Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Merginos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

SIUNČIU VISOMS VIRUSIUKUS nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Mano HCG 146,700 IU/L, Progesteronas 44,680 ng/ml. wub.gif

Nepasiduokit ir ryžtingai judėkit tikslo link mirksiukas.gif smile.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite pasakyti, ar turint vieną pratekamą kiaušintakį daro IUI?
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 02 06, 17:24)
sveikos, gal galite pasakyti, ar turint vieną pratekamą kiaušintakį daro IUI?

Daro. Tik reikia kad folikulai būtų toje puseje
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 02 06, 19:46)
Daro.  Tik reikia kad folikulai būtų toje puseje

ačiū. bandau tada neprarast vilties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2015 02 05, 19:10)
Merginos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

SIUNČIU VISOMS VIRUSIUKUS  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Mano HCG 146,700 IU/L, Progesteronas 44,680 ng/ml.  wub.gif

Nepasiduokit ir ryžtingai judėkit tikslo link  mirksiukas.gif  smile.gif  ax.gif

Valioooo 4u.gif

-------
Vakar buvome Rygoje. Vaziuojant i Ryga ikyriai kaire puse maude, nuvykus paaiskejo, kad kazkas jau ovuliave, bet dar be ovuliavusio folikulo buvo du, kaireje puseje 15mm (sake daug vilciu neteikia del jo) ir desineje puseje (19mm). Gleivine 10mm! Cia labai labai gerai. Tai vat islydejo mane su ta mintim, kad tikrai turi pavykti, nes ir folikulu daug ir gleivine gera, viskas super tiesiog. Siandien pajutau, kad maudeno abi kiausides nemenkai, itariu bus abu folikulai ovuliave visgi. HCG paskyre 22d., kadangi ispuola savaitgalis tai sake megint daryti 20d. Belieka apsisarvuot kantrybe ir laukti smile.gif 
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisake man jokiu budu nepagaut virusu kokiu, nesusirgt, o as atsikeliau sian su tooookia sloga, kad siaubas! Vaikas vakar pradejo sloguoti, as is paskos... Niekad taip nebudavo, kad susirgt sloga nuo vaiko, o cia... doh.gif

Daugiau niekas IUI nedare panasiom dienom kazi? smile.gif kartu ats laukt daug smagiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,
noriu jusu pasiklausti, kaip jus manot, ar man ne per velai paskyre IUI. Mano ciklas reguliarus, 26 CD. Siandien 9CD ir Su Letrozol uzaugo 2 folikulai, vienas-17 mm, kitas -18 mm, gleivine- 8,8 mm. Ketvirtadieni vakare (11CD)- Ovitrille, o sestadieni ryte - IUI. Bijau, kad per anksti neovuliuotu foliai. Cia jau antroji IUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2015 02 11, 00:29)
sveikutes 4u.gif ,
noriu jusu pasiklausti, kaip jus manot, ar man ne per velai paskyre IUI. Mano ciklas reguliarus, 26 CD. Siandien 9CD ir Su Letrozol uzaugo 2 folikulai, vienas-17 mm, kitas -18 mm, gleivine- 8,8 mm. Ketvirtadieni vakare (11CD)- Ovitrille, o sestadieni ryte - IUI. Bijau, kad per anksti neovuliuotu foliai. Cia jau antroji IUI 4u.gif

Mano ciklas 23-24CD ir irgi bijojau, nes 10 CD man buvo ir nemažai folių (DK 15,6mm ir porą 7,6mm, o KK 10,6 didžiausias, 9,6mm ir 7,6mm) pirmadienį ryte žiūrėjausi, ketvirtadieniui paskyrė pregnyl ir penktadienį vakare buvo IUI, Vienas folis prieš IUI spėjo išsprogti iš KK, nes labai važiuojant jaučiau skaudant kairę pusę, bet dar du buvo likę, vienas ok 18,6mm, kitas mažiukas KK 15mm, dėl šito suabejojo ar išovuliuos, bet kitą dieną abi kiaušides labai maudė. Dabar laukiu rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 11 vasario 2015 - 15:49
QUOTE(Smilgera @ 2015 02 05, 19:10)
Merginos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

SIUNČIU VISOMS VIRUSIUKUS  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Mano HCG 146,700 IU/L, Progesteronas 44,680 ng/ml.  wub.gif

Nepasiduokit ir ryžtingai judėkit tikslo link  mirksiukas.gif  smile.gif  ax.gif

labas, merginos,
IUI namuciuose pradejau savo kelia o dabar turiu 2 sunus. Bet sese turejo problemu anksciau del nesivystancio o dabar HCG 1600 ar ne per mazas 6-7 savaite? Priminkit tas ribas-jau pamirsau. Gal galit priminti. Aciu
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2015 02 12, 20:26)
labas, merginos,
IUI namuciuose pradejau savo kelia o dabar turiu 2 sunus. Bet sese turejo problemu anksciau del nesivystancio o dabar HCG 1600 ar ne per mazas 6-7 savaite?  Priminkit tas ribas-jau pamirsau. Gal galit priminti. Aciu

Sveika, vat ką pavyko rasti smile.gif

3 sav- 0 iki 5
4 sav- 5 to 426
5 sav- 18 to 7,340
6 sav - 1,080 to 56,500
7 - 8 sav- 7,650 to 229,000
9 - 12 sav- 25,700 to 288,000

O sese nebuvo pas gydytoją? Nes tokiu laiku jau turėtųsi matytis tikrai unsure.gif nes būtenk tokiu laiku man gydytojas sakė pasirodyti savo ginekologei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 13 vasario 2015 - 08:45
Labas vakaras,
prisijungiu ir as prie Jusu. Pradejau gerti tabletes 3 cd, 9 leisiuos gonal ir 23 d pas gydytoja paziuret kaip ten viskas atrodo smile.gif. mazdaug kelinta ciklo diena daro IUI?
Atsakyti
QUOTE(nerkada @ 2015 02 15, 19:59)
Labas vakaras,
prisijungiu ir as prie Jusu. Pradejau gerti tabletes 3 cd, 9 leisiuos gonal ir 23 d pas gydytoja paziuret kaip ten viskas atrodo smile.gif. mazdaug kelinta ciklo diena daro IUI?

As stimuliavausi 5-9cd, pregnyl leidausi 13cd, IUI 14cd. Sekmes 4u.gif
Atsakyti