QUOTE(Nalaila @ 2015 04 29, 16:23)
Tai va, kad nieko daugiau ir nepasakė dėl to ir nebežinau ką daryti. Nuvažiavau puse Lietuvos dėl 10 min., kad pasakytų jog "manau O jau įvyko".
Aš nejaučiu O
O pinigai tai jau 3 konsultacija 1. paskyrė tyrimus FSH, LH. 2. Paskyrė tuos stimuliuojančius. ir va dabar paskutinė.
Tai aš dabar ir galvoju kitą mėn. gerti tuos stimuliuojančius ir dirbti nuo 5 ciklo dienos intensyviai gal taip užkibtų? Bet nežinau ar taip dažnai galima gerti tuos stimuliuojančius?
Aš nejaučiu O
O pinigai tai jau 3 konsultacija 1. paskyrė tyrimus FSH, LH. 2. Paskyrė tuos stimuliuojančius. ir va dabar paskutinė.
Tai aš dabar ir galvoju kitą mėn. gerti tuos stimuliuojančius ir dirbti nuo 5 ciklo dienos intensyviai gal taip užkibtų? Bet nežinau ar taip dažnai galima gerti tuos stimuliuojančius?
Aš taip įsivaizduoju, kad ten mažos dozės ir nebus nieko blogo, bet viskas priklauso nuo to, kodėl jum norėjo taikyti IUI. Kokios nepastojimo priežastys?
O gal tu gali nusipirkti O testą ir daryti kelias dienas (nuo šiandien) ir pažiūrėk ar nebus taip, kad dar tos O nebuvo. Ir nepamiršk namų darbų BŪTINAi, maža kas, gal dar ten neįvyko. Nors jei mato geltonkūni, tai pastoti, be abejo, jau neįmanoma.
O dar gali rytoj ryte pasimatuoti BKT, jei bus pakilusi, tai jau O buvo.