Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(xernesta @ 2015 04 28, 21:12)
Mums su turteliu MB viskas OK  smile.gif

tai jei viskas tvarkoj, tai ar yra prasmė ta IUI (kad ir paturbintą) daryt? nes gi panašiai vyks kaip natūraliai. bent aš taip suprantu. kai netvarkoj būna, va tada išrenka kas geriausia ir švirkščia. kokios pas jus problemos?
Atsakyti
Siandien 12 DPI gal tikrai HCG pasidaryt? Ir bus aisku. Po paruosimo buvo 15milijonu ir 90 proc judrumas tai nzn. Siandien pradejo maut pilva ir nugara.
Papildyta:
Nerkada o jum gydytoja patinka? Man kartais nelabai, neatsako normaliai kai ko paklausiu. Stimuliavo clostu ir tik vienas folis. Vyras jau beveik trys menesiai geria Profertil, Tribestan, ir 6 sav leistis reikejo Pregnyl
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 04 28, 23:06)
tai jei viskas tvarkoj, tai ar yra prasmė ta IUI (kad ir paturbintą) daryt? nes gi panašiai vyks kaip natūraliai. bent aš taip suprantu. kai netvarkoj būna, va tada išrenka kas geriausia ir švirkščia. kokios pas jus problemos?

g.gif Darant LP paaiškėjo, kad kiaušintakiai šiek tiek vingiuoti plius, kaip parašyta iš pradžių skystis tekėjo apsunkintai, paskui pratekėjo gerai. Mane operavęs gyd. pasakė, kad kitos dar netokioje situacijoje pastoja. O jei nepavyks natūraliai per 6mėn bandyti IUI. Tai ir galvoju, kad didelis kiekis paturbintos lotuliukas.gif gal prasibrautu.
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 04 29, 07:32)
Siandien 12 DPI gal tikrai HCG  pasidaryt? Ir bus aisku. Po paruosimo buvo 15milijonu ir 90 proc judrumas tai nzn. Siandien pradejo maut pilva ir nugara.
Papildyta:
Nerkada o jum gydytoja patinka? Man kartais nelabai, neatsako normaliai kai ko paklausiu. Stimuliavo clostu ir tik vienas folis. Vyras jau beveik trys menesiai geria Profertil, Tribestan, ir 6 sav leistis reikejo Pregnyl

Jei nebegali tverti savam kaily - pasidaryk, kraujas jau tikrai rodys. O gali dar NT sugadinti kokį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 04 29, 08:07)
g.gif Darant LP paaiškėjo, kad kiaušintakiai šiek tiek vingiuoti plius, kaip parašyta iš pradžių skystis tekėjo apsunkintai, paskui pratekėjo gerai. Mane operavęs gyd. pasakė, kad kitos dar netokioje situacijoje pastoja. O jei nepavyks natūraliai per 6mėn bandyti IUI. Tai ir galvoju, kad didelis kiekis paturbintos  lotuliukas.gif gal prasibrautu.

na, o man aiškino gydytoja, kad jei su vyru viskas gerai, o tik su moters kiaušintakių praeinamumu yra problemų, tai jokios prasmės nėra daryti IUI. nes vis tiek sušvirkščia ne iki galutinio tikslo ir jau jiems patiems galą kelio reikia nueit biggrin.gif tai bent aš nemėtysiu pinigų ir ruošiuosi IVF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 04 29, 07:32)
Siandien 12 DPI gal tikrai HCG  pasidaryt? Ir bus aisku. Po paruosimo buvo 15milijonu ir 90 proc judrumas tai nzn. Siandien pradejo maut pilva ir nugara.
Papildyta:

nu ji tokia savotiska, daug nekalba, gal nuo nuotaikos priklauso:). Pastebejau ir as, kad kartais tokia idomi, gal vengia atsakymo del vyro turto smile.gif, bet manau svarbu darbo rezultatai smile.gif.
O kai leido folis jau buvo ovuliaves?
Atsakyti
Ne nebuvo ovuliaves. Pridaviau krauja, ryt sake bus atsakymas. Aisku liudna jei nepavyko.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas gali mane pakonsultuoti, nes nebežinau kaip toliau elgtis sad.gif
Buvau VK pasakė gerti ovuliacija stimuliuoančius 5 dienas ir po to pasirodyti. Pasirodžiau sako IUI negalime daryti, nes lyg ir geltonkūni matau - lyg ir ovuliacija įvykusi sad.gif ir viskas viso gero. Tai kaip suprantu šį mėnesį viskas šaukštai po pietų.
Išėjau ir dabar nežinau ką man daryti, ar kitą mėn. vėl gerti tuos stimuliuojančius 5 d. ir tada eiti dėl IUI?
Kiek dažnai tuos stimuliuojančius gerti galima?
Atsakyti
QUOTE(Nalaila @ 2015 04 29, 14:03)
Sveikos,
gal kas gali mane pakonsultuoti, nes nebežinau kaip toliau elgtis sad.gif
Buvau VK pasakė gerti ovuliacija stimuliuoančius 5 dienas ir po to pasirodyti. Pasirodžiau sako IUI negalime daryti, nes lyg ir geltonkūni matau - lyg ir ovuliacija įvykusi sad.gif ir viskas viso gero. Tai kaip suprantu šį mėnesį viskas šaukštai po pietų.
Išėjau ir dabar nežinau ką man daryti, ar kitą mėn. vėl gerti tuos stimuliuojančius 5 d. ir tada eiti dėl IUI?
Kiek dažnai tuos stimuliuojančius gerti galima?

Ką gėrei? Letrozolį?

O tavo ciklo nestebėjo? Nebuvo paskirtas ovitrelis tau ovuliacijai? Pas ką dareisi? Kokia tavo ciklo trukmė? Kelintą c.d. tau norėjo daryti IUI?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 29, 15:01)
Ką gėrei? Letrozolį?

O tavo ciklo nestebėjo? Nebuvo paskirtas ovitrelis tau ovuliacijai? Pas ką dareisi? Kokia tavo ciklo trukmė? Kelintą c.d. tau norėjo daryti IUI?

Gėriau iš C raidės pavadinimas tiksliai nepamenu reikia pažiūrėt.
Nieko neskyrė tik tą vieną vaistą. Buvau pas Usonienę. Liepė gerti nuo 5 ciklo dienos ir gerti 5 dienas, o tada atvykti, tai gavosi 11 ciklo diena. Mano ciklas 26-28 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Nalaila @ 2015 04 29, 16:03)
Gėriau iš C raidės pavadinimas tiksliai nepamenu reikia pažiūrėt.
Nieko neskyrė tik tą vieną vaistą. Buvau pas Usonienę. Liepė gerti nuo 5 ciklo dienos ir gerti 5 dienas, o tada atvykti, tai gavosi 11 ciklo diena. Mano ciklas 26-28 dienos.

Ne, nu čia tai topų topas, pirmą kartą tokį bajerį girdžiu! O tu pati kaip jauti, ar buvo jau O? nes aš tai ovuliaciją pati labai jaučiu, galiu tiksliai pasakyti.

Ir ką jį sakė toliau daryti? *****, nesąmonė. Daug pinigų išleidai?

P.S. gal tu pas ją daugiau neik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 29 balandžio 2015 - 15:13
QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 29, 16:13)
Ne, nu čia tai topų topas, pirmą kartą tokį bajerį girdžiu! O tu pati kaip jauti, ar buvo jau O? nes aš tai ovuliaciją pati labai jaučiu, galiu tiksliai pasakyti.

Ir ką jį sakė toliau daryti? *****, nesąmonė. Daug pinigų išleidai?

P.S. gal tu pas ją daugiau neik...

Tai va, kad nieko daugiau ir nepasakė dėl to ir nebežinau ką daryti. Nuvažiavau puse Lietuvos dėl 10 min., kad pasakytų jog "manau O jau įvyko".
Aš nejaučiu O sad.gif
O pinigai tai jau 3 konsultacija 1. paskyrė tyrimus FSH, LH. 2. Paskyrė tuos stimuliuojančius. ir va dabar paskutinė.
Tai aš dabar ir galvoju kitą mėn. gerti tuos stimuliuojančius ir dirbti nuo 5 ciklo dienos intensyviai gal taip užkibtų? Bet nežinau ar taip dažnai galima gerti tuos stimuliuojančius?
Atsakyti