Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

11DPO NT tuščias verysad.gif Nusileidau kraują, žiūrėsiu gal bus kas nors ten, nors biškuliuką, jei ne,tai dar penktadienį pakartosiu gydytojo paliepimu ir jei bus neigiama, vadinasi nieko nesigavo verysad.gif
Atsakyti
Dotty 4u.gif gal dar yra vilties..... rolleyes.gif

Merginos ar kas nors bande IUi daryti naturaliame cikle...koks skirtumas stimuliaciju su vaistais ir naturalaus, jei ir taip ir taip yra vienas folikulas, gleivine net geresne naturaliame g.gif Jei jokiu bedu moteryje nera....
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 02 17, 21:42)
Dotty  4u.gif  gal dar yra vilties.....  rolleyes.gif

Merginos ar kas nors bande IUi daryti naturaliame cikle...koks skirtumas stimuliaciju su vaistais ir naturalaus, jei ir taip ir taip yra vienas folikulas, gleivine net geresne naturaliame  g.gif  Jei jokiu bedu moteryje nera....

Dotty, anksti testuotis mirksiukas.gif linkiu, kad kraujo rezultatai maloniai nudziugintu wub.gif

Foksiuke, kada tu zadi NT gadinti? blush2.gif

Esu dariusi IUI natur cikle, nes pas mane bedu kaip ir ner labai. Bet MB turtas lb skurdus, plius genetiniai reikalai.. todel aisku buvo nesekmingas.. Bet zinau viena mergina, kuri po natur IUI berniuka tuoj gimdys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 02 17, 22:05)
Dotty, anksti testuotis  mirksiukas.gif linkiu, kad kraujo rezultatai maloniai nudziugintu wub.gif

Foksiuke, kada tu zadi NT gadinti?  blush2.gif

Esu dariusi IUI natur cikle, nes pas mane bedu kaip ir ner labai. Bet MB turtas lb skurdus, plius genetiniai reikalai.. todel aisku buvo nesekmingas.. Bet zinau viena mergina, kuri po natur IUI berniuka tuoj gimdys  wub.gif

Siandien suzinojau, kad nepasiseke mums IVF sad.gif Tai va ir galvoju..prie IUi gal grizti..bet bandyti natur cikle, nes ir pinigu reika,ir sveikatos gaila vel su vaistais sad.gif
Kitam IVf dar nepasiruosus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 02 17, 22:15)
Siandien suzinojau, kad nepasiseke mums IVF sad.gif Tai va ir galvoju..prie IUi gal grizti..bet bandyti natur cikle, nes ir pinigu reika,ir sveikatos gaila vel su vaistais sad.gif
Kitam IVf dar nepasiruosus  verysad.gif

Kaip tai nepasiseke?? HCG atsakyma gavai? Vaje.. verysad.gif
Tikrao galima natur cikle IUI daryt, jei pas tave viskas ok. Juk ir snaigutes natur cikle deda net ax.gif
Nu bet tai kaip liudna.. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 02 17, 22:18)
Kaip tai nepasiseke?? HCG atsakyma gavai? Vaje..  verysad.gif
Tikrao galima natur cikle IUI daryt, jei pas tave viskas ok. Juk ir snaigutes natur cikle deda net  ax.gif
Nu bet tai kaip liudna.. Laikykis 4u.gif

Aciu Persikute123 4u.gif
Pazliumbsiu,paliudesiu ir vel i kova unsure.gif
Atsakyti
gal kuriai stimuliavo su menopur?visu pirma as db pradesiu gert glucophage 500mg,potp provera kad menesines issauktu o poto 2menesiniu diena gersiu menopur doze ryt pasakys kokia gersiu,6diena ciklo pradesiu dar cetrotide 0,25mg,nezinau kiek ten dienu man reiks gerti,kad poto bus finaline injeksija su pregnyl?tau taip buvo?ryt viska man issaiskins geriau
Papildyta:
paaiskink man kuo skyrias iui nuo icsi?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 00:29)
gal kuriai stimuliavo su menopur?visu pirma as db pradesiu gert glucophage 500mg,potp provera kad menesines issauktu o poto 2menesiniu diena gersiu menopur doze ryt pasakys kokia gersiu,6diena ciklo pradesiu dar cetrotide 0,25mg,nezinau kiek ten dienu man reiks gerti,kad poto bus finaline injeksija su pregnyl?tau taip buvo?ryt viska man issaiskins geriau
Papildyta:
paaiskink man kuo skyrias iui nuo icsi?

visur pirma menopur yra leidziami, nereik tu ju gerti lotuliukas.gif
as leidausi pati juos kiekviena vakara. bet man netiko doze 75ml, nes turiu pks ir uzaugo per daug man tu folikulu. tai tau pagal viska kovo menesi bus atliekamas ivf? nes db kaip supratau egrsi vaistus kad butu mm? kiek pamenu tu gerei tiroksina,ar jis ka padejo tau ?numuse tth?
iui tai kaip svirkscia sperma tau i gimda per kateteri. o icsi kai viena kiausalaste sujungiama su sperma, nes ivf tai tiesiog suleidzia kiausalaste su sperma i megintuveli ir laukia kol apsivaisins,o icsi tiesa sakant tobulesnis variantas, kaip sperma ner lb greita ar prastesnes kokybes padeda susilieti. tau ka darys si cikla? iui ar iskart icsi? rolleyes.gif
Atsakyti
as cia:)
Papildyta:
tai man db pirma darys icsi,jei jie nepades tada ivf,jo jo db jau normose viskas tiroksinas padejo bet dar iki db geriu ji gp liepe toliau gerti,tai kiek laiko tu leidaisi menopur?
Papildyta:
tai man db pirma darys icsi,jei jie nepades tada ivf,jo jo db jau normose viskas tiroksinas padejo bet dar iki db geriu ji gp liepe toliau gerti,tai kiek laiko tu leidaisi menopur?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 01:03)
Papildyta:
Papildyta:

man atrodo brangioji ne taip kazka supratai smile.gif dazniausiai ICSI daro UK po nesekmingo IVF. nes rimtesne procedura yra ICSI. na bet tavo klinikoj kitaip gal.
tai kiek laiko reiks tau gerti tuos vaistukus lyg metformin pakaitalas. man reikejo dvi savaites gerti ir poto pradejau stimuliacija menopur. kokia jo doze paskyre tau? manes laukia iui po kol kas,bet ir menopur,vaiistus turiu su savim jau atsiunte pastu,bet dvi dezutes kitokiu gavau,pakaitalas menopur bet esme is sudeties tie patys.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 02 19, 00:03)
Papildyta:
Papildyta:

Jūs kur čia darysites kad taip nieko nepasakojo gyd?

Icsi yra ivf dalis. Tiesiog vienoms moterims daro paprasta ivf, o kitoms daro su icsi.
Dabar jūs pradės stimuliuoti, kas tris ( kazkur) dienas turėsit lankytis pas savo gyd apziuroms, stebės kaip auga folikulai, ir vis paskirs po kiek vaistų reiks susileisti. Pradžioj skirs vienus paskui pridės dar kitų, o kai jau matys kad yra tinkamo dydžio folikulai skirs ovitrele arba pregnyl. Po 36 val bus punkcija. Bus trumpą narkoze isims tuos folikulus ir juos apvaisins kaip supranti jūsų atveju icsi pagalba. Pagauna spermiuka ir ji įstumia į kiausialaste. Taip didesnė tikimybė kad kiausialastes apsivaiains. Po 3 ar 5 d jums isodins viena arba du embrionus. Ir po 12-14 d darysites NT arba hcg, kuris parodys nestumas yra arba deje ne....

Foksiuke... sad.gif(((((((( nu žiaurų....
Atsakyti
ryt einu puse11 i ta klinika ir viska papasakos:)
Atsakyti