Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(austela @ 2015 01 19, 01:34)
Lengvos taupymo:)
O kokios bedos pas jus?

aciu wink.gif

neaiskios kilmes nevaisingumas. 3 stimuliacijos, 7iui , 1ivf. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 18, 21:29)
nu ka belieka laikyti kumscius uz sekme  thumbup.gif beje kur dareisi iui ? pas kokia gyd lankais?

Netikiu sėkme, nes, manau, pavėlavom su IUI ir teturėjom 13 mln.
Lankausi pas Drūlytę VK, nors, jei būčiau Kaune, manau, lankyčiaus pas Visockienę. Jos konkretumas mane žavi.
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 19, 00:39)
neaiskios kilmes nevaisingumas. 3 stimuliacijos, 7iui , 1ivf.  4u.gif

unsure.gif nebandėt kreiptis į Lenkiją, užsiimančia Naprotechnologijos tyrimais? Viena mergina pasakojo savo patirtį, kai pastojo po kelerių metų nevaisingumo kreipusis į būtent į jų kliniką ir jiems, pasirodo, labai trūko vit. D....
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 19, 02:39)
aciu wink.gif

neaiskios kilmes nevaisingumas. 3 stimuliacijos, 7iui , 1ivf.  4u.gif

kitas IVF bus sekmingas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 01 19, 09:59)
Netikiu sėkme, nes, manau, pavėlavom su IUI ir teturėjom 13 mln.
Lankausi pas Drūlytę VK, nors, jei būčiau Kaune, manau, lankyčiaus pas Visockienę. Jos konkretumas mane žavi.
Papildyta:

unsure.gif nebandėt kreiptis į Lenkiją, užsiimančia Naprotechnologijos tyrimais? Viena mergina pasakojo savo patirtį, kai pastojo po kelerių metų nevaisingumo kreipusis į būtent į jų kliniką ir jiems, pasirodo, labai trūko vit. D....

na bet ir pries iui buvo myliuku tai visad tikimybe yra mirksiukas.gif

napro domjausi skaiciau bet kazkaip....net nzn ...as vitaminus tyriausi D , feritina, vit e, foline, kruvas kraujo tyrimu ir pan, ko truko ta naudoju papildomai... dabar ilsimes ir tiriames genetika, o per ta laika taupom pinigelius.
Atsakyti
Sveikos, vakar pradėjom stimuliuoti, ir o siaube... kokia savijauta negera, pirmus du kartus nieko nejaučiau, o dabar ne tas žodis kai man negera, galva non stop skauda, visa tokia kažkokia kaip ne savam kaily unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2015 01 29, 14:10)
Sveikos, vakar pradėjom stimuliuoti, ir o siaube... kokia savijauta negera, pirmus du kartus nieko nejaučiau, o dabar ne tas žodis kai man negera, galva non stop skauda, visa tokia kažkokia kaip ne savam kaily unsure.gif

vargsele blink.gif imk 4u.gif
kokius vaistus naudoji stimuliacijai?
as laukiu savo mm ir pradesiu stimuliacija fostimon (kaip gonalis). Ir jei viskas ok bus daroma ir gi IUI.
ana cikla neatliko IUI nes per daug folikulu buvo schmoll.gif
buvau lietuvoj savaitgali (nes gydaus ir gyvenu uk), tai Z.Zeba 22cd mate net du plysusius folikulus,sako matyt buvo OV si cikla tau! ir jie plyso:) bet saziningai nd nedarem antroj ciklo pusej, kaip buvo tas OV maudimas, nes tiek vyras tiek as gyvenom darbo ritmu g.gif ech
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

Šiandien 9 DPO, darė IUI.
10 diena po Ovitrell injekcijos. Šį rytą turiu vaiduoklį. Ar gali dar būti Ovitrell pėdsakų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2015 01 30, 09:10)
Labas merginos  4u.gif

10 diena po Ovitrell injekcijos. Šį rytą turiu vaiduoklį. Ar gali dar būti Ovitrell pėdsakų?  unsure.gif

Jei teisingai pamenu, tai per 10 dienu mazdaug jis ir pasisalina. Tai realiai viskas priklausys nuo tolesniu dienu, ar ryskes ar blanks. dar galit ir hcg pasidaryti, po poros dienu pakartoti, jei dides, tai dideli sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 29, 19:51)
vargsele blink.gif  imk 4u.gif
*kokius vaistus naudoji stimuliacijai?
as laukiu savo mm ir pradesiu stimuliacija fostimon (kaip gonalis). Ir jei viskas ok bus daroma ir gi IUI.
**ana cikla neatliko IUI nes per daug folikulu buvo schmoll.gif
buvau lietuvoj savaitgali (nes gydaus ir gyvenu uk), tai Z.Zeba 22cd mate net du plysusius folikulus,sako matyt buvo OV si cikla tau! ir jie plyso:) bet saziningai nd nedarem antroj ciklo pusej, kaip buvo tas OV maudimas, nes tiek vyras tiek as gyvenom darbo ritmu g.gif  ech

*Clostu papraščiausiu, bet nu savijauta, greičiau jas sugerti doh.gif
**Nu gal bus kas mirksiukas.gif ilgai gi jie gyvibingi išlieka prieš O.

O aš šiandien ryte ir perpiet labai nemažai vaisingų išskyrų radau, tai pirmadienį aš ankstaus ryto lekiu echo daryt, mažu ankščiau O išpuls. Man dienos skrieja, tiek darbo, kad vos nepamirštu tablečių išgerti, čia rytas, čia vakaras doh.gif

QUOTE(Smilgera @ 2015 01 30, 09:10)
Labas merginos  4u.gif

10 diena po Ovitrell injekcijos. Šį rytą turiu vaiduoklį. Ar gali dar būti Ovitrell pėdsakų?  unsure.gif

Man 10Dpo dar rodė, bet labai labai mažą, stebėkit ar ryškės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 30 sausio 2015 - 16:12
QUOTE(Dotty @ 2015 01 30, 18:11)
*Clostu papraščiausiu, bet nu savijauta, greičiau jas sugerti doh.gif
**Nu gal bus kas  mirksiukas.gif ilgai gi jie gyvibingi išlieka prieš O.

O aš šiandien ryte ir perpiet labai nemažai vaisingų išskyrų radau, tai pirmadienį aš ankstaus ryto lekiu echo daryt, mažu ankščiau O išpuls. Man dienos skrieja, tiek darbo, kad vos nepamirštu tablečių išgerti, čia rytas, čia vakaras doh.gif
Man 10Dpo dar rodė, bet labai labai mažą, stebėkit ar ryškės mirksiukas.gif

keista , kad taip tau nuo Closto.. g.gif na lauksim ziniu is taves! tikekimes bus sekmingas tavo sitas ciklas 4u.gif
o su pirmu pastojai ir gi stimuliacijos pagalba? kokios bedeles tavo? ax.gif
na bus matyt kaip su siuo mano ciklu blush2.gif nes tikrai manau kad buvo OV si cikla, nes labai krutine jautri buvo ir dabar biski, ypac speneliai. bet kitos merginos sako speneliai sujautreja ne del OV vien, o del to kad buvo atliekama stimuliacija hormonais,tai tipo nuo ju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 30, 17:10)
keista , kad taip tau nuo Closto.. g.gif  na lauksim ziniu is taves! tikekimes bus sekmingas tavo sitas ciklas 4u.gif
o su pirmu pastojai ir gi stimuliacijos pagalba? kokios bedeles tavo? ax.gif
na bus matyt kaip su siuo mano ciklu blush2.gif nes tikrai manau kad buvo OV si cikla, nes labai krutine jautri buvo ir dabar biski, ypac speneliai. bet kitos merginos sako speneliai sujautreja ne del OV vien, o del to kad buvo atliekama stimuliacija hormonais,tai tipo nuo ju blink.gif

Pirmas irgi stimuliuotam pagautas is antro karto. Dabar vel antras suvis bus tikiuos pasiseks smile.gif
Pas mane endo II buvo, lap nedarem po gimdymo, sake neverta, nes tada antras ciklas po lap sekmingas buvo. O MB turtas ne pats geriausias smile.gif bedos is abieju pusiu rolleyes.gif
Man speneliai tik per nestuma sujautrejo biggrin.gif NT gal pameginkit, gal ir nebereiks stimuliuot ir IUI mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 30 sausio 2015 - 23:24
QUOTE(Smilgera @ 2015 01 30, 10:10)
Labas merginos  4u.gif

Šį rytą testukas vėl išmetė vaiduokliuką blush2.gif Labai labai tikiuosi, kad nebėra Ovitrell. Žiūrėsiu-tikiuosi ryškėsiu ax.gif
Atsakyti