Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(agmor @ 2014 04 30, 21:22)
nedarys IUI, nes mano 4 foliai per mazi, o penktas turbut ovuliavo sad.gif
kaip reikia neprarast proto? as taip pagalvoju, juk nestumas ne vietoj ar persileidimas veliau butu daug blogiau, o man tragedija, kad neiseina IUI daryt cray.gif
Pamenu, kai pries 5 metus atejau pas planiukes ten paciam saraso virsuj buvo planuojancios 2- 3 metus, pas nevaisingumo specus vaikstancios. O as galvojau, kad man tai jau tikrai taip nebus, is pirmo ciklo pastosiu, tik zodiaka dar paderinsiu.  Tada galvojau, kad Clomid tablete isgerus stebuklingai suveiks, o db net IUI neiseina sad.gif

tai nera ko nusimint , juk toliau vaistukus leisies ir uzaugs foliai wink.gif dar spesi su iui wink.gif
o jusu bedos kokios?
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 30, 19:53)
tai nera ko nusimint , juk toliau vaistukus leisies ir uzaugs foliai wink.gif dar spesi su iui wink.gif
o jusu bedos kokios?

nepaaiskinamas nevaisingumas :/
jie galvoja, kad jau ovuliacija gali but prasidejus, tai nemato tikslo toliau vaistu leistis ir sprogdint folius. laukciau mmm ir vel nuo pradziu, bet po menesio atostogaut skrendam, tai sekantis ciklas vel tuscias.

Kuo daugiau skaitau tuo labiau aiskeja, kad tie tik 10% sekmingi IUI yra teisybe.

Kokios jusu istorijos? Isimeciau i jusu diskusijas su savo skundais...
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2014 04 30, 22:21)
nepaaiskinamas nevaisingumas :/
jie galvoja, kad jau ovuliacija gali but prasidejus, tai nemato tikslo toliau vaistu leistis ir sprogdint folius. laukciau mmm ir vel nuo pradziu, bet po menesio atostogaut skrendam, tai sekantis ciklas vel tuscias.

Kuo daugiau skaitau tuo  labiau aiskeja, kad tie tik 10% sekmingi IUI yra teisybe.

Kokios jusu istorijos? Isimeciau i jusu diskusijas su savo skundais...

ai ne taip supratau 4u.gif nu zinoma nesmagu kad taip... bet pailsesit ir tada tikrai pavyks priaiginti kelis didckius 4u.gif

mergaiciu istorijos yra http://www.supermama...howtopic=948361 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute siaurej: 30 balandžio 2014 - 21:32
Sveikos gyvos!

Šiandien man turėtų (ne)ateiti nelaukiamosios po antrosios IUI. Vakar rodos jau toks jausmelis pilve buvo, kad turėtų ateiti, bet šiandien jau nebesijaučia. Prieš pora dienų dariau neišlaukus NT, bet tik I parodė be jokių debesėlių.
Beje, toks nemalonus pojūtis pastarąsias dvi naktis - išpila prakaitas, tiesiog pabundu naktį visa šliapia kiaurai - naktiniai, antklodė, paklodė, per oda tiesiog prakaito lašai. Pasikeičiu viską, apsiprausiu, persirengiu. Ryte pabundu tokia pat...
Gal čia koks poveikis stimuliacijų ar dufastono? Ar kam yra taip buvę? Nes man jau baisu darosi, kad neprisižaisčiau..
Atsakyti
Sveikos, keliuosi iš OS temos pas jus. Ar priimsite mane? 4u.gif Šį ciklą laukia pirmasis mano IUI unsure.gif Stimuliacijos planą jau turiu femara + gonalis
Atsakyti
Sveikos
Gal kas gali rekomenduoti akupunkturininka Vilniuje???

Aciu
Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2014 05 01, 12:12)
Šiandien man turėtų (ne)ateiti nelaukiamosios po antrosios IUI. Vakar rodos jau toks jausmelis pilve buvo, kad turėtų ateiti, bet šiandien jau nebesijaučia. Prieš pora dienų dariau neišlaukus NT, bet tik I parodė be jokių debesėlių.
Beje, toks nemalonus pojūtis pastarąsias dvi naktis - išpila prakaitas, tiesiog pabundu naktį visa šliapia kiaurai - naktiniai, antklodė, paklodė, per oda tiesiog prakaito lašai. Pasikeičiu viską, apsiprausiu, persirengiu. Ryte pabundu tokia pat...
Gal čia koks poveikis stimuliacijų ar dufastono? Ar kam yra taip buvę? Nes man jau baisu darosi, kad neprisižaisčiau..

cia labai gali buti vaistu salutinis poveikis, pasiskaityk lapeli wink.gif
o kad nejauti mm pozymiu - geras zenklas, palaikysim ciurikus!
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2014 05 01, 20:22)

Pasiskaičiau, bet tokio poveikio nenurodyta. O prakaitas naktim upeliais žliaugia, kaip niekad... Pasiieškojau informacijos internete, tai baisoka, toks prakaitavimas reiškia hormonų pusiausvyros sutrikimą... unsure.gif
Papildyta:

Pasiskaičiau, bet tokio poveikio nenurodyta. O prakaitas naktim upeliais žliaugia, kaip niekad... Pasiieškojau informacijos internete, tai baisoka, toks prakaitavimas reiškia hormonų pusiausvyros sutrikimą... unsure.gif
Papildyta:

Atsakyti
Gal kas turit atliekamo Crinone ar Utrogestan,nupirkčiau?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2014 05 01, 20:42)

bet juk ta stimuliacija ir yra ne kas kita kaip hormonai, tik per prievarta, ne naturaliu butu atsirade. Baigsi juos vartot, baigsis bedos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2014 05 01, 14:12)
Sveikos gyvos!

na kaip snd jauties? gal vistik mmm nesulaukei 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2014 05 01, 20:26)
Sveikos, keliuosi iš OS temos pas jus. Ar priimsite mane?  4u.gif Šį ciklą laukia pirmasis mano IUI  unsure.gif  Stimuliacijos planą jau turiu femara + gonalis

laikysim kumscius uz jusu gausu turta thumbup.gif kaip sekasi stimuliuotis? kada apziura?
Atsakyti
[quote=meskute siaurej,2014 05 03, 08:49]
na kaip snd jauties? gal vistik mmm nesulaukei 4u.gif wub.gif
Papildyta:

Deja, parėjo šiandien, su griausmais... verysad.gif
Atsakyti