Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 04, 11:20)
AČIŪ Nuojauta  4u.gif Būtinai prasinešiu smile.gif

O kaip tu dareisi, natūraliame ar skatintame cikle. Jei skatinot - tai kokiais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 04, 11:22)
O kaip tu dareisi, natūraliame ar skatintame cikle. Jei skatinot - tai kokiais vaistais?

Skatintame cikle. 3-5 cd letrozole (po 2 tab.), 11-13 cd leidausi gonali, o 14 cd ovitrelli, vakar dare IUI. Gyd. sake kad jau buvo ovuliave 2 folikulai abejuose kiausidese smile.gif vyro turtas po atplovimo labai geras (bent jau taip sake laborante) smile.gif Zodziu.. turiu vilciu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 05, 16:14)
Skatintame cikle. 3-5 cd letrozole (po 2 tab.), 11-13 cd leidausi gonali, o 14 cd ovitrelli, vakar dare IUI. Gyd. sake kad jau buvo ovuliave 2 folikulai abejuose kiausidese smile.gif vyro turtas po atplovimo labai geras (bent jau taip sake laborante) smile.gif Zodziu.. turiu vilciu..  blush2.gif

thumbup.gif Viskas gerai praėjo, matau. Linkiu, kad tas IUI būtų sėkmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Violeta, linkiu taip trokštamo rezultato 4u.gif

Gal kuri startuoja su IUI artimiausiu metu? Aš laukiu mmm ant dienų, prasidės pirmoji stimuliacija ir tuomet, jei viskas ok, IUI...
Atsakyti
Aciu merginos uz gerus zodzius 4u.gif Po 12 dienu turetu viskas paaisketi smile.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad ši tema visai neaktyvi. Ar nėra planuojančių IUI? Kartu lengviau laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 11 12, 15:20)
Kaip keista, kad ši tema visai neaktyvi. Ar nėra planuojančių IUI? Kartu lengviau laukti smile.gif

Nefifi, sveikute 4u.gif

Aš pagalvoju, nors žadu darytis IVF Turkijoj kokį vasario-kovo mėn, bet prieš tai noriu dar pabandyti IUI, tai vat kokį gruodį-sausį gal ir bandysiu, žiūrėsim ką pasakys MB tyrimai. O tu kada žadi? Kas pas jūs per bėdos?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 12, 14:42)
Nefifi, sveikute  4u.gif

Aš pagalvoju, nors žadu darytis IVF Turkijoj kokį vasario-kovo mėn, bet prieš tai noriu dar pabandyti IUI, tai vat kokį gruodį-sausį gal ir bandysiu, žiūrėsim ką pasakys MB tyrimai. O tu kada žadi? Kas pas jūs per bėdos?

Pas mus kompleksinis - mano hormonų disbalansas, aukštokas FSH, vėlyva O, trumpa II fazė, vyro turtas prastas.
Vakar pradėjau stimuliuotis su gonaliu.

o pas jus kas?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 11 12, 17:12)
Pas mus kompleksinis  - mano hormonų disbalansas, aukštokas FSH, vėlyva O, trumpa II fazė, vyro turtas prastas.
Vakar pradėjau stimuliuotis su gonaliu.

o pas jus kas?

Pas mus MB turtas nekoks... Tai pagerėja po papildų, tai vėl blogėja...
Atsakyti
Kokia cia pas mus ramuma.. smile.gif negi nera nei vienos startuojancios ar laukiancios rezultato po IUI? smile.gif Man siandien 13 DPI.. neturiu visiskai jokiu nei pms, nei nestumo pozymiu.. Ziuresim kaip ten bus.. labai laukiu NT sugadinimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta Olivka: 17 lapkričio 2014 - 16:12
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 17, 17:10)
Kokia cia pas mus ramuma.. smile.gif negi nera nei vienos startuojancios ar laukiancios rezultato po IUI? smile.gif Man siandien 13 DPI.. neturiu visiskai jokiu nei pms, nei nestumo pozymiu.. Ziuresim kaip ten bus.. labai laukiu NT sugadinimo smile.gif

Todėl, kad temos pavadinimas "pavasaris", o jau žiūrėk - žiema ant nosies biggrin.gif

Kada ta "BIG DAY"? Įsivaizduoju, kaip jaudinies, kaip tu ištvėrei iki 13 d., aš jau nuo kokios 9 gadinti pradėčiau.... doh.gif

Aš nežinau kada man galima bus su tuo IUI užsiimti, nes aš po nepavykusio IVF (1,5 mėn. praėjo), tai gal dar reikia palaukti... Gal po Naujako, gal gruodį (nor gruodis nedėkingas metas, visi šventę švęsti norės lotuliukas.gif )

O taip norisi kuo greičiau, ne tas žodis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 17 lapkričio 2014 - 16:16
Tikrai tuoj ir kito pavasario sulauksim biggrin.gif Tiesa sakant sunkiai istveriau tas 13 dienu biggrin.gif kiekviena diena galvojau, kad nubegsiu ir sugadinsiu testa, bet kazkaip laikiausi smile.gif o big day.. galvoju apie rytojaus ryta.. smile.gif
Jeigu nepavyktu doh.gif nusprendziau kad gruodi ilsesiuos, svesiu ir negalvosiu apie planavimus.. kiek jau galima biggrin.gif
Musu atveju kiekvienas menuo yra kupinas nerimo ir laukimo.. gal palauk dar gruodi, pailses organizmas ir nuo sausio kibsim i darbus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti