Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 04, 21:58)
Na ryte tepliojo o db jau normalei pasirode taip kad ryt pradesiu leistis menopur 150.ar tu irgi leidais menopur?

Čia iui? Ar ivf darys?
Atsakyti
Sveikos dar karteli, negi tikrai jau nieks nesidaro IUI ???? Butu smagu jei butu tokiu pat laukianciu testuko dienos:)
Atsakyti
labas vakaras
as jungiuosi prie laukianciuju smile.gif. Uzvakar buvo trecias kartas, tikiuos bus sekmingas smile.gif
Atsakyti
Na as tikiuosi kad pirmas bus sekmingas:) Nerkada kur darotes IUI ? Kokios bedos pas jus? Pas mus tai su vyru beda. Ir gal kas gali pasakyt jei 12 DPI daryciau HCG rodytu ka nors ?
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 04 27, 08:53)
Na as tikiuosi kad pirmas bus sekmingas:) Nerkada kur darotes IUI ? Kokios bedos pas jus? Pas mus tai su vyru beda. Ir gal kas gali pasakyt jei 12 DPI daryciau HCG rodytu ka nors ?

Aš manau, kad rodytų. Bet patariu darytis mmm dieną (nors įsivaizduoju, išlaukti neįmanoma), arba reik pirkti kokį jautresnį testą.
Atsakyti
Bet kas idomiausia nejauciu jokio PMS kaip anksciau ir krutine jautri, ir siaip tokia, o dabar nieko.Nors aisku dar tik 10 DPI
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 04 27, 09:30)
Bet kas idomiausia nejauciu jokio PMS kaip anksciau ir krutine jautri, ir siaip tokia, o dabar nieko.Nors aisku dar tik 10 DPI

Neieškok simptomų, nors be abejo, to nedaryti neįmanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 27 balandžio 2015 - 11:43
aš irgi jungiuosi į laukiančių smile.gif man darė 04 20 d. Bet didelių vilčių nededu. Lyg ir PMS simptomai jaučiasi... g.gif
Atsakyti
Manau treciadieni padarysiu krauja ir bus aisku:) Bandau negalvot, bet neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 04 27, 15:02)
Manau treciadieni padarysiu krauja ir bus aisku:) Bandau negalvot, bet neimanoma.

Aš tai įsivaizduoju, nes pati po IVF jau 7 dieną pradėjau gadinti NT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 04 27, 08:53)

pas mus irgi su vyru problemos. Po pirmo karto as jauciau padidejusia krutine, speneliai pasikeite, net 10 DPI rode II pagaliukus, o sekancia diena pradejo mazet krutine ir sulaukiau mm. Po antro karto nieko nejauciau. O dabar laukiu smile.gif. Daremes Kaune VK. Kazkodel gydytojai uzkliuvo, kad labai stora gimdos gleivine, tai jai tai keista, nes sake, kad dazniausiai tai buna per plona.
Atsakyti
Tai matyt nieko ir nebus man , nes nieko nejauciu. Mes ir Kaune VK pas Drejeriene, o jus? O vyra gydot kuo nors? Pas mus tai ir kiekis, ir judrumas, na viskas nekaip.
Atsakyti