Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 15, 01:58)
Iui tikrai neskauda. Turejau 7 iui.  Gimdos nuotrauka tai visai kitas reikalas.. Per iui kol įstato biski gali būti nemalonu o daugiau nei nejusi wink.gif juk tokį geri suleis wink.gif

Taikliai pasakyta, toki geri:)) brangiausiojo turta:) ! Snd labai keistai jauciuos, maudzia galva, kaip ir skauda, isbere smakra, jauciu kartais kiausides toki lengva pamaudenima. Gal jau OV pakeliuj? Bet anksti biski plius vakar didziausias folis buvo 12 mm. Laukiu rytojaus paziuret kaip paaugo:)
Atsakyti
Šiandien man 2 IUI - natūraliam cikle. Labai tikiuos, kad nereiks vėl 15 min vargti ir kentėti skausmus doh.gif
Beje, vakar susileidau Ovitrelį ir jaučiau tempimą, maudimą, o šiandien jau nieko. Na, nekalbant apie tai, kad jokių vaisingų gleivių aš niekada ir šiaip nepastebiu... Bet Ovitrelis gi negalėtų sureaguoti po kelių val?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 15 sausio 2015 - 13:44
sveikos, snd 12cd, gryzau is daktares, sake si cikla nedarys IUI, nes turiu 4 folikulas, o reik max 2. kairej kiausidej visi,didziausias 18mm, kitas 16mm ir net du po 15mm. Paaiskino,kad daryti negalima IUI nes daugiavaisinis nestumas gali but ir kitas dalykas folikulai gali but nekokybiski. lauksiu db savo mm ir kita cikla bus 37.5 doze , vietoj 75.
ech, nuliudau, kad taip cia gavosi.o taip dejau viltis;/ zinant kad pas mane pks tai sako pasitaiko tiek daug folikulu, bet sakykit darant ivf gi buan kitom net 10 uzauga ir visus apvaisina,ir sodina geriausius,tai kodel tuomet nieko nesako del gausis folikulu? schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, vel sveikinuosi 4u.gif meginsim antra IuI. Nuo pirmojo praejo 3menesiukai, na bus trys kol nuvaziuosim. Laukiu dabar mmm ir startuosim, labai tikiuosi, kad pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 16, 15:36)
sveikos, snd 12cd, gryzau is daktares, sake si cikla nedarys IUI, nes turiu 4 folikulas, o reik max 2. kairej kiausidej visi,didziausias 18mm, kitas 16mm ir net du po 15mm. Paaiskino,kad daryti negalima IUI nes daugiavaisinis nestumas gali but ir kitas dalykas folikulai gali but nekokybiski. lauksiu db savo mm ir kita cikla bus 37.5 doze , vietoj 75.
ech, nuliudau, kad taip cia gavosi.o taip dejau viltis;/ zinant kad pas mane pks tai sako pasitaiko tiek daug folikulu, bet sakykit darant ivf gi buan kitom net 10 uzauga ir visus apvaisina,ir sodina geriausius,tai kodel tuomet nieko nesako del gausis folikulu? schmoll.gif

Ivf sodina dažniausiai po du, o kitus šaldo.
O su keturiais foliais pabijojo gyd rizikuoti iui daryti. Aisku kad visi uzkibs mažą tikimybė, bet...
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2015 01 15, 14:43)
Šiandien man 2 IUI - natūraliam cikle. Labai tikiuos, kad nereiks vėl 15 min vargti ir kentėti skausmus doh.gif
Beje, vakar susileidau Ovitrelį ir jaučiau tempimą, maudimą, o šiandien jau nieko. Na, nekalbant apie tai, kad jokių vaisingų gleivių aš niekada ir šiaip nepastebiu... Bet Ovitrelis gi negalėtų sureaguoti po kelių val?

Kaip sekėsi per iui?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 18, 00:53)
Ivf sodina dažniausiai po du,  o kitus šaldo.
O su keturiais foliais pabijojo gyd rizikuoti iui daryti. Aisku kad visi uzkibs mažą tikimybė,  bet...
Papildyta:

Kaip sekėsi per iui?

tame ir beda, kad maza tikimybe, bet yra kaip yra sake,ir tokios UK taisykles. galeciau buciau lekus pas Lt gydytojus ir pasidarius, nes lt as lankausi pas Z.Zeba, kalbejau su juo,sako galejo bent duot ovitrell, ir uzsiimti sexu.jei bijojo iui del tokios tikimybes... na lauksiu kito ciklo..zesim.
bet pas mane pks tai normalu,kad tiek tu foliu priaugo... schmoll.gif
snd yra 14cd ir tirstos kaip 'snargliai' isskyros pas mane,ir speneliai belenkaip jautrus,matyt OV... ech reiks namud arbus daryt sivakar biggrin.gif gal bus ovuliaves folis pats:)))
Papildyta:
QUOTE(Dotty @ 2015 01 18, 00:30)
Sveikos, vel sveikinuosi 4u.gif meginsim antra IuI. Nuo pirmojo praejo 3menesiukai, na bus trys kol nuvaziuosim. Laukiu dabar mmm ir startuosim, labai tikiuosi, kad pasiseks smile.gif

sekmes 4u.gif gero starto:)
manes laukia antras iui ir vasari.. si cikla neleido daryt , del folikulu gausos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 18, 19:32)
tame ir beda, kad maza tikimybe, bet yra kaip yra sake,ir tokios UK taisykles. galeciau buciau lekus pas Lt gydytojus ir pasidarius, nes lt as lankausi pas Z.Zeba, kalbejau su juo,sako galejo bent duot ovitrell, ir uzsiimti sexu.jei bijojo iui del tokios tikimybes... na lauksiu kito ciklo..zesim.
bet pas mane pks tai normalu,kad tiek tu foliu priaugo... schmoll.gif
snd yra 14cd ir tirstos kaip 'snargliai' isskyros pas mane,ir speneliai belenkaip jautrus,matyt OV... ech reiks namud arbus daryt sivakar biggrin.gif gal bus ovuliaves folis pats:)))
Papildyta:

sekmes 4u.gif  gero starto:)
manes laukia antras iui ir vasari.. si cikla neleido daryt , del folikulu gausos... g.gif

Tai aišku patys darbupkites wink.gif foliai ovuliuoja ir be ovitrelio. Sėkmės gandrų gaudyme!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 18, 20:33)
Tai aišku patys darbupkites wink.gif foliai ovuliuoja ir be ovitrelio. Sėkmės gandrų gaudyme!

aciu 4u.gif
o pati ties kokia procedura esi siuo metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 18, 20:54)
aciu 4u.gif
o pati ties kokia procedura esi siuo metu?  blush2.gif

Taupom dar vienam ivf wink.gif
Ateinu pažiūrėti kaip merginoms sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 17, 22:53)
Kaip sekėsi per iui?

Jau po Ovuliacijos buvau... Natūraliai man O visad vykdavo ~20CD. 15 CD ryte apžiūroj dar nebuvo sprogęs, susileidau Ovitrelį ir pajaučiau po kelių val. maudimą. Įtariu, kad būtent tada ir Ovuliavau, na, o IUI gavosi po kokių 30 valandų. Gyd. sako, kad folis būtų pats ovuliavęs, Ovitrelis tik žymiai paskubino. O žnyplikes vistiek naudojo, kad įeit į gimdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 18 sausio 2015 - 21:18
QUOTE(nefifi @ 2015 01 18, 22:16)
Jau po Ovuliacijos buvau... Natūraliai man O visad vykdavo ~20CD. 15 CD ryte apžiūroj dar nebuvo sprogęs, susileidau Ovitrelį ir pajaučiau po kelių val. maudimą. Įtariu, kad būtent tada ir Ovuliavau, na, o IUI gavosi po kokių 30 valandų. Gyd. sako, kad folis būtų pats ovuliavęs, Ovitrelis tik žymiai paskubino. O žnyplikes vistiek naudojo, kad įeit į gimdą.

nu ka belieka laikyti kumscius uz sekme thumbup.gif beje kur dareisi iui ? pas kokia gyd lankais?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 18, 21:58)
Taupom dar vienam ivf wink.gif
Ateinu pažiūrėti kaip merginoms sekasi  4u.gif

Lengvos taupymo:)
O kokios bedos pas jus?
Atsakyti