Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 28, 17:12)
esu girdejus kad mergaitems difa liepia leistis ir nedaro iui , o kad darytu atranaka dar nesu girdejus. gal tiesiog ziures kiek bus foliu tinkamo dydzio ir suleis ovitreli kiti jau nebeturetu pasivyt jei jie visi neveinodo dydzio .
o kaip bus labai idomu papasakok kai pati zinosi kaip ten vyksta.  g.gif o kur jus darotes iui?

Airijoj Cork Fertility Centre veiksmas vyksta wink.gif
Ciklo negaliu sau leist nurasyt, tai visas jegas sukaupus iskentesiu kaip nors ta folikulu atranka. Manau jau bus paauge visi virs 14mm, juk toliau skatinuosi, nu ziuresim, rytoj papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 28, 20:29)
kodel unsure.gif  ? pasakok laiko turim  rolleyes.gif cia del tth? g.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 04 28, 20:58)
Vaje... kas nutiko?  blink.gif

perkeliu is kitos temos blush2.gif

T. apziurejo ir sake si cikla nera dominuojancio folio... gleivine gera. Tai arba jau buvo O, nes lyg ir mate ovuliacinio skyscio (kas teoriskai beveik neimanoma, juk tik penktadieni mm baiges...) arba tiesiog sis ciklas nekoks. Arba bus dvi O, arba dar milijonas arba unsure.gif tai sake, jei nori tiksliai zinot kokioj stadijoj esi, tai nebent pasidaryt hormonu tyrimus, bet cia bus moksliniam patikslinimui, bet eigos nepakeis. Kitaip sakant sitas ciklas nurasomas, nes kiti foliai nedaaugs iki reikiamo dydzio. Gal net isvis nebuvo tinkamo verysad.gif

2 ciklus laukiau, kol gris is atostogu, o ir 3 sh... liks vienas ir vel atostogos. Taip reikes man 5 metu itariu doh.gif

Siulo nevazineti, o nueiti pas savo gine, bet nzn ar paprasta gine turi pakankamai kompetencijos.. man rodos kai jos su nevaisingumais nesusidurusios gal ne ka pades, nors gleivine pamatuot ir foli ismatuot manau turetu moket visos g.gif Nors SM tai buvau prisiskaicius kaip skirtingi gydytojai skirtingai primatuoja... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agmor @ 2014 04 28, 21:18)
Airijoj Cork Fertility Centre  veiksmas vyksta wink.gif
Ciklo negaliu sau leist nurasyt, tai visas jegas sukaupus iskentesiu kaip nors ta folikulu atranka. Manau jau bus paauge visi virs 14mm, juk toliau skatinuosi, nu ziuresim, rytoj papasakosiu smile.gif

kazko nesuprantu.. o kam tiek stimuliuoja, kad po to reiketu rinkti unsure.gif neapskaiciavo dozes ar kaip? g.gif

PS: niekad negirdejau apie punktavimus kas liecia IUI.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 28, 21:38)
perkeliu is kitos temos  blush2.gif

T. apziurejo ir sake si cikla nera dominuojancio folio... gleivine gera. Tai arba jau buvo O, nes lyg ir mate ovuliacinio skyscio (kas teoriskai beveik neimanoma, juk tik penktadieni mm baiges...) arba tiesiog sis ciklas nekoks. Arba bus dvi O, arba dar milijonas arba  unsure.gif  tai sake, jei nori tiksliai zinot kokioj stadijoj esi, tai nebent pasidaryt hormonu tyrimus, bet cia bus moksliniam patikslinimui, bet eigos nepakeis. Kitaip sakant sitas ciklas nurasomas, nes kiti foliai nedaaugs iki reikiamo dydzio. Gal net isvis nebuvo tinkamo  verysad.gif

2 ciklus laukiau, kol gris is atostogu, o ir 3 sh... liks vienas ir vel atostogos. Taip reikes man 5 metu itariu  doh.gif

Siulo nevazineti, o nueiti pas savo gine, bet nzn ar paprasta gine turi pakankamai kompetencijos.. man rodos kai jos su nevaisingumais nesusidurusios gal ne ka pades, nors gleivine pamatuot ir foli ismatuot manau turetu moket visos  g.gif Nors SM tai buvau prisiskaicius kaip skirtingi gydytojai skirtingai primatuoja...  doh.gif
[

na matai va del tos priezasties giniai ir iui stimuliuoja. kad butu dominuojantys foliai. kad ciklas butu su pabaiga.
gaila kad taip nu bet as kazkaip vistiek manau kad tau reikia cia lt susirast gine kuri tave stebetu ir tada jau su bebraskanciu foliu pas T vaziuot. nes su tais OT ... as jau seniau galvojau kodel tu cia nesusirandi kazkokios nu juk yra ir siualiuose kad pamtuotu gleivine ir folius... kitos net pastimuliuoja lengvai clostu ir sprogtukus skiria... o pas t nuvaziuotum tik paciam iui... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 28, 19:38)
*T. apziurejo ir sake si cikla nera dominuojancio folio... gleivine gera. Tai arba jau buvo O, nes lyg ir mate ovuliacinio skyscio (kas teoriskai beveik neimanoma, juk tik penktadieni mm baiges...) arba tiesiog sis ciklas nekoks. Arba bus dvi O, arba dar milijonas arba  unsure.gif  tai sake, jei nori tiksliai zinot kokioj stadijoj esi, tai nebent pasidaryt hormonu tyrimus, bet cia bus moksliniam patikslinimui, bet eigos nepakeis. Kitaip sakant sitas ciklas nurasomas, nes kiti foliai nedaaugs iki reikiamo dydzio. Gal net isvis nebuvo tinkamo  verysad.gif

**kazko nesuprantu.. o kam tiek stimuliuoja, kad po to reiketu rinkti  unsure.gif neapskaiciavo dozes ar kaip?  g.gif

PS: niekad negirdejau apie punktavimus kas liecia IUI.

* naturaliam cikle ar skatino?
**niekada anksciau nebuvo skyre Puregon, tiesiog labai gerai suveike ir kiausides aktyvios buvo.
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2014 04 28, 21:55)
**niekada anksciau nebuvo skyre Puregon, tiesiog labai gerai suveike ir kiausides aktyvios buvo.

man su puregonu ir gerai stimuliavos su 25w turedavau po 3 folius. ir vaistu mazai ir foliu uztektinai ...
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 28, 21:53)
na matai va del tos priezasties giniai ir iui stimuliuoja. kad butu dominuojantys foliai. kad ciklas butu su pabaiga.
gaila kad taip nu bet as kazkaip vistiek manau kad tau reikia cia lt susirast gine kuri tave stebetu ir tada jau su bebraskanciu foliu pas T vaziuot. nes su tais OT ... as jau seniau galvojau kodel tu cia nesusirandi kazkokios nu juk yra ir siualiuose kad pamtuotu gleivine ir folius... kitos net pastimuliuoja lengvai clostu ir sprogtukus skiria... o pas t nuvaziuotum tik paciam iui... g.gif

joo, bet kiek buna tokiu ciklu per metus? Kazkaip daug skaiciau apie stimuliuotu ir nestimuliuotu ciklu skirtumus ir dideles esmes nematau. Sveikata patausot noris.. kad ir keliais kartais daugiau prireiktu IUI ax.gif bet grieztai pries stimuliacijas irgi nenusistacius, jei proto ribose ax.gif

As kazkaip ir abejoju del tu giniu SL. Ar taip lengvai galima visu stimuliaciniu vaistu ir ovitrellio gauti vaistinese? nes priesingu atveju ar taip ar taip tektu lekt i kazkokias specializuotas klinikas, tai bet kuriuo atveju LV man arciau nei KNS ar KLP. O ka galetum rekomenduot is giniu SL? g.gif

PS: OT mano ramybes klausimui tik. As bet kuriuo atveju visad 10-11 c.d. vaziuoju apziurai. Jie tik mane apdraudzia, kad O neivyktu per anksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 28, 20:38)
T. apziurejo ir sake si cikla nera dominuojancio folio...

o tai tau kaip cia buna su tais foliais blink.gif ima ir paveda... Bet pati dar galutinai nenurasyk, naturaliai pasistenkit, mazu ims ir kokis stebukliukas ivyks! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2014 04 28, 21:55)

man visad daro natur cikle. Kolkas pagrindini skirtuma ir matau, kad LT gydytojai net nesileidzia i kalbas apie natur ciklus, o LV nesileidzia i kalbas apie stimuliuotus biggrin.gif

as ties viduriu, bandrau rasti optimaliausia varianta ax.gif

PS: man sis ciklas nuo pradziu buvo keistas. Su savo tepliojimais ir silpnu kraujavimu ir t.t.. nesistebiu, kad ir rezultatai tokie unsure.gif OT testas siandien pablanko, tai teoriskai ir galejo but, kad O praziopsojau, nes ivyko labai anksti iskart po MM. Mano ciklai kartais trumpi buna.. pvz 24 d. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilvi @ 2014 04 28, 22:07)
o tai tau kaip cia buna su tais foliais blink.gif ima ir paveda... Bet pati dar galutinai nenurasyk, naturaliai pasistenkit, mazu ims ir kokis stebukliukas ivyks!  rolleyes.gif

Vilvi, natur pas mane sansu 0, nes dirbam tik su donoru, tai stenkis nesistengus, nebent pas kaimyna begt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilvi @ 2014 04 28, 22:07)
o tai tau kaip cia buna su tais foliais blink.gif ima ir paveda... Bet pati dar galutinai nenurasyk, naturaliai pasistenkit, mazu ims ir kokis stebukliukas ivyks!  rolleyes.gif

teoriskai visko gali but, gal ims ir issivers koks spartuolis i prieki, bet gi neprilakstysi i LV pastoviai blush2.gif Klausiau ar verta atvykti darkart, bet gydytojas nerekomendavo. Sako as rekomenduoju daryt kai gleivine puiki ir dominuojantis folis geras, o cia tokio nera, tad daryt galim, bet sansu ne daug schmoll.gif geriau laukti kito ciklo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 28 balandžio 2014 - 21:14
QUOTE(Novia @ 2014 04 28, 22:14)
man visad daro natur cikle. Kolkas pagrindini skirtuma ir matau, kad LT gydytojai net nesileidzia i kalbas apie natur ciklus, o LV nesileidzia i kalbas apie stimuliuotus  biggrin.gif

tik nesupyk bet manau ten kita politika.... jie apskritai iui nevertina,.. kiek ten merginu vaziavo del ju tai nei vienai nestimuliuoja o kai nepavyksta daro ivf tada jau taip perstimuliuoja kad daznai net negali sodinti ta pati cikla... va tos politikos as nesuprantu ... per ivf daro bandymus nes nezino nei kaip kiausides stimuliuojasi nei ka...
gal tu pati daugiau zinai , as tai per savo cia praleistus metus tik viena mergaite zinau kuri pas juos pastojo po iui... po ivf taip nemazai ten pastoja , bet po iui...nu gal nesilanko siame forume.
as iui daryciau ir natur cikle jei ginius butu mano mieste...bet kai reikia vazinet... bet cia vel kiekvienos teise rinktis...

Papildyta:
as ties viduriu, bandrau rasti optimaliausia varianta  ax.gif

PS: man sis ciklas nuo pradziu buvo keistas. Su savo  tepliojimais ir silpnu kraujavimu ir t.t.. nesistebiu, kad ir rezultatai tokie  unsure.gif OT testas siandien pablanko, tai teoriskai ir galejo but, kad O praziopsojau, nes ivyko labai anksti iskart po MM. Mano ciklai kartais trumpi buna.. pvz 24 d.  g.gif
Papildyta:

o tau kiek dienu buna dpo?
mano ciklai ir buna po 24-26cd...bet tai nera gerai ,... taip greiciau sulauksim klimakso ... unsure.gif
Atsakyti
na yra kaip yra, as neturiu visai jokios iseities, nei LT nei Turkijoj sprendimo man nera. Tenka paistytis i LV remus ir bandyti kovoti. Taip, zinau mergina, kuriai LV pavyko IUI, bet tai neesme 4u.gif

esme vienaip ar kitaip dasikapstyti iki tikslo... Gydytoju issiprasyti galima visko, tik reikia zinoti ko prasyti ax.gif

DPO labai ivairiai ir 12, ir 14, ir 16.

Mano O buna 12-16 c.d. MM nuo 24 - 30 c.d.
Atsakyti
teoriskai visko gali but, gal ims ir issivers koks spartuolis i prieki, bet gi neprilakstysi i LV pastoviai  blush2.gif Klausiau ar verta atvykti darkart, bet gydytojas nerekomendavo. Sako as rekomenduoju daryt kai gleivine puiki ir dominuojantis folis geras, o cia tokio nera, tad daryt galim, bet sansu ne daug  schmoll.gif geriau laukti kito ciklo  mirksiukas.gif

nenusimink 4u.gif nors aisku norisi visada kad butu taip kaip tikimes... laikykis ir laukiam kito tavo ciklo 4u.gif

o jus kaip renkates donora? ziurit kad butu panasus i tb?
o tb jau tikrai nera galimybes net su TESA bandyt ?
Atsakyti
tai va dabar turiu laisva cikla ir galvoju kokiais abra kadabra uzsiimti, kad nenueitu veltui.. svartau apie inofolica.. vis gi giria del foliu kokybes ir pan. g.gif

Del donoro, is pradziu rinkomes panasu, dabar jau neesme, svarbu butu isvis schmoll.gif

Del TESOS. Teoriskai esu skaicius straipsniu, kad kai kam daro, nes gali viena kita istraukt, nekalbu net apie ju kokybe ir kokiu keliu prireiktu.. esme, kad vaikai tures ta pati gena. Neesu tikra ar linkeciau tokio pacio kelio savo vaikams schmoll.gif tai todel sios versijos ir nesvarstau. Bet cia tik teoriskai, tai reiskia, kad su sia genetine liga tik 10 proc isvis gali kazka veikti, visi kiti negali nieko. Absoliuti azoospermija verysad.gif
Atsakyti