QUOTE(agmor @ 2014 04 28, 21:55)
* naturaliam cikle ar skatino?
**niekada anksciau nebuvo skyre Puregon, tiesiog labai gerai suveike ir kiausides aktyvios buvo.
man visad daro natur cikle. Kolkas pagrindini skirtuma ir matau, kad LT gydytojai net nesileidzia i kalbas apie natur ciklus, o LV nesileidzia i kalbas apie stimuliuotus
as ties viduriu, bandrau rasti optimaliausia varianta
PS: man sis ciklas nuo pradziu buvo keistas. Su savo tepliojimais ir silpnu kraujavimu ir t.t.. nesistebiu, kad ir rezultatai tokie
OT testas siandien pablanko, tai teoriskai ir galejo but, kad O praziopsojau, nes ivyko labai anksti iskart po MM. Mano ciklai kartais trumpi buna.. pvz 24 d.
Papildyta:
QUOTE(vilvi @ 2014 04 28, 22:07)
o tai tau kaip cia buna su tais foliais
ima ir paveda... Bet pati dar galutinai nenurasyk, naturaliai pasistenkit, mazu ims ir kokis stebukliukas ivyks!
Vilvi, natur pas mane sansu 0, nes dirbam tik su donoru, tai stenkis nesistengus, nebent pas kaimyna begt
Papildyta:
QUOTE(vilvi @ 2014 04 28, 22:07)
o tai tau kaip cia buna su tais foliais
ima ir paveda... Bet pati dar galutinai nenurasyk, naturaliai pasistenkit, mazu ims ir kokis stebukliukas ivyks!
teoriskai visko gali but, gal ims ir issivers koks spartuolis i prieki, bet gi neprilakstysi i LV pastoviai
Klausiau ar verta atvykti darkart, bet gydytojas nerekomendavo. Sako as rekomenduoju daryt kai gleivine puiki ir dominuojantis folis geras, o cia tokio nera, tad daryt galim, bet sansu ne daug
geriau laukti kito ciklo