Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

QUOTE(Pifiene @ 2014 10 01, 09:51)
Baigesi nesekme  verysad.gif  nebuvo net kibimo.
Itariu, kad ginius sykart truputi prazioplino laika, nes O jau buvo ivykus, didysis folis ovuliaves, o kiti tikriausiai ir nespejo

Labas, laikykis.. Gaila, kad nepavyko sikart 4u.gif
Kas del O - mano gydyt kaip tik labai dziaugesi, kai IUI metu mate jau ovuliavusi foli. Bandau logiskai ismastyti, kaip geriau g.gif: gal tikrai kai O jau ivykus? Spermiukai iskart randa, i ka brautis, nes belaukdami zuti gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 10 01, 18:37)
Labas, laikykis.. Gaila, kad nepavyko sikart 4u.gif
Kas del O - mano gydyt kaip tik labai dziaugesi, kai IUI metu mate jau ovuliavusi foli. Bandau logiskai ismastyti, kaip geriau g.gif: gal tikrai kai O jau ivykus? Spermiukai iskart randa, i ka brautis, nes belaukdami zuti gali unsure.gif

tikrai taip greitai nezusta spermiukai , gyvybingi buna ne viena para 4u.gif va kiausialaste tai iki 24 val ...mano nuomone geriau kai foliai neovuliave...bet cia tik mano asmenine nuomone ax.gif g.gif turejau 7iui . visokiu ju buvo ir su ovuliavusiais ir neovuliavusiais....nepavyko neikaip verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 30, 20:30)
Tai čia be abejo, kiekvienas žmogus turi atrasti tik jam tinkamą gydytoją, mes visi skirtingi, todėl ir poreikiai visų skirtingi. Aš pilnai suprantu.

VK pas M smile.gif

Mano draugei ji nepatiko...  schmoll.gif

Man ji irgi laaaabai nepatiko,po pirmo iui buciau jau bėgusi,net norejau viska mesti pusiaukelėje,bet rezultatas yra,užteko vienos iui pas M ir va turiu dvynukes,sako po iui labai retas atvejis dvyniai g.gif
Atsakyti
Pifiene uzjauciu 4u.gif
As irgi bijau jau pirmadienio, darysiu NT..bet vilciu ziauriai mazai turiu, maudimai tiek vis stipresni...arteja turbut mm verysad.gif

O pagal ka merginos jus zinote apie kibimus..buvo kibimas koks ar ne? kaip ta suzinoti?
Atsakyti
PRAEJUS 14 DIENU PO 3 IUI testas neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 10 06, 11:19)
PRAEJUS 14 DIENU PO 3 IUI testas neigiamas  verysad.gif

verysad.gif stiprybes..
Kas del kabinimosi,tai vienintelis budas-darytis hcg.. Jei jis bent kazkiek virs 1,vadinas bande...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 06 spalio 2014 - 16:48
QUOTE(Foksiuke @ 2014 10 06, 11:19)

Foksiuke, gal dar yra vilties? Štai IVF statistikoj viena narė rašo, kad 14 dieną nieko nerodė, bet sūpuoja sūnelį smile.gif
http://www.supermama...?...16315&st=72

Stiprybės tau 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 10 06, 12:19)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 10 06, 19:17)
Foksiuke, gal dar yra vilties? Štai IVF statistikoj viena narė rašo, kad 14 dieną nieko nerodė, bet sūpuoja sūnelį  smile.gif
http://www.supermama...?...16315&st=72

Stiprybės tau  4u.gif  console.gif

Aciu visoms 4u.gif Na dar testukus darysiu kol mm nera..bet kaip ir anksciau rasiau, visi pozymiai ateinanciu mm yra,tad nusivylimas jau buvo anksciau deja.. taigi pereinu i skyreli IVF kai viska pradesiu jau... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

kaip jus? 4u.gif
Siandien man pirma IUI... kazkaip neramu visa diena. Darausi pas Ziobakiene, tikiuosi kad tai bus pirmas ir paskutinis kartas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 04, 11:15)
Sveikos merginos,

kaip jus?  4u.gif
Siandien man pirma IUI... kazkaip neramu visa diena. Darausi pas Ziobakiene, tikiuosi kad tai bus pirmas ir paskutinis kartas smile.gif

thumbup.gif Laikom kumnščius už tave, pasidalink, kai jau žinosi ar pavyko. Linkime tik nestuke.gif
Atsakyti
AČIŪ Nuojauta 4u.gif Būtinai prasinešiu smile.gif

Atsakyti