Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Nuojauta @ 2015 04 01, 16:38)
Austela thumbup.gif  clap.gif  yahoo.gif Šaunuolė!!!!

Pasakok greitai plačiau mums: primink, please (gal jau ir rašei, bet dabar prisimink tu..) kodėl jums prireikė IUI.
Dar kartą didžiausi sveikinimai tapus  nestuke.gif

As turiu PKS, skydliaukes hormonai padideja (androgenai). Lygiai 1men geriau Kazanaviciaus paskirtus vaistukus as, taip pat ta pati cikla dariausi IUI. Tai manau, tiek vaistai,tiek stimuliacija ir IUI dasidejo. Laukiu su nerimu echoskopu. Bandysiu eiti si 6tadieni, nes bus 5 savaites, turetu matyti. tik biski nepatinka tas pilvuko maudimas man... ner daznai bet pora kartu per diena,sako svarbiausia maudzia ties gimda o ne sonus,nes tuomet jei sonus tai butu ne vietoj pastojimas. plius persalus as, gripuoju, arbatom varau bacilas is saves... bet siandien jau geriau smile.gif
aciu wub.gif ir siunciu visom nestuke.gif virsusiuka!
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 04 01, 18:11)
Patare kazkokiu mega stebuklingus lasus "Barovaja matka" is Altajaus kurie folikulus tiesiog pumpuoja gyvybe ir jega  bigsmile.gif

Nežinau kaip su ta gyvybe ir jėga, bet ta žolė gerai sutvarko sisiojimo ir ginekologinę sistemą. Rusų forumuose daug apie ją rašo.
Aš gėriau per kelis kartus, man patiko rezultatas.
Spiritiniai lašiukai patogiausi, įsivarvinai ir išgėrei. Arbata gaunasi stipresnė, tik užknisa su ja vazosis, o ir prie skonio reikia priprasti, nelabai jinai skani schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 04 02, 00:40)
Nežinau kaip su ta gyvybe ir jėga, bet ta žolė gerai sutvarko sisiojimo ir ginekologinę sistemą. Rusų forumuose daug apie ją rašo.
Aš gėriau per kelis kartus, man patiko rezultatas.
Spiritiniai lašiukai patogiausi, įsivarvinai ir išgėrei. Arbata gaunasi stipresnė, tik užknisa su ja vazosis, o ir prie skonio reikia priprasti, nelabai jinai skani  schmoll.gif

Bet ar jo nėra skirta endo? g.gif zinau panos ją geria su endo.

Foksiuke papasakok apie Lenkija smile.gif sėkmės ir spaudžiu kumščius! Čia kalba apie imunoglobulina eina?

Pelargonija kaip jums sekasi?
Atsakyti
Labas visoms ar yra si menesi moteru kurios darysis IUI? Kazkaip tyli tema
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 01, 23:45)
Bet ar jo nėra skirta endo?  g.gif zinau panos ją geria su endo.

Foksiuke papasakok apie Lenkija smile.gif sėkmės ir spaudžiu kumščius! Čia kalba apie imunoglobulina eina?

Pelargonija kaip jums sekasi?

Dar neturiu ka ir pasakoti, kol pati nebuvau..zinau tik vienos nares sekminga istorija, ir jos pazistamos, pastojo po nesekmiu LV nestuke.gif
Reiketu temuke kada sukurti, gal atsirastu ir daugiau kurie pasidalintu info. Kiek zinau,kainos panasios kaip LV(net pigiau lyg) o daro beveik viska kaip Turkijoje, net embriono genetika kol jis dar labaratorijoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 04 03, 20:46)
Dar neturiu ka ir pasakoti, kol pati nebuvau..zinau tik vienos nares sekminga istorija, ir jos pazistamos, pastojo po nesekmiu LV  nestuke.gif
Reiketu temuke kada sukurti, gal atsirastu ir daugiau kurie pasidalintu info. Kiek zinau,kainos panasios kaip LV(net pigiau lyg) o daro beveik viska kaip Turkijoje, net embriono genetika  kol jis dar labaratorijoje thumbup.gif

Nu va būtinai reikia sukurti!!!!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 03, 20:08)
Nu va būtinai reikia sukurti!!!!

Jei prikalbinsiu jau dvynuku mamyte pasipasakoti dar karta kaip jai sekiesi ten, sukursiu smile.gif Ji beje pasakojo 2014 balandzio temuteje apie sia klinika, 3 ivf LV,2 IUI nesekmingi... Nes kol pati nebuvau, ir temute tuscia bus doh.gif
As kazkaip LV nusivyliau..o nuo Vilniaus atstumas tas pats 310 km, pabandysiu blush2.gif
Tik vienas trukumas, su davaziavimu autobusu jau sunkoka..i LV kursuoja labai daznai, o i Bialystoka ne..todel ten tik su savo auto jei vazineti doh.gif
Skambinau ten, tai susitareme kad atvaziuosiu 2-3 ciklo diena... Laaabai laukiu bigsmile.gif Rusaites,baltaruses daug raso apie savo patirti ten forumuose, o Lietuvaites tyli..nors tikrai girdejai tei ten tai sian kad vazineja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 04 03, 22:28)
Jei prikalbinsiu jau dvynuku mamyte pasipasakoti dar karta kaip jai sekiesi ten, sukursiu smile.gif Ji beje pasakojo 2014 balandzio temuteje apie sia klinika, 3 ivf LV,2 IUI nesekmingi... Nes kol pati nebuvau, ir temute tuscia bus  doh.gif
As kazkaip LV nusivyliau..o nuo Vilniaus atstumas tas pats 310 km, pabandysiu  blush2.gif
Tik vienas trukumas, su davaziavimu autobusu jau sunkoka..i LV kursuoja labai daznai, o i Bialystoka ne..todel ten tik su savo auto jei vazineti  doh.gif
Skambinau ten, tai susitareme kad atvaziuosiu 2-3 ciklo diena... Laaabai laukiu  bigsmile.gif Rusaites,baltaruses daug raso apie savo patirti ten forumuose, o Lietuvaites tyli..nors tikrai girdejai tei ten tai sian kad vazineja  rolleyes.gif

Tai sukurk imesk pavadinimą klinikos gal ir mergaičių atsiras o dabar nedrįsta temos kurti. Mes važiuosim į stambula bet visada smagu girdėti kad tautietes stengiasi ir bando iv klinikas!
Atsakyti
Sveikos merginos,iskilo toks klausimas geriau provera 7d kad issaukt menesines ir siryt pradejo rudai teplioti tai va nezinau kada cia man skaityt pirma menesiniu diena nuo snd ar ne?nes sekancia menesiniu diena turiu pradet injekcijas su menopur.aciu
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 04, 09:15)
Sveikos merginos,iskilo toks klausimas geriau provera 7d kad issaukt menesines ir siryt pradejo rudai teplioti tai va nezinau kada cia man skaityt pirma menesiniu diena nuo snd ar ne?nes sekancia menesiniu diena turiu pradet injekcijas su menopur.aciu

Pasiklauskit gyd. Bet mmm laikoma nuo sviezio kraujo.
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 04, 10:15)

tepliojimas ne mm.
mm skaitosi, kaip buna sviesus kraujas.
kokia doze menopur leisies?
Atsakyti
Na ryte tepliojo o db jau normalei pasirode taip kad ryt pradesiu leistis menopur 150.ar tu irgi leidais menopur?
Atsakyti