Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

As plius geriu tiroksina nuo skydliaukes db jau normose bet vistiek reik gert ir folic acid geriu,metformina as esu vartojus seniau nelabai man jis tinka viduriuoju:))))
Atsakyti
as TTH turiu ir biski auksta. bet negeriu tiroksino, bet gal lieps veliau pries IVF, net nezinau... ax.gif
na tai jei plius viduriuoji tai neskubek po biski didink dopze,ne kas tris dienas kaip sake gydytoja,organizmui sokas bus....smile.gif
o man snd 17cd ir taip skauda krutine... biski pabere spuogeliais, negi OV vyksta. nes kaip tik simptomai kaip OV bigsmile.gif laukiu sito savo IUI.
Atsakyti
Kada tau iui darys?tikekimes jums pavyks sikarta nestuke.gif o tu tai taip neturi menesiniu tik su vaistais?ir kiek tau metu beje?
Atsakyti
Labas vakaras,
pasidalinsiu ir as savo patirtim po IUI smile.gif. Ka tik po proceduros. Viskas vyko labai greit:). Gydytoja sake, kad gleivine labai gera. Vienas folikulas buvo ovuliaves, kai leido, o dar brendo. Jokio skausmo suleidimo metu nejutau. Leisdama gydytoja pasake, kad viskas kaip per sviesta ir po proceduros pagulejau tik kokias 5 min, nes gydytoja pasake, kad jei gerai jauciuos tai keltis ir eit:). MB turtas po paruosimo buvo 32 ml. zodz dabar 2 savaites laukimo smile.gif. tai va toks mano pirmasis bandymas 4u.gif
Atsakyti
man nebereikia, gal kam reikia Gonal-f Pen 450 IU/0.75. Galiojimo laikas iki 05/2016, kaina 110 eur
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas galit pasakyti ovitreli galima leistis iki kokio dydzio esant folikulams? 18mm? ar buna kad esat 14mm liepia leistis? nes mano 13 ir 14 foliulai,bet neliepe dar leistis,ryt einu ziureti vel... manau bus 16-18mm. nebus per velu susileisti? ir daryti IUI pirmadieni? nes mano klinika uk nedirba savaitgaliais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 03 12, 17:28)
sveikos 4u.gif
gal kas galit pasakyti ovitreli galima leistis iki kokio dydzio esant folikulams? 18mm? ar buna kad esat 14mm liepia leistis? nes mano 13 ir 14 foliulai,bet neliepe dar leistis,ryt einu ziureti vel... manau bus 16-18mm. nebus per velu susileisti? ir daryti IUI pirmadieni? nes mano klinika uk nedirba savaitgaliais sad.gif

iui darant ovitrelis leidziamas ne anksciau 18mm-20mm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 03 12, 21:40)
iui darant ovitrelis leidziamas ne anksciau 18mm-20mm 4u.gif

aciu uz info 4u.gif reiskias jei ryt man bus paauge iki 18mm galesiu leistis 6tad vakare ir pirmadieni bus atliekamas IUI:) ne suk daktarai mazai ka pasakoja...
Atsakyti
Galiu padovanoti Dexametazon (6 tab., iki 2019/11), Duphaston (9 tab., iki 2017/01), Metforal (15 tab., iki 2017/06), Prednisolon (20 tab., iki 2015/04). Vilniuje ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ateinu tyliai pasidziaugti, pirmasis IUI buvo sekmingas, manau prie jo sekmes prisidejo ir geriami skydliaukes vaistai israsyti Kazanaviciaus. pagal mano skaiciavimus mum 4savaites ir 4dieneles. eisiu i echoskopa kaip bus 5 savaites, turetu jau matyti zirniuka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 04 01, 14:04)
sveikos 4u.gif
ateinu tyliai pasidziaugti, pirmasis IUI buvo sekmingas, manau prie jo sekmes prisidejo ir geriami skydliaukes vaistai israsyti Kazanaviciaus. pagal mano skaiciavimus mum 4savaites ir 4dieneles. eisiu i echoskopa kaip bus 5 savaites, turetu jau matyti zirniuka... ax.gif

Austela thumbup.gif clap.gif yahoo.gif Šaunuolė!!!!

Pasakok greitai plačiau mums: primink, please (gal jau ir rašei, bet dabar prisimink tu..) kodėl jums prireikė IUI.

Dar kartą didžiausi sveikinimai tapus nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 01 balandžio 2015 - 14:39
Austela puikios zinios thumbup.gif wub.gif
Na o as griztu i sita skyreli vel ax.gif Trumpai: 3IUI LV su stimuliacijos clostu, nesekme...1 IVF LV -hyperstimuliacija, isdonimas saldytu embrionu, nesekme. Pries savaite daryta Lp viskas ok, todel bandysiu vel IUi tik jau Lenkijoje. Buvau pas Karpenko siandien unsure.gif Kaip papasakojau visa savo kelia, gydytoja pasake kad esu isprotejusi moteris kad tiek visko isbandziau ir tiek pinigu jau isleidau, na ir kad aukoju savo sveikata del vyro(nevaisingas) bandydama su donoru doh.gif
Jos nuomone IUi daryti tik naturaliame cikle, jokiu stimuliaciju, jokiu ovitreliu schmoll.gif Patare kazkokiu mega stebuklingus lasus "Barovaja matka" is Altajaus kurie folikulus tiesiog pumpuoja gyvybe ir jega bigsmile.gif Na ir laabaai svarbu pries inseminacija pora dienu ileisti baltymu, kazkokia injekcija tik pamirsau pavadinima blush2.gif Ji sutvirtina visa reprodukcine sistema... Na gydytoja garseja nestandartiniu mastymu apie nevaisinguma, atsiliepimu yra tiek super geru,tiek ir nelabai.. bet gal pabandysiu sekmes pas ja...Lt ji mane stebes pries IUi,o paciai procedurai jau ten vaziuosiu... Tik man iskylo kluasimas kaip del ovuliacijos..kaip zinoti kada ji bus,ar ivyko tikrai be ovitrelio...sako yra testai ovuliacijos..bet ar jais galima pasitiketi g.gif
Gal atsilieps merginos kurios bande naturaliame cikle IUI, kaip ten kas 4u.gif Na o as laukiu ciklo ir startuosiu..jei aisku nepaves mane folikulai mano doh.gif
Atsakyti