Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Liudnos cia pas jumis zinios... verysad.gif te visom po 4u.gif
turi gi ir mum visom kazkada pasisekt, reikia turet kantrybes irislaukt...
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 04 16, 10:22)
Adelyte, drasiai, papasakosi placiau? Laukiat pirmosios IUI?  bigsmile.gif

Sveikutes! Sveikinu visas su praejusom Sv. Velykom! smile.gif ) prisiprasiau, kad priimtumet i savo buri, bet taip nieko ir neatrasiau doh.gif taigi mano istorija tokia, jog padaryti kaip ir visi tyrimai man ir mano vyrui ir atsakymai visu geri, tai taip ir neaisku kodel tie gandriukai mus vis aplenkia. Bet mes nusprendem nieko nelaukt ir bandyt daryt iui, pirmoji buvo vasari ir jinai pavyko, buvom patys laimingiausi isvyde teigiama nestumo testa, bet deja nutiko taip, kad nuvykus antrajai apziurai 7 nestumo savaite pasake, kad itaria nesivystanti nestuma ir po 5 dienu ivyko persileidimas. Bet mes nenuleidziam ranku ir kita cikla vel darysim iui smile.gif taigi dabar nusprendziau prisiregistruoti supermamose, kad tureciau su kuo pabendrauti iui tema smile.gif )
Atsakyti
Sveikutės, su praėjusiom margom šventėm 4u.gif

QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 04 16, 09:38)
Konvalia Taip, Northway. Aš, šiaip esu iš Kauno, ir Kaune IUTPI nedaro, bet kadangi tą dieną mano daktaras dirbo Vilniuje, tai pati pasiprašiau šios procedūros. Vis kažkas naujo  biggrin.gif

O ką tau gydytojas sakė dėl IUTPI? Yra didesnė tikimybė pastoti? Maniškis tai sakė, kad jis jokio skirtumo nepastebėjo...

QUOTE(chikinkira @ 2014 04 16, 15:45)
Laba diena  4u.gif

Prisidedu prie linkėjimų, kad ne už ilgo išvystum II smile.gif

QUOTE(molevape @ 2014 04 16, 20:16)
Sveikos, naujosios bendražygės  4u.gif

Aš irgi šiandien po antrosios, ir duok die, paskutinės IUI...

Lauksim vaisingų žinių 4u.gif

QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 16, 22:03)
o kokiom dozem stimuliuoja ?
Papildyta:

Vieną kartą stimuliavausi su letrozole (5 tabletės), o kitą su clostu (irgi 5 tabtelės). Dabar kreipiausi pas kitą gydytoją, nutarėm, kad pakartosiu hormonų tyrimus ir tada nuspręs, kuo stimuliuot.
Meškute, o kaip tu ruošiesi IVF? Galvoju, ką čia būtų galima pavartot prieš griebiantis paskutinio šiaudo - 6 IUI. Kitą ciklą planuoju hormonus pasidaryt, o jau sekantį - IUI. Kol kas tik sugalvojau papildomai prie folio dar inozitolį pridėt, vyrui cinką nupirkt. Skaičiau, kad ir moterims gerai cinką vartot.

QUOTE(biryte @ 2014 04 18, 15:54)
Sveikos, ir aš į IUI namučius ateinu, tikiuosi, kad priimsit  4u.gif

Po daug daug tyrimų pagaliau nustatė nepastojimo priežastį - nesuderinamumas - vyro turtas miršta po 1 val. Taigi dabar planuojame IUI.
4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif O kaip jums nustatė nesuderinamumą? Darėt postkoitalinį testą? Kaip man sakė, kad aklai šiuo testu nereikia vadovautis, jo rezultatai yra kintantys.

QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 04 22, 10:20)
Sveikos,
Na, aš jau su prastom naujienom. Nepagerensiu statistikos ir šį kartą, 3 IUPTI nesėkmingas. Šeštadienį atsivilko mmm doh.gif

QUOTE(zvaigzdute3 @ 2014 04 22, 20:44)
Na, man irgi 4 kartas nebuvo sekmingas  verysad.gif

Merginos, laikykitės, puikiai suprantu, kaip sunku šia akimirka, o kuo daugiau nesėkmingų IUI, tuo sunkiau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2014 04 17, 09:00)
As laukiu per Velykas mm ir startuoju. Et sunku islaukti. O dar visas menesis laukimo bus  biggrin.gif

Novia, kelinta IUI? Kokios pas jus nepastojimo priežastys?
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 04 24, 16:20)

bus 2. Pas mus azoospermija (genetines bedos). O is mano puses skydliauke slubuoja. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2014 04 24, 16:20)
Vieną kartą stimuliavausi su letrozole (5 tabletės), o kitą su clostu (irgi 5 tabtelės). Dabar kreipiausi pas kitą gydytoją, nutarėm, kad pakartosiu hormonų tyrimus ir tada nuspręs, kuo stimuliuot.
Meškute, o kaip tu ruošiesi IVF? Galvoju, ką čia būtų galima pavartot prieš griebiantis paskutinio šiaudo - 6 IUI. Kitą ciklą planuoju hormonus pasidaryt, o jau sekantį - IUI. Kol kas tik sugalvojau papildomai prie folio dar inozitolį pridėt, vyrui cinką nupirkt. Skaičiau, kad ir moterims gerai cinką vartot.
Sveika prisijungus  4u.gif  O kaip jums nustatė nesuderinamumą? Darėt postkoitalinį testą? Kaip man sakė, kad aklai šiuo testu nereikia vadovautis, jo rezultatai yra kintantys.
Merginos, laikykitės, puikiai suprantu, kaip sunku šia akimirka, o kuo daugiau nesėkmingų IUI, tuo sunkiau...  unsure.gif
Papildyta:

sveika 4u.gif

pas koki lankytis prdejot? pirmiau buvot pas ZZ?
gerai kad skyre issitirt hormonus thumbup.gif jau ir jusu 6 iui... doh.gif bet as ir po 6 vis dar turiu vilties kad mums pavyktu su 7 iui... cool.gif

na o musu ruosimasis ivf maziausiai pusmeciui stabdomas verysad.gif rado pakitimu gimdos kaklely kuriuos reikia operuoti ... verysad.gif bet as geriu kaip ir geriau vit D , tardyforna, selena, foline, zuvu taukus , biciu pieneli . mb tai ir biciu pieneli ir vitaminus (sperma normospermija).

del nesuderinamumo mums ir sake kad tai kintantys rodikliai tad nelabai informatyvu g.gif

Novia tu selena geri ?
Atsakyti
jap: selenas, vit d, bromelainas, folis, linu semenu aliejus. Paskutinius pora men esu numetus siek tiek, nes ilga laika sedejau, tai buvo berti pradeje.. organizmas jau buvo prisisotines. Nezinau ar nuo ju, bet dariau pertrauka. Reiktu vel pradet gerti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, man cia toks kvailas klausimas iskilo... o kaip jus ta biciu pieneli vartojat? prisiskaiciau, kad tiek biciu pienelis tiek pikis labai sveika ir gerai, bet nelabai suprantu kaip juos vartost reikia, det i maistus ar kaip blush2.gif g.gif
Atsakyti
as neistveriau, pasidariau testuka ir nieko gero nerodo, nei vaiduoklio, nieko schmoll.gif kaip ir planavau, darysiu poros men pertrauka nuo visu vaistu ir laukimu, leksim i kelione. o grize kraustysiuosi i IVF skyreli, nes manau IUI ir taip nemazai pinigeliu suvalge verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 04 24, 19:53)
as  geriu kaip ir geriau vit D  , tardyforna, selena, foline, zuvu taukus , biciu pieneli . mb tai ir biciu pieneli ir vitaminus (sperma normospermija).

Novia tu selena geri ?

QUOTE(Novia @ 2014 04 24, 20:33)
jap: selenas, vit d, bromelainas, folis, linu semenu aliejus.

Merginos, aš apakus ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Šitiek papildų!!! O čia jūs savo nuožiūra? ar gydytojai skyrė?
Ar konsultavotės dėl kiekvieno iš jų? Dėl jų tarpusavio sąveikos?
Kažkaip man net baisu pasidarė..
pati tik B grupės vitaminų kartkartėm pageriu, o ir tai mano šeimos gydytoja kategoriškai sakė, kad papildų gerti nereikėtų, nes Pasaulinės sveikatos organizacijos rekomendacija yra nevartoti papildų nesant medicininių indikacijų.

Ginius irgi absoliučiai nieko nesiūlė vartoti, nors ir atsiklausiau.
Nors gal čia ir klaida? Gal pagėrus ko nors ir sėkmingiau viskas pavyktų... ? Bet savigyda užsiimti prisibijau, o kaip minėjau, gydytojai nerekomendavo.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 04 25, 10:31)
as neistveriau, pasidariau testuka ir nieko gero nerodo, nei vaiduoklio, nieko  schmoll.gif kaip ir planavau, darysiu poros men pertrauka nuo visu vaistu ir laukimu, leksim i kelione. o grize kraustysiuosi i IVF skyreli, nes manau IUI ir taip nemazai pinigeliu suvalge  verysad.gif

Laikykis 4u.gif

O kokios jūsų nepastojimo priežastys ?

O aš vis dar laukime.. man jau 9 diena po IUI, dar reikia savaitėlę išlaukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molevape: 25 balandžio 2014 - 14:10
QUOTE(molevape @ 2014 04 25, 15:13)
Merginos, aš apakus  ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Šitiek papildų!!! O čia jūs savo nuožiūra? ar gydytojai skyrė?
Ar konsultavotės dėl kiekvieno iš jų? Dėl jų tarpusavio sąveikos?
Kažkaip man net baisu pasidarė..
pati tik B grupės vitaminų kartkartėm pageriu, o ir tai mano šeimos  gydytoja kategoriškai sakė, kad papildų gerti nereikėtų, nes Pasaulinės sveikatos organizacijos rekomendacija yra nevartoti papildų nesant medicininių indikacijų.

Ginius irgi absoliučiai nieko nesiūlė vartoti, nors ir atsiklausiau.
Nors gal čia ir klaida? Gal pagėrus ko nors ir sėkmingiau viskas pavyktų... ? Bet savigyda užsiimti prisibijau, o kaip minėjau, gydytojai nerekomendavo..  blink.gif
Papildyta:
Laikykis  4u.gif

Dali papildu rekomendavo gydytojai, dali susirinkau pagal ju poveiki ir rekomendacijas pagal ivairius tyrimus. Galiu pasakyti tik tiek, kad kai gydytojai pamate ATPO tai apake buvo, nes labai staigiai krito i apacia, kas retai pasitaiko. Aisku nuopelnus jie vitaminams nenurase, o nurase ale tiroksinui ir gydytojams, kurie puikiai pagyde, bet svarbu as zinau, kad ne ju cia nuopelnai biggrin.gif

Kitaip sakant man kolkas papildai pasiteisina, tai ketinu juos vartoti ir toliau, nes matau tik teigiama poveiki, o cia tik vienas is aprasytu pavyzdziu.

Kad ir kraujas silpnokas, tai reiketu gelezi pavartot. Aisku galima teigti, kad eik buroku griauzti, bet is kitos puses bandau kelti visais budais ir veikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2014 04 25, 14:13)
Laikykis  4u.gif

man jau 13 diena po IUI. man Endo IV stadija. vyro turtas superinis, tai manau, kad nebeverta IUI metyti pinigu, geriau pora menesiu pataupysiu ir tuomet meginsim IVF, vis siokie tokie sansai
be to siek tiek pailsesiu nuo vaistu doziu, nes turejau 3 stimuliacijas su bandymais naturaliai, ir dabar 3 IUI is eiles, tai pati jauciu, kad organizmui per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 25 balandžio 2014 - 15:17
QUOTE(magute @ 2014 04 25, 15:15)
man jau 13 diena po IUI. man Endo IV stadija. vyro turtas superinis, tai manau, kad nebeverta IUI metyti pinigu, geriau pora menesiu pataupysiu ir tuomet meginsim IVF, vis siokie tokie sansai

Ech, manoji situacija identiska... mastau.gif laukiu nesulaukiu, kada IVF startuot galesim
Atsakyti