Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(siaures meskute @ 2014 12 21, 17:25)
neaiskios kilmes nevaisingumas mums. per daugiau nei 5 metus mes kruvas tyrimu pasidarem, hormonu vitaminu skydliaukes, dvi lp, dvi histero , gimdos nuotrauka, 3 stimuliacijos , 7 iui , 1 ivf. bandem ivairias vaistu schemas (puregonas, menopuras, gonalis, luveris, clostas, femara ir dar kruva kitu salia einanciu..)  kolkas nepavyko ..bet pasak gydytoju esam sveiki tad ir nestumas pasak ju gali buti bet kada ...
siuo metu rausiames po genetika....

su menopuru labai lengvai stimuliavosi 6dienas leisdavaus po 0.25vv turejau 4 folius , blogiausiai stimuliavosi su gonaliu .

siuo metu mes ilsimes ir taupom pinigelius , nes norim ivf daryti ne lt.
Sekmes mergytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Meskut, o kurioj klinikoj tau stimuliavo su tuo menopur? Cia per IUI ar IVF?

Merginos, kaip galvojate, kiek laiko reikės pailsėti po IUI prieš IVF? Planuoju darytis IVF ne LT, bet prieš tai noriu išbandyti IUI čia kokį sausio-vasario mėn., bet galvoju kokią pertrauką reiks padaryti prieš IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 12 22, 11:13)
Meskut, o kurioj klinikoj tau stimuliavo su tuo menopur? Cia per IUI ar IVF?

Merginos, kaip galvojate, kiek laiko reikės pailsėti po IUI prieš IVF? Planuoju darytis IVF ne LT, bet prieš tai noriu išbandyti IUI čia kokį sausio-vasario mėn., bet galvoju kokią pertrauką reiks padaryti prieš IVF g.gif

Sveika, po IUI manau užtenka vieną ciklą praleisti g.gif ypač jei stimuliuojies nedideliais kiekiais, šiaip mažai vaistukų naudoji.. Sėkmės, linkiu kad nereiktų užsienio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžau po ilgos pertraukos čia smile.gif ar yra gyvų iš "mano kartos"?
Atsakyti
Sakykit, gal žinot, dėl kokių priežasčių gyd, darant IUI, būna sunku patekti į gimdą? Mano IUI buvo skausminga, gyd. ilgai vargo, kol praėjo pro gimdos kaklelį, ko pasekoj, aišku, ilgai kraujavau... ar čia tiesiog "nepataikyta diena", kai kaklelis uždaras ar galėtų būti kažkokia patologija? anksčiau niekas nėra minėjęs nieko pan.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 01 05, 17:21)
Sakykit, gal žinot, dėl kokių priežasčių gyd, darant IUI, būna sunku patekti į gimdą? Mano IUI buvo skausminga, gyd. ilgai vargo, kol praėjo pro gimdos kaklelį, ko pasekoj, aišku, ilgai kraujavau... ar čia tiesiog "nepataikyta diena", kai kaklelis uždaras ar galėtų būti kažkokia patologija? anksčiau niekas nėra minėjęs nieko pan.

Buna mergaitėms kad skaudžios tos iui. Ypač kol kateteri įstato. Vienoms dėl uzsilenkusios gimdos. Mano ir uzsisukus bet niekad neskaudejo.
Nepataikyti dienos nelabai galėjo juk stebejo foliu augima ir ovitreli turbūt leidotes... Pavyko?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 06, 00:32)
Buna mergaitėms kad skaudžios tos iui. Ypač kol kateteri įstato. Vienoms dėl uzsilenkusios gimdos. Mano ir uzsisukus bet niekad neskaudejo.
Nepataikyti dienos nelabai galėjo juk stebejo foliu augima ir ovitreli turbūt leidotes... Pavyko?

Kiek yra sakę man, gimdos padėtis normali. Ovitrelis man nesuveikė. Tiksliau, suveikė po 5 dienų. Ruošiuos antram IUI, tik šįkart natūraliam cikle. Vilčių, žinoma, mažai bet su dufo pagalba gal pavyks pailgint II fazę.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
si cikla manes laukia ir gi IUI. nusiteikus orpimistiskai mirksiukas.gif bus pirmasis IUI su FSH injekcijom, tai kaip suprantu naudosiu Gonal, as uk, gydausi Londone. Ryt 3cd ir einu pas gydytoja apziurai. Gal galit pasakyti kokiom dozem leidzia gonali pirmajam IUI? ir kada veliausiai gali daryti IUI, pazistamai dare net 23cd. nustebau g.gif siaip pas mane PKS, ovuliacija tai yra tai ne,bet daug maz ji 15-16cd.
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 06, 14:14)
sveikos 4u.gif
si cikla manes laukia ir gi IUI. nusiteikus orpimistiskai mirksiukas.gif  bus pirmasis IUI su FSH injekcijom, tai kaip suprantu naudosiu Gonal, as uk, gydausi Londone. Ryt 3cd ir einu pas gydytoja apziurai. Gal galit pasakyti kokiom dozem leidzia gonali pirmajam IUI? ir kada veliausiai gali daryti IUI, pazistamai dare net 23cd. nustebau g.gif  siaip pas mane PKS, ovuliacija tai yra tai ne,bet daug maz ji 15-16cd.

austela, Gonal dozės priklauso nuo to, kaip gyd. įvertins tavo kiaušidžių būklę. Mano pirma OS buvo su mažiausia - 37,5. Foliai išaugo, kaip gyd. ir norėjo - užauginti vieną gerą folį. O dėl IUI dienos - gi viskas stebėjimo metodu, svarbiausia ją spėti padaryti iki ovuliacijos. Tad jei tavo pažįstamai pagal folių būklę nuprognozavo O datą tik 23 cd, tai, manau, viskas normalu. O gal jai buvo IUI be OS? Tokiu atveju natūralu, kad O vyksta vėlai ir tik tada darė IUI.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 01 07, 13:50)
austela, Gonal dozės priklauso nuo to, kaip gyd. įvertins tavo kiaušidžių būklę. Mano pirma OS buvo su mažiausia - 37,5. Foliai išaugo, kaip gyd. ir norėjo - užauginti vieną gerą folį. O dėl IUI dienos - gi viskas stebėjimo metodu, svarbiausia ją spėti padaryti iki ovuliacijos. Tad jei tavo pažįstamai pagal folių būklę nuprognozavo O datą tik 23 cd, tai, manau, viskas normalu. O gal jai buvo IUI be OS? Tokiu atveju natūralu, kad O vyksta vėlai ir tik tada darė IUI.

sveika ax.gif
siandien po scano as, man 10cd, turiu kairej kiausidej 2 po 12mm ir tris po 10mm,sake gimdos gleivine superine 9.4mm, pirma kart tokia turiu.
Sake daktare snd nesileisti vaistu,ryt leistis puse dozes 37.5. 5tadieni bus vel scanas,ir jei turesiu dar didesnius folius tai pirmad laukia IUI. Db israse leistis man ne fostimon o merional. stai tokios naujienos smile.gif db biski imu pradet bijoti proceduros tos IUi, nes kaip dare gimdos nuotrauka, vadinama rentgena tai ojoj kaip nemalonu buvo ir biski skaudejo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 14, 14:46)
sveika ax.gif
siandien po scano as, man 10cd, turiu kairej kiausidej 2 po 12mm ir tris po 10mm,sake gimdos gleivine superine 9.4mm, pirma kart tokia turiu.
Sake daktare snd nesileisti vaistu,ryt leistis puse dozes 37.5. 5tadieni bus vel scanas,ir jei turesiu dar didesnius folius tai pirmad laukia IUI. Db israse leistis man ne fostimon o merional. stai tokios naujienos smile.gif db biski imu pradet bijoti proceduros tos IUi, nes kaip dare gimdos nuotrauka, vadinama rentgena tai ojoj kaip nemalonu buvo ir biski skaudejo... blink.gif

Nera ka bijoti 4u.gif 3 kartus dariau,, nieko nejauti, minute gal visa procedura ir viskas... aisku buna ivairiai, rase merginos kai kuriom skaudejo kazka, bet gal gimda uzlinkusi ar kas..siaip neturi skaudeti visai schmoll.gif
O gimdos foto..na cia tai baubas, as su pilna narkoze dariau, nes tik izengus i kabinetu jau pradejau drebeti is baimes, visa kede vibravo su manimi kartu biggrin.gif kol neuzmigau saldziai , kitaip tikrai neiskenteciau, nes jausmas kaip pasakoj ne ismaloniuju doh.gif , o jei butu pasiseke tie iui daryciau ir daryciau, nieko baisaus isvis , tik pusle turi buti pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 01 14, 23:01)
Nera ka bijoti  4u.gif  3 kartus dariau,, nieko nejauti, minute gal visa procedura ir viskas... aisku buna ivairiai, rase merginos kai kuriom skaudejo kazka, bet gal gimda uzlinkusi ar kas..siaip neturi skaudeti visai  schmoll.gif
O gimdos foto..na cia tai baubas, as su pilna narkoze dariau, nes tik izengus i kabinetu jau pradejau drebeti is baimes, visa kede vibravo su manimi kartu  biggrin.gif  kol neuzmigau saldziai , kitaip tikrai neiskenteciau, nes jausmas kaip pasakoj ne ismaloniuju  doh.gif , o jei butu pasiseke tie iui daryciau ir daryciau, nieko baisaus isvis , tik pusle turi buti pilna  mirksiukas.gif

Na kad tavo zodziai butu teisingi, kad neskauda:) tiek viskam pasiryzau, tai iui ir pasiryzau smile.gif
O gimdos rentgenas, dieve dieve, du kartus leido ta skysti, kaip daktaras pasake double check biggrin.gif o kaip pastojai tu ?darant ivf? Kokius vaistus naudojai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austela: 14 sausio 2015 - 23:54
QUOTE(austela @ 2015 01 15, 00:54)
Na kad tavo zodziai butu teisingi,  kad neskauda:)  tiek viskam pasiryzau, tai iui ir pasiryzau smile.gif
O gimdos rentgenas, dieve dieve,  du kartus leido ta skysti, kaip daktaras pasake double check biggrin.gif o kaip pastojai tu ?darant ivf? Kokius vaistus naudojai? smile.gif

Iui tikrai neskauda. Turejau 7 iui. Gimdos nuotrauka tai visai kitas reikalas.. Per iui kol įstato biski gali būti nemalonu o daugiau nei nejusi wink.gif juk tokį geri suleis wink.gif
Atsakyti