Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 01:44)
ryt einu puse11 i ta klinika ir viska papasakos:)

Sekmes ir lauksim ziniu ryt:)
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 02 17, 22:42)
Dotty  4u.gif  gal dar yra vilties.....  rolleyes.gif

Merginos ar kas nors bande IUi daryti naturaliame cikle...koks skirtumas stimuliaciju su vaistais ir naturalaus, jei ir taip ir taip yra vienas folikulas, gleivine net geresne naturaliame  g.gif  Jei jokiu bedu moteryje nera....

Foksiuke, suprantu Tave ir užjaučiu dėl IVF console.gif

O dėl IUI natūraliame cikle - tai lygiai tokį pat klausimą (kuri tu įvardijai) aš uždaviau savo gydytojai (kam skatinti, jei tas pats 1 folis bus), tai gavau atsakymą, jog o kas ten žino ar TIKTAI įvyks ovuliacija ir tas folis TIKRAI bus tinkamas... Tai vat ir likau nesupratusi (o kaip gali būti kitaip, jei visi (bent jau mano atveju) hormonai yra normoje?
Atsakyti
Sveikos na va po seseles konsultacijos jau,laukiu vaistu kol atsius,ir pradesiu metfirmina gert ir provera menesines issaukt,antra menesiniu diena pradesiu leistis menopur 150,6cd leistis pradesiu cetrotide 0.25mg ir leisiuos juos visus iki kol jie pasakys stop ir tada finaline injekcija suprecur aisku i tarpus visi tie skanai:)
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 14:40)
Sveikos na va po seseles konsultacijos jau,laukiu vaistu kol atsius,ir pradesiu metfirmina gert ir provera menesines issaukt,antra menesiniu diena pradesiu leistis menopur 150,6cd leistis pradesiu cetrotide 0.25mg ir leisiuos juos visus iki kol jie pasakys stop ir tada finaline injekcija suprecur aisku i tarpus visi tie skanai:)

Beje man leistis i kojas ar jus taip i kojas leidotes?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 18:50)
Papildyta:

Beje man leistis i kojas ar jus taip i kojas leidotes?

Oho pradziai paskyre net 150 menopur, man nuo 75 uzaugo labai daug foliu. Nes turiu pks ir sake gydytoja nereik dideles dozes vaistuku.nes kiek pamenu pas tave ir pks?
Kojas? Tau taip sake sesele? Na siaip I pilva leidziama. Turejo pabrezt ta. Kiek laiko reik gert tau metformina? Kartu su provera?
Atsakyti
Jo jo i kojas juk net parode kaip i kuria vieta kojas:)ir maniskis juk suprato i kojas:)jo turiu aq pks nezinau kodel tokia didele doze man pradeda jie:(db menesiui israse metformin db pradesiu merformin ir iskart sake galiu pradet ir provera gert bet dar turiu sulaukt deliverio vaistu
Papildyta:
O tu leidais citrotide
Papildyta:
O tu leidais cetrotide?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 21:00)
Jo jo i kojas juk net parode kaip i kuria vieta kojas:)ir maniskis juk suprato i kojas:)jo turiu aq pks nezinau kodel tokia didele doze man pradeda jie:(db menesiui israse metformin db pradesiu merformin ir iskart sake galiu pradet ir provera gert bet dar turiu sulaukt deliverio vaistu
Papildyta:
O tu leidais citrotide
Papildyta:
O tu leidais cetrotide?

geras, nezinojau kad galima i kojas:) as i pilva, pats tas. na tai leis tau ir stebes tave kas antra diena ar kas auga. ir jei ka sumazins doze tau. tai iskart pradedant metformin reik provera?man sake minimum reik menesi pagerti metformina,kad sumazinti insulina kraujyje ir pagerinti lytinius hormonus tik tuomet daryt stimuliacija,geresnes kokybes kiausalastes buna pavartojs metformina,kas turi pks. na bet taip sake man mano daktare cia uk:) bet ja pasitikiu ji londone dirba ir parasius net kelias knygas. bet kaip bebutu,sekmes tau:) ir lauksim update is taves:)) as menopur ir vartosiu kova,turiu vaistukus tuos as,darys man IUI. dg heriu duphaston,kad butu mm ir pradesiu stimuliacija..
Atsakyti
Tai gal ir man reik pagert kokias pora sav metformima ir tada provera,nes man sake kada noriu tada galiu pradet ert ir tik susirgsiu su jais susiskambyt...ar lb daznai reik i skanus?as ir cia uk gydausi,kokiam mieste tu?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 21:41)
Tai gal ir man reik pagert kokias pora sav metformima ir tada provera,nes man sake kada noriu tada galiu pradet ert ir tik susirgsiu su jais susiskambyt...ar lb daznai reik i skanus?as ir cia uk gydausi,kokiam mieste tu?

kvailas pasakymas daktaru, kad pradek gerti kada nori. pasiskaityk internete, metformina reik po biski itraukti i organizma,kad turi pks. pirma savaite po viena,kita po dvi ir poto jau tris. ir as baigus gerti trecia savaite metformina pradejau stimuliacija menopur. :)tikrai neskubek, negrusk i organizma staigiai tu vaistu. po biski geriau blush2.gif
as Londone. i scana ejau 2cd ir poto 8cd ir 10cd, poto 12cd ir 14cd,bet 14cd cancelino treatmenta nes per daug folikulu turejau,per didele doze paksirta buvo vaistuku.kita cikla per puse dozes bus man ir jei ka darys IUI.
Atsakyti
Man reik gert po viena tablete 3dienas,poto 2tabletes vel 3dienas,3 tabletes 3dienas,ir tada jau po3tabletes visada,ar tavo po500mg yra?as kaip bijau kad tik kas uzaugtu,kad nebutu tu hyperstimuliaciju:(tu iki egg collection nedaejei ane?nezinai kaip ten ar skauda man sake iki puses apmarins bet jei ir taip skaudetu duos duju pakvepuot;)))
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 21:16)
Man reik gert po viena tablete 3dienas,poto 2tabletes vel 3dienas,3 tabletes 3dienas,ir tada jau po3tabletes visada,ar tavo po500mg yra?as kaip bijau kad tik kas uzaugtu,kad nebutu tu hyperstimuliaciju:(tu iki egg collection nedaejei ane?nezinai kaip ten ar skauda man sake iki puses apmarins bet jei ir taip skaudetu duos duju pakvepuot;)))

O į kurią vietą kojoje liepė leistis?
Darysit iui ar ivf? Iš cetrotide suprantu kad ivf?
Atsakyti
Jo ivf,virsutines slaunu dalies.
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 22:16)

ne,man liepe didinti doze kas savaite, geriu po 500mg.
tau labai ziuriu nori greitai viska,kas tos trys dienos, organizmas nelabai speja priprasti. reik savaites organizmui,o metforminas ner saldainis kaip sake mano endokrinologas is lietuvos:) bei ginekologe is vaisingumo klinikos. smile.gif
nesijaudink, istversi tu ta punkcija.
man butu dare IUI, zinai kas tai? tiesiog sperma ileidzia i maksti- gimda. man laukia ivf tik geguzes menesiuka. mirksiukas.gif
tikrai uzaugs ,pamatysi. o kas turi pks baisiau del hyperstimuliacijos.
Atsakyti