turtas ne itin geros kokybes.

kai nieko nereikia daryti gydytojai rekomenduoja atvykti 9-11 c.d.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 05, 16:42)
kai nieko nereikia daryti gydytojai rekomenduoja atvykti 9-11 c.d.

Man toks klausimas iskilo del to, kad teko skaityti, jog ateiti reikia 3c.d, kad paziuretu del cistu. Nezinau ar tai tiesa...
Atsakyti
Ir man cia mergaites buvo sakiusios, kad butinai reikia pasirodyti del cistu! bet cia matyt kiekvienu atveju sprendzia gydytojas. Mano atveju neziuredavo mmm metu ne karto, nors ir visada turejau cistukiu! ax.gif
Ana treciadieni gavau paskutine diphereline injekcija... 14 d vel eisiu pasirodyty gyd ir tada jau gausiu schema vaistuku ir pradesim ruostis ivf unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2014 05 05, 18:46)
Man toks klausimas iskilo del to, kad teko skaityti, jog ateiti reikia 3c.d, kad paziuretu del cistu. Nezinau ar tai tiesa...

cia tuo atveju jei stimuliuojama arba tuo atveju jei stimuliuojamas pirmas ciklas ir ziuri ar pries antra nera cistu. ax.gif
Atsakyti