Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Sveikos, man klausimas del IUI, gal zinosit smile.gif kokiu tyrimu praso EMBRIONS klinikoje? Ar reikia LAP darytis? Gimdziau beveik pries pora metu, tikrai man ten niekas uzakti negalejo per metus laiko kol mmm turiu... Tiesiog butu veltui daryti ja tikrai. Turiu pagrindinius tyrimus (ziv, sifili, hepatitus, dar kazka, daryta pries keturis menesius). Turetu gal uztekti tiek, kad IUI daryti? Nes kitur uzteko, sios klinikos nemeginom,gal cia laimingos rankos dirba...

Per kiek laiko paskiria konsultacija? Jei viskas ok, butu smagu si cikla IUI speti, tik tiek, kad reiktu susisukti per ateinancia savaite...
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2014 12 14, 13:46)
Sveikos, man klausimas del IUI, gal zinosit smile.gif kokiu tyrimu praso EMBRIONS klinikoje? Ar reikia LAP darytis? Gimdziau beveik pries pora metu, tikrai man ten niekas uzakti negalejo per metus laiko kol mmm turiu... Tiesiog butu veltui daryti ja tikrai. Turiu pagrindinius tyrimus (ziv, sifili, hepatitus, dar kazka, daryta pries keturis menesius). Turetu gal uztekti tiek, kad IUI daryti? Nes kitur uzteko, sios klinikos nemeginom,gal cia laimingos rankos dirba...

Per kiek laiko paskiria konsultacija? Jei viskas ok, butu smagu si cikla IUI speti, tik tiek, kad reiktu susisukti per ateinancia savaite...

Sveikos smile.gif kas turejo iui su policistines kiausidem? Ar nebuvo hyper stimuliacijos? Man sekanti cikla po nauju laukia pirmas iui. smile.gif tai bus gonaliu. Padare fac scana bei amh kraujo tyrima, bei visus kitus hormonus. Lyg viskas ok. Tik TTH skydliaukes hormonas 2,6 aukstokas bet telpu I norma, o kas del LAI? Ar turi itakos pastojimui? Ar skaiciavo ji jum pries stimuliacija? Dazniausiai LAI aukstas pas ka PKS.
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 12 16, 15:29)
Sveikos smile.gif kas turejo iui su policistines kiausidem? Ar nebuvo hyper stimuliacijos? Man sekanti cikla po nauju laukia pirmas iui. smile.gif tai bus gonaliu. Padare fac scana bei amh kraujo tyrima, bei visus kitus hormonus. Lyg viskas ok. Tik TTH skydliaukes hormonas 2,6 aukstokas bet telpu I norma, o kas del LAI?  Ar turi itakos pastojimui? Ar skaiciavo ji jum pries stimuliacija?  Dazniausiai LAI aukstas pas ka PKS.

Sekmes! As vieta gavau 9d ir mastau, kad bus netoli O. Tai gales paziureti kaip ten folikulas laikosi, o gal net keli bus isauge, nes ir naturaliam tiek isauga kas kelis ciklus. As praeita karta IUI kai dariau, clostu stimuliavom tai po 2tab i diena geriau, tai isaugo 8 foliai panasaus dydzio biggrin.gif tik kelios dienos iki sprogduku pora isdominavo ir O diena vienas beliko tinkamas. Dabar daryt naturaliam noriu, jei nepasiseka tada turiu dar vaistu - gales megint stimuliuotis vel clostu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 17 gruodžio 2014 - 17:55
QUOTE(Dotty @ 2014 12 17, 19:53)
Sekmes! As vieta gavau 9d ir mastau, kad bus netoli O. Tai gales paziureti kaip ten folikulas laikosi, o gal net keli bus isauge, nes ir naturaliam tiek isauga kas kelis ciklus. As praeita karta IUI kai dariau, clostu stimuliavom tai po 2tab i diena geriau, tai isaugo 8 foliai panasaus dydzio biggrin.gif tik kelios dienos iki sprogduku pora isdominavo ir O diena vienas beliko tinkamas. Dabar daryt naturaliam noriu, jei nepasiseka tada turiu dar vaistu - gales megint stimuliuotis vel clostu.

mhm smile.gif
pas tave ir gi PKS? saunu, kad nuo Closto uzaugo tau derlius, man niekas... tik nuo letrozolio isaugo geras geris.bet neovuliavo...
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 12 17, 18:17)
mhm smile.gif
pas tave ir gi PKS? saunu, kad nuo Closto uzaugo tau derlius, man niekas... tik nuo letrozolio isaugo geras geris.bet neovuliavo...

Nea, ner PKS pas mane tik endo 2stadijos, bebeik 3 stadijos buvo, per plauka kaip sakant. Sutvarke mane, kiausides apipjauste, ir po poros ciklu pastojau. Dabar vat su antru meginam.
Atsakyti
gal kam yra stimuliave su menopur?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 12 18, 19:27)

Mano pazistamai stimuliavo su menopur, tai turejo gera deliu smile.gif bet su juo jai stimuliavo IVF. smile.gif tau db laukia juo stimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 12 18, 18:27)

Man yra. Labai tiko. Tačiau nėštumo nėra.
Atsakyti
Jo su juo stimuliuos man...
Papildyta:
Siaures meskute kokios problemos pas tave yra?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 12 19, 00:50)
Papildyta:

Sekmes 4u.gif
Kada laukia Ivf taves jau?smile.gif ar tiesiog darys stimuliacija?
Atsakyti
Sveikos,gal kas ka man pasakys?:)gruodzio 5d turejau IUI,20d turejau susirgt,taciau nuo 18 pateplioja, isskyrose kraujo priemaisos.matoma tai tik pirstu patikrinus...realiai nieko ant kelnaiciu nera.testu gal 10 dariau,visi neigiami.geriu duphastona.pagal jausma man viskas kaip per menesines ir pamaudzia ir galva skauda ir krutine nustojo skaudet.ar gali nuo duphanstono cia taip buti?ar cia cistu bus greiciausiai priauge? Aisku ryt padarysiu krauja ir bus aisku.taciau iki ryt dar galima kazka pakalbet:)))
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 12 18, 23:50)
Papildyta:

neaiskios kilmes nevaisingumas mums. per daugiau nei 5 metus mes kruvas tyrimu pasidarem, hormonu vitaminu skydliaukes, dvi lp, dvi histero , gimdos nuotrauka, 3 stimuliacijos , 7 iui , 1 ivf. bandem ivairias vaistu schemas (puregonas, menopuras, gonalis, luveris, clostas, femara ir dar kruva kitu salia einanciu..) kolkas nepavyko ..bet pasak gydytoju esam sveiki tad ir nestumas pasak ju gali buti bet kada ...
siuo metu rausiames po genetika....

su menopuru labai lengvai stimuliavosi 6dienas leisdavaus po 0.25vv turejau 4 folius , blogiausiai stimuliavosi su gonaliu .

siuo metu mes ilsimes ir taupom pinigelius , nes norim ivf daryti ne lt.

Sekmes mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti