Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(tyli_audra @ 2015 05 04, 09:48)
O mano pirmas IUI deja, nesėkmingas verysad.gif

QUOTE(tina3333 @ 2015 05 04, 12:11)
Mano pirmas IUI ir nesekmingas:(

Kaip gaila, mergaites verysad.gif console.gif

QUOTE(Nuojauta @ 2015 05 04, 11:57)
Net negirdejau, kad VK yra toks gydytojas. Cia kuriam mieste?

Tai kada zadi startuot su IUI?

Kaune. Ir KMUK dirba.

Liepos menesi noreciau, nes vyras kaip tik tinkamu metu bus atvaziaves atostogoms ax.gif
Atsakyti
aciu jums uz palaikyma, sunku, galvoje visokios mintys ka toliau daryt. Gal galvot apie IVF.
Atsakyti
aš dar kokius 1-2 IUI gal pabandysiu, o paskui nežinau, turbūt nieko.. tiesiog lauksiu gal kada nors, nes IVF mums per brangu. Nebent finansuos valstybė, kaip žada, jeigu kada nors priims tą įstatymą
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2015 05 04, 16:26)
aš dar kokius 1-2 IUI gal pabandysiu, o paskui nežinau, turbūt nieko.. tiesiog lauksiu gal kada nors, nes IVF mums per brangu. Nebent finansuos valstybė, kaip žada, jeigu kada nors priims tą įstatymą

o kiek vienas IUI kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 05 04, 16:23)
aciu jums uz palaikyma, sunku, galvoje visokios mintys ka toliau daryt. Gal galvot apie IVF.

Aš manau vienas IUI nieko nereiškia. Kitas dalykas, jog viskas priklauso nuo nepastojimo priežasčių.. g.gif
Atsakyti
man su stimuliuojančiais, ovitreliu, 1 apsilankymu echo ir procedūra kainavo 205 eur

O viskas pas mus kaip ir gerai- neaiškios kilmės nevaisingumas, todėl IUI ir siūlė tik 2-3 kartus daryti ir jeigu nieko gero nebus, tada IVF arba laukti, kol kada nors pastosiu natūraliai, bet mūsų metai tokie,kad nelabai turim laiko laukti
Atsakyti
Tai va ir aš jau šiandiena po 2-sios IUI. Kažkaip šį kartą labiau šonus skauda, negu po pirmos, tikiuosi kad viskas tik į gerą. Turėjau po folikulą abiejose kaušidėse. Jų dydis 18,9 ir 19,8, gleivinė 11,1. Vyro turtas irgi geriausias iš visų kartu, 35 mln. judrumas 48%, kur būdavo tik 38-40%. Viskas kur kas geriau atrodo negu pirmą kartą, tai ir vilties žymiai daugiau smile.gif

O kalbant apie kainą tai Klaipėdos VK du vizitai pas gyditoja + procedura, jau 250 Eur atsiėjo, o dar kur vaistai. Tiksliai neskaičiavau bet manau, kad visa procedūra sukainuoja apie 300 Eur. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuckx @ 2015 05 04, 21:52)
Tai va ir aš jau šiandiena po 2-sios IUI. Kažkaip šį kartą labiau šonus skauda, negu po pirmos, tikiuosi kad viskas tik į gerą. Turėjau po folikulą abiejose kaušidėse. Jų dydis 18,9 ir 19,8, gleivinė 11,1.  Vyro turtas irgi geriausias iš visų kartu, 35 mln. judrumas 48%, kur būdavo tik 38-40%. Viskas kur kas geriau atrodo negu pirmą kartą, tai ir vilties žymiai daugiau smile.gif

O kalbant apie kainą tai Klaipėdos VK du vizitai pas gyditoja + procedura, jau 250 Eur atsiėjo, o dar kur vaistai. Tiksliai neskaičiavau bet manau, kad visa procedūra sukainuoja apie 300 Eur.  ax.gif

judrumas cia po atplovimo? o koks judrumas buna pries atplovima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 04 gegužės 2015 - 20:56
Pasidariau progesteroną. Atsakymas 29.24 , dariausi 17 ciklo diena. Mato vnt. Nmol\l normas raso : ovuliacine 14.12-81.28, liuteinine 10.62-81.28. Gal kas gali pakomentuoti buvo ovuliacija ar ne?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 04, 21:55)
judrumas cia po atplovimo? o koks judrumas buna pries atplovima?

cia prieš atplovimą, po atplovimo tai 86%, o kiek tų milijonu nepamenu...

Atsakyti
QUOTE(Nalaila @ 2015 05 05, 19:35)
Pasidariau progesteroną. Atsakymas 29.24 , dariausi 17 ciklo diena. Mato vnt. Nmol\l normas raso : ovuliacine 14.12-81.28, liuteinine 10.62-81.28. Gal kas gali pakomentuoti buvo ovuliacija ar ne?

Ovuliacija skaitoma įvykusią nuo 25 nmol.
Papildyta:
QUOTE(ziviliuckx @ 2015 05 05, 19:53)
cia prieš atplovimą, po atplovimo tai 86%, o kiek tų milijonu nepamenu...

Na tada tikrai neblogai.wink.gif laikom kumscius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 05, 20:15)
Ovuliacija skaitoma įvykusią nuo 25 nmol.
Papildyta:

Na tada tikrai neblogai.wink.gif laikom kumscius wink.gif

vakar taip džiaugiausi, o siandien esu pasimetusi, nes po piet pradejo kaulus laužyti, pasimatavau temperatūra ir sau 38,5. tai nežinau ar čia gripas, ar čia tokia reakcija į IUI. vaistų stengiuosi negerti, gal iki rytojaus praeis... pergyvenu labai reikes ryt daktarei skambinti jei nepraeis.
Atsakyti