Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(ziviliuckx @ 2015 05 02, 17:06)
Sveikos, jau kurį laiką stebiu jūsų foruma, tarsi ieškodama palaikymo.
Galiausiai nusprendžiau ir pati parašyti smile.gif  Tagi truputi apie mane: esu iš Klaipėdos, man 27 metai, trys metai bandau pastoti, VK lankausi jau metai, pas gyd. O. Drulyte. Tačiau tie metai neatnešė taip laukiamo rezultato. Pirmadieni laukia antroji IUI, tai tikiuosi jos rezultatų laukti su jumis bus lengviau  blush2.gif

Sveika 4u.gif

O kokios nepastojimo priezastys?
Atsakyti
Nepastojimo priežastys, tai tokios, kad vyrui pripažinta astenozoospermija, progresyviai judrių apie 38 %.
Atsakyti
QUOTE(ziviliuckx @ 2015 05 02, 20:37)
Nepastojimo priežastys, tai tokios, kad vyrui pripažinta astenozoospermija, progresyviai judrių apie 38 %.

Tai ner mazai, aisku viskas priklauso nuo to kiek ju apskritai yra wink.gif

Na sekmytes, raportuokis laiks nuo laiko, kaip sekasi. Tikiuosi sis kartas bus sekmingas, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir as noriu prisijungti, nes siaip ar taip vis sitoj temoj 'kabu'.
Kol kas dar tik ruosiuosi VK apsilankyti. Mano ginekologe rekomendavo gyd. Stankeviciu. Prisiskaiciau visokiu atsiliepimu unsure.gif
Problemu pas mus kaip ir nera (arba dar nezinom). Buvo vyro plaukikai aptinge mazumele, bet pagere papildu ir dabar viskas puiku.
Is tikruju tai pries metus tirtis pradejom, nes metus laiko nepavyko pastoti. Tada ir suzinojom apie vangius vyro plaukikus. Pas mane ovuliacija kaip laikrodis, hormonai buvo tvarkoj, bet suzinojau, kad uzsikretus toksoplazmoze doh.gif Visus metus teko laukti, kol infektologe leido planuoti.
Kol kas IUI priezastis butu amzius ir kitos sveikatos problemos.
Gyvenam ne Lietuvoj, bet pirma IUI noreciau Lietuvoj daryti liepos menesi ax.gif Griztu uz poros savaiciu, tada ir bandysiu i VK kreiptis. O kol kas skaitau skaitau viska...

Tiesa, ginekologe mane nustebino. Paprasiau, kad atliktu progesterono ir prolaktino tyrimus. Buvo 22CD, bet 6DPO. Kaip ir labiau linkus buvau daryti 7DPO, bet gydytoja klause, is kur istraukiau, kad 7DPO. Na is interneto istraukiau... Ir is ankstesniu tyrimu. Bet tai nesigincijau. Idomu, kokie rezultatai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 03 gegužės 2015 - 16:45
QUOTE(Nuojauta @ 2015 05 03, 09:39)
Tai ner mazai, aisku viskas priklauso nuo to kiek ju apskritai yra wink.gif

Na sekmytes, raportuokis laiks nuo laiko, kaip sekasi. Tikiuosi sis kartas bus sekmingas, to ir linkiu  4u.gif

Ir aš noriu tikėti, kad šis kartas bus sekmingas ir paskutinis smile.gif
Atsakyti
O mano pirmas IUI deja, nesėkmingas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_audra: 04 gegužės 2015 - 08:49
QUOTE(gummy bear @ 2015 05 03, 17:37)
Sveikos 4u.gif 

Sveika 4u.gif

Net negirdejau, kad VK yra toks gydytojas. Cia kuriam mieste?

Tai kada zadi startuot su IUI?
Papildyta:
QUOTE(tyli_audra @ 2015 05 04, 09:48)
O mano pirmas IUI deja, nesėkmingas verysad.gif

Et kaip nesnagu sad.gif Uzuojauta, laikykis console.gif Gal kitakart pasiseks?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 04 gegužės 2015 - 10:58
Mano pirmas IUI ir nesekmingas:(
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 05 04, 12:11)

liudna, laikykites
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 05 04, 12:11)

Na IUI tojs dalykas... Antra bus sekmingas! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2015 05 04, 10:48)

console.gif nenusimink aukščiau nosytę!!!
Papildyta:
QUOTE(tina3333 @ 2015 05 04, 13:11)

Laikykis mirksiukas.gif kita karta pasiseks!!! 4u.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif bet viskas buvo gerai- 2 foliai, gera gleivinė, sperma labai gera ir va, lygiai praėjus dviems savaitėms mmm verysad.gif
Atsakyti