Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Smilgera @ 2015 01 31, 10:00)
Šį rytą testukas vėl išmetė vaiduokliuką  blush2.gif Labai labai tikiuosi, kad nebėra Ovitrell. Žiūrėsiu-tikiuosi ryškėsiu  ax.gif

Sveika
Va kokia mano NT kolekcija po IUI ir ovitrellio buvo kai pastojau
http://i054.radikal....34447cbb51d.jpg
Foto nelabai matos,bet 9dpo jau maciau vaiduokliuka smile.gif
Tad labai linkiu,kad pasitvirtintu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 31 sausio 2015 - 11:46
QUOTE(Čiolienė @ 2015 01 31, 12:45)
Sveika
Va kokia mano NT kolekcija po IUI ir ovitrellio buvo kai pastojau
http://i054.radikal....34447cbb51d.jpg
Foto nelabai matos,bet 9dpo jau maciau vaiduokliuka smile.gif
Tad labai linkiu,kad pasitvirtintu thumbup.gif

Gražu pažiūrėti wub.gif
Mano testukai atrodo ryškesni nei jūsų 9 ir 11 DPO. Įnešėt vilties smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2015 01 31, 12:03)
Gražu pažiūrėti  wub.gif
Mano testukai atrodo ryškesni nei jūsų 9 ir 11 DPO. Įnešėt vilties  smile.gif Ačiū  4u.gif

Jau tikriausiai ne sprogduku poveikis bus wink.gif kelintas IUI sekmingas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2015 01 31, 14:42)
Jau tikriausiai ne sprogduku poveikis bus wink.gif kelintas IUI sekmingas? smile.gif

Labai tikiuosi, kad sėkmingas. Bet dar bandau įjungt protą ir neįsisvajot, kol nesu tikra ax.gif . IUI antras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2015 01 31, 15:02)
Labai tikiuosi, kad sėkmingas. Bet dar bandau įjungt protą ir neįsisvajot, kol nesu tikra  ax.gif . IUI antras  smile.gif

Na, kaip šiandien testukas? jei jau šiandien rodo, tai tikrai kažkas yra smile.gif aš tai leidausi 10000TV, o gonalis 5000TV yra (na panašiai, gal biški daugiau), tai tikrai jau neturi rodyti, turi būt išsivaikščioję smile.gif

Aš tai šiandien paskutinę tabletę išgėriau ir ryt einu žiūrėt kas ten užderėjo. O mane taaaaip išbėrė kaip paauglystėj kokioj, net rankos spuogiukais nuėjo doh.gif sekantį kartą, jaučiu reiks sakyt kitais stimuliuot(tikiuos nebeprireiks sekančio karto) arba išvis natūraliam daryt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 01 vasario 2015 - 12:50
QUOTE(Dotty @ 2015 02 01, 13:50)
Na, kaip šiandien testukas? jei jau šiandien rodo, tai tikrai kažkas yra smile.gif aš tai leidausi 10000TV, o gonalis 5000TV yra (na panašiai, gal biški daugiau), tai tikrai jau neturi rodyti, turi būt išsivaikščioję smile.gif

Aš tai šiandien paskutinę tabletę išgėriau ir ryt einu žiūrėt kas ten užderėjo. O mane taaaaip išbėrė kaip paauglystėj kokioj, net rankos spuogiukais nuėjo doh.gif sekantį kartą, jaučiu reiks sakyt kitais stimuliuot(tikiuos nebeprireiks sekančio karto) arba išvis natūraliam daryt rolleyes.gif

Vaiduoklis yra, bet mano akiai atrodo nezymiai blankesnis. Tai net nezinau kaip vertinti. Ryt vel darysiu smile.gif

As stimuliacijai turejau 5 Letrozele tabletes ir 3 kartus Gonal po 75 lyg. Ir zinoma Ovitrell. Jauciausi gana gerai. Db tik gomurys yra skaudus, lyg puslyte yra, net pati nesuprantu nuo ko.

Laikykites 4u.gif
Atsakyti
įdėk foto testukų - įvertinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 02 01, 19:29)
įdėk foto testukų - įvertinsim mirksiukas.gif

blush2.gif geda, bet nemoku blush2.gif
Atsakyti
parašiau asmenine žinute kaip tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 02 01, 19:42)
parašiau asmenine žinute kaip tai padaryti mirksiukas.gif

http://www.part.lt/i...c9c20f28921.jpg
http://www.part.lt/i...ecb287ea994.jpg

Vienas su blicu, kitas be. pirmasis ryskiausias, nes dar turbut Ovitrell tikrai dar buvo. Kaip bus taip, bet jau laaaaabai norisi tiketi ax.gif

Aciu uz nuoroda, tikiuosi pavyko biggrin.gif
Atsakyti
pavyko įkelt thumbup.gif

tikrai blanksta testukai g.gif bet juk visko dar gali būti.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 02 01, 20:20)
pavyko įkelt thumbup.gif

tikrai blanksta testukai g.gif  bet juk visko dar gali būti.. bigsmile.gif

Kaip bus taip, zinoma norisi geriausio ax.gif Matysiu ka rytojus parodys smile.gif
Atsakyti